Pieminekļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Edem, apbedīšanas birojs

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
veida zārki, zārku izgatavošana, nestandarta zārku izgatavošana, nestandarta zārki, kapu rakšana, kapu pieminekļi , , kapu apmales, pieminekļi , kapakmeņi, piemineklis, kapu plāksnes, kapa vietu noformēšana un izveidošana

Ogres apbedīšanas centrs, SIA

Turkalnes 35, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšana, izvadīšana. Bēres, zārki, (koka, tapsēti). Apbedīšanas birojs. Diennakts apbedīšanas birojs, pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss. Pasūtījuma noformēšana pie klienta. Nelaiķa transportēšana ar katafalku. Katafalks, katafalka pakalpojumi. Morgs, morgi, morgu. Miršanas dokumentu noformēšana.

Priekules apbedīšanas birojs

Raiņa 3/5, Priekule, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
organizēšana, bēres mūzika, bēres mūzikas cena, koka zārks, koka zārka cena, koka zārku cena, kapu pieminekļi

BAO, AS, Bīstamo atkritumu apsaimniekošana

Celtnieku 3a, Olaine, Olaines nov. LV-2114
A/S "BAO" sadarbībā ar RD Vides departamentu ir izveidojusi bīstamo atkritumu, nolietotās elektronikas, elektrotehnikas pieņemšanas punktu. Iedzīvotāji - privātpersonas bez maksas var nodot: nolietotas, nederīgas, lietotas, nolietotas, (nederīgas elektrotehnikas, elektronikas aparatūras:

Rīgas Privātie Kapi, SIA Mūžības pulss

Smalkjūtīgs risinājums emocionāli grūtajā brīdī 🖤
Dreiliņi , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
krustiem, vainagu lentes, zārku segas, sēru nams, lentes, bēres Jūrmalā, pilna dokumentu noformēšana, kapu pieminekļi

Aironi, SIA, Asenizācijas pakalpojumi

Kaķasēkļa dambis 31, Rīga LV-1005
Cauruļvadu skalošana, aku tīrīšana, kanalizācijas attīrīšana, atsūknēšana, renovācijas darbi. CCTV video inspekcija. Tauku atsūknēšana. Attīrīšanas iekārtu apsaimniekošana. Tehniskie risinājumi transportēšanas jomā privātmājām, daudzdzīvokļu mājām, industriālajām ražotnēm, tirdzniecības centriem, autoservisiem, automazgātuvēm.

Ventprojekts, SIA, projektēšana Ventspilī

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā Dzirnavu 24-1.st., Ventspils, LV-3601
Teritoriālplānošana, ainavu arhitektūra, dzīvojamo, publisko, ražošanas būvju, to konstrukciju projektēšana. Arhitektūras pieminekļu restaurācijas projektu izstrādāšana. Siltumapgādes, ventilācijas, ūdensapgādes, kanalizācijas sistēmu projektēšana. Projektēšana. Ventprojekts Ventspilī, projekts, p24.

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Raiņa 28, Jelgava LV-3001
lentas ar apdruku, kapu labiekārtošana, mirušais, nelaiķis, mirstīgās atliekas, apmales, kapakmeņi, kapu pieminekļi , , nāves konstatācija, nelaiķa pārvadāšana, nelaiķa transportēšana, no morga uz kapiem, piemineklis, pieminekļi

Likteņsvece-A.U.G., SIA, Diennakts apbedīšanas birojs

Uzvaras 3A, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
kremēšana, kremācija, zārka vāka dekori, lentas ar apdruku, kapu labiekārtošana, apmales, kapakmeņi, kapu pieminekļi

ALIA & CO 8, SIA, Apbedīšanas birojs, Apbedītāju asociācijas biedrs

Klostera 4a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

JAUNUMS! No pansionātiem Limbažu novadā katafalka izsaukums uz morgu par brīvu. Apbedīšanas birojs "Alia & Co 8" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu servisu, katafalks, spectransporta diennakts izsaukums uz morgu, un tiek piedāvāti lētāki apbedīšanas piederumi. Veicam pakalpojumu jebkurās Latvijas kapsētās. Kremācijas pakalpojumi. Kapu vietas noformēšana, materiāli. Pieminekļi.

R.K Ritums, SIA

Biržu 13D, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

SIA "R.K Ritums" ir stabils ģimenes uzņēmums ar ilgstošu pieredzi, sniedzot pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Latvijā.

Mūsu misija – profesionāli un ar iejūtību atvieglot mūsu klientu rūpes tuvinieku zaudēšanas brīdī, sniedzot visu nepieciešamo praktisko atbalstu mirušā izvadīšanai un kvalitatīvas bēru ceremonijas organizēšanā.

Mēs augstu vērtējam klientu vēlmes, respektējot nacionālās, reliģiskās un ģimenes tradīcijas.

Mūsu pārliecība – ikviens aizgājējs ir jāpavada ar cieņu un iejūtību.

AkaTe, SIA

Dārza 8-8, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
SIA "AkaTe" piedāvā:: ✓ URBŠANA - SĀKOT NO 55 EUR/METRĀ ✓ TAMPONĀŽĀ - PĒC VIENOŠANĀS ✓ SKALOŠANA - 150 EUR Cenas:: ✓ Urbšana - sākot no 45 EUR/metrā ✓ Tamponāža - pēc vienošanās ✓ Skalošana - 150 EUR Apraksts:

SIA "AkaTe" galvenie darbības virzieni ir aku dziļurbumu veikšana, sūkņu uzstādīšana, dziļurbumu apkalpošana un remonts.

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.

Marine Care Baltic, SIA, pārstāvniecība Baltijā

Jaunmārupe, Ozolu 28, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Ķīmiskie līdzekļi jūrniecībai ✓ Ūdens attīrīšana un apstrāde ✓ Apkopes produkti ✓ Tvertņu tīrīšana ✓ Aprīkojuma tīrīšana ✓ Kruīza kuģu tīrīšana Par mums::

SIA "Marine Care Baltic" piedāvā plašu pakalpojumu un produktu klāstu jūrniecības, kā arī rūpniecības vajadzībām un tīrīšanai. Dažādi pretkorozijas aizsardzības līdzekļi, ķīmiskā tīrīšana un citi pakalpojumi. 

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.

Sintarh, SIA

Skolas 21-1.st., Rīga, LV-1010
Arhitektūra, arhitekti, projektēšana, arhitektu birojs, arhitektūras birojs, projektēšanas birojs. Arhitektūra, projektēšana. Sertificēti arhitekti. Arhitekti Rīgā. Teritoriālplānošana. Ainavu arhitektūra. Dzīvojamo, publisko un ražošanas ēku un būvju arhitektūra. Arhitektūras pieminekļu restaurācija. Dzīvojamo, sabiedrisko,

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga, LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Aptiekas 13, Rīga, LV-1005
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā. Viszemākās cenas. Vislētākie apbedīšanas pakalpojumi Rīgā, visā Latvijā.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.