Pieminekļi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

G.Grantis, SIA, Apbedīšanas birojs

Parādes 15, Daugavpils LV-5401
Piedāvājam:: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas laika un datuma saskaņošana kapsētā ✓ Sanitāra pakalpojumi ✓ Apbedīšanas ceremonija ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Bēru organizēšana ✓ Kapavietu iekārtošana ✓ Dažādu konfesiju apģērbi ✓ Pieminekļi ✓ Dabīgā koka zārki
ZL.LV iesaka

Bīstamo atkritumu serviss, SIA

Teātra 19, Daugavpils LV-5401
Par uzņēmumu:

SIA "Bīstamo atkritumu serviss" nodarbojas ar bīstamo un sadzīves atkritumu savākšanu, izvešanu un uzglabāšanu. 

Ludzas Vissvētās Dievmātes aizmigšanas pareizticīgo draudze

Latgales 121, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Ja pa Latgales ielu Rēzeknes virzienā dotos uz Ludzas centra pusi, tad jau no pasta ēkas paveras taisns ceļš uz lielisku baznīcu – Ludzas pareizticīgo Svēto Dievmātes Aizmigšanas katedrāli, kura 2015. gadā atzīmēja savu 170. jubileju. No aprakstiem zināms, ka baznīca ir arhitektūras piemineklis, celta krusta veidā ar Toskānas ordeņa kolonām. Pastāvīga pareizticīgo draudze (496 cilvēki) Lucinas (tag. Ludzas) pilsētā tika atvērta 1833. gadā, un pagaidu baznīca izvietojās apriņķa pārvaldei piederošas ēkas otrajā stāvā. 1843.-1845. gados par Sv. Sinodes līdzekļiem Lucinā sākās mūra baznīcas celtniecība, kura tika iesvētīta 1845. gada 19. augustā par godu Dievmātes Aizmigšanai. Pirmais draudzes priesteris bija tēvs Panteleimons Usovskis. Baznīca tika celta kā pilsētas centrs, kuras apbūve ar savām ielām-stariem satikās pie pareizticīgo baznīcas. 1878. gadā Lucinas baznīca tika pārdēvēta par katedrāli ar pārziņa palīga un diakona amatiem.

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
No mākslīgā akmens piedāvājam:: ✓ Virtuves virsmas ✓ Vannasistabu virsmas ✓ Palodzes ✓ Izlietnes ✓ Dušas paliktņus ✓ Informācijas letes ✓ Bāra letes ✓ Sienu apšuvumu ✓ Medicīniskās izlietnes ✓ Darba galdus ✓ Sapulču galdus ✓ Tirdzniecībai - displeju moduļus ✓ Darba virsmas telpās, kur tiek gatavots ēdiens ✓ Restorāna galdus

Saulriets I, IK

Pils 44, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumu klāsts:: ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapa vietas ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Bēru ceremonijas vadīšana ✓ Sertificēta aģenta izbraukums ✓ Kapu vietu labiekārtošana

Scrap Steel Group, SIA

Akmeņu ceļš 7A, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Jelgavā ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Valmierā ✓ Melno un krāsaino metālu pieņemšana ✓ Metāllūžņu izvešana visā Latvijā ✓ Metāla griešana (metālu sagriešana ar gāzes griezēju vai ekskavatoru ar šķērēm) ✓ Metālkonstrukciju tērauda lūžņi (tērauda sijas, U profili, fasonprofili, caurules) ✓ Metāla plākšņu lūžņi ✓ Lielgabarīta tērauds ✓ Lielgabarīta skārds (čuguna metālkonstrukcijas) ✓ Automašīnu pārstrāde ✓ Automobiļu piekabes utilizācija ✓ Negabarīta tērauda lūžņi ✓ Tērauda skaidas ✓ Tērauda loksnes,lokšņu atkritumi ✓ Čuguns, čuguna lūžņi ✓ Sadzīves tehnika (ūdens boileri, veļas mašīnas, žāvētāji, ledusskapji)

Metalbee, SIA, Katalizatoru un metāllūžņu uzpirkšana

Uriekstes 3, Rīga LV-1005
Krāsaino metālu uzpirkšana:: ✓ Auto katalizatori; ✓ Vara vadi; ✓ Misiņa vadi; ✓ Vara kabeļi ar PVC izolāciju; ✓ Nerūsējošā tērauda lūžņi; ✓ Misiņa radiatori; ✓ Alumīnija automašīnu diski; ✓ Elektromotori; ✓ Auto ģeneratori; ✓ Auto starteri; ✓ DPF filtri; ✓ Elektroplates; ✓ Mobilo telefonu plates; ✓ Datoru plates; ✓ Telekomunikāciju plates; ✓ Serveru plates.

Komanda24, SIA, Būvgružu un vecu koka mēbeļu izvešanana

Bauskas 58A - 9, Rīga, LV-1004
"Komanda24" nodrošina::

Būvgružu izvešanas saskaņošana klientam izdevīgos laikos Nolietotu, vecu koka mēbeļu izvešana Profesionālu krāvēju pakalpojumi Ātra un kārtīga darbu izpilde Būvgružu nogādāšana atkritumu pārstrādes vietā/ izgāztuvē Strādājam arī brīvdienās, pielāgojoties klientam ērtam darbu veikšanas laikam Būvgružu izvešana Rīgā un visā Latvijā. Izdevīgas būvgružu izvešanas cenas

Apbedīšanas un kapu piederumu birojs

Viļņu 1, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Apraksts:

Apbedīšanas birojs Salacgrīvā. Apbedīšanas pakalpojumus veicam visās Latvijas kapsētās. Kremācija.

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

VK VITA, SIA

Plūdoņa 4A, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Sniedzam visus apbedīšanas, kremēšanas, pārapbedīšanas pakalpojumus, konsultācijas, izvadīšanas zāle, bēru organizēšana, mirušā nogādāšana uz morgu visu diennakti visā Latvijas teritorijā. Mēs piedāvājam: transporta, katafalka pakalpojumi, dokumentu noformēšana, morga pakalpojumi, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas piederumi, kapa vietu labiekārtošana.

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
ekskursija, atpūta Vidzemē, parka un pils apskate, ugunskura vieta, apskates objekti, piemineklis, kultūras pieminekļi

Agni, SIA

Brīvības 173, Rīga LV-1012
Malkas kamīni, gāzes kamīni, Focus ekskluzīvie kamīni, kamīni, bezdūmvada kamīni, elektriskie kamīni, individuālie kamīni, krāsniņas, čuguna kurtuves, dūmvadi, stiprinājumi, siltā gaisa izvadi, deflektori. Akmens apstrāde, akmens izstrādājumi, granīts, marmors, onikss, travertīns, akmens virsmas, akmens palodzes, kamīna apdares, NMC

Otaņķu gardumi, SIA

Dzērves 15, Liepāja LV-3411
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums::

"Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus. Prenclavu vējdzirnavas celtas 1885. gadā un bijušas lielākās sešspārnu dzirnavas Latvijā. Laika gaitā dzirnavas palikušas bez spārniem, un nu dzirnavas ir valsts nozīmes kultūrvēsturiskais piemineklis un apskatāmas kā tūrisma objekts. Pēc nelielās ekskursijas piedāvājam mūsu konditorejas izstrādājumu degustāciju. Piesaki savu grupu, ģimeni vai draugu pulciņu.

Resa MIK, SIA, apbedīšanas serviss

Rīgas 10, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

SIA "Resa MIK" piedāvā apbedīšanas pakalpojumus un kapu ierīkošanu Saldū. Kapu labiekārtošanā piedāvājam kapu apmales un pieminekļu izgatavošanu. Piedāvājam bēru ceremonijas organizēšanu un vadīšanu. Morgs, izvadītāja pakalpojumi, mācītājs, vainagi. Bēru ceremonija Saldus, Brocēni.

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu labiekartošana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Katafalka pakalpojumi ✓ Morga pakalpojumi ✓ Kremācija Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Latvir" ir apbedīšanas pakalpojumu uzņēmums, kurā tiek piedāvāti visi nepieciešamie apbedīšanas pakalpojumi. Mūsu darbinieki ir ar ļoti lielu darba pieredzi un palīdzēs Jums, sniedzot apbedīšanas pakalpojumus smagajā dzīves brīdī.

Ģeoserviss, AS

Piedrujas 11-101, Rīga, LV-1073
Apraksts: AS "ĢEOSERVISS" galvenais darbības virziens - INŽENIERIZPĒTES DARBI būvniecības un projektēšanas vajadzībām, kā arī akreditētās ĢEOTEHNISKĀS LABORATORIJAS pakalpojumi. Pieredze kopš 1993. gada. ĢEOTEHNISKĀ LABORATORIJA piedāvā grunts fizikālo un mehānisko testēšana, gruntsūdens ķīmisko testēšanu un minerālo materiālu fizikālo testēšanu pēc LVS CEN un GOST metodēm. Laboratorija akreditēta Latvijas Nacionālā akreditācijas birojā ar akreditācijas Nr. LATAK-T-281.

AGNI AKMENS APSTRĀDE, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga LV-1006
Apraksts: Piedāvājumā dabīgais akmens no visas pasaules: granīts, marmors, marmora onikss, travertīns, smilšakmens, slāneklis, kaļķakmens, dolomīts, šūnakmens. Visiem akmens veidiem ir iespējami dažādi virsmas apstrādes veidi: pulēts, dedzināts, bučardēts, apstrādāts ar augstspiediena ūdens strūklu vai smilšu strūklu, birstēts vai slīpēts. Sadarbojamies ar lielākajiem dabīgā akmens apstrādes uzņēmumiem. Piegādājam dažāda akmens plāksnes, flīzes un dažādus interjera un eksterjera elementus. Izgatavojam un uzstādām visdažādākās akmens detaļas: virtuves darba virsmas, galdu virsmas, akmens palodzes, kamīnu apdares, āra un iekštelpu kāpnes, akmens grīdas un sienas.

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Ilūkstes 54 k.2, Rīga, LV-1082
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.