Projektēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Frezaluks, SIA, lokšņu materiālu frēzēšanas pakalpojumi

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: Piedāvājam figūrgriešanas, 3D frēzēšanas, gravēšanas pakalpojumus kopā ar kvalitatīviem pazīstamu firmu un ražotāju materiāliem par konkurētspējīgām cenām. ✓ Lielformāta frēzēšanu ✓ Frēzēšana ✓ Gravēšana ✓ Projektēšana Mūsu izmantotie materiāli: ✓ Orgstikls ✓ PVC ✓ Polikarbonāts ✓ Tehniskā plastmasa ✓ Kompozītie paneļi ✓ Materiāli no koka ✓ Krāsainie metāli

REVERS, SIA FIRMA

Katlakalna 4c, Rīga LV-1073
Piedāvājam:: ✓ Aukstuma aģentus ✓ Eļļas saldēšanas iekārtām ✓ Aukstuma iekārtas Emerson, Rivacold, Dorin, Embraco ✓ Automātika un komponenti Emerson (ALCO) ✓ Elektrodzinēji ✓ Vara caurules ✓ Siltumizolācija AEROFLEX ✓ Vara lodējāmie savienotājelementi ✓ Servisa aprīkojums, instrumenti un piederumi ✓ Piekļuves un servisa ventiļi ✓ Lodalvas ✓ Vakuumsūkņi ✓ Filtri ✓ Servisa filtri ✓ Kapilārās caurules ✓ Vibrāciju slāpētāji ✓ RECTORSEAL speciālie ķīmiskie produkti

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali

INTERGAZ, SIA

Vaļņu 30, Daugavpils LV-5401
Mūsu pakalpojumi: ✓ Māju apkures sistēmas ✓ Gāzes balonu piegāde ✓ Uzņēmumu gazifikācija ✓ Gāzes sildītāji terasēm Par uzņēmumu:

Kompānija "Intergaz" specializējas autonomo gāzes apgādes sistēmu projektēšanā un montāžā privātmājām un rūpniecības objektiem, kā arī nodarbojas ar sašķidrinātās gāzes vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību (gāzes balonu piegāde, autogāze, gāzes iekārtas).

Aleksandra Ivanova akmens apstrāde, kapakmeņi, kapu pieminekļi Daugavpilī, visā Latvijā

Turpinām strādāt klātienē!
18.novembra 220, Daugavpils, LV-5417
Pakalpojumi:: ✓ Pieminekļu restaurācija ✓ Akmens apdares plāksnes ✓ Kapu apmales ✓ Pieminekļu un kapakmeņu izgatavošana ✓ Akmens vāzes ✓ Gravēšana akmenī Kapakmeņi un kapu pieminekļi:

Pieminekļu, kapakmeņu, granīta apmaļu projektēšana, kopēšana, izgatavošana. Kapakmeņi no Karēlijas, Zviedrijas, Indijas, vietējā laukakmens. Kapu pieminekļi Daugavpilī.

ADTS, SIA

Brīvības 66, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Preču kategorijas: ✓ Kabeļi un vadi; ✓ Instrumenti; ✓ Transformatori; ✓ Metināšanas iekārtas un piederumi; ✓ Rūpnieciskie produkti; ✓ Izolācijas materiāli un marķējumi; ✓ Metināšanas materiāli; ✓ Instalācijas; ✓ Apkure un ventilācija; ✓ Metināšanas instrumenti;

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

INTRAC Latvija, SIA, Rīgas filiāle

Latgales 458, Rīga LV-1063
Produkti: ✓ Celtniecības un ceļu būves tehnika ✓ Iekrāvēji ✓ Dakšveida un teleskopiskie iekrāvēji ✓ Autoiekrāvēji ✓ Noliktavu tehnika ✓ Lauksaimniecības traktori un kombaini ✓ Harvesteri un forvarderi ✓ Mežizstrādes tehnikas aprīkojums un mērinstrumenti ✓ Aprīkojums tehnikai ✓ Rezerves daļas tehnikai (oriģinālās un alternatīvās) ✓ 24h serviss tehnikai

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Mēbeļu piedāvājums:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Sabiedrisko telpu mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Mēbeles mājoklim ✓ Darbistabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles Mēbeļu ražošana:

Mēs – „Projekcijas dizains” – esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

GF Powdercoating, LSEZ SIA

Brīvības 98, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virsmu apstrāde ✓ Pulverkrāsošana ✓ Projektēšana Par uzņēmumu: GF Powdercoating, jauns un strauji augošs uzņēmums, nodarbojas ar dažādu metāla virsmu apstrādi un krāsošanu. Piedāvājam smilšu strūklas pirmapstrādi, kā arī metāla virsmu pārklāšanu ar pulverkrāsu. Smilšu strūklas apstrāde paredzēta metāla un koka izstrādājumiem, attīrot virsmas no korozijas, vecās krāsas, dažādiem organiskiem un neorganiskiem piesārņojumiem. Pateicoties plašai krāsu gammai un noturībai, pulvera pārklājums ir vislabākā izvēle. Spējam nodrošināt dažāda apjoma pasūtījumus, gan individuālos, gan industriālos darbus.

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Apraksts:

"IONICA SERVISS" darbojas jau vairāk nekā 15 gadus, sniedzot pakalpojumus apkures, ventilācijas, dzesēšanas, siltumsūkņu un vispārējā klimata apkalpošanas jomā, kā arī veic arī projektēšanu un montāžu. Tāpat "IONICA SERVISS" ir vienīgais uzņēmums Baltijā, kas ir izstrādājis mākslīgā ledus slidotavu tehnoloģiju un ilggadēji to veiksmīgi lietojis. Ar ēku automatizāciju "IONICA SERVISS" nodarbojas jau kopš dibināšanas, un mūsu mērķis kopā ar SIEMENS ir panākt automatizācijas risinājumu ieviešanu visās nozīmīgās celtnēs, padarot to par industrijas standartu, ar mērķi ekonomēt energoresursus un padarīt sistēmu apkalpošanu mobilāku un efektīvāku. "IONICA SERVISS" ir unikāla pieredze automātikas projektēšanas jomā (BMS-Building Management Systems) ar kvalitatīvi izveidotām un projektētām sistēmām, kas atšķiras no konkurējošām sistēmām ar stabilitāti, rentabilitāti, optimālu veiktspēju un, ņemot vērā sistēmu darbības ilgtermiņu, tām tirgū nav analogu.

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos:

Specializējamies dzīves vides izveidē un iekārtošanā laukos. Konsultējam lauku teritoriju labiekārtošanā un apzaļumošanā. Piedāvājam konsultācijas un tiešu līdzdalību procesā no idejas par dzīvi laukos līdz vides plānošanai, projektēšanai un sākšanai iekārtot. Palīdzam cilvēkiem (arī bez priekšzināšanām) izveidot secīgu plānu, kā veiksmīgi pārcelties no pilsētas uz laimīgu dzīvi laukos, un pēc tam šo plānu realizēt.

Rears, SIA

Dārza 8, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība; ✓ Sertificēta skursteņslauķa pakalpojumi; ✓ Zibensaizsardzība; ✓ Drošības, vājstrāvas sistēmas; ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope; ✓ Darba aizsardzība un drošība Serviss: Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība, apkope un serviss. Zibensaizsardzība – projektēšana, montāža. Veicam sistēmu apkalpošanu un montāžu.

JJ sistēmas, SIA, hidraulikas serviss

Rīgas 224, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Hidraulikas tirdzniecība un serviss:

Hidraulikas vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un hidraulikas servisa uzņēmums. Mūsu komandā strādā pieredzējuši profesionāļi. 24 stundu serviss - servisa palīdzība ārpus darba laika. Veicam kvalitatīvu hidraulisko šļūteņu izgatavošanu un remontu, hidraulisko cauruļu locīšanu, tirdzniecībā hidrauliskie cilindri un to remonts, hidroakumulatoru pārbaude un pildīšana, kā arī nodrošinam hidraulisko iekārtu remontu, projektēšanu un montāžu.

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Produkcija: ✓ Ķēžu stropes, štropes ✓ Sintētiskās stropes, Štropes ✓ Trošu stropes, Štropes ✓ Elektriskie telferi, telferis ✓ Tilta celtņi, celtnis ✓ Palešu ratiņi ✓ Hidrauliskie ratiņi, ROHLA ✓ Hidrauliskie domkrati ✓ Celtņu radio vadāmība ✓ Telferu pultis ✓ Buka celtņi, buka celtnis

Zilber, SIA

Ganību dambis 24d-717, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Celtniecības darbi ✓ Remontdarbi Ūdensvadu un kanalizāciju izbūve:

Uzņēmums "Zilber" veic ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūvi, ierīkošanas un avārijas darbus privātmājām, saimniecībām, industriālām ēkām, būvēm, jaunbūvēm, jaunceltnēm, saimniecības objektiem, pašvaldības ēkām, kā arī komercobjektiem.

Drošībai.lv, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-208, Rīga, LV-1026
Preču grupas: ✓ Videonovērošana ✓ Signalizācija ✓ Piekļuves kontrole, domofoni ✓ Citas drošības sistēmas ✓ Alkometri Pakalpojumi: ✓ Videonovērošanas sistēmu projektēšana un tāmēšana ✓ Konsultēšana. Aprīkojuma demonstrēšana ✓ Alkometru kalibrēšana

Mara Print

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Grafiskais dizains ✓ Reklāmas saskaņošana pašvaldībā ✓ Auto aplīmēšana ✓ Montāžas un remonta darbi ✓ Projektēšana ✓ Konsultācijas ✓ Piegāde Mūsu tehnoloģijas:: ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Lielformāta druka ✓ UV druka ✓ Sietspiede ✓ Reljefspiede ar foliju un kongrīvs ✓ Lāzergriešana un gravēšana ✓ Braila raksta iespiedums ✓ Plotergriešana

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana

Amatas Energo Celtnieks, SIA

"Mežmuiža" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847

SIA "Amatas Energo Celtnieks" sniedz arī treilera pakalpojumus līdz 24 tonnām.

Apraksts: SIA "Amatas Energo Celtnieks" ir viens no energoapgādes uzņēmumiem Latvijā, kas specializējas elektroietaišu un energoapgādes objektu projektēšanā, izbūvē un apkalpošanā. SIA "Amatas Energo Celtnieks" pakalpojumi šobrīd tiek piedāvāti Vidzemes, Zemgales, Pierīgas un Latgales reģionos. Mūsu piedāvāto pakalpojumu klāstā ietilps dažādu energoapgādes objektu projektēšana, gan ārējo, gan iekšējo energotīklu būvniecība, dažādu energoobjektu, piemēram, ielu apgaismojuma uzturēšana un apkalpošana, profilaktisko mērījumu veikšana un citi līdzīga rakstura pakalpojumi. Vidsprieguma apakšstaciju būvniecība. Vidsprieguma gaisvadu līniju būvniecība. Vidsprieguma kabeļu līniju būvniecība. Kabeļu, gaisvadu līniju un apakšstaciju projektēšana.