Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Rīga , Zolitūde, Imanta, Pārdaugava, Āgenskalns., Rīga , Latvija. Drēbes mirušajiem, apģērbs aizgājējiem.

printeru-kartridzi.lv, internetveikals

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Kā pasūtīt printeru kārtridžus?:

 Mums ir ļoti svarīgi mūsu klienti, tāpēc esam parūpējušies par dažādiem piegādes veidiem. Rīgā un Rīgas rajonā ir pieejama arī "Super ātrā kārtridžu piegāde". Kā tā izpaužas? Pirms pasūtījuma veikšanas zvaniet mums un sakiet, ka jāpiegādā kārtridži tuvāko stundu laikā, un mēs to paveiksim. Tā kā Printeru Kārtridži - Kārtridžu E-veikals ir nodrošinājis dažādus piegādes veidus, tad kārtridžu piegāde ir pieejama visā Latvijā.

Labs IT serviss, biroju tehnikas, datortehnikas apkalpošana

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Izvēlies savu pakalpojumu!:

"Labs IT Serviss" ir progresīvi domājoša speciālistu komanda, kura piedāvā saviem klientiem stabilus pakalpojumus.  Izvēlieties vienu no zemāk redzamajiem "Labs IT Serviss" pakalpojumiem, lai uzzinātu par tiem plašāku informāciju. Ja rodas papildus jautājumi vai arī ir nepieciešama precīzāka informācija, sazinieties ar mums!

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

ZL.LV iesaka

SOFAMIX mēbeles

Braslas 29A - 108, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Piešķir telpai raksturu ar Sofamix mēbelēm! Pie mums Jūs atradīsiet dažāda veida dīvānus, gultas, matračus, viesistabas mēbeles, kā arī segas un spilvenus. Īpaši plaša dīvānu izvēle. Lieliskas cenas. Mūsu mēbeles katru dienu nodrošinās izcilu komfortu. Patiks pat īpaši izvēlīgajiem. Piegāde visā Latvijā. Preču garantija. Ieskaties mūsu mēbeļu interneta veikalā SOFAMIX.LV!

KPK, SIA, Deratizācijas, dezinsekcijas, dezinfekcijas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Pleskodāles 1A, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Deratizācija, dezinfekcija visā Kurzemē, Rīgā, Jelgavā, Siguldā un citur Lavijā! Viens no lielākajiem deratizācijas, dezinfekcijas uzņēmumiem! Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam.

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Samalin, SIA

Saules 63B, Madona, Madonas nov., LV-4801
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem

Samalin, SIA

Murmastienes 5, Rīga LV-1073
Industriālās eļļas, kuģu eļļas, eļļas kuģiem, eļļas vieglo, auto dzinējiem, eļļas kravas auto dzinējiem, dzinēju eļļas, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, tehniskie šķidrumi, hidrauliskās eļļas, reduktoru eļļas, turbīnu eļļas, kompresijas eļļas, smērvielas, eļļas, 5W30, 10W40, 15W40, 5W40, M-14V2, M14G2CS, VMGZ, HLP46, HLP32, KS-19. G-Box ATF

Samalin, SIA

Sakas 5, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Degvielas, naftas produktu vairumtirdzniecība

Samalin, SIA

Latgales 322D, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem
ZL.LV iesaka

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

Ārstes - psihoterapeites Intas Kalniņas prakse

Palasta 10, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mēs esam ārsti, kuri specializējušies psihoterapijā atbilstoši specialitātes profesionālajiem standartiem. Esam sertificēti Latvijas Ārstu biedrībā, kā arī pārstāvam Latvijas Ārstu Psihoterapeitu asociāciju. 

Sakarā ar pieaugošo stresu un paaugstināto spriedzi sabiedrībā, arvien vairāk cilvēku izjūt nepieciešamību pēc palīdzības depresijas, neirotisku traucējumu, veģetatīvas traucējumu u.c. gadījumos.

Mēs piedāvājam empātisku, uz savstarpēju sadarbību orientētu psiholoģisku palīdzību, kas ietver dažādus psihoterapijas veidus – psihodinamisko un psihoanalītisko psihoterapiju, atbalsta terapiju, integratīvo psihoterapiju, psihoanalīzi, pāru konsultēšanu un terapiju, smilšu terapiju, pusaudžu konsultēšanu, grupu terapiju, konsultēšanu skype.

Rīgas saldētava, SIA, Noliktava, Aukstā noliktava, Saldētava, Biroju telpu noma

Robežnieku 7, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA “Rīgas Saldētava” sniedz preču uzglabāšanas pakalpojumus PVD sertificētā noliktavu kompleksā ar regulējamu uzglabāšanas temperatūras režīmu. Uzglabāšanas temperatūras diapazons +4 C līdz -18 C, kas uzstādāms atsevišķi 12 autonomām noliktavu kamerām. Noliktava pilnībā atbilst pārtikas aprites uzņēmumu vajadzībām, kuras darbojas ar gaļas produktiem, zivīm, piena produkciju, augļiem, dārzeņiem, kā arī veic šādu produktu pārstrādi, šķirošanu, tirdzniecību, u.c. Noliktavas atrašanās vieta Mārupē, Rīgas lidostas tuvumā, nodrošina ērtu piebraukšanu gan vieglajam, gan kravu transportam.

ZL.LV iesaka

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

WMT Baltic, SIA

Augusta Deglava 166B, Rīga, LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri
ZL.LV iesaka

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

Reiki speciāliste - masiere Indra Ābele

Krišjāņa Valdemāra 13 - 86, 3.st., Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Reiki terapija; ✓ Masāža; ✓ Garīgā kāju un iegurņa korekcija; ✓ Metaforisko asociatīvo kāršu (MAK) sesija; ✓ MAK + Reiki terapija; ✓ Reiki apmācība.

REIKI TERAPIJA maigi un mierīgi palīdz atjaunoties gan fiziskajam ķermenim, gan dziedināt dvēseli.  MASĀŽAS laikā atslābinās savilktie muskuļi, mazinās sāpes, uzlabojas asinsrite un limfas plūsma. Apvienojumā ar enerģētisko terapiju masāža palīdz vēl dziļāk un spēcīgāk atjaunot sagurušo ķermeni. GARĪGĀS KĀJU UN IEGURŅA KOREKCIJAS laikā ar enerģētiskā spēka palīdzību dažu minūšu laikā iespējams mainīt skeleta simetriju, kas savukārt ļauj stabili ar abām kājām nostāties uz zemes. METAFORISKĀS ASOCIATĪVĀS KĀRTIS ir brīnišķīgs savas iekšējās pasaules iepazīšanas līdzeklis gan individuālajās konsultācijās, gan darbam grupā. JAPĀŅU REIKI APMĀCĪBAS laikā skolnieki apgūst prasmes dziedināt ar Reiki enerģiju.  

Pieņemšana pēc iepriekšēja pieraksta Cēsīs un ceturtdienās Rīgā.

http://www.indraabele.lv/raksti/gariga-korekcija/

http://www.indraabele.lv/intervijas/druva-3012024/

ZL.LV iesaka

Aneva J, SIA

Garšas saviļņojums 🍎🍓🍏🍒
"Lielručkas", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Piedāvātais sortiments: ✓ Dzērveņu sula ✓ Aveņu sula ✓ Melleņu sula ✓ Aroniju sula ✓ Smiltsērkšķu sula ✓ Upeņu sula ✓ Ābolu sula ✓ Smiltsērkšķu eļļa ✓ Kaņepju eļļa ✓ Brūkleņu sula ✓ Ķiršu sula ✓ Melnā plūškoku ogu sula ✓ Rabarberu sula ✓ Cidoniju sula

Riepu serviss, Riepu remonts, riepu maiņa Purvciemā\Pļavniekos (9 - 24)

Slāvu 7, Rīga LV-1073
Apraksts:

Riepas. Riepu serviss. Vasaras riepas. Ziemas riepas. Riepu remonts. Riepu maiņa. Riepu remonts Rīgā. Riepu katalogs.