Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45A, Rīga, LV-1004
Riepas, Riepu serviss, Lietotas riepas, Ziemas riepas, Vasaras riepas, Auto riepas, Jaunas riepas, Riepas un diski, Vissezonas riepas, Riepas internetā, Lētas riepas, Auto rezerves daļu tirdzniecība, Riepu montāža, Riepu maiņa, nomaiņa, riepu serviss Pārdaugavā, Torņakalnā, Auto remonts, Jaunas riepas, auto riepas, Lietotas riepas, Auto

Petrovs un Partneri, zvērinātu advokātu birojs

Audēju 15 - 4, Rīga, LV-1050
advokāts, jurists, Latvija, Latvijas, Rīga , Rīgas, krieviski runājošs, angliski runājošs, juridiskās

Pirmā programmēšanas skola, SIA

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003
Apraksts:

PPS ir programmēšanas kursi bērniem no 5 gadu vecuma, skolēniem un pieaugušajiem. Mēs piedāvājam apgūt dažādas programmēšanas valodas ar vai bez iepriekšējas pieredzes. Dažāda vecuma skolēniem programmēšanas apguvei tiek piedāvātas atšķirīgas programmēšanas valodas gan tekstuālas, gan vizuālas. Programmēšana bērniem notiek grupās, balstoties uz iepriekšējām zināšanām un zināšanu apguves tempu. Jaunākajās grupās programmēšanas apguvei tiek izmantotas vizuālās programmēšanas vides Scratch, BBC micro:bit un code.org. Programmēšanas kursu vecākajās grupās skolēni algoritmus raksta programmēšanas valodās Python, Java, JavaScript, C++ un Arduino. Mācoties programmēšanas kursos, skolēni attīsta loģisko domāšanu, kā arī uzlabojas bērnu sekmes matemātikā. Centīgākie un mērķtiecīgākie audzēkņi ar labiem rezultātiem piedalās programmēšanas olimpiādēs un robotikas sacensībās.

 

Mēs atrodamies:

Dagdas 4-2, Rīga, LV-1003

Zemgaļu iela 8, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, LV-1006

Kalnciema Iela 7A, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1048

AB Transystems, SIA

Latgales 227, Rīga, LV-1019
Mūsu specializācija:: ✓ furnitūra un mēbeļu un industriālie riteņi ✓ dažādu metāla konstrukciju furnitūra ✓ antivibrācijas buferi

Lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu konsultāciju: info@abtransystems.lv, vai apmeklējiet birojus!

Priežavoti, SIA

Zinātnes 19, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Par mums: SIA „Priežavoti” dibināts 1999.gada 13.oktobrī. SIA „Priežavoti” darbojas nozarēs - zāģmateriālu ražošana un privātmāju celtniecība savos Jauno projektu ciematos. SIA “Priežavoti” no 1999.gada ražo vietējam tirgum un eksportē plašu skujkoku sortimentu zāģmateriālus - zaļus, žāvētus un ēvelētus, kā arī taras dēļus, šķeldu un skaidas. SIA „Priežavoti” 2003.gadā sāk attīstību celtniecības nozarē un attīsta Jaunu privātmāju ciemata projektu Mārupē. No 2006.gada sāk attīstīt Jauno projektu privātmāju ciematu “Priežavoti” pie Salaspils ar 270 apbūves gabaliem klusā, saules gaismas pielietā meža ielokā Bajāros, Salaspils pagastā.

Bisoks, SIA

Kalnciema 74A, Rīga, LV-1083
Par uzņēmumu:

Rīgas SIA "BISOKS" – pieredzējušo profesionāļu kolektīvs, kas specializējas zeķu, zeķbikšu produkcijas un veļas ražošanā un realizācijā. Mēs operatīvi reaģējam uz patērētāju pieprasījumu, pārzinot klientu vēlmes un piedāvājam pircējiem optimālu produkcijas sortimentu. Mūsu kolekcijām raksturīgs praktiskums, ērtība, bagātīga krāsu gamma, mūsdienīgas formas, plašs modeļu sortiments, mūsdienīgs dizains un demokrātiskās cenas. Nemainīgi augsta kvalitāte arī ir viena no mūsu produkcijas galvenajām vērtībām. Tā tiek sasniegta, pateicoties kompānijas augstas klases aprīkojumam, kvalitatīvām izejvielām un lieliskai speciālistu kvalifikācijai. Plašajā BISOKS Favorite produkcijas daudzveidībā – zeķbikses, kapzeķes, īszeķes, pusgarās zeķes, pēdiņas un veļa – katrs var sameklēt tieši viņam piestāvošus modeļus, mainot savu stilu atkarībā no modes vai garastāvokļa un noskaņojuma. Mūsu produkcija iekļauj funkcionālus, ērtus garderobes priekšmetus un modernus, stilīgus aksesuārus.

LĒTĀKAIS apbedīšanas birojs

Ilūkstes 54 k-2, Rīga, LV-1082
Apraksts: Lētākās cenas! Lēti apbedīšanas pakalpojumi Rīgā. Lēta apbedīšana Rīgā.
ZL.LV iesaka

ATN, SIA, Biroja krēsli

Antenas 3, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Biroja mēbeles ✓ Biroja krēsli ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Mīkstās mēbeles - dīvāni Par mums: SIA "ATN" ir dibināta 1993. gadā un ir viena no pirmajām firmām Latvijā, kas sāka piedāvāt kvalitatīvus biroja krēslus un biroja mēbeles. Piedāvājuma klāstā ir biroja krēsli no Čehijas un Itālijas, kā arī Latvijā un Itālijā ražotas biroja mēbeles. SIA "ATN" piedāvā arī mēbeles mājai - guļamistabas mēbeles: gultas, skapjus, kumodes; viesistabas mēbeles - sekcijas, galdus un krēslus. Mēbeles ir ražotas labākajos Itālijas, Beļģijas un Polijas uzņēmumos. Biroja mēbeles un krēslus, kā arī mēbeles mājai var apskatīt un iegādāties mūsu salonā Rīgā, Antenas ielā 3 (ieeja no Mūkusalas ielas). SIA "ATN" nodrošina mēbeļu transportēšanu un uzstādīšanu pie klienta.

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA, apbedīšanas nams, birojs Pārdaugavā

Buļļu 46, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts:

Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana - visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, apbedīšanas nams Kocēnos

"Krematorija", Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Apbedīšana un rituāli:

Mūsu uzdevums ir visu apbedīšanas un rituālu tradīciju ievērošana un cienīgas apbedīšanas vai kremācijas nodrošināšana. Mūsu rīcībā ir krematorija, atvadu zāle, morgs, apbedīšanas biroji, transports (katafalks), plašs rituālās produkcijas klāsts. Veicam apbedīšanu vai kremāciju saskaņā ar mirušā konfesiju. Eiropas standarts EN 15017 / ICS 03.080.30 “Apbedīšanas pakalpojumi – Prasības”

Apbedīšanas nams - Krematorija, SIA, apbedīšanas nams Sarkandaugavā

Aptiekas 13, Rīga, LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kremācija; ✓ Bēru organizēšana Apraksts: Kremācija un tradicionālās bēres visā Latvijas teritorijā. Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. Informācija un transporta pieteikšana- visu diennakti. Lai saņemtu palīdzību un padomu, vienmēr varat sazināties ar mūsu birojiem. Mēs atradīsim piemērotāko risinājumu Jūsu situācijai.

Apbedīšanas birojs-krematorija PARADISUS, apbedīšanas birojs Pārdaugavā

Turpinām strādāt klātienē!
Katoļu 5, Rīga LV-1003
Apbedīšanas piederumi: ✓ Zārki ✓ Pareizticīgo krusti ✓ Katoļticīgo krusti ✓ Tekstila piederumi ✓ Vainagi ✓ Urnas (kremēšanas) Apbedīšanas pakalpojumu cenas: ✓ Mirušā transportēšana pa Latviju - 0,70 EUR/ km ✓ Steidzama kremācija (darba dienās, 24 stundu laikā) - 100.00 EUR ✓ Kremācijas zārks - 40.00 EUR ✓ Zārks - no 180.00 EUR ✓ Morga pakalpojumi, saglabāšana - 10.00 EUR diennaktī ✓ Čības, apģērbi, lakatiņi, tautiskās segas - no 15.00 EUR ✓ Sēru runa atvadu zālē - no 100.00 EUR ✓ Sēru mūzika (vijole, flauta, saksofons, solists, elektroniskās ērģeles) - no 100.00 EUR  ✓ Dekoratīvās urnas - no 50.00 EUR ✓ Urnas uzglabāšana virs 45 dienām - 2,00 EUR dienā, pēc iepriekšējās vienošanas - 10 EUR mēnesī ✓ Urnas piegāde līdz mājai pa Latviju - 25.00 EUR ✓ Urnas apglabāšana kapsētā (Rīgā, Valmierā) - 60.00 EUR ✓ Pavadvēstule urnas transportēšanai uz ārzemēm - 20.00 EUR ✓ Urnas nosūtīšana uz ārzemēm - pēc pieprasījuma    ✓ Dokumentu noformēšana (VSAA, SOC palīdzība, miršanas apliecība) - 25.00 EUR par katru dokumentu.

 

✓ Visas cenas noradītas ar PVN ✓ Citu firmu pakalpojumu cenas nav iekļautas ✓ Slimnīcas morga pakalpojumi cenā nav iekļauti ✓ Ievērojam Ministru kabineta noteikumi Nr.600 "Kremācijas noteikumi"

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401A, Rīga, LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Šuvējiņa, šūšanas darbnīca

Stirnu 18, Rīga LV-1082
Apraksts:

Apģērbu remonts, labošana, pāršūšana. Oderes maiņa. Rāvējslēdžu maiņa, iešūšana, ādas apģērbu remonts. Spiedpogu un luversu ielikšana. Deju tērpu, kostīmu šūšana. Aizkaru, pārvalku šūšana. Šūšanas piederumu tirdzniecība.

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10A, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, kā arī mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana; ✓ Mājas vizītes Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana un nepieciešamās terapijas nozīmēšana un veikšana; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija un dažādas terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai. Pieejama arī intravenozā barošana.

Kafejnīca Pie Ērikas, SIA Jaunais Averss

Lakstīgalu 38, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Apraksts: Pieņemam pasūtījumus pusdienu piegādei ofisiem Ķekavas novadā. Galdu klāšana. Ēdienu pasūtīšana svinībām.

Initas Lēnas Goldšteinas ārsta prakse psihoterapijā (pēc pieraksta)

Brīvības 22-2, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Dotajā brīdī turpina strādāt, bet attālināti/online režīmā. Psihodinamiskā psihoterapija ir pierādīta kā visefektīvākā medicīniskās psihoterapijas metode. Tās pamatā ir psihes dinamikas pētīšana - no kādas ģimenes un vides cilvēks nāk, kā notikusi cilvēka attīstība, kā veidojusies viņa personība, uzvedības un rīcības paterni. Tā palīdz atrast atbildi, kādēļ cilvēks ir saslimis un ārstēt slimību tās saknē.

Difftravel, tūrisms cilvēkiem ar invaliditāti

Graudu 68A, Rīga, LV-1058

Ekskursijās var piedalīties ikviens: ar vai bez invaliditātes. Vairāk tomēr būsim piemēroti tiem, kas staigā lēnāk vai pārvietojas ratiņkrēslā. Ekskursijas notiek nelielās grupās ar jaunu busiņu. Pēc vajadzības nodrošinām otru transportlīdzekli. Ceļošana mazās grupās dod lielu priekšrocību. Mēs pielāgojamies situācijai un varam nedaudz mainīt plānu, ja tas ir nepieciešams. 2022.gada sezonā mēs izbraucām ap 45 ekskursijām. Mūsu ekskursijas ir ļoti draudzīgas un sirsnīgas. Ikviena jauna redzēšanās dod prieku. Mani ceļotāji mēdz teikt, ka tā ir ne tikai ceļošana, tā ir arī emocionāla terapija, kas arī pēc ceļojuma vēl ilgi liek kavēties atmiņā un priecāties par piedzīvoto.

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Apraksts:

SIA "Ivars Feldbergs", Akmeņkaļu darbnīca (diplomēts amata meistars) - ir uzņēmums, kas nodarbojas ar akmens apstrādi, kapu pieminekļu un akmens skulptūru izgatavošanu. Piedāvājam arī ainavu arhitektūras pakalpojumus- dārza iekārtošanu ar gleznainu ainavu, izmantjot akmeņus.

Electrical, SIA, Elektroinstalāciju izbūve

Slocenes 4, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts:

Elektroinstalācijas, elektroinstalāciju izbūve, elektriķis.