Remonta darbi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

ELZIŅS CRAFTS

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Rotas pēc klienta dizaina Valmierā, rotas pēc juveliera dizaina Valmierā, juvelierizstrādājumu remonts Valmierā, juvelierizstrādājumu labošana Valmierā, remonts uz vietas, sudraba labošana, zelta labošana, rotu pārkausēšana, juvelierizstrādājumi, juvelieru darbnīca, rotas, rotu izgatavošana, remonts, labošana, dizains, laulības

DURVJU ATVĒRŠANA, diennakts slēdzeņu SOS serviss

Droša aizkritušu durvju atvēršana👌 💯
Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Pazaudēta auto atslēga. Nevarat atvērt auto durvis. Kā atvērt durvis bez atslēgām. Salauzta atslēga. Salūza atslēgas. Bojāta slēdzene. Nevar atslēgt durvis. Slēdzeņu remonts. Negadījums ar auto atslēgu – nevar iekļūt auto salonā. Bojāts mikročips. Imobilaizera bojājums. Kodu atslēgas. Seifu atvēršana. Atslēgu SOS serviss. Durvju atvēršana.

JJ sistēmas, SIA, hidraulikas serviss

Rīgas 224, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5202
Hidrauliskās šļūtenes, augstspiediena, zemspiediena, hidraulikas un pneimatikas savienojumi, hidrocilindru remonts, hidrocilindru blīvējumi, hidraulikas komponenti, hidraulika Jēkabpilī, ātrie savienojumi, bukses, OMFB, sadalītājs, šļūteņu savienojums, cilindra manžetes, marķējamā krāsa harvesteriem, hidraulikas eļļa, HVLP46,

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22A, Rīga LV-1045
dīzeļsūknis, dīzeļsūkņi, dīzelis, dīzeļu sprauslas, dīzeļmotori, dīzeļu smidzinātāji, dīzeļu iekārtas, dīzeļu remonta

Mara Print

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Grafiskais dizains ✓ Reklāmas saskaņošana pašvaldībā ✓ Auto aplīmēšana ✓ Montāžas un remonta darbi ✓ Projektēšana ✓ Konsultācijas ✓ Piegāde Mūsu tehnoloģijas:: ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Lielformāta druka ✓ UV druka ✓ Sietspiede ✓ Reljefspiede ar foliju un kongrīvs ✓ Lāzergriešana un gravēšana ✓ Braila raksta iespiedums ✓ Plotergriešana

General Cleaning, SIA

Zālītes 10, Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Linoleja tīrīšana, vaskošana ✓ Logu mazgāšana ✓ Mīksto mēbeļu tīrīšana ✓ Telpu ikdienas uzkopšana ✓ Grīdu vaskošana ✓ Specializētā virsmu tīrīšana ✓ Ārējās teritorijas uzturēšana un kopšana

Ventmontāža, ventilācijas sistēmas

Bauskas 58-231, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu:

SIA "Ventmontāža"specializējusies ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu montāžā. Lai gan SIA "Ventmontāža" dibināta 2001. gada jūnijā, speciālistu kolektīvs ir ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi montāžas darbu veikšanā un vadīšanā. 

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

✓ Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

Urbšanas centrs, SIA

Babīte, Rožu 20, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Apraksts: Darbojamies Latvijā no 1994. gada. Mūs raksturo – liela pieredze. Un varam piedāvāt ievērības cienīgu arhīvu ar ģeoloģisko un hidroģeoloģisko informāciju. Aicinām uz sadarbību!

SKA Auto Latvia, SIA, vieglo auto, mikroautobusu autoserviss

Vējstūru 41, Rīga LV-1063
Autoservisa “SKA Auto Latvia” pakalpojumi::

 

• Riteņu ģeometrija • Bremžu pārbaude uz Bosch stenda • Automašīnas diagnostika • Ritošās daļas pārbaude • Dzinēja datorizēta diagnostika • Automašīnas apkope ar bremžu profilaksi • Bremžu šļūtenes nomaiņa • Priekšējo riteņu gultņu maiņa • Automašīna apkope bez bremžu profilakses • Bremžu uzliku maiņa uz ass • Bremžu disku maiņa uz ass • Aizmugurējo riteņu gultņu maiņa • Dzinēja eļļas maiņa • Degvielas filtra nomaiņa • Motora gaisa filtra nomaiņa • Salona gaisa filtra nomaiņa • Zobsiksnas maiņa • Dzinēja agregāta siksnas maiņa • Dzinēja galvas blīves nomaiņa • Dzinēja vārstu vāka blīves maiņa • Stūres mehānisma lodveida šarnīra maiņa • Stūres stieņa maiņa • Priekšējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā amortizatora maiņa • Aizmugurējā tilta bukšu maiņa • Priekšējo sviru maiņa • Sajūga maiņa • Kondicioniera uzpilde • Kondicioniera sistēmas diagnostika • Savirzes regulēšana • Auto riepu serviss, AUTO RIEPAS • Riepu maiņa, nomaiņa • Vasaras/ziemas riepas • AUTOMAŠĪNAS TEKNISKĀ APKOPE

Juvelieris Jevgēnijs Jarošs, juvelierizstrādājumu darbnīca

Artilērijas 56, Rīga, LV-1009
Apraksts: Juvelieris ir mākslinieks, kurš pārvērš zeltu Jūsu sapņos! Juvelierizstrādājumu remonts un izgatavošana pēc pasūtījuma. Zelts, sudrabs, dārgakmeņi. Juvelieris ar 40 gadu darba stāžu. Latvijas Amatniecības kamera Meistara Diploms.

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
SIA "BALTIC COLOR" (BCW) ir "CONSUS", Polija, pulverkrāsas ražotāja pārstāvis Latvijas teritorijā.:

Skrošstrūklošana – augsti efektīva un neaizstājama metāla virsmas apstrādes tehnoloģija pirms pulverkrāsošanas veikšanas. Skrošstrūklošana norit īpašā kamerā. (Detaļas maksimālais izmērs – 9000x3500x3000 mm). Skrotis, padotas ar 8 bāru spiedienu caur gaisa abrazīvās strūklas spraugu, kas vērsta uz detaļas virsmu, ļauj likvidēt veco krāsu, dažādus netīrumus un pārklājumus, pasargāt pret rūsu. Piešķirt virsmai nepieciešamo raupjumu pirms pulvera pārklājuma uzklāšanas, aizsargā pret plāvu, nolīdzina nelīdzenumus, matē metāla virsmu, likvidē oksīda plēves no metāla pirms metināšanas darbu veikšanas. Skrošstrūklošanas apstrāde ļauj veikt pilnīgu metāla attīrīšanu un piešķir raupjumu, kas nodrošina labu saķeri starp metālu un pulvera pārklājumu. Tostarp skrošstrūklošana nostiprina metāla kristālisko režģi. Tas kļūst daudz izturīgāks un mazāk uzņēmīgāks. Mēs varam piedāvāt visizdevīgākās cenas tieši jums. Iespējama piegāde.

VRR auto, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
"Burkānu pagrabs", Skārduciems, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Pakalpojumi: ✓ Riepu bortēšana, remonts ✓ Ritošās daļas remonts, diagnostika ✓ Bremžu remonts, diagnostika ✓ Riteņu savirze-sagāzums ✓ Antikorozijas apstrāde ✓ Buferu remonts ✓ Tehniskā apkope ✓ Lukturu regulēšana ✓ Dzesēšanas sistēmas remonts ✓ Motora zobsiksnas maiņa ✓ Dzinēja remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Izpūtēju remonts, metināšana

Ameira, SIA, Autoserviss

Atlantijas 69, Rīga, LV-1015
Rezerves daļas::

 

✓ Virsbūves daļas ✓ Bremžu daļas ✓ Stūres daļas ✓ Motora daļas ✓ Piekares daļas Autoserviss:

Autoserviss "Ameira" Latvijā darbojas vairāk nekā 20 gadus un ir uzkrājis lielu pieredzi visu veidu vieglo, apvidus un minivenu automašīnu remontā.

Piedāvājam ekskluzīvas, kā arī antīko Amerikas auto detaļas: JEEP, CHRYSLER, Hummer, Cadillac, LINCOLN, Chevrolet, FORD USA, Dodge un citu auto marku rezerves daļas.

Arco Color Latvija, SIA

Rīgas 115C, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Apraksts:

"Arco Color Latvija" piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Līdz ar modernāko pulverkrāsošanas tehnoloģiju no mūsu Eiropas partneriem esam ieguvuši arī milzu pieredzi un zināšanas pulverkrāsošanas jomā, kas ļauj mums nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumu. Iekārtas īpaši projektētas, balstoties uz 20 gadu pieredzi krāsošanas tehnoloģiju jomā. Inovatīvās iekārtas un īpaši apmācīts personāls ļauj efektīvi samazināt ražošanas termiņus un nodrošināt augstu pakalpojuma kvalitāti.

Skursteņu serviss, SIA

Jāņa Asara 6A, Rīga LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010

Mercell ir iepirkumu monitoringa pakalpojumu sniedzējs ar plašu informāciju par publicētajiem un aktuālajiem iepirkumiem vienuviet. Mums ir daudzu gadu pieredze elektronisko iepirkumu sfērā, kā arī mūsu rīcībā ir plašākā informācija par publiskajiem iepirkumiem, ļaujot mums sniegt veiksmīgus elektronisko iepirkumu risinājumus daudziem uzņēmumiem. Esam viens no vadošajiem iepirkumu informācijas piegādātājiem Eiropā, un, apzinoties klientu nepieciešamību pēc iepirkumu konkursu informācijas vienuviet, esam kļuvuši par veiksmīgāko informācijas piegādātāju un visizplatītāko elektronisko iepirkumu risinājumu pasūtītājiem un to piegādātajiem arī Latvijā. Mūsu risinājums nodrošina to, ka iepirkuma konkursa process norit elektroniski, caurskatāmi un droši. Šādā veidā tiek panākts efektīvāks iepirkums ar augstu drošību un kvalitāti, kā arī samazināts resursu patēriņš gan pircējiem, gan piegādātājiem.

CRANE EXPERT, SIA

Tīruma 1, Rīga, LV-1058
Apraksts:

Autoceltņu noma un kravu pārvadājumi. "CRANE EXPERT" ir speciālistu komanda, kura, rūpējoties par drošu kravu celšanas darbu norisi, pēc klientu pieprasījuma veiks objektu apsekošanu un kravu celšanas darbu organizāciju, kā rezultātā piedāvās klientu rīcībā nepieciešamās kapacitātes kravu celšanas tehniku, to iznomājot ar operatoru, kuram ir nepieciešamās kompetences šo tehniku profesionāli vadīt. Veicam dažādu kravu, tostarp lielgabarīta un smagsvara kravu pārvadājumus un dažādu ražotāju un izlaiduma gada kravas autoceltņu un manipulatoru diagnostiku un remontu.

Automans, SIA

Itāļu autogāzes iekārtu BRC un Landi Renzo pārstāvis Latvijā.
Skanstes 2 k-3, Rīga, LV-1013
AUTOGĀZES AUTOSERVISA PAKALPOJUMI LATVIJĀ:: ✓ Itāļu auto gāzes iekārtas ✓ Auto gāzes iekārtas uzstādīšana Rīgā ✓ BRC un Landi Renzo autogāzes iekārtu veikals ✓ Auto pārbūve uz LPG ✓ LPG auto rezerves daļas ✓ Auto gāzes iekārtu remonts, apkope, serviss ✓ Auto gāzes iekārtu sertifikācija CSDD ✓ Auto gāzes sistēmu sertificēšana ✓ Auto gāzes sertifikāts ✓ LPG iesmidzināšanas sistēma ✓ Auto gāzes filtri, rezerves daļas ✓ Auto gāzes filtru uzstādīšana ✓ Auto gāzes sistēmu diagnostika ✓ Auto gāzes iekārtu garantijas un pēcgarantijas apkalpošana ✓ Gāzes sistēmas pārbūve un uzlabošana ✓ Atgāžu līmeņa pārbaude

VIS BROKERHOUSE, SIA, Apdrošināšanas brokeri

Kārļa Ulmaņa gatve 2-6.st., Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumi:

VIS BROKERHOUSE piedāvā plašu pakalpojumu klāstu juridiskām un fiziskām personām:

✓  OCTA, KASKO, KASKO „BEDRES”; ✓ Starptautiskais apdrošināšanas līgums (Zaļā karte/Green Card); ✓ Veselības apdrošināšana; ✓ Civiltiesiskās atbildības apdrošināšana; ✓ Īpašuma apdrošināšana; ✓ Nelaimes gadījumu apdrošināšana; ✓ Ceļojumu apdrošināšana; ✓ Nodokļu optimizācija.