Remonta darbi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

STA Grupa, AS

Latgales 227, Rīga LV-1019
Videonovērošanas sistēmas, Dahua Technology, Hikvison, Panasonic, Ugunsdrošības signalizācijas sistēmas, Teletek Electronics, Schneider Electric FDP, FX3NET, Panasonic, SIEMENS Cerberus PRO, Bentel, Inim, Apsardzes signalizācijas sistēmas, Texecom, ELDES, DSC, Balss trauksmes izziņošanas sistēmas BOSCH Plena, BOSCH Paviro, BOSCH

DKD, SIA

Cēsu 31 k-2, Rīga, LV-1012
Apkures sistēmas, gaisa kondicionētāji, kondicionieri, Apkures radiatori, katli, apkures krāsnis, cinkoti apkures radiatori, siltumsūknis, dziļurbumi, apkures katlu remonts, serviss, apkalpošana, ģeotermālie, urbumi, uzstādīšana, tirdzniecība, apkope, dziļrbuma izveide siltumsūknim, dziļurbums, dziļurbums siltumsūknim,

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1C, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

Elmark, SIA, Elektromotoru remonts

Austuves 3, Rīga LV-1063
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Asinhrono elektrodzinēju remonts ✓ Sūkņu un kompresoru elektrodzinēju remonts ✓ Ventilatoru elektrodzinēju remonts ✓ Gultņu nomaiņa ✓ Gultņu sēdvietas un vāku remonts ✓ Iekārtu elektrodzinēju remonts Apraksts:

SIA "Elmark" ir elektrodzinēju uzņēmums Rīgā. Piedāvājam dažādus elektrodzinēju remonta pakalpojumus. Mūsu uzņēmums elektrodzinēju remontēšanas un pārtīšanas jomā strādā jau daudzus gadus. Visā darbības laikā mēs esam uzkrājuši milzīgu darba pieredzi, kā arī esam ieguvuši nepieciešamās zināšanas elektroierīču apkalpošanas un remontēšanas jomā.

Ansis Apinītis, individuālā darba veicējs

Izbraucam pa visu Latviju!
Rīga
Pieredze devusi mūsu komandai:

Spēja strādāt ar dažādiem materiāliem, lai sasniegtu vēlamo objekta izskatu un ilgtspēju. Augstu atbildības sajūtu, kas ir būtiska veiksmīgai darbībai fasādes nozarē.

Mūsu raksturojums:

Atbildīgs un uzticams profesionāla komanda, kuri vienmēr ievēro termiņus un kvalitātes standartus. Tālredzība un koncentrēšanās, spējot plānot un prognozēt darba procesu, lai nodrošinātu efektīvu darba izpildi. Fiziski aktīvi un spējīgi veikt sarežģītus darbus, kas prasa precizitāti, izturību un koncentrēšanos.

Santehnikas pakalpojumi

Rīga
Par uzņēmumu:

Santehnikas problēmas visbiežāk rodas no tā, ka tā ir nekvalitatīva, nepareizi un neregulāri kopta vai vienkārši nolietojusies. Tomēr, pirms steigties uz veikalu pēc jaunas, ir vērts ar vienkāršām metodēm to mēģināt atjaunot. Mūsu profesionāļi to veiks kvalitatīvi, aicinām zvanīt!

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

Coilwind, SIA, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un apkope

Kurzemes prospekts 3H, Rīga, LV-1067
Kāpēc mēs?:

Mūsu darbinieki ir profesionāļi, kuri maksimāli ātri un ar augstāko atbildības sajūtu spēj atrisināt jebkuru identificēto problēmu. Uzņēmums stabili konkurē tirgū vairāk nekā 25 gadus. Steidzamos gadījumos remonts tiek veikts 24 stundu laikā. Mūsu uzņēmums palīdzēs kvalitatīvi un ātri veikt jūsu elektrodzinēju remontu. Zvaniet, un mēs jums palīdzēsim!

Vigorius, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Alekša 12, Rīga LV-1005
Apraksts: Sudraba un zelta rotas lietas, galda piederumi no Latvijas, Krievijas, Itālijas. Rotu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Sudraba ikonas.

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga LV-1082
Apraksts: Autoserviss Pļavniekos SIA Restavrator piedāvā kvalitatīvus auto un moto remonta pakalpojumus, kā arī eļļas maiņas, riepu maiņas, riepu balansēšanas un citus auto remonta pakalpojumus.

KASS Riga, Autoserviss Čiekurkalnā

Uzticams serviss Tavam auto
Gaujas 20, Rīga LV-1026
Apraksts: Kvalitatīvi autoservisa pakalpojumi Tavam auto. Atbildīga pieeja – saprātīgas izmaksas!

Šūšanas darbnīca

Šveices 31, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Darbnīcā veic apģērbu labošanu, šūšanu un modelēšanu. Darbu veic ātri, labi un kvalitatīvi. Šuj jebkuras komplektācijas sievietēm – nav neglītu sieviešu un nepareizi piemeklēts apģērbs! Darbnīcā var iegādāties Svetlanas Lapiņas modelētos un darinātos tērpus, arī cepures!

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Apraksts:

Ģimenes uzņēmums SIA TESPARS ir lielākais globālā japāņu zīmola MAKITA OY elektroinstrumentu izplatītājs Latvijā un ir unikāls ar to, ka pastāvīgā sortimentā veikalos Valmierā un Rīgā klientiem piedāvā 350 instrumentus un to komplektus un vairāk nekā 3000 instrumentu piederumu.

RIGA CAR RENT, auto noma Rīgā

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Nomas spektrs: Pēc veida: ✓ īstermiņa noma (no 1 līdz 30 dienām) ✓ ilgtermiņa noma (no 30 līdz 90 dienām) ✓ pilna servisa noma (no 90 dienām) ✓ transfērs ✓ autovadītāja pakalpojumi Pēc kategorijas: ✓ ekonomiskās klases mašīnas ✓ biznesa klases mašīnas ✓ apvidus automašīnas ✓ luksusa klases mašīnas ✓ miniveni līdz 9 sēdvietām ✓ automašīnas kāzām un citiem svētkiem

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Konor, SIA

Rīgas 113, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Apraksts: Uzņēmums darbojas jau no 1992.gada. Šo gadu laikā esam uzkrājuši plašu pieredzi un specializējamies siltumapgādes un siltumtīklu realizācijas darbos.

Metala grafika, SIA

Rencēnu 20, Rīga, LV-1073
Aprīkojums:

Izmantotais aprīkojums ļauj strādāt ar visām tirgū pieejamajām jebkura veida un krāsas pulverkrāsām, ieskaitot specializētas iespējas ar dažādiem dekoratīviem efektiem (metāla, muarē, āmura efekts, laka ar sudraba un zelta dzirksti utt.). Mēs izmantojam pulverkrāsas no labākajiem ražotājiem - Teknos (Somija), AkzoNobel (Turcija), Neokem (Grieķija), Jotun (Norvēģija), Axalat (ASV). Fasādes konstrukciju krāsošanai izmantojam augstas kvalitātes arhitektoniskas pulverkrāsas uz poliestera sveķu bāzes, kurām ir lieliska noturība pret laikapstākļiem.

Katalogā RAL CLASSIC šobrīd ir 213 krāsas, tostarp 15 perlamutra, 5 luminiscējošās un 2 dzelzs.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.