Remonta darbi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

3mt.lv

Slokas 52G, Rīga, LV-1007
Metināšana, Metināšanas darbi , Metināšanas pakalpojumi, Metāla izstrādājumu izgatavošana, Metāla konstrukciju, izgatavošana, Metināšanas darbi , Metināšanas pakalpojumi, Metāla konstrukciju ražošana, Metāla konstrukciju

Juris Vuškāns, IDV

Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Kamīni, kamīnu izbūve, kamīnu mūrēšana, kamīnu remonts, maizes krāsnis, darza kamīnu mūrēšana, kamīnu materiāli, THERMAX, GRENAISOL, SKAMOL, Šamots, šamota loksnes, Wolfshoher, kamīnu apdare ar oniksu, kamīnu apdare ar marmoru, kamīnu apdare ar granītu, konsultācijas par kamīniem

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA

Sāremas 2, Rīga LV-1005
Hidraulika, Hidrauliskās ierīces, Hidraulikas iekārtas, Hidraulikas piederumi, Hidropiederumi, Hidraulikas serviss, Hidroserviss, Pneimatika Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts Hidraulisko sistēmu projektēšana, Hidrosistēmu projektēšana Hidraulisko sistēmu apkope,

V4 motors, SIA, Autoserviss

Ādmiņu 7, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Komerctransporta remonts; ✓ Virsbūves remonta darbi; ✓ Sadarbība ar apdrošināšanas kompānijām; ✓ Tehniskās apkopes veikšana; ✓ Ritošās daļas remonts; ✓ Elektrosistēmas signalizācijas; ✓ Dzinēja diagnostika un remonts; ✓ Kondicionēšanas sistēmas; ✓ Automašīnas apdrošināšana; ✓ Konsultācijas pirms auto iegādes; ✓ Autopiederumi, to uzstādīšana.
ZL.LV iesaka

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1", Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Kafijas automātu apkope, remonts, noma un tirdzniecība. Izbraukuma tirdzniecība. Kafijas auto pārbūve.

Auto darbnīca Riepulis, SIA, Autoserviss - Kondicioniera uzpilde

Lubānas 22, Rīga, LV-1019
Metināšanas darbi . Ritošās daļas diagnostika. Riepu tirdzniecība.

FIA, SIA

Rīga
Apraksts:

Esam profesionāls grīdu segumu ieklāšanas, apdares uzņēmums, kas darbojās no 2012. gada un specializējas augstas kvalitātes grīdas segumu risinājumos kā dzīvojamām ēkām, tā kemercēkām. Mūsu komanda veic katram klientiem vislabāko servisu, sākot no konsultācijām, materiālu piedāvāšanu, beidzot līdz ieklāšanai un apkopei.

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvus apkures, santehnikas un kanalizācijas darbus namsaimniekiem, dzīvokļu īpašniekiem, namu biedrībām un pārvaldēm. Ātra pieejamība un 24/7 avārijas dienests.

ZL.LV iesaka

BroPro, SIA, Kravas riepu serviss

Dzirnieku 11, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Mēs esam kvalificēts kravas un vieglo auto riepu un disku serviss. Sertificēti darbinieki ar vairāk kā 15 gadu pieredzi labprāt sniegs konsultācijas, atbildēs uz Jūsu jautājumiem un palīdzēs izvēlēties tieši Jums piemērotāko risinājumu! Strādājam pēc klienta pasūtījuma arī ārpus darba laika!

ZL.LV iesaka

SGS Sistēmas, SIA, Skaņas, gaismas, skatuves iekārtu tirdzniecība

Plēnes 4, Rīga, LV-1046
Apraksts:

"SGS Sistēmas" ir "vienas pieturas" uzņēmums, kas piedāvā tehnisko risinājumu klāstu jebkurai publiskai Telpai un Notikumam, neatkarīgi no to apjoma un nozīmīguma.Profesionālo skaņas, gaismas un skatuves iekārtu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Tehnisko projektu un risinājumu izstrāde. Projektu uzraudzība. Iekārtu remonts un lietotāju apmācība. Tiešās piegādes no pasaules labākajiem, izklaides industrijai ražojošiem uzņēmumiem.

ZL.LV iesaka

IFC Latvija, SIA

Andreja Saharova 13A, Rīga, LV-1082
Kondicionieru izvēle: Ja jūs vēlaties justies komfortabli gan siltajā, gan aukstajā gadalaikā, tad jums būtu jāiegādājas tāda ierīce kā kondicionieris-sildītājs, kas jūsu biroja ēkas vai dzīvojamās mājas gaisu padarīs daudz siltāku vai vēsāku. Turklāt, ja jums rūp tīrs un spirgts gaiss jūsu mājoklī, arī tādā gadījumā vajadzētu padomāt par kondicioniera-sildītāja uzstādīšanu. Ja jūs esat nolēmuši savā mājā uzstādīt kondicionieri, tad jums nepieciešams izvēlēties tehniku tikai no zināmiem ražotājiem, jo tā ir šīs ierīces tiešā drošības garantija.
ZL.LV iesaka

Atslēgu serviss, Arņa Ozoliņa individuālais darbs

Rūdolfa Blaumaņa 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts:

Atslēgu serviss nodarbojas ar atslēgu izgatavošanu. Piedāvājam arī diennakts SOS servisu - durvju atvēršanu steidzamās situācijās, uzrādot derīgu dokumentu. Nodrošinām durvju un slēdzeņu atvēršanu un signalizācijas atbloķēšanu.

R17 būve, SIA

Smilšu 1-43, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Par uzņēmumu:

Būvniecības uzņēmums ar ilgstošu darbības pieredzi Zviedrijā, Vācijā, Lietuvā, Igaunijā veic celtniecības darbus no pamata līdz atslēgai. Ļoti labi panākumi vēsturisko fasāžu renovācijās un rekonstrukcijā. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam interesē kvalitatīva darba rezultāts. 

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, UNIVERSĀLS, VOLVO Kravas auto aksesuāru veikals:: ✓ Kravas auto dubļu sargi; ✓ Auto kondicionieri; ✓ Auto ledusskapji; ✓ Tējkannas; ✓ Kafijas automāti; ✓ Mikroviļņu krāsnis; ✓ Lādētāji un adapteri; ✓ Pārveidotāji; ✓ Saules paneļi; ✓ Sēdekļu apsilde; ✓ Auto putekļusūcēji; ✓ Kravas stiprinājumi; ✓ Degvielas aprīkojums; ✓ Riteņu aprīkojums; ✓ Kravas auto apgaismojums; ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi; ✓ Stūres pārsegi; ✓ Sēdekļu pārvalki.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Uber Auto, SIA, auto lūku remonts, tehniskā palīdzība uz ceļa

Brāļu Kaudzīšu 52, Rīga, LV-1021
Pakalpojumi: ✓ Eļļas un filtri; ✓ Motora remonts; ✓ Gaisa kondicionieru uzpilde; ✓ Bremžu remonts; ✓ Riepu nomaiņa; ✓ Metināšanas darbi; ✓ Datoru diagnostika; ✓ Krāsu darbs; Serviss: Ja jums ir nepieciešama kvalitāte, kuru sagaidāt no servisa centra, bet ar personīgāku un draudzīgu atmosfēru, to esat atradis. Mūsu auto remontdarbnīca var apkalpot dažādus modeļus. Mēs veicam tikai to darbu, kas nepieciešams, lai atrisinātu jūsu problēmu. Pie mums arī ir dažādas akcijas.

ProfITs Telecom, SIA

Kalnciema 40, Rīga LV-1083
Pakalpojumi:: ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ printeru remonts, kārtridžu uzpilde, konfigurēšana ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Tīrīšanas brigāde SL

Rīga
Apraksts:

Profesionāli meistari savā specialitātē veiks plaša apjoma labiekārtošanas un apzaļumošanas darbus Jūsu teritorijā. Kvalitāte, pieņemamas cenas. Sadarbībai atvērti.

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!