Remonta darbi, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Rietuma Ilze, arhitekte

Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Ilze Rietuma, arhitektūra, projektēšana, interjers, vienkāršota pārbūve, vienkāršota rekonstrukcija, fasādes krāsojuma pase, apkures katli, apkures katlu apkope, remonts, ARJI, angāri, angārs, angāru projektēšana, angāra projektēšana, Rietuma Ilze, tehniskie projekti, tehniskā projekta izstrāde, tehnisko projektu izstrāde,

RR CHOICE, SIA

"Vizbuļi 1" - 4, Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
tāme, dzīvokļa remonta tāme, tāmēšanas pakalpojumi, tāmēšanas pakalpojums, tāmes izveide, tāmes sastādīšana, celtniecības tāme, inženiertīklu tāme, tāmes sagatavošana, tāmes sagatavošanas pakalpojums, tāmēšanas darbi

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

Way, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

SIA "Way" veic dzelzceļa infrastruktūras tehniskā aprīkojuma būvniecības darbus, remontu un tehnisko apkopi, dzelzceļa virsbūves darbus (sliedes, sliežu ceļi), pārbrauktuvju un pāreju izbūvi, veicam zemes darbus zem sliežu ceļiem (zemes klātne un dzelzceļa zemes nodalījuma josla).

EPDM Shop, SIA

Katlakalna 1C, Rīga, LV-1073
Ideāli risinājumi kopā ar FIRESTONE BUILDING PRODUCTS:

Ilgstoša pieredze membrānu ražošanā. Izcili servisa pakalpojumi. EPDM membrānas segumu jumtiem neviens neieklās labāk par mums!

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Remontu nams, SIA, Celtniecības instrumentu un dārza tehnikas remonts

Instrumentu remonts Rīgā, Baložos, Olainē! 9 -20
Medemciems, Siena 6, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
“Remontu Nams”: ✓ Par savu paveikto remontu dodam garantiju. ✓ Paveiktajam remontam ir konkurētspējīgi izcenojumi. ✓ Stacionāru iekārtu remonta gadījumā izbraucam pie klientiem. ✓ Slēdzam līgumus uz ilgtermiņa sadarbību ar elastīgiem, pretīmnākošiem noteikumiem.

Sigma Motors, SIA

Dīķa 44, Rīga LV-1004
Rezerves daļas: ✓ nepieciešamo rezerves daļu un materiālu sagāde; ✓ ziemas un vasaras riepu tirdzniecība; ✓ akumulatoru tirdzniecība; ✓ dažādu auto aksesuāru un piederumu tirdzniecība. Autoservisa pakalpojumi: ✓ regulāras tehniskās apkopes, ✓ ritošās iekārtas pārbaude un remonts, ✓ riteņu demontāža, montāža un balansēšana, ✓ riteņu ģeometrijas pārbaude un regulēšana, ✓ bremžu sistēmas pārbaude un remonts, ✓ a/m vadības sistēmu pārbaude un remonts, ✓ izplūdes atgāzu pārbaude un regulēšana, ✓ izplūdes sistēmu pārbaude un remonts, ✓ motoru remonts, ✓ starteru, ģeneratoru remonts, ✓ agregātu remonts, ✓ pretaizdzīšanas ierīču uzstādīšana un remonts, ✓ mehānisko un automātisko ātrumkārbu pārbaude un remonts, ✓ kondicionieru un klimata kontroles sistēmu pārbaude un remonts.

Tvaikonis, SIA, Ķīmiskā tīrītava Rīgā

Buru 16, Rīga LV-1004
Apraksts: Apģērbu tīrītava un veļas mazgātava, kas apvienojuši augstu izpildes un apkalpošanas servisu ar saprātīgām cenām. Iespēja izsaukt kurjeru uz mājām vai biroju. Nestandarta lietu tīrīšana. Aizkaru, pufu, žalūziju, paklāju ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana, ekspress 24 stundu laikā.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Lattims, reklāmas ražošana

Skolas 5 k-1 - 2.stāvs, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Pakalpojumi:: ✓ Kalendāri ✓ Poligrāfijas pakalpojumi ✓ ziemassvētku dāvanas, ✓ apsveikuma kartiņas, atklātnītes ✓ lāzergrāvēšana, ✓ Vides reklāma, Lielformāta baneri ✓ auto aplīmēšana, dizains ✓ vizuālā reklāma ✓ izstāžu stendi(Roll up,L-stends) ✓ plāksnītes ✓ zīmogi ✓ prezentreklāma ✓ Kausi, medaļas ✓ lielformāta druka ✓ vizītkartes ✓ veidlapas ✓ bukleti ✓ aploksnes ✓ dāvanu kartes ✓ aspveikuma kartiņas ✓ uzlīmes ✓ fototapetes ✓ foto žalūzijas ✓ gleznas un kanvas ✓ produktu un preču iepakojums

Vincent RA, SIA

Zvejniekciems, Tallinas 9-20, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
Kompānija "Vincentra" piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ LOGU uzmērīšanu, konsultēšanu (bez maksas) ✓ LOGU piegādi ✓ LOGU demontāžas un montāžas darbus ✓ LOGU iekšējo un ārējo palodžu montāžu ✓ LOGU apdares darbus ✓ būvgružu izvešanu ✓ lodžiju iestiklošanu

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga, LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

Gunāra Astras 2B, Rīga, LV-1084
Pakalpojumi:: ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Automātiskā mazgātava ✓ Autoserviss (auto remonta darbi, riepu un disku remonts, montāža, balansēšana, disku valcēšana, ritošās daļas, dzinēju, sajūga, bremžu sistēmas, izpūtēju remonts) ✓ Akumulatoru tirdzniecība Par mums: „Genarts” autoserviss, automazgātava, riepu serviss Purvciemā, Rīgā.

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k-1, Rīga, LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

”DCSI Serviss, SIA, DŪCIS Racing autoserviss Jaunmārupē

"Ieķi", Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pakalpojumi: ✓ Autoserviss ✓ Sporta automašīnu apkope un pārbūve ✓ Auto rezerves daļas Apraksts:

Ar automašīnām un autosportu nodarbojamies jau vairāk kā 15 gadus!

Sākotnēji prioritāte bija autosports, kas pakāpeniski pārtapa par sporta automašīnu un vēlāk arī ielas automašīnu remontu.

2015. gadā tika nodibināts jauns uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā kvalitatīvu auto remontu un individuālu pieeju.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131C, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana