Santehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Kartera aizsarga profesionālā uzstādīšana ✓ Betona virsmu laminēšana ✓ Dažādu tilpņu remonts un atjaunošana ✓ Baseinu un citu hidrotehnisko būvju atjaunošana Par uzņēmumu:

Ražojam un uzstādām vieglo automašīnu motoru nodalījuma triecienizturīgos aizsargus no kompozītmateriāla, kas pasargā arī no dubļiem, sniega, sāls, mitruma nokļūšanas dzinēja nodalījumā. Izstrādājam pēc individuāla pasūtījuma. Konstruējam un ražojam arī dažādu izmēru un formu tilpnes, cisternas, rezervuārus, notekūdeņu attīrīšanas sistēmas un to sastāvdaļas, ekopagrabus, nestandarta būviekārtas, kā arī veicam dažādu tilpņu, baseinu un hidrotehnisko būvju remontu un atjaunošanu. 

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

K&D Būve, SIA

Sesile, Kārļa 7, Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3880
Par mums:

Būvnieki ar plašu un ilgu pieredzi savā specialitātē veic pilna cikla ēku un dzīvokļu iekšdarbus. Laicīgi ievēroti izpildes termiņi, kvalitatīvs darbs, sadarbībai atvērti. 

Digits, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi::

Dizain-projekta izstrāde kopā ar dokumentāciju, kur iekļauts:

✓ Dizain-koncepta izveidošana pēc klienta vēlmēm un stila ✓ Visi interjera tehniskie rasējumi realizācijai ✓ Krāsu gammas un apdares materiāli ✓ Individuāli izstrādātas interjera mēbeles un apgaismojums ✓ Atsevišķi stila elementi, aksesuāri un izstrādājumi ✓ Materiālu un darbu izmaksas aprēķins ✓ Santehnika ✓ Interjera 3D Vizualizācijas & Rendering katrai telpai

KUR Serviss, SIA

Rīga
Apraksts:

Būvniecības uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši profesionāli, veic pilna cikla celtniecības darbus no  ''A-Z''. Garantējam kvalitāti un termiņu ievērošanu. Pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem!

Agni, SIA

Brīvības 173, Rīga LV-1012
Angļu santehnika un flīzes, grīdas flīzes, sienas flīzes, vannas, izlietnes, dušas, krāni no Imperial

Amadeus dizains, SIA, apkures katlu serviss

Dammes 25, Rīga, LV-1069
Apraksts: SIA „Amadeus Dizains” nodarbojas ar apkures sistēmu un katlu tirdzniecību un montāžu kopš 2004. gada. Mēs ierīkosim apkuri Jūsu mājā, dzīvoklī vai ražotnē un veiksim visus ar to saistītos darbus, sākot ar projekta izstrādi un beidzot ar apkures sistēmas nodošanu ekspluatācijā. Spējam ar siltumapgādi saistītos jautājumus atrisināt kvalitatīvi un ātri, piedāvājot katrai konkrētai situācijai visefektīvāko risinājumu !

Arbets, SIA

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Apraksts:

Industriālo betona grīdu ieklāšana. Droši jautā – konsultācija un tāme bez maksas.

SIA "ARBETS" ir specializējusies betona un betona klona grīdu būvniecībā. Pie mums strādā darbinieki ar lielu darba pieredzi betona un betona klona grīdu izstrādes jomā. Mēs Jums sniegsim konsultācijas un palīdzēsim rast labāko risinājumu Jūsu objektam.

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Apraksts:

SIA "Prenta" ir Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā. Ekskluzīva un klasiskā virtuves tehnika. Blanco izlietnes, jaucējkrāni, atkritumu šķirošanas sistēmas. InSinkErator pārtikas atkritumu smalcinātāji. Pando vīna skapju oficiālie pārstāvji Baltijā. Sadzīves tehnikas un virtuves aprīkojuma expozāle klientiem un salons Rīgā. Vadošo ražotāju Bosch, Snaige, Restart, Neff, AEG, Electrolux, Gorenje, Liebherr veikals.

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

Santeh RK, SIA

Latgales 130A, Rīga LV-1003
"SANTEH RK" savu darbību veic visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums "SANTEH RK" paplašinās un papildus piedāvā:: ✓ visa veida jumta darbus, renovāciju, jauna jumta izbūvi, avārijas remonta darbus; ✓ koka karkasa un pirts māju izbūvi, kā arī montāžu; ✓ visa veida iekšdarbus (dzīvokļu, kāpņu telpu remontus, ofisa vai biroja ēku remontu) un privātmāju būvniecību; ✓ ēku fasādes atjaunošanas un remonta darbus.

Maltas celtnieks, SIA

Malta, Andrupenes 55, Maltas pagasts, Rēzeknes nov., LV-4630
Vispārējie būvniecības darbi, būvniecība, celtniecība, celtniecības darbi, remonts, remonta darbi, remontdarbi. Siltināšana, ēku siltināšana, māju siltināšana, remonti, dzīvokļu remonts, santehniskie darbi, santehnikas pakalpojumi, apkure, ūdensapgāde, kanalizācija. Betonēšana, Maltā, Latgalē, Rēzeknē, Rēzeknes novadā. Apdares

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Apkure. Apkures iekārtas. ATMOS (Čehija) ATTACK (Slovākija) BUDERUS (Vācija) DAKON (Čehija) HARVIA (Somija) MORA, (Čehija) SKLADOVA TECHNIKA (Bulgārija) THORMA (Slovākija) VIADRUS (Čehija). Ūdens sildītāji: ACV (Beļģija) AEG (Vācija) ARISTON (Itālija) GALMET (Polija) GORENJE (Slovākija) TATRAMAT (Čehija) THERMEKS (Krievija). Izplešanās

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

EDA darbi, SIA

1905. gada 27-5, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Pakalpojumi:: ✓ Ēku celtniecība ✓ Remonta darbi ✓ Bruģēšana ✓ Mūrēšana ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes siltināšana ✓ Projektēšana ✓ Fasāžu atjaunošana ✓ Jumtu maiņa ✓ Terases izbūve Par mums::

SIA "EDA darbi" - celtniecības uzņēmums Koknesē. Veic plaša spektra celtniecības un būvniecības darbus - angāru būvniecību, māju celtniecību, kā arī māju remonta un montāžas darbus.

Vannu dušu serviss, SIA

Vārnu 3-5, Rīga, LV-1009
Vannas, vannu uzstādīšana (ierīkošana) masāžas vannas, tvaika pirts, (pirtis) burbuļvannas, burbuļu vannas uzstādīšana, duškabīnes, dušas kabīnes, dušu kabīnes, remonts, rezerves daļas (arī ķīniešu) serviss, profilakse, apkope, konsultācijas, tīrīšana, dezinfekcija, tirdzniecība, interneta veikals. Ravak, IDO, PAA, KOLO, Duschy,

DKD, SIA, Buderus apkures katli, siltumsūkņu uzstādīšana

Alejas "Autodarbnīcas", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Specializējamies:: ✓ Siltumsūkņi ✓ Sienas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas katli ✓ Automātikas ✓ Ūdens sildītāji ✓ Radiatori ✓ Dzesēšanas sistēmas ✓ Ventilācijas sistēmas Siltumtehnikas oficiālie izplatītāji: ✓ BUDERUS ✓ BOSCH ✓ VIESSMANN ✓ MIDEA ✓ DAIKIN ✓ THERMIA ✓ ZEHNDER GROUP ✓ PANASONIC