Santehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mājai: Lampas, santehnika , vannas istabas mēbeles, grīdas segumi, paklāji, mēbeļu materiāli, virtuves

Spec-X , Sadzīves tehnikas remonts, elektronikas remonts,remontdarbnīca

Peldu 6, Liepāja, LV-3401
Elektronikas remonts, televizoru remonts, veļas mašīnas remonts, veļas žāvētāju remonts trauku mazgājamo mašīnu remonts, ledusskapju remonts, saldētavu remonts, datoru remonts, kafijas aparātu remonts, mūzikas centru remonts, fēnu remonts, gludekļu remonts, gludināmo dēļu remonts, jebkuras pārveidotāju remonts, saules paneļu invertoru

UG māja, SIA

Krīvi, "Bērzi 3" -21, Vaives pagasts, Cēsu nov. LV-4136
Apraksts:

Uzņēmums veic visa veida celtniecības un remontdarbus, fasādes izbūves un siltināšanas darbus, kanalizācijas un ūdensvada izbūvi, elektroinstalāciju, logu un durvju montāžu, kā arī santehnikas remontu.

Vmir, SIA

A.Deglava 164-52, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Pieredzējuši meistari (strādājam kopš 2001. gada) veiks kvalitatīvus apdares darbus un telpu iekšdarbus. Paveicam vissarežģītākos darbus, dodam garantiju, pieņemamas cenas. Aicinām sadarbībai! 

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

Sanrems, SIA, ūdens un siltuma skaitītāji

Krūmu 41-210, Liepāja LV-3405
Apraksts:

"Sanrems" SIA, ūdens un siltuma skaitītāji. Ūdens skaitītāji, ūdensskaitītāju uzstādīšana, siltuma skaitītāju uzstādīšana, ūdensskaitītāju maiņa, santehniķa pakalpojumi. Kanalizācijas un ūdensvadu remonts. Dažādi ar santehniku saistīti darbi pasūtītāja dzīvoklī un koplietošanas telpās. Radiatoru nomaiņa un projektēšana. Siltumskaitītāju verificēšana.

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Anekso, SIA

Krasta 60, Rīga, LV-1003
Mūsu mērķis:

Cilvēka dzīves kvalitātes paaugstināšana un uzlabošana, resursu taupīga izmantošana, atkritumu apjoma mazināšana un enerģijas atkārtota izmantošana.

Mūsu specializācija: ✓ Siltumsūkņi ✓ Biokanalizācija (bioloģiskā kanalizācija) ✓ Bioattīrīšanas iekārtas (bioloģiskās attīrīšanas iekārtas) ✓ Apkure ✓ Inženiertehniskās sistēmas ✓ Inženierkomunikācijas ✓ Gaiss - ūdens sistēmas ✓ Gaiss - gaiss sistēmas ✓ Ūdens apgāde ✓ Sadzīves kanalizācija ✓ Lietus kanalizācija ✓ Kondicionēšana ✓ Ventilācija ✓ Rekuperācija ✓ Renovācija ✓ Būvniecības darbi ✓ Betona pamati ✓ Stiegrošana, stiegrojums  ✓ Armēšana, armatūra ✓ Projekts ✓ Ārējie tīkli ✓ UK ✓ AVK ✓ UKT ✓ LKT

AGNI BŪVE, SIA

Nagates 3, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "Agni Būve" ir būvniecības uzņēmums, kurā pieredzējuši celtniecības meistari veic pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Strādājam labprāt gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Darbi tiek veikti kvalitatīvi, iekļaujoties noteiktajos termiņos. Sadarbībai atvērti!

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

VU Santehnika, SIA

Brīvības 11, Saldus, Saldus nov., LV-3801

J santehnika, SIA

Viestura 10b, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201