Siltumapgāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Projekti LL, SIA

Tērbatas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Projektēšana, arhitektūra, inženiertīkli, būvprojekts, arhitekts, arhitekte, inženieris, būvniecības saskaņošana, projekts, 3D modelēšana, projekts Vidzemē, projekta vizualizācija, būvinženieris, projektētājs, katlumājas jaunbūve, ārējie siltumapgādes tīkli, siltummezgla izbūve, siltumtrases izbūve, autoruzraudzība,

Auces komunālie pakalpojumi, SIA

Miera 29, Auce, Dobeles nov., LV-3708
Apraksts:

Auces Komunālie Pakalpojumi piedāvā namu apsaimniekošanas, ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu apsaimniekošanas, siltumapgādes, tirgus apsaimniekošanas, labiekārtošanas darbu, ceļu un ielu ikdienas uzturēšanas, dažādus individuālus pakalpojumus.

Saule un Vējš, saules paneļi

J.Rozentāla 4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Piesakies konsultācijai un sāc ražot savu saules enerģiju:

Kā samazināt elektroapgādes izmaksas:

✓ Konsultācija par saules enerģijas ražošanu; ✓ Sadales tīkli. Vai vari pieslēgt mikroģeneratoru; ✓ Plāna izstrāde Tavai saules enerģijas sistēmai; ✓ Profesionāli saules paneļu montāžas darbi; ✓ Sertificēta elektriķa pakalpojumi; ✓ Energoaudits; ✓ Pieslēgums sadales tīklam; ✓ Saules paneļu uzstādīšana privātmājām; ✓ Saules parki uzņēmumiem; ✓ Vēja ģeneratori; ✓ Saules elektrostacija; ✓ Saules paneļi; ✓ Saules paneļu tirdzniecība; ✓ Saules baterijas; ✓ Saules enerģijas akumulatori; ✓ Hibrīdie invertori; ✓ Mikroinvertori; ✓ Elektro auto uzlādes stacijas; ✓ Siltumsūkņu uzstādīšana; ✓ Siltumsūkņi.

Piesakies konsultācijai: https://sauleunvejs.com/sazinaties/

PAMPĀĻI AS

Pampāļi, Rūpniecības 1a, Pampāļu pagasts, Saldus nov. LV-3882
Apraksts:

Pampāļi AS ir viens no vadošajiem lauksaimniecības uzņēmumiem Latvijā. Noslēgta cikla saimiecība nodarbojas ar piena lopkopību, graudkopību, mežsaimniecību un biogāzes ražošanu Pampāļos, Saldus novadā. Mērķtiecīgi attīstot uzņēmumu ilgtermiņā, sakārtojot ražošanas procesus un ceļot efektivitāti, sešu gadu laikā izdevies uzņēmuma apgrozījumu palielināt divarpus reizes.

TENKO Baltic, firmas pārstāvniecība

Žirmūnų g. 139A, Vilnius
Par uzņēmumu:

TENKO Baltic ir tirdzniecības - inženierijas uzņēmums, kas strādā atjaunojamās enerģijas resursu un citu inženiertehnisko ēkas sistēmu jomā. Klientiem piedāvājam ģeotermālo apkuri, dzesēšanu un efektīvus, energoefektīvus ventilācijas sistēmu risinājumus, kuru rezultātā veidojas minimālas sistēmu ekspluatācijas izmaksas. Veicam iespēju studijas, gatavojam projektus, komplektējam aprīkojumu, organizējam montāžu, veicam garantijas un pēcgarantijas tehnisko apkalpošanu.

IFC Latvija, SIA

A.Saharova 13a, Rīga, LV-1082
Kondicionieru izvēle: Ja jūs vēlaties justies komfortabli gan siltajā, gan aukstajā gadalaikā, tad jums būtu jāiegādājas tāda ierīce kā kondicionieris-sildītājs, kas jūsu biroja ēkas vai dzīvojamās mājas gaisu padarīs daudz siltāku vai vēsāku. Turklāt, ja jums rūp tīrs un spirgts gaiss jūsu mājoklī, arī tādā gadījumā vajadzētu padomāt par kondicioniera-sildītāja uzstādīšanu. Ja jūs esat nolēmuši savā mājā uzstādīt kondicionieri, tad jums nepieciešams izvēlēties tehniku tikai no zināmiem ražotājiem, jo tā ir šīs ierīces tiešā drošības garantija.

Lielvārdes energo sistēmas, SIA

Kaibala, "Griķi" , Lielvārdes pagasts, Ogres nov. LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Iekšējā un ārējā elektromontāža/instalācija ✓ LED gaismekļu piegāde un uzstādīšana gan privātmājām gan rūpnieciskajiem nolūkiem ✓ Saules paneļu uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā un valsts atbalsts programmas noformēšana ✓ Zemējuma kontūra un zibens aizsardzības ierīkošana un nodošana ekspluatācijā ✓ Privātmāju un rūpniecisko objektu elektrodrošības pārbaude un nodošana ekskpluatācijā

MGK SOLAR, SIA

Ūdens 29, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"MGK SOLAR" piedāvā Efektīvus Saules Enerģijas risinājumus mājsaimniecībām un uzņēmumiem. Sākot ar nelieliem saules paneļu komplektiem dārza mājām, līdz pat saules paneļu parkiem uzņēmumiem ar lielu enerģijas patēriņu. Nodrošinam pilna servisa pakalpojumus no projekta izstrādes, saskaņošanas līdz saules paneļu uzstādīšanai un nodošanai ekspluatācijā.

Kompānija SIA “MGK SOLAR” nodarbojas ar saules paneļu sistēmu uzstādīšanu. "MGK SOLAR" komandai ir pieredze darbā ar saules paneļu sistēmām gan Latvijā, gan Zviedrijā. "MGK SOLAR" savudarbību uzsāka Zviedrijā, kur Mūsu komanda ir izbūvējusi vairāk kā 100 klasiskās Saules paneļusistēmas, kā arī integrēto Jumtu sistēmas. Ņemot vērā, ka Latvijā strauji pieauga pieprasījums pēc mikroģenerācijas stacijām, uzsākām savudarbību arī Latvijā. Pēdējā gada laikā Latvijā esam apkalpojušī vairāk kā 200 klientu.

"MGK SOLAR" arī ir sadarbības partneris vienām no lielākajām elektroenerģijas kompānijām Latvijā, kurām Mūsukomanda palīdz izbūvēt saules paneļu sistēmas. Mūsu komandai ir pieredze ar visa veidamikroģenerāciju staciju uzstādīšanu gan uz zemes, gan uz visaveida jumtu segumiem.

Admira, SIA

Valkas 3, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Projektēšanu veicam izmantojot programmu Solid Works. Būvkonstrukcija un inženierkomunikāciju projektēšana.

BP Energy, SIA

"Krastmalas" , Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Biogāzes stacija. Biogāzes ražošana. Elektroenerģijas ražošana.

LB Energy, SIA

"Rukši" , Lauberes pagasts, Ogres nov., LV-5044
Elektroenerģijas ražošana

Valgme, SIA, Dziļurbums

Kristapa 16-98, Rīga LV-1046
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes urbumi ✓ Artēziskie urbumi ✓ Filtra urbums/spice ✓ Siltumapgādes urbumi ✓ Dziļurbumu apkope un remonts ✓ Dziļurbumu aprīkošana ✓ Artēzisko aku likvidācija Apraksts: "Valgme" darbības pamatvirzieni ir dziļurbumu ierīkošana ūdensapgādes vajadzībām vai ģeotermālā zemes siltuma izmantošanai, to aprīkošana, ārējo ūdensvadu tīklu izbūve, esošu dziļurbumu apkalpošana - artēzisko aku skalošana, remonts, kā arī to likvidācija.

PILSBŪVE, SIA

Kuldīgas 9, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Savā darbā orientējamies uz mūsdienīgu tehnoloģiju izmantošanu, augsti kvalificētu un motivētu personālu, kurš apzinās kvalitāti kā vērtību. Būvniecība, celtniecība, restaurēšana, restaurācija, ēku, māju, būvju renovēšana, būvniecības, celtniecības, restaurēšanas, renovācijas, renovēšanas darbi Ventspilī, Kurzemē, Latvijā. Auto celtņa FAUN RTF40-3 noma.

Katlinieks, SIA

Bieķensalas 20, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Gāzes apgādes sistēmu projektēšana ✓ Naftas apgādes sistēmu projektēšana ✓ Gāzes apgādes sistēmu izbūve ✓ Naftas apgādes sistēmu izbūve ✓ Gāzes apgādes sistēmu montāža ✓ Naftas apgādes sistēmu montāža ✓ Gāzes apgādes sistēmu remonts ✓ Naftas apgādes sistēmu remonts ✓ Ūdensapgādes sistēmu montāža un izbūve ✓ Siltumapgādes sistēmu montāža un izbūve

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Teplodar Europe, dūmvadi, pirts krāsnis, apkures katli

Latgales 322, Rīga LV-1063
Specializācija:: ✓ Malkas apkures krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Pirts un saunas krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Kurināmā katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Granulu katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Dūmvadi - tirdzniecība, uzstādīšana Par kompāniju::

"Teplodar Europe" ir "Teplodar" ražotāja pārstāvis Eiropā. "Teplodar" ražo pirts krāsnis, apkures krāsnis, apkures katlus un dūmvadus jau no 1997. gada. Tas ir viens no vadošajiem ražotājiem Krievijā. Produktu klāstu veido vairāk nekā 20 pamatmodeļi, kuros ir vairāk nekā 100 dažādas krāsns modifikācijas, kā arī citas apkures iekārtas. Augstas kvalitātes apkures katli, kamīni, krāsnis plašā sortimentā. Veicam apkures katlu, pirts krāšņu, dūmvadu uzstādīšanu. Dodam garantiju saviem darbiem! Ātra piegāde. Augsta kvalitāte. Liela izvēle. Zemākā cena.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.

Ķigurs Inženieri, SIA

Dž.Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Apraksts:

Projektēšana, konsultācijas, autoruzraudzība, ekspertīze: - apkure, ventilācija, kondicionēšana (AVK); - dūmu nosūce (DN); - apkures katli, siltummezgli (SM); - ūdensapgāde un kanalizācija (UK, UKT); - siltumtrases (SAT); AVK, UK projektēšana BIM. Mob.: 29412902, E-pasts: juris.kigurs@gmail.com

Ludzas Apsaimniekotājs, SIA

K.Barona 49, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Galvenie darbības veidi:: Apzaļumošanas un labiekārtošanas iecirknis Ielu un ceļu uzturēšanas iecirknis Atkritumu apsaimniekošanas iecirknis Ūdensapgādes un kanalizācijas iecirknis Siltumapgādes iecirknis Gāzes saimniecības iecirknis Transporta iecirknis Avārijas dienests

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares:

✓ Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas ✓ Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi ✓ Saules enerģijas risinājumi ✓ Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli ✓ Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi

Piedāvājam klientiem pilnu ciklu:

✓ konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; ✓ mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; ✓ preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; ✓ instrumentu noma; ✓ loģistikas pakalpojumi; ✓ pēcpārdošanas serviss; ✓ garantijas.