Spēles, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Prezentreklāma, reklāmas suvenīri, biznesa dāvanas, pildspalvas, prezentreklāmas, prezentdāvanas, T-krekli ar apdruku, somas ar apdruku, pulksteņi ar apdruku, šķiltavas ar apdruku, karogi ar apdruku, reklāmas baloni ar apdruku, kausi ar apdruku, spēļu komplekti ar apdruku, kausi ar gravējumu, tampodruka, tampondruka, sietspiede,

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kopēšana, pavairošana, kopēšana Rīgā, kopēšanas darbi, kopēšanas, pakalpojumi, diennakts kopēšana, diennakts kopēšanas darbi, pavairošanas darbi, dokumentu kopēšana, lielformāta kopēšana, lielformāta melnbaltā kopēšana, lielformāta krāsainā kopēšana, melnbaltā kopēšana, krāsainā kopēšana, dokumentu printēšana, printēšana,

Liepa A.V., SIA

Rīgas 14, Liepāja LV-3401
Ēdienu piegāde, pusdienu piegāde. Banketi. Ēdināšana pakalpojumi. Galdu klāšana, Uzkodas banketi, Ēdināšanas uzņēmumi. Kafejnīcas bāri restorāni, Banketu apkalpošana, Korporatīvie pasākumi, korporatīvo pasākumu apkalpošana, izbraukumi, svētku mielasts, uzkodas kafijas pauzēm, dārza svētki, furšeti, korporatīvo svētku apkalpošana,

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apskaņošanas, gaismu tehnika koncertiem, izstādēm, pasākumiem, (sporta spēles , banketi, prezentācijas

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
Lāzertags, peintbols, kartingi, virtuālā realitāte, VR, airsoft, peintbola parks, GunsnLasers, GunsnLasers peintbola parks, peintbola parks Rīgā, GunsnLasers izklaides parks, GunsnLasers izklaides parks Rīgā. 

Corner's

Elizabetes 83/85-, Rīga LV-1050
"Corner's", garšīgi paēst, banketi. izbraukumu ēdināšana. Svētku galdu klāšana, korporatīvo pasākumu ēdināšanas pakalpojumi, lielu pasākumu ēdināšanas pasūtīšana, ēdināšanas pakalpojumu pasūtīšana izbraukumā, sporta spēļu ēdināšanas pakalpojumi, pasākumu ēdināšanas nodrošināšana, pasūtīt ēdināšanas uzņēmumu uz vietas, neierobežotu

Lauris Restaurant Service, Grill restorāns, ātro uzkodu treilers

Baznīcas 2b, Jūrmala, LV-2015
pasākumus, kāzas, dzimšanas dienu svinības, jubilejas, prezentācijas, korporatīvie pasākumi, sporta spēles

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
foto papīrs, iepakojuma kastes, kalendāri, kalendāri 2020. gadam, plānotāji, kases lentes, veidlapas, spēles , , spēles bērniem, akrilkrāsas, eļļas krāsas, kanvas, keramikas krāsas, krāsas sejai, krāsas stiklam,

Aivija, privātais bērnudārzs

Privātais bērnudārzs Juglā
Salamandras 4, Rīga LV-1024
Privātais bērnudārzs, bērnu pieskatīšana, bērnu dārzs, bērnudārzi, pirmsskola. Estētikas, attīstības skola (skoliņa) bērniem no 1 gada līdz 7 gadiem, bērnu centrs. Sagatavošana skolai (licencētas programmas). Nodarbības, pašdarbības pulciņi: dejošana, mālu studija, valodu apmācība, angļu, latviešu, krievu (arī pieaugušajiem) radošā

Specializētais basketbola preču veikals „PROBASKETBALL”

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 106, Rīga, LV-1001
Preču grupas:: ✓ basketbola apavi ✓ sporta ekipējums ✓ sporta apģērbs ✓ aksesuāri sportam ✓ preces brīvajam laikam WE DELIVER YOU PLAY Par uzņēmumu:: "ProBasketball" ir SIA "EM - JAY" piederošs, specializēts basketbola preču veikals, kas piedāvā iegādāties basketbola apavus, apģērbu, zeķes, inventāru un aksesuārus, kā arī brīvā laika apavus, apģērbu un aksesuārus. Preces tiek tirgotas gan veikalā Brīvības ielā 101, gan interneta veikalā. Uz konkurentu fona izceļas ar plašu sporta apavu piedāvājumu un ievērojamu ekipējuma klāstu, kurā ietilps basketbola bumbas, grozi, svilpes, tīkliņi un pārējā spēles atribūtika. Pieejamas arī somas, cepures un sporta medicīnas piederumi.

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
Kā Airsofts tiek spēlēts?:

Spēles dalībnieki tiek sadalīti divās vai vairākās komandās. Katrai komandai tiek izstāstīts viņu mērķis un uzdevums. Spēles dalībniekiem, izmantojot komandas darbu vai savas induviduālās spējas, jānonāk pie komandas kopējā mērķa. Trāpot pretiniekam ar bumbiņu, pretinieks tiek neitralizēts un viņam jāatgriežas uz savu bāzes punktu. Spēlē uzvar komanda, kura noteiktajā laikā izpildījusi visus savus uzdevumus.

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Mazā Parīze, kafejnīcas ēdienu piegāde, banketi, SIA Lucrum

Piegāde ar Bolt Food!
Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Atbalstām vietējos ražotājus: Mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus produktus no vietējiem ražotājiem. Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

Bērnu virtuve, Bērnu ēdināšana, SIA Lucrum

Lāčplēša 36, Rīga LV-1011
Uzņēmums piedāvā: Mēs piedāvājam profesionāli izveidotu bērnu ēdienkarti, kas atbilst visiem Pārtikas veterinārā dienesta noteikumiem. Izstrādājam profesionālu ēdienkarti bērniem ar veselības problēmām (ar alerģiju, kuņģa problēmām). Ekoloģiski tīri produkti: Ikdienas darbā mēs izmantojam tikai ekoloģiski tīrus latviešu izcelsmes produktus. Uzņēmumi, ar kuriem mēs sadarbojamies: ✓ maize – "Bēnes PB" maizes ceptuve; ✓ gaļas produkti – SIA "Lēdurgas miesnieks", "Nākotne" gaļas pārstrādes uzņēmums; ✓ piens – SIA "Rankas piens"; ✓ konditorejas izstrādājumi – SIA "Smiļģu beķereja"; ✓ dārzeņi – Ilmara Pētersona zemnieku saimniecība "BALTIŅI"; ✓ zivis – SIA "Salas zivis"; ✓ ECO piena produkcija (biezpiens, piens, skābais krējums, biezpiena sieriņi) – SIA "Tukuma piens"; ✓ augļi – SIA "Kabuleti fruit".

ATRAKCIJA.LV, SIA Konzums AK

Cēres 69, Rīga, LV-1058
Apraksts: Mūsu uzņēmums jau daudzus gadus nodarbojas ar piepūšamo atrakciju nomu. Iznomājam lielās profesionālās PVC piepūšamās atrakcijas dažādiem pasākumiem. Atrakcijas iegādājamies pilnīgi jaunas. Mūsu atrakcijas ir sertificētas saskaņā ar CE, EN71, EN14960, ASTM, un ISO standartu, kas ir testēta ar neatkarīgo ekspertu komisiju un ir saņēmusi SGS sertifikātus.
 SGS ir vadošā kontroles, ekspertīžu kompānija dažādās nozarēs un darbības sfērās. Šodien tā atzīta par pasaules kvalitātes etalonu. Tieši tāpēc, produkcija ar SGS sertifikātu – efektivitātes un drošības visaugstākais kritērijs. Pārdodam un iznomājam piepūšamās atrakcijas. Patīkamu atpūtu!

Zeltābele, privātais bērnudārzs

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele", Laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas, klusā Rīgas centra filiāles misija ir padarīt bērnu, feju, laumiņu un arī vecāku ikdienu interesantu, veicinot radošās domāšanas attīstību. Mēs protam izkāpt no rāmjiem, pieņemt citādo. Būt paši, būt vienkārši laimīgi. Mūsu fejas un laumiņas bērniem nodod tradicionālu vērtību apzināšanos, un latvisko dzīvesziņu caur dažādiem svētkiem. Svarīgi:  PPII "Zeltābele" filiāle atrodas Miera ielā 56, Rīgā. Klusā Rīgas centrā, blakus jaunajam Rīgas teātrim. Šeit darbojamies kopš 2018. Gada aprīļa. Bērnudārzs izvietots divos stāvos – katrā pa vienai grupas telpai. Katrā no tām brīvi, netraucēti un kvalitatīvi laiku var pavadīt 16 bērni. Katrai grupiņai ir viena mīļa audzinātāja – feja un audzinātājas palīgs – laumiņa. Vēl ikdienas gaitas papildina mūzikas skolotāja, deju skolotāja un angļu valodas skolotāja, kuru zināšanas un labsirdība nav izmērāma. Papildus rūpējoties par bērnu veselīgu stāju, ķermeni un prātu, dodamies vingrot uz Olimpisko Centru Grostonas ielā, kur mūs gaida sertificēti un profesionāli treneri, kas palīdz mums sasniegt izvirzītos mērķus. Mūsu mīļākās dienas ir piektdienas – tad pie mums ciemojās lieliskā Magmaster komanda, kura caur ģeometriskajām figūrām mums iemāca krāsas, ciparus, figūras, telpiskas figūras un dažādas interesantas lietas.