Spēles, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Zeltābele, logopēdijas un attīstības centrs

Murjāņu 1a, Rīga LV-1024
Piedāvājam pakalpojumus::

1. Individuālās logopēda nodarbības pie:

✓ logopēda – skolotāja, ✓ audiologopēda nodarbības

2. Grupu logoritmikas nodarbības

3. Nodarbības lasīt un rakstīt prasmju uzlabošanai

4. Vispārēju sagatavošanu skolai

5. Nodarbības SILTAJOS GRAUDOS (siltie graudi)

6. Audiologopēda nodarbības

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

VR Room, SIA

Dzirnavu 113a, Rīga, LV-1011
Piedāvājam: ✓ VR briļļu un auto simulatora pakalpojumus ✓ Pasākumu organizēšanu pie mums telpās ✓ Izbraukumu organizēšanu pie Jums ✓ Virtuālās realitātes un citas tehnikas nomu ✓ Tehnisks atbalsts Papildus informācija::

Vēlams jau iepriekš rezervēt sev vēlamo laiku, vai pirms došanās pie mums, uzzināt par pieejamību, tā kā iespējams kāds jau svin ballīti pie mums vai esam izbraukuši kādā pasākumā. Lai rezervētu sev vēlamo laiku: - Droši zvani: +371 29 992 720 - Aizpildi formu mūsu mājaslapā: - Raksti: info@vrroom.lv

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Ķengaragā

Kaņiera 10a, Rīga LV-1063
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Dārza ABC, SIA

Braslas 29a, Rīga LV-1084
Vairumtirdzniecība:

Vairumtirdzniecības klientiem piedāvājam vislabāko preču sortimentu, elastīgu cenu veidošanas politiku un klienta vajadzām atbilstošus risinājumus, tādējādi nodrošinot ilggadēju sadarbību. Ja vēlaties kļūt par mūsu vairumtirdzniecības klientu, lūdzam sazināties ar "Dārza ABC" pārdošanas speciālistu rakstot e-pastu: info@darzaabc.lv

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ IT atbalsts un datortīklu apkalpošana ✓ jaunu un lietotu datoru tirdzniecība ✓ datoru remonts un profilakse ✓ montāžas darbi un projektēšana ✓ videonovērošanas un drošības sistēmas ✓ maršrutētāji, maršrutētāju programmēšana ✓ datoru tīkla izveide un modernizēšana ✓ video kameras, serveri, apsardzes sistēmas ✓ hostings un domēnu reģistrācija ✓ IP telefonija ✓ kabeļu montāžas darbi un sertifcēšana ✓ mājas automātika

Laimas, atbalsta un attīstības centrs ģimenēm

Meža 4-5.st., Rīga, LV-1048
Apraksts: Atbalsta un attīstības centrs ģimenēm „LAIMAS” piedāvā dažādu speciālistu pakalpojumus vienuviet. Mūsu darbības virzieni: psiholoģiskā konsultēšana un psihodiagnostika bērniem un pieaugušajiem, individuālā psihoterapija bērniem un pieaugušajiem, smilšu spēles terapija, Montesori terapija un attīstošās nodarbības. Darba laiks: pēc pieraksta.

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Grīziņkalnā

Vārnu 11, Rīga LV-1009
attīstošās nodarbības, dejošana, ritmika, strādājam vasarā, vasara, bērnu radoša attīstība, attīstošas spēles

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Teikā

Raunas 64, Rīga LV-1039
Privātais bērnudārzs Teikā, Privātais bērnudārzs Purvciemā, Montesori materiāli, bērnudārzs Teikā, bērnudārs Purvciemā. Privātais bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā. Privātie, privātā izglītības iestāde Rīgā, Rīgas centrā, Rīgas Domes, valsts līdzfinansējums privātajiem bērnudārziem,

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Bambuss, dāvanu veikals

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piedāvājumā:: ✓ dāvanas, ✓ suvenīri, ✓ aksesuāri, ✓ bižutērija, ✓ preces tematiskajiem pasākumiem - maskas, spēles u.c. BAMBUSS dāvanu veikals - dāvanas, kas iedvesmo!:

Dāvanu svētkiem meklē pie mums - mīļas un orģinālas dāvanas. Interesantas un kreatīvas dāvanas, draugiem, kolēģiem, kuriem patīk viss neikdieniškais, neparastais. Uzdāvini lieliskas emocijas saviem mīļajiem ar interesantām dāvanām! Joku dāvanas ir labs veids kā papildināt dāvanu gadījumos, kad vēlies uzdāvināt noderīgu dāvanu, piemēram, dāvanu karti, bet vēlies to pasniegt īpašā veidā. Plašs klāsts un labas cenas! 

Atrodamies T/C„Valleta” starp 1-2 stāvu.

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Kafijas automātu apkope, remonts, noma un tirdzniecība. Izbraukuma tirdzniecība. Kafijas auto pārbūve.

Vladimira Kazika psihiatra-narkologa privātprakse

Turpinām strādāt klātienē!
Emīlijas Benjamiņas 3-321, Rīga LV-1050
Apraksts:

Narkologs, Dr. Vladimirs Kaziks ir vienīgais ārsts Latvijā, kas izmanto savā ārsta praksē hipnozi un kodēšanu.

Privātā vidusskola, INOVVA, Rīgas centrā

K.Barona 130, Rīga LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

ZL.LV iesaka

Baltās pūces, IK

Baltā 1b-403, Rīga LV-1055
Apraksts:

13 gadus psihologa pieredze, esmu sertificēta klīniskā un veselības psiholoģe, sertificēta smilšu spēles terapijas metode lietotāja, sertificēta konsultēšanas psiholoģe un sertificēta skolu un izglītības psiholoģe, strādāju ar bērniem no 3 gadu vecuma, sniedzu konsultācijas pusaudžiem un jauniešiem. Sniedzu atbalsta konsultācijas bērnu vecākiem. Konsultēju pieaugušos dažādos jautājumos – emociju regulēšana, atbrīvošanās no trauksmes, bailēm, dusmām, aizvainojuma, vainas apziņas, attiecību grūtības, krīzes situācijas, depresija, izdegšana, pārciestā vardarbība, atbrīvošanās no bērnībā pārciestām traumām,  pašvērtējuma pacelšana, sevis meklējumos, sevis iepazīšanā, savu resursu apzināšanās, savu talantu un spēju iepazīšana, savas lomas apzināšanās, dzīves jēgas atrašana, sevis iemīlēšana un daudzos citos jautājumos, kas pašam klientam ir svarīgi. Konsultēju klātienē un arī attālināti. Strādāju latviešu un krievu valodā.

Ar ģimenes ārsta norīkojumu ir iespējams saņemt 10 Valsts apmaksātas konsultācijas pie klīniskā psihologa.

TUSI BUSI, SIA, pasākumu organizēšana

Gaujas 34-1, Rīga, LV-1026
Izlaidumi, Ziemassvētki, Sporta spēles , Radošās darbnīcas, dažādi kultūras pasākumi.

Ergolietas, SIA, Bērnu preču internetveikals

Ķeguma 52 k.2-19, Rīga LV-1039
Piedāvājam: ✓ Ergosomas; ✓ Slingi; ✓ UNICO dabiskā kosmētikas līnija; ✓ Mazuļa aptieciņa; ✓ Zābaciņi; ✓ Ratu aksesuāri; ✓ Dzintara krellītes; ✓ Dabīgā kaučuka knupīši; ✓ Menstruālās piltuves; ✓ Ķiršu kauliņu spilventiņi Par mums: Ergolietas.lv ir vieta, kur iegādāties preces bērniņam un visai ģimenei. Nodrošinām ātru preču piegādi, izsūtot preces ar Omniva pakomātiem vai Latvijas pasta starpniecību. Preces tiek izsūtītas katru dienu! Piedāvājam arī plašu piedāvājumu fizioterapeitiem - teipus un teipošanas palīglīdzekļus. Mūsu piedāvājumā ir ergonomiskās somas, slingi, ekoloģiski tīrīšanas līdzekļi un kosmētika. Piedāvājam pasaulē pieprasītus un populārus zīmolus, kas garantē par savu kvalitāti.

Zelta Rasa, privātais bērnudārzs Mārupē

Lielā 19 k.1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību - ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi - atbilstoši katram vecumam mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Mārupē:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību, mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.

Zelta Rasa, Privātais bērnudārzs Ķekavā

Zemes 2, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Attīstoša un droša vide:

Ar attīstošas un drošas vides palīdzību- ne tikai plašām grupu telpām, bet arī ar daudzveidīgu rotaļlietu un mācību materiālu bāzi- atbilstoši katram vecumam, mēs radām pozitīvas un motivētas aktivitātes bērniem, lai katrs bērns justos labi un komfortabli pie mums.

Privātais bērnudārzs "Zelta Rasa" Ķekavā:

Šī ir vieta, kur izglītojamie ne tikai saņem pirmās nepieciešamās zināšanas un prasmes, bet arī mācās orientēties vērtību un kultūras pasaulē. Sadarbībā ar vecākiem kvalitatīvi sagatavot bērnu pamatizglītības apguvei. Paaugstinot pedagogu kompetences līmeni, pastāvēt kā izglītības iestādei ar augstu darba kvalitāti. Iegūstot vecāku uzticību mums tiek uzticēti ar jaunākie brāļi un māsas.