Spēles, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Durvis, logi, durvju furnitūra, logu furnitūra, atslēgas, rokturi, mehānismi, cilindri, slēdzenes, Abloy, Covali, B-Harco, DWT tools, CROWN tools, Bylectrica, uzlikas,  slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, Asku insektu tīkli, metāla kalumi, Flext lokanie profili, atdures, rozetes, elektrorozetes, montāžkārbas, eņģes, kaluma naglas,

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
puķu sēklas un sīpoli, dārza kamīni, dārza mēbeles, tūrisma preces, laivas, velosipēdi, rotaļlietas, spēles

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals-noliktava

Lubānas 150, Rīga LV-1021
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 6" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam : Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
puķu sēklas un sīpoli, dārza kamīni, dārza mēbeles, tūrisma preces, laivas, velosipēdi, rotaļlietas, spēles

Rīgas ģimnāzija Maksima, SIA

Pārmiju 14a, Rīga LV-1057
kvalifikācijas celšanas kursi, izglītošanas projekti, individuālās apmācību programmas, individuālās spēles

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

Vimbukrogs, "Attekas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Zeltābele.lv, SIA

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele" - laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas bērnudārza "Zeltābele" spēks ir gan pašiem savās, gan tautas tradīcijās. Ar lielu aizrautību izzinām un mācāmies latviešu tautas folkloru, dziedam tautasdziesmas, izzinām gadskārtu svētku būtību un tradīcijas. Tādēļ arī mūsu mīļākie svētki, ko svinam, ir saistīti ar saules ciklu, kas mūsu senčiem vienmēr ir bijis svarīgs un nozīmīgs.

Analītiskās psiholoģijas un smilšu spēles terapijas centrs, SIA, Vera Ščerbakova

Meistaru 4-1, Rīga LV-1050
Par mani: Vera Ščerbakova - psihoterapijas speciāliste, Junga analītiķe, starptautiski sertificēta smilšu spēles terapeite, apmācīttiesīga supervīzore (ISST TM).

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

Psihoterapeits Ilva Dandzberga

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 83-80, Jūrmala LV-2016
Apraksts: Psihoterapeits, psihoterapeita pakalpojumi Jūrmalā. Psihoanalītiskā psihoterapija.

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
rotaļlietas zīdaiņiem, bērnu šūpoles, bērnu rotaļlietu leļļu rati, lelles, mīkstās rotaļlietas, bērnu spēles

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Greenline Energy, SIA, saules enerģijas risinājumi

Čuguna 28, Rīga LV-1029
Apraksts:

"GreenLine Energy" ir pirmais saules enerģijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas izveidojis pirmo ražotāja OUTLET veikalu ar plašu produktu klāstu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir slīpais jumts, plakanais jumts vai zemes sistēma, "GreenLine Energy OUTLET" piedāvās klientiem vairāk nekā 50 dažādu garumu, izmēru, dizainu, profilu, savienojumus, invertorus, ārpus tīkla sistēmas, saules paneļus, hibrīdsistēmas un akumulatorus.

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Oha, SIA

Uzvaras prospekts 17 k.2-151, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Pasākumi, bērnu ballītes, ģimenes svētki, spēles brīvajā dabā, spēles svētkiem, pasākumiem, spēles pļavā, Dārza spēles jaunākajiem svētku viesiem, dārza spēles pieaugušajiem.

Brain Games, SIA

Tērbatas 78, Rīga, LV-1001
Galda spēles ģimenei, stratēģijas galda spēles ., Prāta spēles . Bērnu spēles . Šahs, dambrete, nardi,bekgemons. Galda spēļu klubs. Galda spēļu noma.

Brain Games, veikals

Mūkusalas 71, TC "Rīga Plaza", Rīga, LV-1004
Galda spēles ģimenei, stratēģijas galda spēles ., Galda spēles . Prāta spēles . Bērnu spēles . Šahs, dambrete, nardi, bekgemons. Galda spēļu klubs.