Apkure, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

IFC Latvija, SIA

A.Saharova 13a, Rīga, LV-1082
iekārtas telpām, Siltumapgāde, Siltumsūkņi, Siltumtehnikas montāža, remonts, Ventilācijas sistēmas, Apkure , , apkure birojiem, gaisa kondicionēšana, gaisa rekuperatori, gāzes apkures katli, granulu apkures katli

Sildi, SIA

Bajāru 44, Rīga LV-1006
Apraksts:

SILDI, SIA - granulu apkures katli mūs aizrauj un to izgatavošana mums sniedz gandarījumu ar katru jaunu klientu un risinājumu.

Duo systems, SIA, EASYPELL granulu apkures katli

Dzidriņas, "Dukāti" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
SIA "DUO systems" produkcija::

Uzņēmums piedāvā ne tikai iegādāties un uzstādīt siltumu ražojošas iekārtas - katlus, degļus, žāvēšanas kameras -, bet arī uzstādīt žāvēšanas kameras un realizēt konteineru katlumāju projektus.

Apkures iekārtas ✓ Rotācijas degļi ✓ HVAC risinājumi ✓ Filtrēšanas sistēmas ✓ Žāvēšanas kameras ✓ Konteineru katlumājas

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
Apraksts: Apkures katli un iekārtas. Projekts, saskaņošana, piegāde, uzstādīšana, serviss.

4 Collas, SIA, santehnikas un siltumtehnikas vairumtirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Sadarbības nosacījumi: Korporatīvajiem klientiem pēc līguma noslēgšanas tiek piešķirtas pastāvīgās atlaides, apmaksas termiņi un pieeja mājaslapai elektronisko pasūtījumu veikšanai. Mūsu klienti: Pateicoties plašajam produktu klāstam un ātrajai apkalpošanai, mūs izvēlas arvien jauni klienti, kuru vidū lielākoties ir montāžas kompānijas un apsaimniekošanas uzņēmumi.

Teplodar Europe, dūmvadi, pirts krāsnis, apkures katli

Latgales 322, Rīga LV-1063
Specializācija:: ✓ Malkas apkures krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Pirts un saunas krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Kurināmā katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Granulu katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Dūmvadi - tirdzniecība, uzstādīšana Par kompāniju::

"Teplodar Europe" ir "Teplodar" ražotāja pārstāvis Eiropā. "Teplodar" ražo pirts krāsnis, apkures krāsnis, apkures katlus un dūmvadus jau no 1997. gada. Tas ir viens no vadošajiem ražotājiem Krievijā. Produktu klāstu veido vairāk nekā 20 pamatmodeļi, kuros ir vairāk nekā 100 dažādas krāsns modifikācijas, kā arī citas apkures iekārtas. Augstas kvalitātes apkures katli, kamīni, krāsnis plašā sortimentā. Veicam apkures katlu, pirts krāšņu, dūmvadu uzstādīšanu. Dodam garantiju saviem darbiem! Ātra piegāde. Augsta kvalitāte. Liela izvēle. Zemākā cena.

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Aukstuma iekārtas, saldēšanas iekārtas, kondicionieri, Apkures katli, Apkure . Apkures sistēmas.

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkti:: ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Siltumsūkņi ✓ Rekuperatori ✓ Čilleri ✓ DRY-COOLERI ✓ Mitrinātāji ✓ Elektronika ✓ Kompresori Par mums:

SIA "BEIJER REF LATVIA" nodarbojas ar komerciālo un industriālo saldēšanas iekārtu, gaisa kondicionēšanas iekārtu, siltuma sūkņu, mitrināšanas iekārtu, komplektējošo izstrādājumu, rezerves daļu un ikdienas apkopes darbam nepieciešamo materiālu tirdzniecību, kā arī veic aukstuma apgādes, gaisa kondicionēšanas jaudu aprēķinus un projektēšanas darbus.

Georgijs Šuļaks, IDV

Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts:

Kvalitatīvi, par pieņemamām cenām, veicam pilna cikla apkures sistēmas darbus – uzstādām un veicam apkalpošanu. Izbraucam pie klienta un operatīvi izpildām visus darbus. Palīdzam piegādāt vajadzīgo ar atlaidēm.

Ķigurs Inženieri, SIA

Dž.Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Apraksts:

Projektēšana, konsultācijas, autoruzraudzība, ekspertīze: - apkure, ventilācija, kondicionēšana (AVK); - dūmu nosūce (DN); - apkures katli, siltummezgli (SM); - ūdensapgāde un kanalizācija (UK, UKT); - siltumtrases (SAT); AVK, UK projektēšana BIM. Mob.: 29412902, E-pasts: juris.kigurs@gmail.com

Transgaz, SIA

Katlakalna 8, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "Transgaz" ir Termet zīmola oficiālais pārstāvis Latvijā. Termet ir gāzes katlu un caurteces ūdens sildītāju ražotājs, kura augstā kvalitāte ir peejama vairāk kā 40 pasaules valstīs. 3 gadu garantija visiem produktiem, vienkāršs un videi draudzīgs risinājums daudzdzīvokļu ēkām un privātmājām. 

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

ZL.LV iesaka

Lanor Rīga, apkures radiatori

Antenas 3, Rīga LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Tērauda radiatori ✓ Alumīnija radiatori ✓ Bimetāla radiatori ✓ Konvektori ✓ Daudzslāņu caurules ✓ Veidgabali ✓ Radiatoru ventiļi ✓ Radiatoru noslēgvārsti ✓ Termogalvas ✓ Caurules un piederumi zemgrīdas apkurei

GAS PRO, SIA, Gāzes un granulu apkures sistēmas

Valdeķu 60 k.4-4, Rīga LV-1058
Apraksts: Gāzes katlu Bosch, Viessmann, Vaillant , Buderus uzstādīšana, nomaiņa, remonts, tirdzniecība. Radiatoru un apsildāmo grīdu sistēmu ierīkošana, montāža. Ūdens un kanalizācijas sistēmu montāža, nomaiņa. Siltumsūkņu uzstādīšana, tirdzniecība. Austriešu granulu katlu "Frolling" uzstādīšana, serviss, tirdzniecība.

KRS apkures sistēmas, SIA

"Slokas" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Apraksts:

Apkure, ventilācija, ūdensapgāde un kanalizācija, santehnika Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Ogrē, Jelgavā, Rīgā. Apkures sistēmu, santehnikas, ventilācijas, kondicionieru uzstādīšana, serviss, apkalpošana, remonts. Granulu katlu montāža. Siltās grīdas. Santehnikas, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, duškabīnes, ūdens sildītāju, boileru, filtru uzstādīšana, montāža, remonts. Attīrīšanas iekārtas un kanalizācijas izbūve. Biodom apkures katli no ražotāja. Virtuves un vannas istabu mēbeļu atvešana, uzstādīšana.

EKOSILTI, SIA

Sāti, "Rozemnieki" , Irlavas pagasts, Tukuma nov., LV-3137
Apraksts:

Esam specializēta siltumsūkņu kompānija, kura rūpējas, par jūsu mikroklimatu dzīvojamās mājās un komerctelpās. Realizējam kondicionieru, gaisa un zemes siltumsūkņu montāžu, apkopes un remontu. Apkures, ventilācijas, gaisa kondicionēšanas iekārtas, to uzstādīšana, apkalpošana un remonts.

PPS, SIA

Lejupes 15, Rīga LV-1076
Apraksts:

"KOSTRZEWA" oficiālais pārstāvis Latvijā, Krievijā un Baltkrievijā. SIA "PPS" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar granulu katlu un to rezerves daļu pārdošanu. Uzņēmums nodrošina mājokļa kurināmās tehnikas tirdzniecību un granulu katlu labošanas servisu.

Juvik, SIA

Kupravas 41, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mēs specializējamies siltumsūkņu kondicionieru tirdzniecībā, kā arī montāžā un apkopē. Piedāvājam dažādu ražotāju siltumsūkņus un nodrošinām pilnu darba ciklu un to saistīto servisu sniegšanu mūsu klientiem. Strādājam ar visdažādākajiem apsaistes materiāliem. Atvērti sadarbībai!

Granulu degļi, KIPI - Bauska

Mežotnes 6, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Apkures katli, kamīni un degļi. Bezmaksas konsultācijas, objekta apskate, piedāvājuma sagatavošana, uzstādīšana, garantijas un pēcgarantijas servisa nodrošināšana.

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.