Centrs, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Valters Emmanuels, sertificēts fizioterapeits Jūrmalā

Blāzmas 8, Jūrmala LV-2015
fizioterapeits, fizioterapeita vizīte mājās, Fizioterapeita izsaukums uz mājām Rīgā, Fizioterapeita izsaukums uz mājām Jūrmalā, Fizioterapeits mājas vizīte Jūrmalā, Fizioterapeits mājas vizīte Rīgā, Fizioterapeits Jūrmalā, Fizioterapeita pakalpojumi Jūrmalā, Fizioterapeits Rīgā, Fizioterapeits bērniem Jūrmalā, labs fizioterapeits

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs, Valsts SIA

Tvaika 2, Rīga LV-1005
Psihiatriskā palīdzība: ✓ AMBULATORĀ ĀRSTNIECĪBA. Ārstu – psihiatru konsultācijas un ārstniecību garīgās veselības traucējumu gadījumos bez nepieciešamības ievietot pacientu ārstēšanai slimnīcā. ✓ STACIONĀRĀ ĀRSTNIECĪBA. Nepieciešama, ja ārstēšanu nevar nodrošināt ambulatori. Piemēram, akūtos psihotiskos stāvokļos, pacientiem ar smagām depresijām, kas izpaužas ar pašapdraudējumu (autoagresiju) vai agresiju pret citiem, kā arī citos organiskos centrālās nervu sistēmas saslimšanas gadījumos. ✓ TIESAS EKSPERTĪZE. Procesuāla darbība, kuru veic viens vai vairāki tiesu eksperti pēc procesa virzītāja lēmuma krimināllietas vai civillietas ietvaros, un kuras saturs ir ekspertīzei iesniegto objektu pētīšana, lai noskaidrotu procesam nozīmīgus faktus un apstākļus, – par to tiek sniegts eksperta atzinums.

Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, SIA

Pilsoņu 13, Rīga LV-1002
Par slimnīcu:

VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” ir daudzprofilu slimnīca, kas sniedz pilna apjoma neatliekamo un plānveida medicīnisko palīdzību, kā arī nodrošina pirms un pēc diploma izglītību, veic zinātniskus pētījumus un nodrošina jaunu ārstniecības metožu un tehnoloģiju aprobēšanu un ieviešanu Latvijā.

Rīgas Lāzer klīnika, SIA

Strēlnieku 9-5, Rīga LV-1010
Apraksts:

Rīgas Lāzer klīnikā izmantojam tikai jaunākās paaudzes lāzertehniku, kas ļaus sasniegt viss labākos rezultātus.

ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Mentamed, SIA - Veselības aprūpe mājās, obligātā veselības pārbaude

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Apraksts:

SIA "MENTAMED" ir profesionāls veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs Latvijā kopš 2006. gada. Uzņēmums nodrošina smagi slimo pacientu, senioru, invalīdu aprūpi, rehabilitāciju un kopšanu viņu mājās. Aprūpi dzīvesvietā nodrošina īpaši apmācīta profesionāla speciālistu komanda: ārsti, ārstu palīgi, medmāsas, un rehabilitācijas speciālisti. SIA “MENTAMED” veic obligātās veselības pārbaudes izbraukumos visā Latvijā. Tuvāka informācija pa tālruņiem: +371 20221234 vai +371 29248368

Salvum TD aprūpe un izglītība, SIA

Brīvības gatve 214b, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Novērtē visu vecuma grupu pacientu veselības stāvokli ✓ Diagnosticē iespējamos veselības traucējumus, nepieciešamības gadījumā nozīmē nepieciešamos papildizmeklējumus ✓ Nozīmē nepieciešamo ārstēšanu veselības stāvokļa stabilizēšanai un ārstēšanai ✓ Veic laboratorisko izmeklējumu materiāla savākšanu un transportēšanu uz laboratoriju ✓ Asins/urīna/krēpu/fēču/iztriepju analīzes ✓ Covid-19 siekalu tests vai nazofaringeālās iztriepes paņemšana un/vai COVID-19 eksprestests ✓ Vakcināciju, arī pret COVID-19 ✓ Medikamentu ievadīšanu, izmantojot mūsdienu tehnoloģijām atbilstošu aprīkojumu ✓ Ādas bojājuma aprūpi: pēcoperācijas šuvju, skavu noņemšana utt., primāru un sekundāru brūču, trofisko čūlu, izgulējumu aprūpe ✓ Speciālās klīniskās procedūras: urīnpūšļa ilgkatetra ievietošana/nomaiņa; epicistostomas nomaiņa (arī pirmreizējā nomaiņa ar speciālo Braun komplektu); nefrostomas, urostomas, kolostomas aprūpe un pacienta/piederīgo izglītošana; kolostomas, ileostomas nomaiņa un aprūpe, traheostomas aprūpe

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Ģimnastikas 1, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Tallinas 1, Rīga, LV-1001
Tehniskie palīglīdzekļi, korsete, medicīniskā josta, ortoze, mugura, ceļa locītava, potītes, pēda, fiksators, apkakle, kruķi, kruķis, spieķis, štoks, ortopēdiskā zolīte, individuāli izgatavotas, ortopēdiskās zolītes, apavu ieliktņi, kompresijas zeķes, traumatologs – ortopēds, tehniskais ortopēds, krusteniskās ceļa saites,

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Darba drošības centrs, SIA

Bukultu 11, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Apmācības, kursi ✓ Pārtikas higiēna un paškontrole ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Instrukcijas darba aizsardzībā ✓ Darba vides risku novērtējums Par uzņēmumu:

SIA “Darba Drošības Centrs” ir atzīta kompetentā institūcija, kas no 2003. gada ir izpelnījusies uzticama un profesionāla uzņēmuma statusu.

Mūsu panākumi balstīti uz augsti kvalificētiem, profesionāliem speciālistiem, ar lielu pieredzi darba aizsardzībā. Gadiem uzkrātā pieredze un dokumentācijas bāze ļauj mūsu speciālistiem nodrošināt pakalpojumus operatīvi, īsos termiņos un sniegt atbalstu sarežģītajās situācijās.

Mācību centrs “Darba Drošības Centrs” – licencētas un akreditētas pieaugušo profesionālās pilnveides un pieaugušo neformālās izglītības programmas. Semināri un kursi kvalifikācijas pilnveidei. Tālmācības (e-apmācības) skola Mans OSH.

No 2015. gada kā Somijas mācību un konsultāciju uzņēmuma “Oy Bonum-SafetyAb” partneris īstenojam apmācību darba aizsardzībā un ugunsdrošībā darbam Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā. Apmācības veicam ne tikai mūsu mācību telpās, bet arī izbraucot uz valsts un pašvaldību iestādēm, uzņēmumiem, būvobjektiem visā Latvijas teritorijā.

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Medicīnas nozares vadošais interneta medijs www.medicine.lv:

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

ZL.LV

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
ZL.LV - populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā:

ZL.LV ir populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā, kas sasniedz ap 19% (265 000) interneta lietotāju. Portālu galvenokārt izmanto, lai iegūtu biznesa uzziņas - informāciju par preču un pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, šeit atrodami arī noderīgi padomraksti, pasta indeksu saraksts, kā arī Latvijas un pilsētu kartes, kur meklēt sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu. Informācija par uzņēmumiem sakārtota pēc nozarēm, meklējumus iespējams veikt pēc dažādām kategorijām, tādējādi ātri un ērti atrodot sev vajadzīgo. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā ZL.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

STARTERI⚙ĢENERATORI🚗TURBĪNAS🚀 SPRAUSLAS🛠👍
Silmaču 64, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Preces: ✓ Turbīnas ✓ Turbīnu rezerves daļas (CHRA jeb turbīnu kārtridži, elektronikas, ģeometrijas u.c.) ✓ Starteri ✓ Starteri tehnikai, kravas auto un motocikliem ✓ Starteru rezerves daļas (bendiki, ievilcēji, enkuri, traversi) ✓ Ģeneratori ✓ Ģeneratori traktoriem un kravas auto ✓ Ģeneratoru rezerves daļas (releji, diodes, muftas) ✓ Sprauslas ✓ Dīzeļdegvielas sūkņi ✓ Stūres mehānismi ✓ Hidrosūkņi ✓ Kondicioniera sūkņi ✓ Stūres pastiprinātāja sūkņi ✓ Kondicioniera kompresori

Ritols, Siltumizolācijas un rūpniecisko grīdu ražotājs

Dzērbenes 27, Rīga LV-1006
Apraksts:

RITOLS jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar bezšuvju polimēro pārklājumu izveidi grīdām - industriālajā, sabiedriskajā un individuālajā sektorā. Pēdējos 10 gadus sadarbojamies ar firmu „Flowcrete”, kas ir viena no vadošajām pasaulē epoksīda, poliuretāna, akrila un vinilestera klājumu sistēmu izstrādāšanā un ražošanā.

Ave Steel, SIA, Metālu tirdzniecība

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Produkcija:

AVE STEEL piegādātāji ir Eiropas, Āzijas rūpnīcas un servisa centri. Mūsu galvenie klienti ir metālapstrādes uzņēmumi Baltijas valstīs.Piedāvājam ArcelorMittal, Outokumpu, Acerinox, SSAB, Marcegaglia, Steel Košice, Ispadue ražotāju materiālus. Noliktavas platība 2000m2 ar vairāk kā 2000tonas daudzveidīgu tērauda, cinkota tērauda, nerūsējošā tērauda, alumīnija, misiņa, vara, bronzas produktu sortimentu.

Divine Heat Company, SIA

Maija 4-6, Rīga LV-1006
Produkti:: ✓ Zemes siltumsūkņi ✓ Āra gaisa siltumsūkņi ✓ Ventilējamā gaisa siltumsūkņi ✓ Gaiss/gaiss siltumsūkņi ✓ Rekuperācijas iekārtas ✓ Ūdenssildītāji ✓ Elektriskie katli ✓ Malkas katli ✓ Granulu katli ✓ Solārā enerģija ✓ NIBE Uplink ✓ Aksesuāri ✓ Energomarķējums

Alvi Car Rental, Autonoma Rīgā, Jūrmalā, Lidostā RIX

Zolitūdes 71b, Rīga LV-1029
Apraksts:

Autonoma "ALVI CAR RENT" piedāvā autonomā 100 dažādas klases vieglās automašīnas biznesam un atpūtai. Dažāda līmeņa klases automašīnas, sākot no ekonomiskās līdz luksusa klases auto. Hyundai, Toyota, Nissan, WV, BMW, Porche, Mercedes, Lexus un citu ražotāju auto. Papildus aprīkojumā iespējams iznomāt papildus jumta bagāžniekus, autosēdeklīšus, navigācijas ierīces. Izīrējam arī motociklus, motorlaivas, ūdensmotociklus, piekabes. Piedāvājam īstermiņa, gan ilgtermiņa nomu. Auto iespējams iznomāt arī ar šoferi, tsk. limuzīna nomu īpašiem notikumiem. Veicam auto piegādi klienta norādītā vietā Rīgā, Rīgas lidostā RIX, Rīgas apkaimē, ar iespēju noslēgt nomas līgumu uz vietas. Nomas punkts Rīgā, Zolitūdes 71B, atrodas netālu no Lidostas Rīga un ir atvērts visu diennakti, 00-24! Laipni lūdzam!

Enola, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Aizkraukles 23, Rīga, LV-1006
Piedāvājam plašu produkciju klāstu:: ✓ Ķīmiskie un diagnostikas reaģenti ✓ Reaģenti medicīnai un mikrobioloģijai ✓ Laboratorijas trauki un mēraparāti ✓ Laboratorijas aparatūra, iekārtas ✓ Mācību līdzekļi Par mums:

Ķīmijas sabiedrība "Enola" dibināta 1992. gadā. Mūsu darba mērķis – apgādāt ķīmijas laboratorijas ar visu tām nepieciešamo. Jēdziens – “ķīmijas laboratorija” mūsu izpratnē ir ļoti plašs, tas ietver sevī gan analītiskās, fizikālās un sintētiskās ķīmijas, gan bioķīmijas, mikrobioloģijas un pat klīniskās diagnostikas laboratorijas, jo tajās visās tiek veikti ķīmiskie procesi. Neesam aizmirsuši arī skolas – apgūt ķīmiju bez laboratorijas eksperimentiem ir tik garlaicīgi! Pie mums Jums ir iespēja konsultēties, kā arī pasūtīt lietišķas izstrādnes un produktu analīzes.

Sprinkler Service, SIA

Brīvības 200c, Rīga LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Tāmju dokumentāciju sagatavošana ✓ Inženierkomunikāciju projektēšana ✓ Izbūves materiālu un aprīkojuma komplektācija un piegāde ✓ Tehniskā uzraudzība ✓ Izbūve ✓ Projektu vadība un pēcnodošanas apkalpošana ✓ Sistēmu nodošana ekspluatācijā