Centrs, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Frizētava Šarms Valmierā

Rīgas 16, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Frizētava Valmierā. Frizētava, frizētavas, frizieris. Salons Valmierā. Matu griešana. Vakara un kāzu frizūras. Kungiem, dāmām, bērniem. Griežam matus visai ģimenei. Matu griešana, krāsošana. Sieviešu. Sievietēm. Vīriešiem. Vīriešu. Veidošana. Frizūras. Frizūra. Matu griezumi. Ilgviļņi. Līgavu frizūras Valmierā. Skaistumkopšana

Profilakse, SIA, uzkopšanas serviss un sanitārais dienests

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija, sanitārie pakalpojumi, deratizācijas darbi, grauzēju deratizācija, grauzēji, peles, peļu, žurkas, žurku, dezinsekcijas darbi, lidojošu kukaiņu iznīcināšana, rāpojošu kukaiņu iznīcināšana, kukaiņi, prusaki, mušas, mušu iznīdēšana, tarakānu iznīdēšana, blusas, skudras, skudru iznīdēšana,

Rīgas Riepu Centrs, SIA, Riepu un disku tirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Duntes 13, Rīga LV-1005
Jaunas riepas, auto riepas, Lietotas riepas, Auto diski, disku montāža, Disku balansēšana, Disku remonts, disku valcēšana, Disku taisnošana, disku metināšana, Riepu remonts, Auto serviss, Vasaras riepas, ziemas riepas, Riepu maiņa, Riepu nomaiņa, Riepu uzglabāšana, Mazlietotas riepas, Kondicioniera uzpildīšana, Kondicionieru

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Ulbrokas 3, Rīga LV-1021
Darba laiks: pēc pieraksta. Visa veida zobu ārstēšana, profilakse, higiēna, ortodontija, zobu regulēšana, sakodiena labošana. Bērnu stomatoloģija, bērnu zobārsts. Bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam bezmaksas ārstēšana.

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Lielvārdes 141, Rīga, LV-1082
Zobārstniecība un mutes higiēna

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Auru 6a, Rīga LV-1069
Darba laiks: pēc pieraksta. Visa veida zobu ārstēšana, profilakse, higiēna, ortodontija, zobu regulēšana, sakodiena labošana. Bērnu stomatoloģija, bērnu zobārsts. Bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam bezmaksas ārstēšana.

Lauvas zobs, SIA, Filiāle

Ikšķiles 6, Rīga LV-1057
Darba laiks: pēc pieraksta. Visa veida zobu ārstēšana, profilakse, higiēna, ortodontija, zobu regulēšana, sakodiena labošana. Bērnu stomatoloģija, bērnu zobārsts. Bērniem un pusaudžiem līdz 18 gadu vecumam bezmaksas ārstēšana.

Lauvas zobs, SIA

Meža 3, Rīga LV-1048
Zobārstniecība, visa veida zobu ārstēšana, zobu ārstēšana, higiēna, zobu balināšana, ortodontija, zobu regulēšana, sakodiena labošana, bērnu stomatoloģija, bērnu zobārsts, bērnu zobārstniecība, stomatoloģija, bērnu bezmaksas zobu ārstēšana, protezēšana, zobu protezēšana, implanti, implantanti, zobu implantācija, mutes higiēna,

Krio, veselības centrs

Bruņinieku 35a, Rīga, LV-1001
Apraksts:

Veselības centrs "Krio", kurā apvienoti krioterapijas profesionāļi ar ilggadēju pieredzi darbā ar klientiem un starptautisku pieredzi krioterapijas jomā. Jautā mums, kā krioterapija var palīdzēt Tev justies labāk. Mēs darbojamies krioterapijas jomā jau 8 gadus. Krioprocedūras iesakām un piedāvājam izmantot kompleksā veidā, apvienojot kopējo krioprocedūru ķermenim (procedūra kriosaunā) ar lokālo kriomasāžu (sejai vai galvas ādai) un skābekļa terapiju.

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija ✓ Fumigācija ✓ Slazdu izlikšana ✓ Objektu inspekcija ✓ Objektu regulāra apsekošana Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas Par mums::

Mūsu kompānija SIA "T.T.R." dibināta 1994. gadā. Pa šo laiku mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajām firmām deratizācijas, dezinsekcijas un dezinfekcijas pakalpojumu sniegšanā valstī. Mūsu klientu loks paplašinās ar katru gadu, un šobrīd tas sasniedzis jau 2632 klientus. 

Iegūstot stabilu un nevainojamu reputāciju, SIA "T.T.R" piedāvā izdevīgus noteikumus sadarbībai ar jauniem lietišķiem klientiem. Pastāvīgi sekojot jauno produktu attīstībai tirgū, mūsu kompānija regulāri veic personāla apmācību mūsu valstī, kā arī pie sadarbības partneriem Vācijā, Polijā, Lietuvā. Nepārtraukta zināšanu papildināšana, kvalifikācijas celšana un ilggadēja pieredze pakalpojumu sniegšanā nodrošina iespēju piedāvāt saviem klientiem maksimāli ērtāku darba stratēģiju ar jaunākās paaudzes preparātiem, kas nav bīstami cilvēku veselībai. 

Turpinot kvalifikācijas celšanu un jaunu pakalpojumu piedāvāšanu tirgū, sākot ar 2002. gada jūniju, mūsu kompānija piedāvā graudu pārstrādes uzņēmumiem un elivatoriem fumigācijas pasākumus graudu kaitēkļu iznīcināšanai, gāzēšanu dažādās tilpnēs, transporta līdzekļos un citos objektos.

Experc, SIA

Braslas 22c, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Automašīnu transportēšana ✓ Evakuatora pakalpojumi ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Īstermiņa stāvvietas ✓ CMR apdrošināšana ✓ Extra apdrošināšana Automašīnu transportēšana:

SIA "Experc" pieredze starptautiskajos kravu pārvadājumos padarīs jūsu izvēli vieglāku. Transportlīdzekļa nosūtīšana var būt nogurdinoša un dārga pieredze. Jūs vēlaties būt drošs, ka sadarbojaties ar labāko autotransporta uzņēmumu par labāko cenu. Transportlīdzekļi ir otrs lielākais pirkums, un ir svarīgi justies droši, kad jums jāpārvieto automašīna. Izvēlieties pārbaudītas vērtības: CMR apdrošināšana visām kravām; profesionāli un pieredzējuši darbinieki ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi; jaunākās paaudzes GPS izsekošanas ierīces; neejošu/ bojātu automašīnu transportēšana; kvalitatīva un ātra automobiļa piegāde no izsoļu namiem, dīleru centriem, lieliem un maziem tirgotājiem, kā arī no rūpnīcām.

Piedāvājam automašīnu transportēšanu no dažādām Eiropas valstīm!

Līrikera-M, SIA

K.Valdemāra 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Par uzņēmumu:

2017. gada 5. decembrī atvērts SIA ''LĪRIKERA-M'' Klientu konsultāciju centrs, kurā tiek laipni gaidīts ikviens meža īpašnieks, kuram ir nepieciešama konsultācija meža apsaimniekošanā. Visi mežu īpašnieki tiek gaidīti otrdienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 klientu apkalpošanas centrā Valdemāra ielā 1a-2.stāvā, Siguldā, kur tiks sniegtas bezmaksas konsultācijas meža apsaimniekošanā un citos jums interesējošos jautājumos. SIA "Līrikera-M" pērk cirsmas un mežu īpašumus visā Latvijā. Meža apsaimniekošana. Mežizstrāde. Meža taksācija, novērtēšana. Cirsmas stigošana, dastošana. Saviem klientiem piedāvājam bezmaksas konsultācijas. Aicinām uz sadarbību starpniecības pakalpojumu sniedzējus un nekustamo īpašumu aģentus ar pieredzi meža īpašumu tirdzniecībā, kas piemeklētu mūsu prasībām atbilstošus meža īpašumus.

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

✓ Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

Gruminga skola, mācību centrs

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Gruminga skola piedāvā:: ✓ Rīgas Domes licencēta programma - intensīvais 11 dienu bāzes kursu tiem, kuri vēlas apgūt profesiju "Grumeris - suņu un kaķu frizieris"; ✓ Seminārus pieredzējušo grumeru kvalifikācijas celšanai; ✓ Seminārus mājdzīvnieku īpašniekiem ar mērķi iemācīt pareizi kopt savus mīluļus mājas apstākļos.

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
Pakalpojumi un produkcija: ✓ Iepakojumu apdruka ✓ Prezentdāvanas ✓ Pildspalvas ar apdruku ✓ Auto aplīmēšana ✓ Gravēšana ✓ Informācijas plāksnītes ✓ Izkārtņu un baneru izgatavošana ✓ Kausi, balvas un medaļas Par uzņēmumu:

Starp Latvijas biznesa vienaudžiem uzņēmums "LSV klubs" pretendē uz vecākā un pieredzējušākā statusu, jo kurš gan uzņēmums vēl var palielīties, ka dibināts jau 1988. gadā! (1991. gadā uzņēmums tika reģistrēts kā SIA). Tieši tad, kad aktīvi darbojās studentu vienības, vizuālā atribūtika bija nepieredzēti pieprasīta – nozīmītes un karodziņi, uzraksti uz formas, uzlīmes un firmu suvenīri. Tad šī problēma tika risināta Latvijas interešu kluba darbības ietvaros, kura dibinātāji Suzanna Karapetjana un Aleksandrs Gorbačovs-Fadejevs palika uzticīgi savam darbam līdz pat šai dienai.   

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uhh Design piedāvā divu virzienu produktu un pakalpojumu klāstu.

Reklāmas, prezentreklāmas un dāvanas

baneri un baneru druka, izkārtnes, to saskaņošana un uzstādīšana,  dažādas informējošas plāksnes, māju numuru zīmes, uzlīmes, vizītkartes, etiķetes, kalendāri, personalizēti plānotāji, auto numura zīmju paliktņu druka, gravēšana, dāvanas glāzes, individuāli izstrādāti apbalvojumi, audumu apdruka, izšūšana, cepurītes ar nagu, uzšuves, karogu druka, auto aplīmēšana, u.c.

Labiekārtošanas produkti

Porta Doors durvis, Komandor iebūvējamie skapji, Cubu grīdlīstes, kvarca vinila grīdas segums, velosipēdu novietnes, pastkastes, karogi un karogu masti, parku soliņi.

Darts Serviss, Auto stiklu tonēšana

Auto stiklu aizsargplēves
E.Birznieka-Upīša 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"Darts Serviss", auto stiklu un auto lukturu tonēšana. Auto stiklu aizsargplēves. Sauli aizsargājošas aizsargplēves automašīnām. Reklāma uz auto. Karbona plēves, krāsainas plēvas mašīnu aplīmēšanai.

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Laboratorijas 2a, Rīga LV-1012
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība (“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.