Centrs, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
stomatoloģijas klīnika, zobārstniecības cenas, zobu higiēna cenas, zobu higiēna akcijas, stomatoloģijas centrs

Aktivserviss, SIA, ELECTROLUX servisa centrs

K.Barona 130 k.2, Rīga LV-1012
ELEKTROLUX serviss, servisa centrs , AEG remonts, AEG serviss, ZANUSSI remonts, Zanussi serviss., Sadzīves tehnika, autorizētais servisa centrs .

tusovki.lv, bērnu pasākumu aģentūra, SIA Inkam

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Ballītes, Bērnu ballītes, dzimšanas dienas, bērnu izklaides pasākumi, bērnu izklaides pasākumu organizēšana, izlaidums, Jaunais gads, Salatētis, ziemassvētku vecītis, aktīvā atpūta, svētku pasākumi, bērni, izklaide, pasākumi bērniem, tusovki, detskie prazdniki, dni rozdenija, детские праздники, детские дни рождения, bērnu pasākumi,

Autoserviss Auto Centrs Rencēnu, Valeroniks, SIA

Meirānu 6, Rīga, LV-1073
Autoserviss Auto centrs Rencēnu pakalpojumi:: ✓ Sagatavošana tehniskajai apkopei ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu serviss: montāža, balansēšana ✓ Savirzes un sagāzuma regulēšana ✓ Ritošās daļas un piekares remonts ✓ Datordiagnostika ✓ Kondicioniera uzpilde un remonts ✓ Signalizāciju un imobilaizeru uzstādīšana ✓ Starteru un ģeneratoru remonts ✓ Auto elektriķis ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude uz stenda ✓ Izplūdes gāzu (atgāzu) mērījumi

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

Vērpete pluss, SIA, jahtklubs AAGENOSTA RIGA

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Jahtu stāvvieta ✓ Kuteru stāvvieta ✓ Kuteru noma Pieejamie papildus pakalpojumi:: ✓ Duša un WC ✓ Internets 24h ✓ Bezmaksas autostāvvieta ✓ Elektrības pieslēgums ✓ Dzeramais ūdens ✓ Ēdināšana ✓ Laivu iecelšana/izcelšana

Mare Verpete, izbraukumi ar kuteri Riga

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Piedāvājam:

Izbraukumi ar kuteri Rīgā. Pie mums pieejams Internets 24h, bezmaksas autostāvvieta, elektrības pieslēgums, dzeramais ūdens, ēdināšana, laivu iecelšana/izcelšana, duša.

Izbraucieni ar kuteri:

Atpūtas izbrauciens ar draugiem vai ģimeni, dzimšanas dienas svinības, svinīgs pasākums vai pikniks uz ūdens. Uzņēmums Mare Verpete piedāvā kuteru un motorjahtu nomu. Maršrutu klāsts ir sākot no izbrauciena pa pilsētas kanālu līdz braucienam uz Sāremā salu vai Gotlandi. Lai pieteiktos braucienam ar kuteri vai motorjahtu, lūgums zvanīt pa norādīto tālruni vai rakstīt uz norādīto e-pastu.

Rīgas kapi, SIA, Apbedīšanas birojs

Kurzemes prospekts 132a, Rīga LV-1069
Darbības jomā ietilpst:: ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Aizgājēja transportēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Bēru organizēšana ✓ Bēru mielasts ✓ Zārki ✓ Aizgājēja apģērbšana un sakopšana ✓ Kremēšanas pakalpojumi ✓ Pārapbedīšana Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Dievs svētī" jau vairākus gadus palīdz cilvēkiem grūtā brīdī. Mēs sniedzam pilnu pakalpojumu klāstu - konsultācijas, mirušā transportēšanu (tai skaitā no/uz ārvalstīm), apbedīšanas ceremoniju, kremācijas un bēru mielastu organizēšanu, bēru piederumu (zārku, krustu, kapakmeņu, segu, štrausu u.c.) nodrošināšanu. Mēs labi saprotam to, kādai ir jābūt mūsu lomai visu jautājumu kārtošanā, kas ir saistīti ar šo bēdīgo momentu katra cilvēka dzīvē. Savu darbu mēs darām precīzi, ņemot vērā visas cilvēka psiholoģiskā stāvokļa nianses, kuram ir jāpārdzīvo šīs sarežģīts dzīves posms. Apbedīšanas pakalpojumus sniedzam gan Rīgā, gan arī visā Latvijā, ievērojot aizgājēja piederību konkrētai ticībai un konfesijai. Darba kārtība, precizitāte, atbildība, uzkrātā darba pieredze, individuālā pieeja katram – ir mūsu darba princips. Sazinieties ar mums, un mēs parūpēsimies par visu, lai Jūsu tuvinieks tiktu aizvadīts cieņpilni.

Long Time Liner, mikropigmentācijas centrs

Republikas laukums 3-17, Rīga, LV-1010
Apraksts: Salons-studija „Lоng Time Liner” ir oficiālais vācu firmas „LONG-TIME-LINER Conture Make-up” pārstāvis Baltijas valstīs, ar tiesībām šīs metodes izplatīšanā un apmācībā Somijā. LR licence. Akreditēta programma.

AKM Trans, SIA, auto transportēšana, pārvadāšana

Rumbula, Kaudzīšu 58, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
SIA AKM Trans pakalpojumi:: ✓ Automašīnu transportēšana no/uz Eiropas Savienības valstīm, Skandināviju, Baltijas un NVS valstīm ✓ Automašīnu piegāde no ražotāja vai noliktavas līdz klientam ✓ Transportējamo automašīnu apdrošināšana, izmantojot TIR Carnett un CMR apdrošināšanas ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Pilnīgu transportēšanas procesu vadīšana ✓ Maršrutu aprēķināšana pēc Map&Guide proffessional, Googlemaps un Auto route 2010 ✓ Automašīnu pirmspārdošanas sagatavošana ✓ Noliktavas pakalpojumi

Baltic Media Ltd., SIA, Valodu mācību centrs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu galvenie pakalpojumu sniegšanas noteikumi:: ✓ mēs uzņemamies atbildību; ✓ mēs nodrošinām, lai klients būtu mūsu galvenā prioritāte; ✓ mēs sniedzam to, ko apsolām; ✓ klienta vajadzības un valodas zināšanu līmenis nosaka valodu kursu saturu, intensitāti un mērķus.

Baltic Media Ltd., SIA, Tulkošanas birojs

Elizabetes 11, Rīga LV-1010
Mūsu piedāvātie tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Mediju un mārketinga, reklāmas tekstu tulkošana ✓ Subtitrēšana, dublēšana un ierunāšana ✓ Mājaslapu un interneta veikalu SEO tulkošana ✓ Notariāli tulkojumi un zvērināta tulka apliecinājumi ✓ Dokumentu tulkošana ✓ Tekstu lokalizācija ✓ Tehnisko tekstu tulkošana ✓ Medicīnisko tekstu tulkošana ✓ Informācijas tehnoloģiju (IT) tulkošana ✓ Terminoloģijas tulkošana ✓ Automātiskā mašīntulkošana ar rediģēšanu ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Valodu kursi

Pokrova kapi, Pokrova kapsētas pārvalde, SIA

Mēness 3, Rīga LV-1013
Apraksts:

Pokrova kapi – vienīgie Rīgā, kuri dod iespēju savlaicīgi iegādāties un noformēt ģimenes apglabāšanas vietu, parūpējoties par to, lai ne jūs, ne jūsu tuvinieki nesastaptos ar liekiem sarežģījumiem jau tā grūtajā brīdī. Izvietoti pilsētas centrā, līdz kurienei pat ļoti aizņemts cilvēks var tikt ērti un droši. Kapi tiek apsargāti un patstāvīgi labiekārtoti.

DURVJU CENTRS RĪGĀ - Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava, Andors SIA

G.Astras 8-2.stāvā, Rīga, LV-1082
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāku risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centru":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga LV-1026
Preču katalogs:

Speciālisti operatīvi un profesionāli reaģēs uz notikušo neatkarīgi, kur noticis negadījums – mājās, slimnīcā vai nelaimes gadījums ārpus mājas. 15% atlaide visiem pakalpojumiem.

Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšana, atvadu ceremonija ✓ Kremācija, kremācijas organizēšana ✓ Pabalsts bērēm vai kremācijai, dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi – zārki, sēru vainagi ✓ Transports pavadītājiem ✓ Kapu labiekārtošana un kopšana ✓ Repatriācija ✓ Morgs un morga pakalpojumi

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA

Jēkabpils 28, Rīga LV-1003
Apraksts: Apbedīšanas nams – Krematorija ir jauna krematorija un viena no divām Latvijā esošām krematorijām, kura ir saņēmusi speciālo atļauju (licenci) kremācijas veikšanai. Licence no 21.04.2016. PILNS KREMĀCIJAS KOMPLEKTS - tikai par 500 EUR. Apbedīšanas komplekts ietver: dokumentu noformēšana, mirušā transportēšana uz morgu (gan Rīgā, gan ārpus pilsētas), morga pakalpojumi (sanitārā un kosmētiskā sagatavošana), atvadu zāles noma, kremācijas process, urna pelniem, zārka noma bēru ceremonijai, ceremonijas atribūti (sveces).

Apbedīšanas nams-krematorija, SIA, apbedīšanas nams - krematorija, atvadu zāle

Jēkabpils 28, Rīga, LV-1003
Krematorija, licencētā krematorija, kremācijas centrs , Valmieras kremācijas centrs , Kocēnu kremācijas, centrs , Rīgas krematorija, kremācija Rīgā, krematorijas atvadu zāle, Vidzemes kremācijas centrs , kremācija

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

ML-SERVISS, Auto aksesuāru centrs-autoserviss, AUTOHAK pārstāvniecība

Mazjumpravas 66, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Piekabes āķi ✓ Auto paklāji ✓ Deflektori un spoileri ✓ Riepas un diski ✓ Auto bagāžnieki ✓ Izplūdes sistēmas ✓ Dekoratīvās uzlikas ✓ Apgaismojums un optika ✓ Virsbūves detaļas ✓ Salona aksesuāri Auto aksesuāru tirdzniecība:

Lielākais autoaksesuāru veikals Latvijā, piedāvājam dažādu autoaksesuāru tirdzniecību, kā arī uzstādām tos uz jūsu automobiļiem. 

ART Autocentrs, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Lubānas 82, Rīga LV-1073
✓ Stūres stieņa maiņa 20-45 EUR ✓ Priekšējā amortizatora maiņa 35-65 EUR ✓ Aizmugurējā amortizatora maiņa 25-45 EUR ✓ Aizmugurējā tilta bukšu maiņa 30-85 EUR ✓ Priekšējo sviru maiņa 25-65 EUR ✓ Sajūga maiņa 120-350 EUR ✓ Kondicioniera uzpilde 45-80 EUR ✓ Kondicioniera sistēmas diagnostika 25-35 EUR