Centrs, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Sintarh, SIA

Skolas 21-1.st., Rīga, LV-1010
Arhitektūra, arhitekti, projektēšana, arhitektu birojs, arhitektūras birojs, projektēšanas birojs. Arhitektūra, projektēšana. Sertificēti arhitekti. Arhitekti Rīgā. Teritoriālplānošana. Ainavu arhitektūra. Dzīvojamo, publisko un ražošanas ēku un būvju arhitektūra. Arhitektūras pieminekļu restaurācija. Dzīvojamo, sabiedrisko,

GA technology, SIA

A.Deglava 26d-5, Rīga, LV-1009
CNC frēzes. CNC frēzmašīnas. CNC virpas. Metālapstrādes instrumenti. Virpošanas darbagaldi. Frēzēšanas darbagaldi. Metālapstrādes darbagaldi. Apstrādes centri. Ražošanas tehnoloģijas. Metālapstrādes iekārtu tirdzniecība. Griezējinstrumenti. Automatizētas metālapstrādes iekārtas. Metālapstrādes iekārtu remonts, apkalpošana.

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Nolietoto, izlietoto akumulatoru iepirkšana, nodošana, pieņemšana, savākšana, izvešana. Izlietoto akumulatoru uzpirkšana AKB, UPS. Svina akumulatoru izvešana Rīgā. Labas cenas. Iepērkam lietotus auto katalizatorus, to keramiku. Metāla katalizatoru izvešana utilizācijai un pārstrādei. Lietoti auto katalizatori. Iepērkam auto-AKB, auto

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
Automātiskās barjeras, veramo vārtu automātika, bīdāmo vārtu automātika, garāžas vārtu automātika, dārza apgaismojums, transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēma, autostāvvietu tablo, stāvvietu barjeras, ātruma slāpētāji, guļošie policisti, auto riepu atdures, joslu atdalītājbarjeras, stabiņi ar ķēdi, atstarojoši plastmasas

Automans, SIA

Itāļu autogāzes iekārtu BRC un Landi Renzo pārstāvis Latvijā.
Skanstes 2 k.3, Rīga LV-1013
Auto gāzes iekārtas, Auto gāzes iekārtu uzstādīšana, Auto gāzes iekārtas rezerves daļas, Auto gāzes centrs

IS studija, SIA, Ierāmēšanas salons - darbnīca

Ģertrūdes 5, Rīga LV-1010
Ierāmēšanas salons Rīgā. Gleznu ierāmēšanas Rīgas centrā. Spoguļu ierāmēšanas Rīgas centrā. Fotogrāfiju ierāmēšana Rīgas centrā. Plakātu ierāmēšana Rīgas centrā. Izšuvumu ierāmēšana Rīgas centrā. Izšūšanas shēmu pārdošana Rīgas centrā. Ierāmēšanas darbnīca Rīgā. Ierāmēšanas salons Rīgā. Ierāmēšanas darbnīca, salons Rīgas centrā. Spoguļi

Arkāde dental, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 2-2.st., Rīga LV-1050
Zobārstniecība, higiēna, zobu higiēna, protezēšana, stomatologs, zobu datorrentgens, zobu rentgens, zobārsts, DDS, MSc, Dr Armands Zīraps, Dr Karīna Zīrapa, keramikas plombes, keramikas kroņi, plāksnītes, implanti, zobārsti, zobu balināšana, estētiskā zobārstniecība, kosmētiskā zobārstniecība, zobu ķirurģija, implantoloģija,

Aroda centrs, SIA, apmācības, kursi Rīgas centrā

Krāslavas 12, Rīga LV-1003
Licencētas apmācību programmas: ✓ Autoiekrāvēja vadītājs, iegūta autokrāvēju vadītāja apliecība ✓ Elektroiekrāvēja operators ✓ Sastatņu montāžas, montēšanas operators ✓ Stropētājs ✓ Lifta operators ✓ Izlices celtņa operators ✓ Telfera operators ✓ Tilta un buka celtņa operators ✓ Torņa celtņa operators ✓ Portālceltņa operators ✓ Autoceltņa operators ✓ Hidrauliskā manipulatora operators ✓ No zemes vadāmo tilta tipa celtņa operators ✓ Cilvēku celšanai paredzēto pacēlāju apkalpošanas operators ✓ Motorzāģa un krūmgrieža operators ✓ Ar sašķidrināto propāna–butāna gāzi darbināmā autotransporta gāzes iekārtu uzpildīšanas, ekspluatācijas un sašķidrinātās gāzes balonu uzglabāšanas operators ✓ Katlu iekārtu operators (ar siltumnesēja t līdz 1100 C) ✓ Spiedieniekārtu operators (ar siltumnesēja t virs 1100 C) ✓ Darbs augstumā, augstskāpēja darbs ✓ Metāla griezējs ✓ Elektriskā loka metināšana, gāzmetināšana

Angel debesīs, SIA, diennakts apbedīšanas birojs

Cēsu 11-3, Rīga LV-1012
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Starptautiskā repatriācija. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Birma PETS Matīsa, suņu un kaķu frizētava, zooveikals un interneta veikals

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Aivija, privātais bērnudārzs

Privātais bērnudārzs Juglā
Salamandras 4, Rīga LV-1024
Apraksts:

Bērnu pirmsskolas izglītības iestāde Aivija priecāsies redzēt bērnus no 1 līdz 7 gadu vecumam. Te jūs gaida ne tikai gādīgi, bērnus mīloši pedagogi, bet arī augsti kvalificēti, zinoši sava darba meistari, kā arī mājīgs iekārtojums un patīkams interjērs.

Sils, Dārza un Meža tehnikas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 446E, Rīga LV-1063
Piedāvājumā: Zinoši pārdevēji palīdzēs izvēlēties pareizo tehniku atbilstoši jūsu vajadzībām. Savukārt pieredzējuši servisa meistari veiks nepieciešamos tehnikas sagatavošanas darbus un izsniegs to darba kārtībā. Veikalos "SILS" jūs varat iegādāties tehniku mauriņa kopšanai: raiderus, minitraktorus, zāles pļāvējus, trimmerus, lapu pūtējus, aeratorus. Darbam mežā būs piemēroti zāģi un krūmgrieži. Dārza darbiem noderēs motobloki un dārza frēzes. Piemājas dzīvžogu Jūs ērti varēsiet kopt ar dzīvžogu šķērēm. Tāpat veikala preču sortimentā ir arī strāvas ģeneratori, metināmie aparāti, kompresori, ūdenssūkņi un augstspiediena mazgātāji. Ziemā neatsverams palīgs būs labs sniega pūtējs.

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
Iegādāsimies tavu auto:

• Uzpērkam auto ar defektiem • Auto bez tehniskās apskates  • Auto pēc avārijas  • Izbraucam pie klienta visā Latvijā • Auto izpirkšana no līzinga  • Izpērkam auto no kredītiestādēm  • Auto uzpirkšana  • Apmaksa skaidrā naudā  • Apmaksa ar pārskatījumu pie auto iegādes  • Samaksa par auto līdz pat 100% no tirgus vērtības 

 

Baltijas Kravu centrs, Baltic Cargo Center, Handling agents

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Apraksts: Kopš 2001. gada uzņēmums Baltic Cargo Center sniedz uzticamus, drošus un profesionālus kravu apstrādes pakalpojumus lidsabiedrībām un ekspeditoriem 24 stundas diennaktī.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī.