Finanšu konsultācijas, visā Latvijā

Drukāt

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Grāmatvedība, grāmatvedības uzskaite, grāmatvedības pakalpojumi, finanšu plānošana, finanšu konsultācijas , grāmatvedības apkalpošana ar attālinātu informācijas pieeju, gada pārskats, budžets, budžetu plānošana, konsultācijas

Vineta Ķine, zvērināta advokāte

Nomales 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Konsultācijas par pensiju fondu veidošanu. Civillietas, krimināllietas., Advokāti, Juridiskie pakalpojumi, Advokātu birojs, juristu konsultācijas , juridiskie biroji, juristi,

Gebauers, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgus 7, Ventspils, LV-3601
grāmatveži Ventspilī, grāmatvedis Kurzemē, grāmatvedības pakalpojumi fiziskām un juridiskām personām, konsultācijas , deklarācijas, deklarāciju sastādīšana, sertificēts grāmatvedis, gada pārskatu sagatavošana, nodokļu konsultācijas

Grifs-XL, SIA, Grāmatvedība Valmierā

Senču 19, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Grifs-XL" sniedz grāmatvedības pakalpojumus Valmierā, Cēsīs, Ogrē, Limbažos, Smiltenē, Vidzemē. Piedāvājam finanšu konsultācijas, nodokļu konsultācijas, gada pārskatu sagatavošanu un citus pakalpojumus. 

Jumat, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības atskaites ✓ Gada pārskati ✓ Grāmatvedība fiziskām personām ✓ Grāmatvedība juridiskā personām ✓ VID atskaites ✓ Uzņēmuma dokumentu sakārtošana reģistram

Vitas birojs, SIA

Pionieru 3-11, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

Licencētais ārpakalpojuma grāmatvedis, kuram ir izsniegta licence ārpakalpojuma grāmatveža darbībai, VID licence ārpakalpojuma grāmatveža darbībai nr. AGL0000038. Pilna servisa grāmatvedība dažādām uzņēmējdarbības formām. Konsultēšana grāmatvedības uzskaites un nodokļu jautājumos. Gada pārskatu un Gada ienākumu deklarāciju sagatavošana un iesniegšana VID. Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana un iesniegšana bankām un citām finanšu iestādēm. Statistikas pārskatu sagatavošana un iesniegšana. Grāmatvedības uzskaites politikas izstrāde.

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zvērinātu revidentu pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības programmatūras Grāmatvedības programmatūra un pakalpojumi:

SIA "Auditorfirma Grāmatvedis"" ir audita, grāmatvedības un uzskaites pakalpojumu, grāmatvedības datorprogrammu izplatīšanas, ieviešanas un apkalpošanas sabiedrība, kurā strādā speciālisti ar augstāko ekonomisko, matemātikas un tehnisko izglītību un ievērojamu praktiskā darba pieredzi šajā jomā (vairāk par 17 gadiem).

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

Euro Finances, SIA

Slāvu 25-15, Rīga LV-1073
Galvenās prioritātes:: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi no EuroFinances. ✓ Jūsu prioritāte ir uzņēmuma vadība - un mēs parūpēsimies par uzņēmuma dokumentiem. ✓ Pilns grāmatvedības atbalsts no A līdz Z no sertificēta grāmatveža-auditora. ✓ Sertificēts grāmatvedis savlaicīgi sagatavos gada pārskatu iesniegšanai VID un operatīvo pārskatu bankām (piemēram, līzingam), sakārtos lietas aktuālajos jautājumos un uzturēs veselas jūsu nervu šūnas. ✓ Grāmatvedības atskaites nav tikai likuma prasība - tas ir rīks, kas parāda reālo situāciju uzņēmumā, uztur kārtību saimnieciskajā darbībā un biznesā. Ar to palīdzību uzņēmuma vadītājs var pieņemt apzinātus lēmumus un tādējādi ietaupīt naudu un laiku. ✓ Mūsu speciālisti ir lietas kursā par jaunākajām izmaiņām likumdošanā, regulāri papildina un atjauno savas zināšanas. EuroFinances nodrošinās uzņēmuma gatavību visām pārbaudēm, jo jums vairs nebūs jāsavāc trūkstošie dokumenti ārkartas režīmā. Mēs palīdzēsim jūsu uzņēmumam nopelnīt, augt un attīstīties. ✓ Finanšu pārskati ir sagatavoti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likumiem, normatīvo aktu prasībām un Starptautiskajiem grāmatvedības standartiem.

Sandras Dumpes birojs, SIA

Zemitāna iela 2b-214, 2.st., Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA "Sandras Dumpes birojs" nodarbojas ar grāmatvedības ārpakalpojumu sniegšanu gan juridiskām, gan fiziskām personām. Sabiedrība dibināta 2005. gada 25. februārī.

Ēku projekti & pārvaldīšana, SIA

Krustpils 58, Rīga LV-1057
Darbības veidi:: ✓ dzīvojamo māju pārvaldīšana un apsaimniekošana (pilna servisa daudzdzīvokļu nama pārvaldība un apsaimniekošana, atsevišķu apsaimniekošanas darbību ārpakalpojumi) ✓ konsultācijas DZĪB, DZĪKS, dzīvokļu īpašnieku kopībām, māju pilnvarotām personām, māju vecākajiem un dzīvokļu īpašniekiem par māju apsaimniekošanu (konsultācijas par nama pārvaldīšanas/apsaimniekošanas jautājumiem, dažādu nozares nepieciešamo dokumentu izstrāde, līgumu sastādīšana, klātienes un online konsultācijas) ✓ būvprojektu vadība (energoefektivitātes paaugstināšanas būvprojektu vadība, renovācijas projektu vadība, ES būvprojektu vadība daudzdzīvokļu namiem) ✓ ēku un to pieguļošās teritorijas remontdarbu, būvdarbu organizēšana un izpilde

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

VIS BROKERHOUSE, SIA, Apdrošināšanas brokeri

Kārļa Ulmaņa gatve 2-6.st., Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumi:

VIS BROKERHOUSE piedāvā plašu pakalpojumu klāstu juridiskām un fiziskām personām:

✓  OCTA, KASKO, KASKO „BEDRES”; ✓ Starptautiskais apdrošināšanas līgums (Zaļā karte/Green Card); ✓ Veselības apdrošināšana; ✓ Civiltiesiskās atbildības apdrošināšana; ✓ Īpašuma apdrošināšana; ✓ Nelaimes gadījumu apdrošināšana; ✓ Ceļojumu apdrošināšana; ✓ Nodokļu optimizācija.

N.K. Grāmatvedības birojs, SIA

Lielā 6-129, Jelgava LV-3001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Gada pārskati ✓ Ceturkšņu pārskati ✓ Nodokļu aprēķini ✓ VID atskaites ✓ Grāmatvedība juridiskām personām ✓ Grāmatvedība fiziskām personām Grāmatvedības birojs:

„N.K. Grāmatvedības birojs” sniedz pilnu grāmatvedības pakalpojumu klāstu Jelgavā. Lai uzzinātu cenas pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums! Nepiedāvājam: dibināt uzņēmumu, veikt izmaiņas komercreģistrā, auditu.

Heldia, SIA

Lietuvas šoseja 8-3, Jelgava, LV-3001
Grāmatvedības pakalpojumi, nodokļu konsultācijas , atskaites, deklarācijas, pārskatu sagatavošana, bilance, reģistrēšana, dibināšana, SIA, IK, Mikrouzņēmums, pašnodarbinātie, VID, gada pārskats, audits, revīzijas, finanšu

I.L.GRĀMATVEDĪBA,AUDITS UN KONSULTĀCIJAS, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Uzņēmumu dibināšana Par mums:

Grāmatvedības pakalpojumi no A līdz Z. Risinām visus grāmatvedības saistītos jautājumus klienta uzņēmumā. Sakārtota grāmatvedības uzskaite atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Jūs piegādājat mums grāmatvedības dokumentus, un pārējo paveicam mēs. Mūsu grāmatvedības pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. Uzņemamies visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu klienta uzņēmumā. Tostarp pārstāvam uzņēmumu Valsts ieņēmumu dienestā un citās valsts un pašvaldības institūcijās. Palīdzam rast risinājumus nodokļu optimizācijai.

Rock Cars, SIA, Lietoti auto

Latgales 418, Rīga LV-1063
Iegādāsimies tavu auto:

• Uzpērkam auto ar defektiem • Auto bez tehniskās apskates  • Auto pēc avārijas  • Izbraucam pie klienta visā Latvijā • Auto izpirkšana no līzinga  • Izpērkam auto no kredītiestādēm  • Auto uzpirkšana  • Apmaksa skaidrā naudā  • Apmaksa ar pārskatījumu pie auto iegādes  • Samaksa par auto līdz pat 100% no tirgus vērtības 

 

TANIA grāmatvedība, SIA

Ludviķa 4-2.st., Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Biznesa neatņemama sastāvdaļa ir grāmatvedība. Tās darbības organizācija un speciālistu izvēle ir tik nopietns darbs, ka kļūdainas izvēles rezultātā var ievērojami ciest visa uzņēmuma darbība. Profesionāls grāmatvedis ir uzticams partneris, kurš palīdz plānot darbību un kontrolēt uzņēmumā notiekošo procesu pareizu norisi, viņš seko līdzi uzņēmuma stratēģijai, mērķiem un uzdevumiem, ļauj efektīvāk un racionālāk izmantot resursus un kontrolēt tos. Mūsu galvenais darbības rezultāts - pārskatāma un korekta grāmatvedības uzskaite un saskaņā ar standartiem sastādīti finanšu pārskati, kuriem ir svarīga loma uzņēmuma prestiža veidošanā.

ZL.LV iesaka

Finanšu un nodokļu serviss, SIA

Lielirbes 1-(206-208A), Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam: ✓ Civiltiesiski apdrošinātu grāmatvedības apkalpošanu; ✓ Grāmatvedības un nodokļu konsultācijas; ✓ Grāmatvedības auditu; ✓ Sia likvidācijas bilances; ✓ Mikronodokļa maksātāju atskaites; ✓ Reģistrēšanu un izslēgšanu no pvn reģistra; ✓ Jūrnieku gada deklarācijas; ✓ Juridisko adresi un korespondences saņemšanu; ✓ Komunikāciju ar klientu latviešu, krievu un angļu valodās.

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi. Ārpakalpojuma grāmatvedība.: ✓ Uzņēmuma dibināšana, reģistrācija ✓ Finanšu un nodokļu konsultācijas ✓ Uzņēmuma gada pārskats ✓ Deklarācijas iesniegšana VID ✓ PVN maksātāja reģistrēšana ✓ Grāmatvedības audits ✓ Pieslēgšanās elektonikās deklarēšanas sistēmai ✓ Pārskatu sastādīšana un iesniegšana dienestā ✓ Operatīvo pārskatu sagatavošana līzinga un banku iestādēm