Finanšu konsultācijas, visā Latvijā

Drukāt

Ekvilibro, SIA

Licenzēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000716
Briņģu 2, Rīga LV-1058
Grāmatvedības pakalpojumi pašnodarbinātām personām, juridiskie pakalpojumi, grāmatvedības un nodokļu konsultācijas

PKF Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
pārbaudes, finanšu infromācijas apkopošana, finanšu pārskati,  pārskatu pārbaudes, algu aprēķini, , nodokļu aprēķini, grāmatvedības konsultācijas , grāmatvedības apkalpošana, PVN deklarācijas, ikdienas

Flexidea, SIA

Bauskas 58a-320, Rīga LV-1004
Biznesa konsultācijas , pakalpojumi, konsultēšana komercdarbībā un vadzinībās., Konsultēt, konsultācijas Liene Galdika, Ametsa, finanšu piesaiste, finanšu vadība, pārstāvība, investīcijas

S. Vilcānes audits

Lībagu 14, Rīga, LV-1002
Apraksts:

S. Vilcānes birojs piedāvā zvērinātu revidentu pakalpojumus. Grāmatvedības un finanšu konsultācijas pie speciālista. Piedāvājumā auditu veikšana, finanšu plānošana, grāmatvedības pakalpojumi.

Integre, SIA

Atbrīvošanas aleja 90, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Grāmatvedības pakalpojumi. Konsultācijas sniedz arī attālināti.

ZL.LV iesaka

MONO L, SIA

F.Brīvzemnieka 28-1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Esam jauns uzņēmums, kas specializējas pilna cikla būvniecības darbos. Strādājam un nodrošinām kvalitatīvus un uzticamus celtniecības darbus, atbilstoši mūsu klientu visdažādākajām prasībām. Darbus paveic pieredzējuši profesionāļi, ievērojot visus būvniecības un drošības noteikumus ar augstas kvalitātes materiāliem. Sniedzam plašas konsultācijas par veicamajiem būvdarbiem. 

Indras V, SIA

Brīvības 53a, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Pakalpojumi:: ✓ Nodokļu konsultācijas ✓ Gada pārskati ✓ Algas aprēķini ✓ Nodokļu aprēķini ✓ Nodokļu deklarācijas ✓ Peļņas un zaudējumu aprēķini ✓ Operatīvas bilances Par mums::

SIA "Indras V" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus. Pilna cikla grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi Gulbenē, grāmatvedis Gulbenē, grāmatvedība Gulbenē. Grāmatvedības konsultācijas.

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!

Finanses BS, SIA

Ventspils 57-19, Liepāja LV-3405
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus grāmatvedības pakalpojumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Mums var uzticēties!

Aplis, IU

Jaunā 6, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedis, audits Tukums, Tukumā.

IGK Credit Management, SIA

Lokomotīves 34, Rīga LV-1057
Apraksts:

"IGK Credit Management" piedāvā pilnu kredītriska pārvaldības pakalpojumu portfeli.

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Savu tiesību zināšana un aizstāvība, savu pienākumu apzināšanās un izpilde – nosacījumi, kas būtiski ikvienam – gan fiziskām, gan juridiskām personām. Uzņēmuma juristi sniegs kvalificētu juridisko palīdzību – informāciju un normatīvo aktu skaidrojumu, kā arī palīdzību problēmu risināšanā. Pieejami arī grāmatvedības un tulkošanas pakalpojumi.

Edmeka, SIA

Lielgabalu 35, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: SIA "EDMEKA" iepērk visā Latvijas teritorijā nekustamos īpašumus - mežus, lauksaimniecības zemes ar ēkām, ar apgrūtinājumiem. Meža īpašumus - gan izstrādātu, gan daļēji izstrādātu, gan kailcirtes. Sniedz mežizstrādes pakalpojumus: forvardera, kniebējgalvas, šķeldošanas pakalpojumi. Apauguma attīrīšana. Meža novērtēšanas pakalpojumi.

Censuva, SIA, Augmentum

L.Paegles 3-3.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

SIA "Censuva" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus, konsultācijas grāmatvedībā un finansēs. Gada pārskati.

VK Birojs, SIA

Draudzības aleja 24-72, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Par uzņēmumu:

SIA "VK birojs" sniedz grāmatvedības pakalpojumus un juridiskās konsultācijas Jēkabpilī. 

Gvardea, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ogrē, grāmatvedības ārpakalpojums

Upes prospekts 18a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Attaisnojuma dokumentu pārbaude, grāmatošana un apstrāde ✓ Rēķinu izrakstīšana un nosūtīšana klientam ✓ Ikmēneša PVN deklarācijas sagatavošana ar pielikumiem, izmantojot EDS sistēmu ✓ Darba algas, slimības naudas, atvaļinājuma naudas, darbinieku personīgo kontu kārtošana, darba algas izmaksu saraksta sagatavošana ✓ Krājumu inventarizācija ✓ Debitoru un kreditoru uzskaite ✓ Ieņēmumu un izdevumu aprēķins ✓ Gada pārskata sastādīšana un citu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID, izmantojot EDS sistēmu ✓ Gada ienākuma deklarācijas sagatavošana un iesniegšana EDS sistēmā ✓ Operatīvās bilances sagatavošana un iesniegšana vadībai, bankām un līzinga kompānijām ✓ Konsultācijas

Rode un partneri, PS, Zvērinātu advokātu birojs

Miera 2-4.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām:: ✓ Aizstāvība un juridiskās palīdzības sniegšana kriminālprocesos ✓ Pārstāvība Eiropas cilvēktiesību tiesā ✓ Pārstāvība civilprocesos tiesās un šķīrējtiesās ✓ Pārstāvība administratīvajos procesos iestādēs un tiesās ✓ Visa veida darījumu ar nekustamo īpašumu juridiskā apkalpošana ✓ Parādu piedziņa ✓ Ģimenes tiesības ✓ Mantojuma tiesības ✓ Darba tiesības

Guno M, SIA, Birojs

Striķu 9, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mūsu pamatdarbības virzieni:: ✓ Veterinārija ✓ Grāmatvedības un finanšu vadības datorprogrammas ✓ Grodu ražošana un piegāde Par uzņēmumu:

SIA “Guno M” uzņēmums ir dibināts 2001. gadā. Šo gadu laikā esam sevi pierādījuši kā veiksmīgu, darbīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu. Laikā gaitā esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi un zināšanas, attīstījušies un paplašinājuši savu darbību.

ZL.LV iesaka

EiroVest, SIA

Hanzas 16, Rīga LV-1045
Apraksts: Semināru un kursu apmācības uzņēmumu un organizāciju vadītājiem, grāmatvedības, finanšu nodaļu, personāldaļu un lietvedības darbiniekiem Latvijas lielākajās pilsētās. Seminārus vada praktizējoši speciālisti, nodokļu konsultanti, VID speciālisti, zvērināti revidenti un citi profesionāli lektori.

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns juridiskie pakalpojumi:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem. ✓ Darba un ģimenes tiesības: Padomi darba līgumiem, ģimenes strīdu risināšanā. ✓ Komerctiesības: Atbalsts uzņēmējdarbībā, M&A. ✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem. ✓ Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās. ✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām. ✓ Juridisko atzinumu sagatavošana: Sagatavošana juridiskus atzinumus. ✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem. ✓ Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.