Griešana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Stils ZS, SIA, Frizētava Rīgas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Vīriešu frizieris, sieviešu frizieris, bērnu frizieris, matu griešana , matu krāsošana, matu veidošana

Frizētava Šarms Valmierā

Rīgas 16, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Matu griešana . Vakara un kāzu frizūras. Kungiem, dāmām, bērniem. Griežam matus visai ģimenei., Matu griešana , krāsošana. Sieviešu. Sievietēm. Vīriešiem. Vīriešu. Veidošana. Frizūras. Frizūra.

AGB Serviss, SIA, apkures katlu tirdzniecība - ražošana

Turpinām strādāt klātienē!
Druva, "Kuldīgas šoseja 6" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Pakalpojumi:: ✓ Siltumtehnikas montāža ✓ Apkures sistēmu uzstādīšana ✓ Elektrovadības automātikas uzstādīšana ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Plazmas griešana Uzticams partneris:

Mēs piedāvājam unikālus risinājumus. Nodrošinām individuālu pieeju katram mūsu klientam. Ja mūsu produktu klāstā nav kāds no klientam vēlamajiem risinājumiem, tad mēs to izgatavojam. Profesionāls serviss. Mūsu komandā strādā meistari ar daudzu gadu pieredzi apkures iekārtu izgatavošanā, montāžā, uzstādīšanā un detaļu izgatavošanā, tāpēc spējam sniegt labākos risinājumus jebkurā situācijā. Ātra un kvalitatīva darbu izpilde. Visus darbus izpildām ātri un profesionāli, nezaudējot darbu kvalitāti un individuālo pieeju katrai situācijai. Teicams juridiskais statuss. Uzņēmumam nav konstatēti juridiski apgrūtinājumi darbībai.

Tolmets Vidzeme, SIA, Salacgrīvas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Transporta 14, Salacgrīva, Limbažu nov., LV-4033
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Gruminga skola, mācību centrs

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Gruminga skola piedāvā:: ✓ Rīgas Domes licencēta programma - intensīvais 11 dienu bāzes kursu tiem, kuri vēlas apgūt profesiju "Grumeris - suņu un kaķu frizieris"; ✓ Seminārus pieredzējušo grumeru kvalifikācijas celšanai; ✓ Seminārus mājdzīvnieku īpašniekiem ar mērķi iemācīt pareizi kopt savus mīluļus mājas apstākļos.

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.

Copy Pro, kopēšana, printēšana, iesiešana

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga LV-1050
Kvalitāte: Copy Pro izmanto augstas kvalitātes iekārtas. Kopiju un izdruku kvalitāti nodrošina sertificēti iekārtu inženieri un laba, iekārtu tehniskajiem rādītājiem atbilstoša papīra izvēle. Uzņēmums klientiem piedāvā: ✓ kopēšanu ✓ izdrukas ✓ iesiešanu ✓ laminēšanu ✓ citus dokumentu pēcapstrādes pakalpojumus

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Auru 9b, Rīga LV-1069
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība,(“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Miera 4, Rīga LV-1001
Mikročips, mikročipēšana, Eiropas pase, eitanāzija, iemidzināšana, ausu tīrīšana, nagu griešana ., , nagu griešana trusim.

Terion, SIA, Veterinārā klīnika

Laboratorijas 2a, Rīga LV-1012
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ diagnostika ✓ ārstēšana ✓ ķirurģija ✓ profilakses pasākumi ✓ citi pakalpojumi Klīnikas aptiekā nopērkams:: ✓ kaķu, suņu profesionālā un ārstnieciskā barība (“Royal Canin”,”Hill’s”,”Specific”,”Virbac”, “Josera”, “Trovet” u.c.), ✓ sterilizēto kaķu un suņu barība, ✓ pretblusu, prettārpu līdzekļi, ✓ daudzi citi medikamenti.

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

Liepas veterinārā ambulance, SIA

"Ravas" , Blīdenes pagasts, Saldus nov., LV-3852
Mūsu pakalpojumi::

 

✓ Lauksaimniecības dzīvnieku izmeklēšana un ārstēšana ✓ Aktuālas ķirurģiskas operācijas (glumenieka dislokācija, ķeizargrieziens u.c.) ✓ konsultācijas govju mītņošanā, ēdināšanā, aprūpē ✓ Palīdzība lauksaimniecību dzīvnieku dzemdībās ✓ Barības devu sastādīšanu ✓ Veicam govju mākslīgo apsēklošanu

 

Aventuss, SIA

Lauku 7c, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Kravas auto, piekabju remonts uz ceļa 00-24   ✓ Kravas auto servisa pakalpojumi   ✓ Vieglo automašīnu serviss Kravas automašīnu remonts:

SIA "Aventuss" pakalpojumi: kravas automašīnu ritošās daļas remonts un apkope; autoelektriķa pakalpojumi, metināšanas pakalpojumi, riepu montāža/balansēšana, līmēšana, piekabju grīdu (kustīgo grīdu) remonts - mehānisko detaļu, grīdas un plastmasu maiņa, mašīnu un piekabju datordiagnostika, kondicionieru uzpilde. Citi darbi: bremžu uzliku kniedēšana, bukšu presēšana ar presi, metāla griešana ar plazmas griezēju, grūti atskrūvējamu detaļu sildīšana ar indukcijas sildītāju u.c. pakalpojumi. Kravas automašīnu un piekabes datordiagnostika un remonts Latvijā.

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

Septima LV, SIA

Pildas 10, Rīga LV-1035
Apraksts:

Stikla griešanas darbnīcā materiāls rosināja veidot no tā ko vairāk. Tā dzima ideja par stikla mēbeļu un dažādu stikla konstrukciju izgatavošanu. Daudz strādājam ar virtuves paneļu izgatavošanu, veidojam stikla konstrukcijas.  

Mebir S, SIA

Atbrīvošanas aleja 122, Rēzekne, LV-4601
Par uzņēmumu:

Ne vienmēr, plānojot mājas vai dzīvokļa iekārtojumu un iegādājoties vajadzīgās mēbeles, der standarta izmēri. Tādos gadījumos nepieciešama individuāla pieeja konkrētajai situācijai, un tas savukārt nozīmē, ka jāatrod uzņēmums, kas spēs īstenot klienta vajadzības. Rēzeknē tāds uzņēmums esam mēs: SIA "MEBIR S".    

Mūsu firma, kas dibināta 2005. gadā, orientējas uz mēbeļu izgatavošanu pēc individuāla pasūtījuma, piegādi un uzstādīšanu, kā arī mēbeļu furnitūru. Tiek izpildīti pasūtījumi virtuves un guļamistabas mēbelēm, iebūvējamiem skapjiem un citām korpusa mēbelēm no lamināta, finiera, nažfiniera, akrila. Mēbeļu fasādes tiek krāsotas dažādās krāsās atbilstoši katra klienta gaumei un vēlmēm.    

SIA "MEBIR S" saviem klientiem spēj nodrošināt profesionālu un individuālu apkalpošanu, piedāvājot dažādus dizaina risinājumus, cenšoties strādāt tā, lai nekas neatkārtotos, nebūtu vienādu mēbeļu, lai katrs klients saņemtu kaut ko jaunu tieši viņam. Kā būtisku priekšrocību var minēt uzņēmuma elastību, jo iespējams izgatavot tieši tāda izmēra mēbeles, kādas nepieciešamas. Sevišķi svarīgi tas ir gadījumā, ja jāapmēbelē maza telpa, bet negribas zaudēt tik dārgo platību.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri