Juridiskie pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

security.lv, DARBA AIZSARDZĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pilna servisa darba aizsardzības pakalpojumi . Evakuācijas plāni, plāns.

J.P. birojs, SIA

Jāņa 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts: SIA „J.P. Birojs” – juridiskie pakalpojumi, mediācija, projektu izstrāde, Coach – mentors Jana Petrenko.
ZL.LV iesaka

Štrāle Inga, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Dārza 7, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par mani:

Zvērināta advokāte Inga Štrāle sniegs kvalificētu juridisku palīdzību fiziskām un juridiskām personām. Zvērināta advokāta prakse no 1996. gada. Pieredze aizstāvības un pārstāvības lietās, līgumu sagatavošanā.

Paspārne, krīzes centrs ģimenēm ar bērniem

Talsu 39, Ventspils, LV-3602
Apraksts:

Krīzes centrs ģimenēm ar bērniem "Paspārne" darbojas kopš 2006.gada. Centrs ir viena no 6 institūcijām Latvijā, kas par valsts budžeta līdzekļiem nodrošina sociālās rehabilitācijas pakalpojumu no prettiesiskām darbībām cietušiem nepilngadīgajiem. Mūsu uzdevumi - veicināt krīzes situācijā nonākušo personu sociālo rehabilitāciju un integrāciju sabiedrībā.

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Zvērinātu advokātu birojs Atlācis un Partneri

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāti Valmierā, Rīgā. Juridiskie pakalpojumi, advokāts, jurists. Fizisko un juridisko personu maksātnespēja, mantojuma lietas, servitūti, kopīpašuma izbeigšana, juridisko personu apkalpošana, publiskais iepirkums, konkurences tiesības. Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Rīga, Vidzeme.

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

ZL.LV

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
ZL.LV - populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā:

ZL.LV ir populārākais uzņēmumu meklēšanas portāls Latvijā, kas sasniedz ap 19% (265 000) interneta lietotāju. Portālu galvenokārt izmanto, lai iegūtu biznesa uzziņas - informāciju par preču un pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, šeit atrodami arī noderīgi padomraksti, pasta indeksu saraksts, kā arī Latvijas un pilsētu kartes, kur meklēt sev nepieciešamo preci vai pakalpojumu. Informācija par uzņēmumiem sakārtota pēc nozarēm, meklējumus iespējams veikt pēc dažādām kategorijām, tādējādi ātri un ērti atrodot sev vajadzīgo. Ja esi uzņēmuma īpašnieks - tava mērķauditorija ir portālā ZL.lv. Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle, Centrālais birojs

Vienības gatve 87h, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu veidošanu ✓ privātās un mūža pensijas apdrošināšana ✓ uzkrājošā dzīvības apdrošināšana bērniem ✓ nelaimes gadījumu un veselības apdrošināšana fiziskām un juridiskām personām ✓ onkoloģisko saslimšanu apdrošināšana, OncoDrop

Accuratio, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

K.Valdemāra 23, Rīga, LV-1010
Piedāvātie grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ Nodrošinām finanšu grāmatvedības uzskaiti ✓ Veicam ārvalstu uzņēmumu filiāļu grāmatvedības uzskaiti, sagatavojam pārskatus un nodokļu deklarācijas ✓ Sniedzam jaunu uzņēmumu reģistrācijas pakalpojumus ✓ Aprēķinām, uzskaitām un deklarējam klientu nodokļus ✓ Sagatavojam gada pārskatus ✓ Nodrošinām vadības grāmatvedības uzskaiti pēc klientu pieprasījuma ✓ Konsultējam nodokļu un finanšu uzskaites jautājumos ✓ Organizējam grāmatvedības uzskaiti ✓ Sagatavojam operatīvās bilances un peļņas vai zaudējumu aprēķinus ✓ Veicam klientu darbinieku darba algu aprēķinu, algas nodokļu un iemaksu aprēķinu ✓ Tiek izstrādāta klientu personāla dokumentācija ✓ Organizējam klientu lietvedību ✓ Sniedzam klientu biroja administrēšanas pakalpojumus ✓ Sniedzam atskaites klientu ārvalstu mātes uzņēmumiem

ARI Accounting Service, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL000200 ©
Lāčplēša 27-6, Rīga LV-1011
Vispirms cilvēki pēc tam cipari.:

SIA "Ari accounting service" ir uz klientu orientēts uzņēmums, kam ir svarīgi izveidot un saglabāt labas attiecības ar klientu jebkurā situācijā. Uzņēmums garantē individuālu pieeju ikvienam klientam. Precīza grāmatvedība ir būtiska. Uzturiet detalizētu uzskaiti par izdevumiem, ienākumiem un citiem nodokļu aspektiem. Tas palīdzēs izvairīties no nepamatotiem nodokļiem un optimizēt izmaksas. Esam grāmatvedības eksperti! Grāmatvedība ir mūsu sirds darbs! 

Taxi Ventspils MS-VR IK

Turpinām strādāt klātienē!
Kuldīgas 5, Ventspils, LV-3601
Par uzņēmumu: Taksometru pakalpojumu nozarē mēs esam jau kopš 1997.gada. Veicam vieglo taksometru pārvadājumus Ventspils pilsētā, Ventspils novadā, kā arī izbraucam ārpus Ventspils novada, lai nogādātu mūsu klientus to izvēlētajā galamērķī. Šis galapunkts var būt jebkurā vieta Latvijā un arī ārpus Latvijas robežām.

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Pakalpojumi:: ✓ dārza un meža tehnikas tirdzniecība ✓ elektroinstrumentu tirdzniecība ✓ pneimatisko instrumentu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu remonts ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu, pneimatisko instrumentu noma ✓ stacionāro iekārtu tirdzniecība ✓ darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība ✓ celtniecības instrumentu un iekārtu tirdzniecība ✓ piederumu tirdzniecība ✓ izejmateriālu tirdzniecība ✓ rezerves daļu tirdzniecība ✓ dārza un meža tehnikas, elektroinstrumentu rezerves daļu tirdzniecība

Tolmets Vidzeme, SIA, Cēsu metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rūpniecības 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Par mums:

"Mana meža vērtība" ir cirsmu un mežu cenu salīdzināšanas platforma, kas ir paredzēta mežu īpašniekiem un pircējiem. Mežu īpašnieki ar bezmaksas sludinājuma palīdzību var iegūt sava meža novērtējumu summas izteiksmē no vairāk nekā 200+ potenciālajiem pircējiem, kas ir gan fiziskas, gan juridiskas personas. Savukārt mežu pircējiem nodrošinot jaunāko informāciju par meža īpašumiem tiem interesējošos apgabalos, piedāvājot izteikt vienreizēju cenas piedāvājumu. Meža vai cirsmas īpašuma vērtība tiek iegūta, potenciālajam pircējam iegūstot informāciju par īpašumu, izsakot citiem neredzamu cenas piedāvājumu, tā veidojot godīgu vērtējumu par konkrēto īpašumu. Informācija par meža vai cirsmas īpašnieku ir konfidenciāla! Mana meža vērtība darbojas kā atbalsts mežu pārdevējiem, sniedzot bezmaksas konsultācijas, dokumentu paraugus un informējot par aktualitātēm mežu nozarē. Mmv.lv nenodarbojas ar īpašumu iegādi vai īpašumu izsolēm!  

Kļuvis pašsaprotami vērsties pie jurista, lai uzticētu tam risināt un sakārtot jautājumus, kas saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamo īpašumu, autortiesībām, darba tiesībām, civilstrīdu, aizstāvību tiesā. Aktualitāte, kas interesē daudzus uzņēmējus, ir fizisko personu datu aizsardzības speciālistu sniegtie pakalpojumi.