Juridiskie pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
pakalpojumi , santehnika, ūdens, ūdens apgāde, ūdensvads, ūdensfiltri, filtri, caurules, ūdens pieslēgšana, apkuri, pieslēgt apkures sistēmu, apkures darbi, jauna apkure, zemes darbi, ekskavators, ekskavatora pakalpojumi

SERVISS VLK, SIA

Rīga
, pārvākšanās pakalpojumi , pārcelšanās pakalpojumi ., Kurjera pakalpojumi , Kurjerpasts, Transporta pakalpojumi , preču pārvadāšana no veikaliem, mēbeļu pārvešana

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

GFN, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "GFN" nodrošina grāmatvedības pakalpojumus klientiem, kas darbojas dažādās uzņēmējdarbības nozarēs. Grāmatvedības pakalpojumi tiek sniegti gan juridiskām, gan fiziskām personām.

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Silikātu 5c, Rīga LV-1016
Mēs piedāvājam:: ✓ Objektu demontāža ✓ Metāllūžņu konteineri ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana Piekabju noma

Godīgums, atbildība un profesionāla darba pieeja, kā arī saviem klientiem vienmēr piedāvājam augstākās metāllūžņu iepirkuma cenas!

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Mazā Krasta 83, Rīga LV-1003
Mēs piedāvājam:: ✓ Objektu demontāža ✓ Metāllūžņu konteineri ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Automašīnu pieņemšana un norakstīšana ✓ Piekabju noma

Godīgums, atbildība un profesionāla darba pieeja, kā arī saviem klientiem vienmēr piedāvājam augstākās metāllūžņu iepirkuma cenas!

PILAT nekustamie īpašumi

Ģertrūdes 90, Rīga, LV-1009
Apraksts:

SIA "PILAT REAL ESTATE" ir nekustamo īpašumu kompānija, kas ir specializējusies un aktīvi darbojas Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī Kurzemē un īpaši Liepājas reģionā pazīstama ar zīmolu „PILAT”. Piedāvājam daudzpusīgu atbalstu un risinājumus darījumos ar nekustamo īpašumu. Mūsu pakalpojumos ietilpst: īpašumu pārdošana un piemeklēšana; ilgtermiņa/īstermiņa īre; īres dzīvokļu uzraudzība un maksājumu kontrole; juridiskais atbalsts; 3D virtuālās tūres un citu vizuālo materiālu izstrāde īpašumu prezentēšanai; īpašuma tirgus cenas noteikšana.

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

Krasta līnija, SIA

Dzelzavas 23-101, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Krasta līnija" piedāvā savus pakalpojumus ūdens tilpņu labiekārtošanā. Rokam dīķus, sakopjam, labiekārtojam krastmalas, peldvietas. Sniedzam ekskavatoru pakalpojumus. Bāzējamies Jelgavā un Rīgā, darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Stiprinām krastus, nogāzes ar PVC rievsienām, akmeņiem, gabioniem, koka stabiem. Krasta stiprināšanas darbus veicam gan ar rokām, lai nebojātu iekopto pagalmu, gan ar tehniku. Izbraucam pie klienta, piedāvājam labākus risinājumus. Individuāla pieeja katram klientam. Sadarbojamies ar fiziskām un juridiskām personām.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Royal būve, SIA

Krūzes 3-5, Rīga LV-1046
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Industriālā būvniecība ✓ Rekonstrukcija un renovācija ✓ Apdares darbi ✓ Fasādes darbi Celtniecības uzņēmums:

Ar būvniecību nodarbojamies no 2012. gada. Gadu gaitā esam sakrājuši lielu pieredzi dažādu objektu būvniecībā. Sadarbojamies gan ar juridiskām, gan fiziskām personām. Mēs saviem klientiem varam sniegt pilna būvniecības cikla pakalpojumus. Sniedzam būvniecības pakalpojumus visā Latvijas teritorijā. Mums ir arī starptautiska pieredze, sniedzot ēku renovācijas pakalpojumus ārpus Latvijas.

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Lielgalvis A., individuāli praktizējošs zvērināts advokāts

Brīvības 58-414, Rīga, LV-1011
Juridiskie pakalpojumi , jurists, juristi, jurista, juristu, advokātu pakalpojumi , advokāta prakse, advokātu, birojs, juridiskie pakalpojumi , jurists Rīgā, jurists centrā, advokāts Rīgā, advokāts centrā, civillietas

Zaviļeiskis A., zvērināts advokāts

Pils 13, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Ogrē, Juridiskie pakalpojumi Siguldā, juridiskie pakalpojumi Saulkrastos, juridiskie pakalpojumi Cēsīs, , juridiskie pakalpojumi Limbažos, juridiskie pakalpojumi Valmierā, juridiskie pakalpojumi Rīgā, juridiskie

Komercreģistrs.lv

Pērses 16-303, 3.st., Rīga, LV-1011
Juridiskie pakalpojumi , grāmatvedība, uzņēmumu reģistrācija ārvalstīs. Uzņēmumu iegāde, pārdošana.
Kļuvis pašsaprotami vērsties pie jurista, lai uzticētu tam risināt un sakārtot jautājumus, kas saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamo īpašumu, autortiesībām, darba tiesībām, civilstrīdu, aizstāvību tiesā. Aktualitāte, kas interesē daudzus uzņēmējus, ir fizisko personu datu aizsardzības speciālistu sniegtie pakalpojumi.