Kanāli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Madonas novada pašvaldība, Ošupes pagasta pārvalde

Degumnieki, Skolas 4, Ošupes pagasts, Madonas nov., LV-4833
Ošupe, Ošupes pagasts, Degumnieki, Aviācijas svētki Degumnieku lidlaukā, Dabas liegums, Lubāna mitrājs. Aktīvās atpūtas centrs. Peldbaseins Degumniekos, Ošupes pagastā, Madonas novada interesantas vietas, Liepsalas - pulveža O.Kalpaka dzimtās mājas. Lubānas ezers. Meirānu kanāls. Laivu tūrisms. Aiviekstes upe. Lubānas klāni.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Rotaļlietas, bērnu preces, Bērnu aprūpe, Rotaļlietas zēniem, meitenēm, zīdaiņiem, Preces skolai, Rotaļlietas un spēles no 3 gadiem, Bērnu izklaidei ārā, Apģērbs, apavi bērniem un zīdaiņiem, Rotaļlietas bērniem līdz 3 gadiem, Bērnu istaba, ballītes piederumi, grāmatas, Spēles bērniem, Populāru zīmolu preces, Mēbeles un interjers, Viesistabas

Villa Victoria, apartamenti

Kroņa 6, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesu nams Villa Victoria atrodas Ventspilī, mazāk nekā 1 km attālumā no Ventspils pludmales un 11 minūšu pastaigas attālumā no Ventspils Piejūras brīvdabas muzeja. Viesiem tiek piedāvāta uzturēšanās iespēja ar dārzu un bezmaksas WiFi visā naktsmītnē. Autovadītāji var izmantot bezmaksas privāto autostāvvietu. Visos numuros ir virtuve, plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un privāta vannas istaba. Viesu namā ir pieejami ģimenes numuri. Viesu rīcībā numuros ir drēbju skapis un tējkanna. Viesu namam ir bērnu rotaļu laukums. Ventspils Augstskola atrodas mazāk nekā 1 km attālumā no viesu nama Villa Victoria, savukārt Ventspils amatu māja ir 19 minūšu pastaigas attālumā no naktsmītnes.

Meldernams, apartamenti

Dzirnavu 33, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viena no mūsu iecienītajām izvēlēm galamērķī Ventspils. Dzīvokļu viesnīca Meldernams atrodas Kurzemē, Ventspilī, aptuveni 1,8 km attālumā no Ventspils pludmales. Viesiem tiek piedāvātas uzturēšanās iespējas ar bezmaksas WiFi, kā arī bērnu rotaļu laukums, dārzs un bezmaksas privātā autostāvvieta. Katra uzturēšanās iespēja ir ar iekšpagalmu, labi aprīkotu virtuvi un privātu vannas istabu, kurā ir fēns. Viesu rīcībā ir arī plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem. Papildu ērtībās ietilpst mikroviļņu krāsns, ledusskapis, plīts virsma un tējkanna. Dzīvokļu viesnīcā ir pieejams grils. Dzīvokļu viesnīcā Meldernams tiek piedāvāta arī velosipēdu noma, un apkārtnē viesi var doties izbraucienos ar velosipēdiem.

Airwave, SIA

Ganību dambis 2a, Rīga LV-1045
Apraksts:

SIA "Airwave" ir dibināta 2008.gadā un nodarbojas ar gaisa kondicionieru, ventilācijas iekārtu, siltumsūkņu, gaisa mitrinātāju un sausinātāju, gaisa aizkaru un šķidruma dzesētaju vairumtirdzniecību. Mūsu uzņēmums pārstāv tādus zīmolus kā Daikin Group, Midea, Emerson, WOLF, Nordmann Engineering, Dimplex, Cooltek, Thermia/Danfoss. Nodrošinām pilnvērtīgu informāciju par pārstāvētajiem produktiem, kā arī veicam rezerves daļu piegādi garantijas un pēcgarantijas periodā. Mūsu sniegto pakalpojumu augsto kvalitāti apliecina ISO 9001 2008 sertifikāts.

SILTUMSŪKNIS.LV, siltumsūkņi, kondicionieri, ventilācija

Džutas 9, Rīga LV-1006
Apraksts: Airwave ir vadošais siltumsūkņu un kondicionēšanas tehnikas izplatītājs Baltijas valstīs. Uzņēmums ir Daikin, Thermia un Midea klimata iekārtu tiešais pārstāvis Latvijā. Nodrošinām konsultācijas, projekta izstrādes, piegādes, uzstādīšanas pilnu uzraudzību un iekārtu ievadīšanu ekspluatācijā

Poly Systems, SIA, Hidroizolācijas vairumtirdzniecība

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Priekšrocības:

Saviem klientiem piedāvājam veikt hidroizolācijas darbu izpildi, sniedzam konsultācijas HYPERDESMO sistēmas ieklāšanā, piegādājam materiālus un apmācām tehnoloģiski pareizi veikt hidroizolācijas darbus, veicam tehnoloģijas uzraudzību.

✓ Hidroizolācijas sistēmas ✓ Hidroizolācijas konsultācijas ✓ Hidroizolācijas darbi ✓ Hyperdesmo ✓ Industriālās grīdas ✓ Terases un balkoni ✓ Stadioni un sporta laukumi ✓ Rezervuāri un baseini ✓ Deformācijas šuves ✓ Tilti un ceļi ✓ Pamatu hidroizolācija ✓ Jumtu hidroizolācija

Eden Winds Projects, SIA

G.Astras 2 k.1, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Galvenais mūsu darbības virziens ir augstas kvalitātes celtniecības materiālu un sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība. Veicam preču komplektāciju gan privātpersonu, gan profesionālu celtniecības kompāniju vajadzībām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientus un tādēļ piedāvājam mūsu klientiem produktu vai risinājumu par ko esam pārliecināti. Mūsu komanda sniegs Jums konsultācijas par mūsu piedāvātajiem materiāliem, to īpašībām, iestrādes niansēm un palīdzēs izvēlēties nepieciešamos risinājumus. Mūsu materiālu piegādātāji ir vieni no pasaules vadošajiem būvmateriālu un būvķīmijas ražotājiem: Schluter-Systems KG, Gutjahr Systemtechnik GmbH, MIGUA Fugensysteme GmbH, ARDEX.

Wedi celtniecības plāksnēm, kas kļuva par revolūciju visai nozarei un kuru nosaukums tiek izmantots kā vispārīgs termins laika gaitā ir pievienojušies daudzi citi jauninājumi. Mūsdienās premium klases zīmols wedi nozīmē pārdomātus sistēmu risinājumus vannas istabu un mitru telpu individuālam dizainam jaunbūvēs vai ēku restaurācijā.  

Piedāvājam inteliģentus sistēmu un moduļu risinājumus, ar kuriem vannas istabas, labsajūtas oāzes un SPA var izbūvēt ātri, droši un estētiski. Ideāli saskaņotos produktus var izmantot atsevišķi vai kombinēt vienu ar otru, veidojot vispārēju koncepciju. Tādā veidā atsevišķi izstrādājumi kļūst par sistēmu un vairākas sistēmas kļūst par wedi sistēmas vannas istabu, kas ir 100% ūdens necaurlaidīga un ir individuāli projektējama.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

Vītols un Vītols, SIA

Raiskuma 1-2.st., Rīga, LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Ginekologa konsultācijas ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Ginekoloģiska ultrasonogrāfija ✓ Ambulatora histeroskopija ✓ Laparoskopiskas operācijas ✓ Histeroskopiskas operācijas ✓ Maksts pieejas operācijas ✓ Konvenciālās operācijas

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

PRO dūmvadi, SIA

Druvas 10, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Apraksts:

SIA "PRO Dūmvadi" ražo dūmvadus no augstākās klases materiāliem, izmantojot modernākās tehnoloģijas. Dūmvadi visu veidu apkures iekārtām. Veicam dūmvadu uzstādīšanu, maiņu, demontāžu un realizējam visdažādākās klienta idejas. Piedāvājām divu veidu dūmvadus - viensienu un dubultsienu dūmvadus.

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

SyncMe.lv, interneta platforma

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
SyncMe - biznesa profilu sinhronizēšanas pakalpojums:

SyncMe – profilu reģistrēšanas pakalpojums uzņēmumiem un biznesa profilu sinhronizēšana 28 tiešsaistes vietnēs, meklētājprogrammās un karšu pakalpojumos, tostarp Google Business Profile, bing.com, Apple, Facebook. Līdz ar to uzņēmumi ir pārstāvēti daudzās tīmekļa vietnēs un potenciālie klienti tos var sasniegt.

Postu iespēja – “ar vienu klikšķi vairākos kanālos” – Google Business Profile, Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, mājaslapa.

Ar SyncMe uzņēmuma profilu pārvaldīšana ir ērta un vienkārša! Ietaupiet savu laiku un parūpējieties, lai lietotājs jūs atrod tieši tur, kur meklē, – pārvaldiet visu uzņēmuma informāciju internetā vienuviet!

Ultra Fitness, sporta klubs

A.Čaka 145, Rīga LV-1012
Apraksts:

Sporta klubs "Ultra Fitness" atrodas izdevīgā vietā A.Čaka un Pērnavas ielu krustojumā un piedāvā lielisku iespēju sportot pašā pilsētas centrā! Klubs ir domāts visiem fitnesa līmeņiem. "Ultra Fitness" piedāvā daudz vairāk nekā tikai fitnesu – tas ir pilna servisa veselības klubs, kurā iestāšanās notiek ar pirmo iepazīšanās nodarbību, bet tālākais atkarīgs no katra sportot gribētāja vēlmēm. Klubs piedāvā visplašākā spektra fiziskās aktivitātes gan individuāliem sportotājiem, gan ģimenēm.

 

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.