Mērniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ģeo Eko Risinājumi, SIA

Ēveles 14 k.1-2, Rīga, LV-1013
Apraksts:

"Ģeo Eko Risinājumi" galvenās darbības nozares ir ģeotehniskā izpēte un mērniecības pakalpojumi. Vadošie speciālisti ar 15 gadu pieredzi. Individuāla pieeja katram klientam. Piedāvāsim risinājumus jebkuram jūsu projektam! Profesionāla komanda. Licences un sertifikāti. Dokumentācijas sagatavošana.

Geolite, SIA, ģeoloģiskā izpēte

J.Čakstes gatve 33, Rīga LV-1076
Pakalpojumi: ✓ Ģeotehniskā izpēte ✓ Derīgo izrakteņu meklēšana ✓ Derīgo izrakteņu atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Kūdras atradņu ģeoloģiskā izpēte ✓ Karjera projekts un dokumenti ✓ Atlikušo krājumu aprēķins Ģeoloģiskā izpēte:

Profesionāli un kvalitatīvi ģeoloģiskās izpētes pakalpojumi visā Latvijā. Ģeotehniskā izpēte, grunts izpēte pirms mājas būvniecības, derīgo izrakteņu atradņu izpēte, meklēšana, atlikušo krājumu aprēķins, inventarizācija, 3D modelēšana, derīgo izrakteņu ieguves projekts. Mēs esam viens no vadošajiem ģeoloģiskās izpētes uzņēmumiem Latvijā. Darbus veicam ļoti kvalitatīvi un ar augstu atbildību. Mums ir atbilstoši sertifikāti un licences darbu veikšanai.

I-Santex, SIA

Dzirnavu 28, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Apkures, siltumapgādes sistēmu izbūve, montāža. Kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmu montāža. Dziļurbumi. Dziļurbuma izbūve, artēziskās akas. Ūdensvadu sistēmas montāža, izbūve. Ventilācijas sistēmu montāža, projektēšana. Inženiertīklu (ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes) projektēšana, izbūve. Bioloģisko attīrīšanas iekārtu uzstādīšana un apkalpošana. Ūdens sūkņu uzstādīšana un apkalpošana. Santehnikas iekārtu uzstādīšana. Nodrošinām augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena klienta vajadzībām un vēlmēm. Strādājam visā LATVIJĀ!

Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija Gruntseksperts

Margrietas 7, Rīga, LV-1046
Apraksts: Latvijas Ģeotehniskā Laboratorija “Gruntseksperts” ir dibināta 2014. gadā. 2015. gada maijā laboratorija ir akreditēta atbilstoši LVS EN ISO/IEC 17025:2005 grunts un minerālmateriālu fizikālā un mehāniskā testēšanā (Latvijas Nacionālajā akreditācijas biroja reģistrācijas numurs LATAK-T-510), no 2018. gada laboratorija ir akreditēta ūdens un grunts fizikālā un ķīmiskā testēšanā.

Laboratorijai ir plašākais grunts fizikāli mehāniskās testēšanas piedāvājums Latvijā. LĢL “Gruntseksperts” veic grunts un gruntsūdens agresivitātes noteikšanu pret betonu un tēraudu.

Paraugu testēšanu veic augsti profesionāls personāls ar vairāk nekā 30 gadu darba pieredzi, izmantojot mūsdienīgas testēšanas metodes un iekārtas.

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Instrumentu tirdzniecība:

No 1997. gada firma GeoStar SIA veic dažāda veida instrumentu tirdzniecību, servisu, remontu, nomu, izīrē celtniecības mērinstrumentus, sniedz konsultācijas mērniecības instrumentu un tehnoloģiju jomā. Kompānija piedāvā profesionālus TRIMBLE GPS uztvērējus kartogrāfijai, ĢIS, meža platību uzmērīšanai un mērniecībai. Piedāvājumā modernākie RTK GPS komplekti ar kontrolieri un reālā laika korekcijām – VRS savietojamas tehnoloģijas. Kadastrālai uzmērīšanai un būvniecības nodrošināšanai piedāvājumā klasiskie un robotizētie TRIMBLE tahimetri. Celtniecības darbiem geo-FENNEL optiskie un lāzeru nivelieri, digitālie teodolīti, mērriteņi, tālmēri un citi mērinstrumenti. Piedāvājumā Vivax Metrotech un Seba KMT instrumenti apakšzemes komunikāciju atrašanai, diagnostikai un noplūžu meklēšanai. Celtniecībā kritiski mērinstrumenti - Šmita āmuri betona cietības noteikšanai un grunts blīvuma noteikšanai, Beldornii penetrometri un modernākie krītošā svara deflektometri.

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

Vides un Ģeo projekti, SIA

Skulte, Skultes 15-18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2108
Apraksts: SIA "Vides un Ģeo projekti" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar ģeotehniskās, ģeoloģiskās un vides izpētes pakalpojumu un konsultāciju sniegšanu visā Latvijas teritorijā.

Intergeo Baltic, SIA

Braslas 19, Rīga LV-1084
Apraksts:

Ģeoloģiskās, ģeotehniskās un hidroģeoloģiskās izpētes. Vides izpēte un konsultācijas – grunts, gruntsūdens piesārņojuma izpēte. Topogrāfija un ģeodēzija. Urbšanas darbi, Statiskā un Dinamiskā zondēšana, CPT, DPSH, poru spiediena mērīšana, Grunts laboratorijas pētījumi, Skatrakumu veikšana, Statiskās plātnes pārbaude. Karjeru izpētes un dokumentācijas sagatavošana. Piesārņojuma attīrīšana (sanācija) un rekultivācija. Hidrotehniskā un melioratīvā būvniecība.  

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Mikor, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

SIA “MIKOR” dibināta 1992. gada 2. oktobrī. Veicam šādus darbus un pakalpojumus: ceļu būvi un ceļu uzturēšanu, ceļu būves materiālu ražošanu, beramo kravu pārvadāšanu, karjeru izstrādi. Veicam ceļu marķējuma, ceļu zīmju un barjeru montāžas darbus. Celtniecības būvdarbus. Ģeodēzisko darbu mērniecību. Tehnikas nomu un visu veidu riepu montāžu. SIA “Mikor” nodarbina vidēji 90-100 darbinieku. Mēs lepojamies ar saviem darbiniekiem, kuri spēj nodrošināt kvalitatīvu un profesionālu pieeju uzdotajiem darbiem. Mūsu kolektīvs māk labi strādāt!

ABC Mērniecība, SIA

"Ūdensstrazdi" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Mērniecība, ģeodēzija, kartogrāfija, topogrāfija

MKM mērniecība, SIA

Ērgļu iela 9, Viesīte, Jēkabpils nov., LV-5237
Informācija no uzņēmumu reģistra

GEO Mērniecība, SIA

Spunģēni, "Meža Rasas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204

Mērniecība A.K., Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Zvaigznāja gatve 1 – 1, Rīga, LV-1082
Informācija no uzņēmumu reģistra

TOPOHAUS ZEMES MĒRNIECĪBA, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Usmas iela 9 – 102, Rīga, LV-1083
Informācija no uzņēmumu reģistra