Rēzekne, visā Latvijā

Drukāt

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Saulkrasti, Ainaži, Salacgrīva, Limbaži, Cēsis, Valmiera, Valka, Madona, Smiltene, Gulbene, Balvi, Rēzekne

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Sadarbības partneri:: Latvijas pilsētās: ✓ Alūksne: "VALDIS" ✓ Aizkraukle: "JARDS" ✓ Bauska: "INSANA" ✓ Balvi: "AMATI" ✓ Cēsis: "VIDZEMES BŪVSERVISS" ✓ Daugavpils: "ED & KO" ✓ Jelgava: "MNL" ✓ Jēkabpils: "SEDUMI" ✓ Jūrmala: "JŪRMALAS NAMS" ✓ Kuldīga: "MEISTARS LV" ✓ Krāslava: "LEVEN" ✓ Limbaži: "FS SERVISS"; "RPB" ✓ Rēzekne: "DAKO"; "RUVAR" ✓ Saldus: "INK 99"; "VU SANTEHNIKA" ✓ Talsi: "O. BĀRES BŪVMATERIĀLI" ✓ Tukums: SIA "BARHEMS" ✓ Ventspils: SIA "UNIGARANTS" Veikalu tīkli: ✓ "AKVEDUKTS" ✓ "DEPO DIY" ✓ "SANTEKO" (veikali ūdens akadēmija) ✓ "TN KURŠI"

ToGo serviss, SIA, Riepu serviss

Latgales 230, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts:

"ToGo serviss" SIA veic visa veida riepu remontus motociklu, kravas automašīnu, autobusu, meža tehnikas, traktoru, industriālās tehnikas un cita veida riepām. Riepu demontāža un montāža; riepu balansēšana; riepu remonts, arī ar karsto vulkanizāciju; kameru remonts; sezonas riepu glabāšana; riepu tirdzniecība. Analizējot riepas vizuālo stāvokli un tehniskos parametrus, mūsu speciālisti varēs ieteikt jūsu auto vajadzībai un jūsu braukšanas stilam piemērotākās riepas. Riepu serviss ir aprīkots ar modernām tehnoloģiskām iekārtām, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt riepu nomaiņu un riteņu balansēšanu.

Baltic Pumps, SIA, Gruntsūdens pazemināšana, karjeru un ūdens sūkņu noma

Ventspils 55, Rīga, LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Celtniecības maisījumu mašīnas ✓ Grunts ūdeņu atsūkšana un gruntsūdens pazemināšana ✓ Grindex sūkņi, drenāžas sūkņi, dubļu sūkņi ✓ Tranšeju atbalsta sienas ✓ Dīzeļdzinēju ģeneratori ✓ Noma Par uzņēmumu:

Vācu ražotāju "Putzmeister" un "Hüdig" dīleris Latvijā SIA "Baltic Pumps" galvenokārt nodarbojas ar celtniecības tehnikas tirdzniecību, nomu un servisu. No "Putzmeister" tehnikas klāsta klientiem tiek piedāvāta Estrika iekārtu sērija betona padevei, betona sūkņi un maisītājsūkņi, maisījuma padeves iekārtas un apmetuma iekārtas. Savukārt "Hüdig" ir pārstāvēts ar dažādas jaudas un modifikācijas gruntsūdens (ūdens) pazemināšanas iekārtām, kas darbojas ar elektromotora vai dīzeļmotora palīdzību, kā arī ar ieskalošanas sūkņiem. Vienlaikus ir pieejami arī GRINDEX iegremdējamie drenāžas un ūdens sūkņi, kā arī "SBH" tranšeju atbalsta sienas. Atkarībā no klientu vajadzībām, "Baltic Pumps" piedāvā gan jaunu, gan lietotu celtniecības tehniku. Daudzas iekārtas (gruntsūdens iekārtas, elektrostacijas, tranšeju atbalsta plāksnes, betona un apmetuma iekārtas) ir iespējams ne tikai iegādāties, bet arī izīrēt uz noteikta projekta realizācijas laiku.

ZL.LV iesaka

Pārcelšanās24.lv, Uzticamākais pārvākšanās serviss Latvijā un Eiropā

Izdevīgi, rūpīgi, pieejami 24/7 - Pārcelšanās24.lv 🤝
Margrietas 7 k.3, Rīga LV-1046
Mēs piedāvājam:: ✓ Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas ✓ Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus ✓ Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām ✓ Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs ✓ Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām ✓ Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus ✓ Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu ✓ Visa veida mēbeļu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus ✓ Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi ✓ Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā ✓ Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram, gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu ✓ Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas ✓ Izturīgu kastu nomu

Kaņepītes, ZS, BIO graudaugu produkti - pārtikai un lopbarībai

"Kaņepītes" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Apraksts:

 Z/S "Kaņepītes" ir bioloģiskā saimniecība, kurā audzē  BIO - kviešus, plēkšņu kviešus, rudzus, miežus, auzas,  griķus,  zirņus, ķimenes. Bioloģiskos pārtikas produktus iegūst turpat saimniecībā, saimniekojot ar dabiskām metodēm – nelietojot ķīmiski sintezētas vielas, piemēram, pesticīdus, minerālmēslus utml. Pārtikas produktu klāsts ir ļoti plašs, sortimentā ir vairāk kā 30 dažādi fasējumi. No izaudzētajiem graudaugiem dzirnavās tiek malti dažāda maluma BIO milti no rudziem, kviešiem, plēkšņu kviešiem, miežiem, zirņiem un griķiem. Pārdošanai tiek sagatavoti arī citi BIO produkti - auzu pārslas un auzu putraimi, rudzu pārslas, zaļie griķi, griķu sēnalas, zirņi, šķeltie zirņi, miežu grūbas,rudzu klijas, kviešu klijas. Bioloģiskās saimniekošanas priekšnoteikums un veiksmes atslēga ir veselīga un bagāta augsne, kas pati spēj pretoties kaitēkļiem un slimībām.

Zs "Kaņepītes" saimniekiem bioloģiskā saimniekošana ir kļuvusi par dzīvesveidu un ar stingru pārliecību, ka izaudzētā produkciju ir kvalitātīva un ekoloģiska, tā tiek nodota saviem patērētājiem.

 

AT SURVEY, SIA

Jupatovkas 3a, Rēzekne LV-4601
Apraksts: Mērniecība - nozīmīgs posms jebkura projekta realizācijā, tāpēc mēs to veicam ar augstu atbildības sajūtu. Veicam mērniecības, ģeodēzijas un inženierģeodēzijas darbus.

“Dotnuva Baltic”, SIA, Lauksaimniecības tehnikas centrs Latgale

Neretas 82, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Savenko A., individuālā darba veicējs, Diennakts durvju SOS Latgalē

Jelgavas 54, Daugavpils LV-5404
Pakalpojumi:: ✓ Atslēgu un slēdzeņu izgatavošana ✓ Durvju atvēršana ✓ Slēdzeņu remonts ✓ Čipu programmēšana ✓ Domafonu un slēdzeņu uzstādīšana un nomaiņa Diennakts durvju atmūķēšana:

Mūsu firma nodarbojas ar: atslēgu dublikātu izgatavošanu un slēdzeņu avārijas atvēršanu, auto atslēgu programmēšanu un to remontu, barošanas elementa, atslēgas korpusa vai mikroslēdža nomaiņu. Tāpat iespējamas atslēgu kopijas domofonam un vārtu pultīm. Automobiļu slēdzeņu remonts un pārkodēšana. Vairāk nekā 20 gadu pieredze šajā nozarē. Mēs nepārtraukti mācāmies un attīstāmies. Mūsu darba princips: GARANTIJA, KVALITĀTE un DROŠĪBA.

Ingteh, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Apraksts: SIA "INGTEH" nodarbojas ar jaunas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību no ES valstīm. Nodrošinām servisu un ražotāju noteikto garantiju piedāvātajai lauksaimniecības tehnikai. Piedāvāto tehniku iespējams iegūt ar līzingu un ES projektu palīdzību. Mēs piemeklēsim Jums labāko tehniku nepieciešamajiem darbiem, kas palīdzēs Jūsu saimniecības attīstībai.

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
Būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība:: ✓ Celtniecības bloki ✓ Siltumizolācijas materiāli ✓ Koksnes plāksnes ✓ Cementa loksnes ✓ Celtniecības plēves ✓ Fasādes siltināšanas materiāli ✓ Sausie maisījumi ✓ Dūmvadi ✓ Ģipškartons – profili ✓ Armatūras, betonēšanas piederumi ✓ Būvķīmija ✓ Instrumenti ✓ Darba aizsardzības preces ✓ Skrūves, naglas, stiprinājumi ✓ Jumta segumi ✓ Griesti, kāpnes, logi

Aktis, SIA, Salacgrīvas filiāle

Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi: Deratizācija ✓ Deratizācijas līdzekļi. Kaitēkļu kontrole un apkarošana, grauzēju, peļu, žurku iznīcināšana. Dezinsekcija ✓ Apkarojam skudras, blaktis, prusakus, tarakānus, lapsenes, mušas, pārtikas kodes Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija, sanitārie dienesti. Deratizācijas līdzekļi.

Līrikera-M, SIA

K.Valdemāra 1a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Par uzņēmumu:

2017. gada 5. decembrī atvērts SIA ''LĪRIKERA-M'' Klientu konsultāciju centrs, kurā tiek laipni gaidīts ikviens meža īpašnieks, kuram ir nepieciešama konsultācija meža apsaimniekošanā. Visi mežu īpašnieki tiek gaidīti otrdienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 klientu apkalpošanas centrā Valdemāra ielā 1a-2.stāvā, Siguldā, kur tiks sniegtas bezmaksas konsultācijas meža apsaimniekošanā un citos jums interesējošos jautājumos. SIA "Līrikera-M" pērk cirsmas un mežu īpašumus visā Latvijā. Meža apsaimniekošana. Mežizstrāde. Meža taksācija, novērtēšana. Cirsmas stigošana, dastošana. Saviem klientiem piedāvājam bezmaksas konsultācijas. Aicinām uz sadarbību starpniecības pakalpojumu sniedzējus un nekustamo īpašumu aģentus ar pieredzi meža īpašumu tirdzniecībā, kas piemeklētu mūsu prasībām atbilstošus meža īpašumus.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

Amicus, veterinārā klīnika

K.Valdemāra 16, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi: ✓ terapija ✓ ķirurģija ✓ stomatoloģija ✓ vakcinācija ✓ mikročipēšana ✓ asiņu, urīna, fekāliju un apmatojuma analīzes ✓ vēdera dobuma ultrasonogrāfija un grūsnības noteikšana ✓ dzīvnieku ārstniecisko un profesionālo barību ✓ barības piedevas, kopšanas līdzekļus un vitamīnus ✓ profesionālas konsultācijas dzīvnieku īpašniekiem

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Pakalpojuma sniegšanas vieta:

Ainaži, Aizkraukle, Aizpute, Aknīste, Aloja, Auce, Baldone, Baloži, Balvi, Bauska, Brocēni, Cesvaine, Cēsis, Dagda, Daugavpils, Dobele, Durbe, Grobiņa, Gulbene, Ikšķile, Ilūkste, Jaunjelgava, Jelgava, Jēkabpils, Jūrmala, Kandava, Krāslava, Kuldīga, Kārsava, Lielvārde, Liepāja, Limbaži, Lubāna, Ludza, Līgatne, Līvāni, Madona, Mazsalaca, Ogre, Olaine, Piltene, Preiļi, Priekule, Pāvilosta, Pļaviņas, Rēzekne, Rīga, Rūjiena, Sabile, Salacgrīva, Salaspils, Saldus, Saulkrasti, Seda, Sigulda, Skrunda, Smiltene, Staicele, Stende, Strenči, Subate, Talsi, Tukums, Valdemārpils, Valka, Valmiera, Vangaži, Varakļāni, Ventspils, Viesīte, Viļaka, Viļāni, Zilupe, Ķegums, + vēl 490 pagastos

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2a, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

Dzirnkalns, SIA

Siguļi, "Dzirkalns" , Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Par uzņēmumu:

SIA "Dzirnkalns" nodarbojas ar kamīnu, pavardu, krāšņu, podiņu krāšņu, būvēšanu, mūrēšanu un restaurāciju.

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Tonēšana ✓ Kasko ✓ Stikla uzstādīšana ✓ Stikla remonts ✓ Auto stikli ✓ Lukturu pulēšana ✓ Lukturu aplīmēšana ar aizsargplēvi ✓ Stiklu izgatavošana spectehnikai Kasko:: Uzņēmums sadarbojas ar apdrošināšanas akciju firmām. Tā kā sadarbība ir ar visām firmām, tad mājaslapā pavisam vienkārši ir jāizvēlas savs apdrošinātājs, lai uzzinātu, kā internetā pieteikt negadījumu, protams, stikluserviss.lv komanda labprāt jūs konsultēs neskaidrību gadījumā, kā arī veiks transportlīdzekļa bojātās detaļas fotofiksāciju jūsu vietā.