Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Technogym Latvija, Technogym trenažieri

Technogym trenažieri.Turpinām strādāt klātienē
Brīvības 40, Rīga, LV-1050
Profesionālie trenažieri, Spēka trenažieri, Trenažieru veikals, Fitnesa aprīkojums. Trenažieru, (trenažieri, trenažieris, fitness) - Technogym, (Techogym, Techno Gym, Tehno Gym, Tehnogym, Tehno) tirdzniecība. Trenažieri, trenažieru tirdzniecība, mājas trenažieri, skrejceliņi, skrejceļi, eliptiskie trenažieri, slēpošanas

Lādīte un ko, SIA, automātisko ātrumkārbu remonts

Turpinām strādāt klātienē!
Biķernieku 17a, Rīga, LV-1039
Ātrumkārbu remonts. Automātisko Ātrumkārbu, kārbu restaurācija. Transmisiju, pārslēdzēju remontdarbi, labošana. Automātiskās ātrumkārbas, kārbas. Transmisijas. Automātiskās transmisijas remonts, apkope, ātrumkārbu montāža, demontāža, noņemšana, uzlikšana, AĀPK, AKP, APK. Aisin vadības bloku remonts, Autoserviss. Diagnostika.

Fortūna 2, SIA, TAXI

Zvaniet droši - turpinām darbu 24/7 !
Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Taksis Ventspils. Taksometrs, taksometrs ar otru šoferi. Taxi, taksis, taksometri Ventspilī. Diennakts taksometru pakalpojumi. Taksometru pasūtīšana, izsaukšana. Ziedu un preču piegāde pēc pasūtījuma, taksometrs līdz 6 vietām pa Kurzemi, Lietuvu, Latviju, no uz Rīgu. Taksometri, taksometru pakalpojumi, taksometru izsaukšana, pasūtīšana,

REWICO Baltikum, SIA

Stūnīši, Franču 1, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Kravu pārvadājumi. Ekspedīcija. Transportēšana. Transports. Loģistika. Kravu pārvadājumi pa sauszemi, (auto) pa gaisu, (avio) dzelzceļu, (dzelzceļa) pa jūru, (jūras). Kravas: saliktās, pilnas. Starptautiskie kravu pārvadājumi, regulāras kravu līnijas no Eiropas. Kravu pārvadājumi, kravas uz/no: Vācijas, Itālijas, Ungārijas, Austrijas,

Auto Plus, SIA, Veikals un autoserviss

G.Astras 5b, Rīga, LV-1084
Rezerves daļu veikali Rīgā, Jugla, Centrs, Purvciems. Satekles iela, Brīvības gatve, Gunāra Astras iela. Rievsiksnas, zobsiksnas, ķīļsiksnas SKF, GATES, CONTITECH, JAPANPARTS, rullīši, Ruvile termostati. Putekļu gumijas Spidan, pusasis, šarnīri, Motaquip filtrs, WIX, filtri, aizdedzes sveces NGK, Bosch kvēlsveces, motora eļļas Champion,

Izdarīgs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Auto remonts, starteru remonts, ģeneratoru remonts, ģenerātoru remonts, apkope, auto rezerves daļu tirdzniecība, ritošās daļas remonts, jaunas rezerves daļas, remonts, auto akumulatori, akumulātori, akumulatori cenas, auto akumulatori cenas, automašīnu akumulatori, auto akumulatori akcija, akumulatori auto, mašīnas akumulatori,

Rīgas kremācijas centrs-krematorija, SIA

Varoņu 3a, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Rīgas kremācijas centrs – Krematorija", SIA ir vienīgā krematorija Rīgā. Darbojamies Rīgas krematorijas vēsturiskajā ēkā. Mums ir plašas iespējas sniegt pakalpojumus, kas saistīti ar dažāda mēroga izvadīšanas ceremoniju nodrošināšanu. Sniedzam gan kremācijas pakalpojumus, gan organizējam tradicionālas bēres kapos. Mūsu apbedīšanas piederumu veikalā iespējams iegādāties visu nepieciešamo mirušā izvadīšanai. Jūs varat sazināties ar mums, izmantojot diennakts tālruni, kontaktformu vai citus kontaktu sadaļā norādītos saziņas līdzekļus. Mūsu konsultanti sniegs Jums visas nepieciešamās atbildes un piedāvās labāko risinājumu.

DezControl SIA, deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija

J.Vācieša 3-77, Rīga, LV-1021
Apraksts: Deratizācija, dezinsekcija Rīgā, Rīgas rajonā, ārpus Rīgas. Nodrošinām cilvēka veselībai drošas deratizācijas, dezinsekcijas metodes. Konfidencialitāte. ''DezControl'' sadarbojas ar uzņēmumiem, iestādēm, privātpersonām. Zemas cenas.

Ģeo, SIA, Ģeoloģija un mērniecība

Putnu 9, Rīga, LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Inženierģeoloģiskā, ģeotehniskā izpēte jaunbūvēm ✓ Celtnes būvpamatnes izpēte ✓ Hidroģeoloģiskā izpēte ✓ Potenciālu dīķu vietas izpēte ✓ Mērniecības darbi ✓ Ūdensapgādes urbumu ierīkošana Ģeoloģija un mērniecība:

Ģeoloģiskās izpētes darbi Rīgā. Topogrāfiskie un kadastrālie darbi. Artēzisko aku urbšana. Konsultācijas. Ģeotehniskā izpēte būvēm, mājām Vidzeme, Kurzeme, Zemgale, Latgale.

ITHAL SIA, Auto celtņa noma

Ganību dambis 25d, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: ITHAL SIA nodarbojas ar augstas kvalitātes pacelšanas tehnikas nomu klientiem nepieciešamajā laikā un vietā. Tiek piedāvāti mobilie celtņi, autokrāni, ceļamkrāni, pacēlāji un autoceltņi ar celtspēju no 35 līdz pat 500 tonnām. Latvijas tirgū uzņēmums darbojas kopš 2006. gada.

DURVIS1.LV, durvju salons Rīgā

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Rokturi ✓ Slēdzenes ✓ Cilindri ✓ Eņģes ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Durvju atdures ✓ Durvju fiksatori ✓ Durvju aizvērēji ✓ Papildus elementi ✓ Masīvkoka galdi ✓ Vertikālās žalūzijas

D.C.S., SIA, Pārcelšanās serviss

Biroju un dzīvokļu pārcelšanās!
Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Starptautiskā pārcelšanās:

Pārcelšanās uz citu valsti vienmēr sarežģīta. Vieglākais veids, kā to izdarīt, ir uzticēt šo procesu mūsu kvalificētajiem darbiniekiem. Starptautiskā pārvietošana ietver šādus pakalpojumus:

✓ lietu iepakošana mūsu piedāvātajos iepakojumos; ✓ iekraušana kravas automašīnā, konteineros vai koka kastēs; ✓ sūtījuma muitas apskates procedūras, ja nepieciešams; ✓ pēc nepieciešamības piegāde uz noliktavu, ostu, lidostu; ✓ transports – autotransports, jūras transports, gaisa transports; ✓ sūtījumu saņemšana no noliktavām, lidostas vai ostas; ✓ sūtījuma atmuitošanas pakalpojumi, ja nepieciešams; ✓ piegāde uz klienta jauno adresi un izkraušana; ✓ mantu izpakošana un izlietotā iepakojuma savākšana; ✓ papildu pakalpojumi - mēbeļu montāža, mantu pagaidu glabāšana, mākslas darbu un antikvāru lietu speciāla iepakošana un transportēšana.

Pakom, SIA, darba apģērbu veikals

Ganību dambis 21b, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: Mēs esam sākuši savu darbību kā darba apģērbu vairumtirdzniecības uzņēmums 2005. gadā. Apkopojot uzkrāto pieredzi, 2008. gadā mēs atveram veikalu, kur dotajā brīdī tiek piedāvāts liels darba apģērbu, apavu, individuālās aizsardzības līdzekļu un cimdu sortiments. Mēs esam DELTA PLUS GROUP (Francija) uzņēmuma oficiālais pārstāvis, kas ir viens no vadošajiem profesionāla apģērba, apavu un darba aizsardzības līdzekļu ražotājiem. Mūsu uzņēmums sadarbojas arī ar tādiem Eiropas ražotājiem, kā: HELLY HANSEN WORKWEAR (Norvēģija), PLANAM (Vācija), AJ GROUP (Polija), SIR SAFETY SYSTEM S.p.A. (Itālija), SACOBEL SWLC (Holande) utt. Mēs piedāvājam plašu preču sortimentu darbam visdažādākās darbības sfērās. Būsim priecīgi redzēt Jūs mūsu klientu vidū!

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

Uzkopšana un apsaimniekošana Spodre 7, SIA

Dignājas 3-7a, Rīga LV-1004
Perfekts serviss:

Uzturēties tīrā un sakoptā vidē ir daudz patīkamāk, vai ne? Uzticiet mums savu dzīvojamo vai darba telpu uzkopšanu un pretī saņemsiet perfekti izpildītu servisu jums ērtā laikā!

Apraksts:

Izvāksim atkritumus un būvgružus, novērsīsim krāsas, cementa un cita veida netīrumus, kā arī veiksim pilnīgu telpu sakārtošanu, tīrīšanu un dezinfekciju. Esam uzņēmums ar pieredzējušu un profesionālu darbinieku komandu. Palīdzēsim ikdienā un svētkos uzturēt tīru vidi gan mājās, gan darba telpās. Zvaniet, vienosimies - viss būs spodrs un tīrs!

Atehs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Muduļu mājas: Mazizmēra moduļu ēkas kā celtniecības virziens Latvijā sācies samērā nesen, tomēr šī modernā tehnoloģija pamazām iegūst popularitāti. Māju pamatideja ir maksimāli vienkāršot iespējas tikt pie nelielas, glītas ēkas, pat neuzsākot būvniecību. Ne katrs var atļauties uzcelt pamatīgu ģimenes māju pēc individuāla projekta, tādai būvniecībai vajag daudz laika un arī izmaksu ziņā ne vienmēr tas ir pieņemams risinājums. Turpretī moduļu mājas var uzcelt ļoti ātri, jebkurā vietā un jebkuros laikapstākļos, turklāt par pieņemamu cenu.

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

Estetik Pluss, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Rīga
Pakalpojumi:: ✓ jaunbūves uzkopšana ✓ dzīvokļu uzkopšana ✓ biroju uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ telpu uzkopšana pēc celtniecības ✓ telpu uzkopšana pēc īrniekiem ✓ logu tīrīšana ✓ ģenerāltīrīšana pēc celtniecības darbiem ✓ mājas uzkopšana ✓ telpu uzkopšana pēc remonta ✓ teritorijas uzkopšana ✓ uzkopšanas darbi ✓ uzkopšanas pakalpojumi ✓ logu mazgāšana

Redmars, SIA

Ropažu 14 k.1, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Aukstumiekārtas un to apkopi ✓ Saldētavu būvniecība ✓ Sendvičpaneļi un saldētavas durvis ✓ Angāru, metāla karkasa ēku un ražošanas cehu būvniecība Aukstumiekārtas:: Uzņēmums piedāvā dzesēšanas iekārtas, īpaši uztverot divplūsmu iztvaikotājus. Plašs jaudas diapazons. Piedāvā arī saldēšanas iekārtas, kas piemērotas saldētu produktu uzglabāšanai. Iespējams arī iegādāties ātrās saldēšanas iekārtas – šoka saldēšanas iekārtas un tuneļus. Ļoti liela jauda, iekārtas Latvijā sevi jau pierādījušas.

Zobārstniecības klīnika Akrībija, SIA, Rīgas centrā

Marijas 20-4, Rīga, LV-1011
Zobārstniecības klīnikas "Akrībija" galvenais mērķis:

Mūsu galvenais mērķis un uzdevums – sniegt pacientiem kvalitatīvus zobārstniecības pakalpojumus. Vairāki no klīnikas ārstiem ir guvuši pieredzi arī Lielbritānijas universitātēs, kā arī joprojām regulāri papildina savas teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas dažādos kursos un semināros. Atnākot uz klīniku, pacients var būt drošs, ka ārstēšanas procesā tiks izmantotas jaunākās metodes. Viss klīnikā tiek radīts pacientu vajadzībām. Pie mums strādā profesionāla zobārstu komanda, kura katram pacientam izstrādā individuālu ārstēšanas plānu, lai tas būtu optimālākais tieši Jums.