Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MULTIPACK, SIA - iepakojuma tirdzniecība

Vētras, "Mālkalni" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Iepakojums, Vienreizējās lietošanas trauki, Atkritumu maisi, Līmlentes. Iepakojums iesaiņošana. Kartona kastes. Maisi; Maisiņi; Maisiņi ar rokturiem; Bio maisiņi; BIO atkritumu maisi. BIO vienreizējās lietošanas trauki, Vakuuma maisi; Maisiņu apdruka; Maisiņi ar apdruku; Brikešu maisi; Maisi granulām; Papīra maisiņi; Papīra maisiņi ar

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Lauksaimniecības vadības, precīzas saimniekošanas risinājumi. GPS uztvērēji. Vadības monitori. Automātiskā visu ražotāju tehnikas vadīšana. John Deere, Fendt, Case, NEWW HOLLAND DEUTZ-FAHR, MASSY FERGUSON. Pašizgāzēji piekabināmie miglotāji. Rabe, CLAYDON. KRAMER riteņu iekrāvēji. WESTERN zemās grīdas platformas tehnikas

Talifa, restorāns

Dreiliņi, Depo 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Šašliki, ģimenes restorāns, mājas virtuve, gruzīnu virtuve, gruzīnu ēdieni, eiropiešu virtuve, ēdieni, cūkgaļas šašliks, jēra šašliks, vistas šašliks, banketi, Hinkali, banketu rīkošana, ģimenes svētki, svētku rīkošana, viesības, viesību rīkošana, viesību organizēšana, kāzas, kāzu mielasti, bēru mielasti, korporatīvie pasākumi,

Madonas novada pašvaldība

Saieta laukums 1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par Madonas novada pašvaldību:

Madonas novada pašvaldība rūpējas par Madonas novada un pilsētas sociālo un ekonomisko labklājību šīs Latvijas daļas iedzīvotājiem un aizstāv novada iemītnieku intereses. Madonas novads sastāv no Madonas pilsētas un 14 citiem pagastiem, kuros novada dome veic dažādus projektus un pārvalda visas pašvaldības iestādes, kas ir daļa no Madonas novada - izglītības iestādes, novada būvvalde, izpildvaras iestādes, jauniešu centri un citas iestādes.

Dimanta tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt izbraukumos pa visu Latviju!
Rāmuļu 3, Rīga LV-1005
Veicam sekojošus urbšanas un zāģēšanas darbus jebkurā dziļumā un leņķī (granītā, dzelzs betonā, ķieģelī, asfaltā u.c.):: ✓ caurumu urbšana ✓ zāģēšana ✓ aiļu izveide ✓ štrobēšana ✓ kontaktligzdu urbšana ✓ demontāža Priekšrocības izmantojot dimanta griešanas tehnoloģiju:: ✓ bez dinamiskas slodzes (bez plaisām) ✓ salīdzinoši zems trokšņu līmenis (~ 86 dB) ✓ relatīvi zems vibrācijas līmenis (~ 2,5 m/s2), kas ļauj veikt darbu arī dzīvojamā zonā

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

Vilords GM, SIA, Stikla studija, darbnīca

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla Studija piedāvā šādus pakalpojumus stikla apstrādes jomā:: ✓ Stikla un spoguļu taisnā un figurālā griešana. Griešana pēc šablona; ✓ Taisnas un liektas stikla malas slīpēšana, pulēšana; ✓ Taisnas un liektas stikla malas fasete; ✓ Stikla urbšana; ✓ Stikla frēzēšana, izgriezumu veikšana; ✓ Stikla un spoguļu matēšana - apstrāde ar smilšu strūklu, tajā skaitā mākslinieciskā apstrāde; ✓ Stikla gravēšana; ✓ Stikla krāsošana; ✓ Stikla rūdīšana; ✓ Dekoratīvo un aizsargplēvju līmēšana; ✓ Stikla konstrukciju UV-līmēšana; ✓ Stiklu laminēšana - divu vai vairāku stiklu savienošana ar polimēra plēves vai sveķu palīdzību.

WEEKAMPER, SIA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Produktu klāsts:: ✓ iKamper ✓ HAKR – jumta stieņi, jumta kastes, dažādi velo turētāji un citi auto aksesuāri ✓ Goal Zero – dažāda veida apgaismjuma risinājumi kempingiem un ceļošanai, POWER bankas, dažāda izmēra saules baterijas, jaudīgas Power Stacijas, ar kurām var barot nelielu nometni veselu diennakti un pēc tam ar saules enerģiju atkal visu uzlādēt, dažādi aksesuāri. ✓ Jaunums! Mūsu pašu radīta, mini virtuves un plauktu sistēma, kuru ievieto auto bagāžas nodalījumā, tādā veidā ikdienas auto pārtop nelielā kemperī. Pēc ceļojuma šo virtuves un plauktu sistēmu izņem ārā un auto atkal ir gatavs ikdienas braucieniem. Šim produktam dosim savu nosaukumu – Weekamper!

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomai tiek piedāvātas:: ✓ TIR tenta puspiekabes ✓ gardīņu tenta puspiekabes ✓ refrižeratoru puspiekabes ✓ konteineršasijas ✓ pašizgāzēju puspiekabes Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

Templum, SIA, Privātskola

Meža 4, Rīga, LV-1048
Mācību process privātskolā notiek divos posmos:: ✓ 9:00 - 13:00 (1. - 12. klasēm) - obligātie mācību priekšmeti ✓ 14:00 - 17:00 (7. - 12. klasēm) - radošās nodarbības (ritmika, teātra māksla, jaunrades pulciņš, praktiskie darbi psiholoģijā, angļu un latviešu valodas klubi) Par skolu: "Templum" ir 1994.gadā dibināta privāta vidusskola, kas atrodas Rīgā, Meža ielā 4. Skolas mācību procesu tiek organizēts nelielās klasēs (līdz 10 skolēniem) un individuāli, ņemot vērā audzēkņu īpašības un personību. Netiek uzdoti apjomīgi mājas darbi, tā vietā koncentrējoties uz produktīvu darbu stundās un pašsagatavošanos nodarbībās. Pastāv individuālas padziļinātu mācību programmas sekmīgākajiem skolēniem. Regulāri tiek rīkoti sporta pasākumi, mācību ekskursijas un projektu nedēļas. Privātskolā mācās bērni no dažādām ģimenēm un valstīm, līdz ar to mācību laikā skolēni pakāpeniski pāriet no krievu valodas uz bilingvālu apmācību.

Ādažu Veterinārā Klīnika, SIA

Muižas 5, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Veterinārie pakalpojumi: ✓ Vakcinācija ✓ Sterelizācija ✓ Kastrācija ✓ Ķirurģija Veterinārā klīnika:

Veterinārā klīnika Ādažos piedāvā dažādus veterināros pakalpojumus Ādažos un apkārt esošajiem novadiem

Ambler, SIA

Valkas 5e, Daugavpils, LV-5417
Apraksts:

SIA "Ambler" nodarbojas ar metināšanas piederumu, iekārtu, kā arī industriālā aprīkojuma, metālapstrādes instrumentu, pneimatikas un darba apģērbu tirdzniecību. Balstoties uz ilggadējo pieredzi rūpniecisko iekārtu un materiālu piegādē, mēs rūpīgi izvēlamies jums preces ar labāko cenas/kvalitātes attiecību. Veikals "Weldrex" Daugavpilī, piegāde visā Latvijā.

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

Schuco Latvija, SIA, logi, durvis, fasādes

Plieņciema 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
SIA "Schüco Latvija" piedāvājumā:: ✓ durvis, ✓ logi, ✓ fasādes, ✓ bīdāmās sistēmas, ✓ saules aizsargsistēmas, ✓ drošības sistēmas. Apraksts:

Schüco ir viens no vadošajiem augstas kvalitātes logu, durvju un fasāžu sistēmu piegādātājiem, kas izgatavoti no alumīnija, PVC-U un tērauda. Miljoniem Schüco izstrādājumu tiek izmantoti visā pasaulē un atbilst augstākajām dizaina, komforta, drošības un energoefektivitātes prasībām.

Atpūtas komplekss Kantes krogs, Banketi

Miera 5, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Pakalpojumi:: ✓ Ēdiena piegāde; ✓ Banketu rīkošana; ✓ Apkalpošana Izbraukuma banketos; ✓ Galdu klāšana izbraukumos; ✓ Dzīvās mūzikas pasākumi; Pasākumi: Mums ir 3 stāvi, kur var ieturēt maltīti, organizēt pasākumus vai atpūsties. Pie mums pasākumus uz vietas var rīkot līdz 100 cilvēkiem - svinības, kāzas, dzimšanas dienas, banketus, darba pasākumus, darba ballītes, bēru mielastus, biznesa pusdienas. Katru ceturtdienu rīkojam dzīvās mūzikas pasākumus.

Skaistuma smēde, SIA, Stiklinieka darbnīca

Vaidelotes 13, Rīga, LV-1055
Par uzņēmumu:

www.skaistumasmede.lv. Stiklinieku darbi, darbnīca stikla Rīgā. Rūdīts, rūdītais stikls. Stikla konstrukcijas. Vitrīnas izstrādājumi. Stikla piegriešana. Auto spoguļi. Spoguļu izgatavošana. Pārdaugava, Imanta, Zolitūde, Babīte, Mārupe, Iļģuciems, Bolderāja, Jūrmala.

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

Sos Taxi, IK, diennakts taksometrs

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Diennakts taksometra pakalpojumi Kuldīgā un apkārtnē. Piedāvājam pasažieru pārvadājumus kvalitatīvos un jaunos auto. Pieredzējuši šoferi ar komfortu nogādās Jūs galamērķī precīzi paredzētajā laikā! Zvani!

Apbedīšanas un kremācijas pakalpojumi SIA Eliziums - 1

Turpinām strādāt klātienē!
Vienības gatve 48a, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu: Mēs, "ELIZIUMS-1" – esam apbedīšanas pakalpojumu un piederumu birojs, kas ar iejūtību un rūpēm palīdzēs aizvadīt Jūsu tuvinieku pēdējā gaitā. Mēs nodrošināsim profesionālu palīdzību, uzklausīsim Jūsu vēlmes un iespējas, sniegsim nepieciešamo atbalstu un dalīsimies pieredzē. Uzņēmums nodrošinās: Mēs Jums palīdzēsim rast atbildes uz neskaidriem jautājumiem un sniegsim padomus, organizējot bēres. Kopīgi meklēsim iespējas īstenot aizgājēja un piederīgo vēlmes, sākot ar ziediem, svecēm un beidzot ar ceremonijas vadītāju, lai šajā sēru brīdī Jūsu rūpes, kas saistītas ar piederīgā izvadīšanu pēdējā gaitā, paliktu SIA "ELIZIUMS-1" ziņā un Jums būtu sajūta, ka aizgājējs ir pavadīts skaisti un cienīgi.