Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Homestyle, SIA, Žalūzijas, iestieptie griesti

Visa veida ŽALŪZIJAS, iestieptie griesti
Mārupes 23, Rīga, LV-1002
Strādājam: Ikšķile, Ogre, Rīga , Jūrmala, Baloži, Saulkrasti, Sigulda, Vangaži, Salaspils, Rīgas centrs

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Mēbeles, Mēbeļu tirdzniecība, Virtuves, Projekti, mēbeļu dizains, interjers uz individuālu pasūtījumu, mēbeles uz pasūtījuma. Virtuvju izgatavošana, virtuves mēbeļu uzstādīšana, virsmas, mēbeles, lamināts, plastikāta galda virsmas Stone Italiana, Technistone, Siemens, Hettich, BLUM, granīta, plastikāta, Corian, Franke, ELECTROLUX,

SOLLO LV, SIA, finanšu pakalpojumi

Dārzniecības 7, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pārstāvji:: ✓ SIA "Maxima Latvija", reģ. Nr. 40003520643; adrese: Maskavas iela 257, Rīga, LV-1019. Rēķinu apmaksa | Maxima.lv ✓ SIA "Reitan Convenience Latvia", reģ. Nr. 40003365783, adrese: Satekles iela 2B, Rīga, LV-1050. RĒĶINU APMAKSA – Narvesen ✓ SIA "FIRMA MADARA 89", reģ. Nr. 40003115846, adrese: Baznīcas laukums 2, Smiltene, LV-4729. Apmaksā savus rēķinus vietējā “top!” - Vietējais top! (toppartika.lv) ✓ SIA "LENOKA", reģ. Nr. 40003642393, adrese: Krustpils iela 12, Rīga, LV-1073. Rēķinu apmaksa mego   ✓ SIA "E LATS", reģ. Nr. 40003482835, adrese: Bauskas iela 20, Rīga, LV-1004. E-lats

ALIA & CO 8, SIA, Apbedīšanas birojs, Apbedītāju asociācijas biedrs

Klostera 4a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts:

JAUNUMS! No pansionātiem Limbažu novadā katafalka izsaukums uz morgu par brīvu. Apbedīšanas birojs "Alia & Co 8" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu servisu, katafalks, spectransporta diennakts izsaukums uz morgu, un tiek piedāvāti lētāki apbedīšanas piederumi. Veicam pakalpojumu jebkurās Latvijas kapsētās. Kremācijas pakalpojumi. Kapu vietas noformēšana, materiāli. Pieminekļi.

Relāde, SIA

Lāčplēša 83a, Rīga, LV-1011
Audumi:: ✓ atlaides ✓ sezonas izpārdošana ✓ krepatlass ✓ šifons ✓ trikotāža ✓ džinss ✓ velvets ✓ tafts ✓ organza ✓ gabardīns ✓ samts ✓ kostīmu audumi ✓ mēteļu audumi ✓ atlass ✓ kaprons ✓ flīzelīns ✓ mežģīņu audums ✓ žakarda audumi ✓ kokvilna ✓ pusvilnas ✓ lins ✓ kanva ✓ uzvalku audumi ✓ deju tērpi ✓ kora tērpi ✓ sintepons ✓ korsetes audums ✓ audums korsetei ✓ odere, ✓ žakards, ✓ mākslīgā āda, ✓ mežģīnes, ✓ trikotāža, ✓ audumu furnitūra, ✓ apģērbu furnitūra, ✓ audumu krāsa, ✓ krāsas audumiem, krāsot audumu. Audumi kostīmam žaketei, svārkiem, biksēm , kleitai, vakartērpam, mētelim. Plašs sortiments. Audumu izvēle.

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62a, Rīga LV-1058
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

Biolika, SIA

Čiekurkalna 7.šķērslīnija 9, Rīga, LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums „Loguremonts24” darbojas kopš 2005. gada. Pa šo laiku uzņēmuma darbinieki ir ieguvuši lielu pieredzi logu sistēmu uzstādīšanā un piedāvā logu izgatavošanu īsā laika periodā, kā arī jebkuras sarežģītības logu remontu. Mūsu uzņēmuma speciālisti orientējas visās logu konstrukcijās, kas ļauj viņiem bez problēmām atrast bojājumu un novērst to īsā laikā. Jūs varat būt pilnīgi droši, ka mūsu speciālisti uzstādīs pareizo „diagnozi”. Godīga attieksme pret klientu ir mūsu uzņēmuma princips.

Kaņepītes, ZS, BIO graudaugu produkti - pārtikai un lopbarībai

"Kaņepītes" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Apraksts:

 Z/S "Kaņepītes" ir bioloģiskā saimniecība, kurā audzē  BIO - kviešus, plēkšņu kviešus, rudzus, miežus, auzas,  griķus,  zirņus, ķimenes. Bioloģiskos pārtikas produktus iegūst turpat saimniecībā, saimniekojot ar dabiskām metodēm – nelietojot ķīmiski sintezētas vielas, piemēram, pesticīdus, minerālmēslus utml. Pārtikas produktu klāsts ir ļoti plašs, sortimentā ir vairāk kā 30 dažādi fasējumi. No izaudzētajiem graudaugiem dzirnavās tiek malti dažāda maluma BIO milti no rudziem, kviešiem, plēkšņu kviešiem, miežiem, zirņiem un griķiem. Pārdošanai tiek sagatavoti arī citi BIO produkti - auzu pārslas un auzu putraimi, rudzu pārslas, zaļie griķi, griķu sēnalas, zirņi, šķeltie zirņi, miežu grūbas,rudzu klijas, kviešu klijas. Bioloģiskās saimniekošanas priekšnoteikums un veiksmes atslēga ir veselīga un bagāta augsne, kas pati spēj pretoties kaitēkļiem un slimībām.

Zs "Kaņepītes" saimniekiem bioloģiskā saimniekošana ir kļuvusi par dzīvesveidu un ar stingru pārliecību, ka izaudzētā produkciju ir kvalitātīva un ekoloģiska, tā tiek nodota saviem patērētājiem.

 

Veterinārā ambulance Toto, IK

Slokas 134a, Rīga, LV-1069
Apraksts:

"Veterinārā ambulance Toto" atrodas Imantā, Rīgā. Mēs piedāvājam veterinārārsta pakalpojumus, konsultācijas, dzīvnieku diagnostiku, izmeklēšanu, ārstēšanu, vakcinēšanu, ķirurģiju, kā arī dzīvnieku barību, barību suņiem un kaķiem. Plague off Animal - barības piedevas. Gigi produkti (kaulaudu attīstībai, ādas veselībai, gremošanas trakta darbības normalizācijai suņiem un kaķiem). Extra port piedevas muskuļu masas palielināšanai un sportiskās kondīcijas nodrošināšanai.

K-Tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21-207b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Konceptuālā inženierija, piegāde ✓ Tehniskais atbalsts un nestandarta risinājumi ✓ Investīciju un ekspluatācijas izdevumu samazināšana ✓ Tehnoloģiski - ekonomisko risinājumu pamatošana ✓ Izdevīguma aprēķināšana un koncepcijas pamatošana ✓ Montāžas kontrole un nodrošināšana, iekārtu palaišana ✓ Paplašinātā garantija ✓ Serviss un pēcgarantijas apkalpošana

“Dotnuva Baltic”, SIA, Centrālais birojs Lauksaimniecības tehnikas centrs Zemgale

Brankas, "Baltijas Ceļš" , Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
LAUKSAIMNIECĪBAS TEHNIKA, SERVISS UN REZERVES DAĻAS:

Pārdošanā Case IH, Kverneland, Cimbria, Irrimec, Kongskilde, Quicke, Jeantil, Agrifac lauksaimniecības tehnika - traktori, kombaini, arkli, kultivatori, ecēšas, sējmašīnas, labības kopšanas ecēšas, lopbarības kombaini, frontālie teleskopiskie iekrāvēji, meliorācijas sistēmas, kūtsmēslu apstrādes aprīkojums.  

Visas pārdotās iekārtas atbilst Eiropas Savienības tiesību aktu drošības un vides aizsardzības prasībām.

Līnas grāmatvedība, SIA, pilna grāmatvedības apkalpošana Rīgā, Cēsīs, Siguldā, Limbažos

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Pakalpojumi:: ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sgatavošana un iesniegšana ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos ✓ Daļēja grāmatvedības apkalpošana ✓ Grāmatvedības reģistru atjaunošana no pirmsdokumentiem

Līga Tipogrāfija

Raiņa 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Tipogrāfija Līga" poligrāfijas pakalpojumi Valmierā. Digitālā druka. Viesu grāmatu izgatavošana. Laminēšana. Veidlapas, vizītkartes, apdrukas. Valmiera, Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Madona, Gulbene, Vidzeme.

Ionica serviss, SIA

Dēļu 5, Rīga LV-1004
Apraksts:

"IONICA SERVISS" darbojas jau vairāk nekā 15 gadus, sniedzot pakalpojumus apkures, ventilācijas, dzesēšanas, siltumsūkņu un vispārējā klimata apkalpošanas jomā, kā arī veic arī projektēšanu un montāžu. Tāpat "IONICA SERVISS" ir vienīgais uzņēmums Baltijā, kas ir izstrādājis mākslīgā ledus slidotavu tehnoloģiju un ilggadēji to veiksmīgi lietojis. Ar ēku automatizāciju "IONICA SERVISS" nodarbojas jau kopš dibināšanas, un mūsu mērķis kopā ar SIEMENS ir panākt automatizācijas risinājumu ieviešanu visās nozīmīgās celtnēs, padarot to par industrijas standartu, ar mērķi ekonomēt energoresursus un padarīt sistēmu apkalpošanu mobilāku un efektīvāku. "IONICA SERVISS" ir unikāla pieredze automātikas projektēšanas jomā (BMS-Building Management Systems) ar kvalitatīvi izveidotām un projektētām sistēmām, kas atšķiras no konkurējošām sistēmām ar stabilitāti, rentabilitāti, optimālu veiktspēju un, ņemot vērā sistēmu darbības ilgtermiņu, tām tirgū nav analogu.

Viesnīca Viktorija ***

A.Čaka 55, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Vienvietīgie numuri ✓ Divvietīgie numuri ar vienu lielu gultu ✓ Divvietīgie numuri ar divām gultām ✓ Trīsvietīgs numurs ar atsevišķām gultām ✓ Ģimenes numurs ✓ Pusluksusa numurs ✓ Luksusa numurs ✓ Konferenču un pasākumu telpas ✓ Brokastis ✓ Auto stāvvieta

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
SIA "KAPKA" veikalā ir atrodami:: ✓ Eļļas un smērvielas, dzinēja piedevas ✓ Filtri, eļļas filtri, gaisa filtri, degvielas filtri, salona filtri, transmisijas filtri ✓ Dzesēšanas šķidrumi, tehniskie šķidrumi ✓ Auto kosmētika ✓ Auto ķīmija ✓ Auto elektrodaļas ✓ Auto instrumenti ✓ Auto piederumi ✓ Bremžu daļas ✓ Piekares daļas ✓ Dzinēja daļas ✓ Stūres daļas ✓ Transmisijas daļas ✓ Virsbūves daļas ✓ Trokšņu slāpētāji, savilcēji, gumijas stiprinājumi, caurules, gofras, savienojošās muftas ✓ Riepas, diski, kameras, ventiļi, ielāpu materiāli

longo.lv, veikals

Mūkusalas 72a, Rīga, LV-1004
Apraksts:

A/S Longo Latvia ir viens no lielākajiem lietotu un mazlietotu automašīnu tirgotājiem Latvijā. Uzņēmums piedāvā vairāk kā 250 dažādu marku automašīnas no Nīderlandes, Vācijas, Beļģijas, Francijas un citām Eiropas valstīm. Ik nedēļu auto klāsts tiek papildināts ar vairākiem desmitiem auto, tādējādi nodrošinot nemitīgu sortimenta papildinājumu. Uzņēmumā darbojas profesionāļu komanda, kas izvēlas, pārbauda un iegādājas automašīnas tirdzniecībai. Viss process, sākot ar automašīnas iegādi, līdz pat tā eksportam uz Latviju, tehniskajām pārbaudēm un reģistrācijai Latvijā, tiek veikts uzņēmuma iekšienē un par to rūpējas profesionāļu komanda. Pērkot auto no A/S Longo Latvia, automašīnai tiek izsniegta oficiāla garantija, kas dod pircējam pārliecību par to, ka auto, izbraucot no tirdzniecības vietas, neparādīsies slēptas problēmas. Garantija tiek nodrošināta 2 mēnešus vai 3000km.

Smaida līnija, SIA

Ropažu 96, Rīga, LV-1006
Apraksts: Klīnika „Smaida līnija” piedāvā visu veidu nepieciešamos zobārstniecības pakalpojumus par saprātīgām cenām no 2007. gada. 2015. gadā zobārstniecības klīnika tika renovēta, mainīts valdības un ārstu sastāvs. Klīnika „Smaida līnija” 2021. gadā aprīkota ar modernām iekārtām un materiāliem, tādējādi nodrošinot augstu aprūpes kvalitāti. Pie mums strādā mūsdienu zobārstniecības skolas speciālisti, kuri ir saņēmuši modernu medicīnisko izglītību un pārzina aktuālās ārstēšanas tehnoloģijas, pastāvīgi paaugstinot savu kvalifikāciju. Tas garantē pozitīvus ārstēšanas rezultātus. IR VIDES PIEEJAMĪBA PERSONĀM AR FUNKCIONĀLIEM TRAUCĒJUMIEM.

DVL, SIA

"Betona rūpnīca" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī inerto materiālu ražošana. Mazgāta smilts, oļu un šķembu ražošana. Papildus ražošanas darbam veicam arī betona piegādi Rīgas reģionā, Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē. Par mums: Uzņēmums "DVL" ražo dažāda tipa transportbetonu, javu un pamata blokus. Ražošanā tiek izmantots sertificēts cements no „CEMEX”, kā arī sertificētas, mazgātas smiltis un šķembas, ko piegādā SIA „Veismaņi” un SIA „Garkalnes grants”.