Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lielvārdes Valodu Centrs, IK

Lāčplēša 13, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apmācība: valodu. Valodu apmācība. Privātstundas angļu valodas apmācībā. Angļu valodas kursi Lielvārdē. Valodu apmācība Lielvārdē. Angļu valoda Lielvārdē. Tulkojumi Rīgā. Tulkošanas pakalpojumi. Tulkošana Lielvārdē. Tulkošana. Biznesa angļu valoda. Apmācība valodu.

Atēna Pallāda, zīlēšanas salons

A.Čaka 70-52a, Rīga LV-1011
fotogrāfijām, lāsta noņemšana, kodēšana, kodēšana veiksmei, kodēšana biznesam, mīlestības maģija, Zīlēšana Rīga

Patskanis, privātā pirmsskolas izglītības iestāde Purvciemā

Ūnijas 54, Rīga, LV-1084
Bērnudārzs. Pirmsskolas izglītības iestāde. Interešu izglītība, radošās nodarbības, (darbnīcas). Pulciņi, brīvā laika pavadīšana. Sports, vispārējā fiziskā sagatavotība Pirmsskolas izglītība, bērnu sagatavošana skolai, sagatavošana skolai. Pirmsskolas izglītības programma. Licencēta bērnudārzu pirmsskolas programma. Rīgas domes

AELITAS SUIPES GRĀMATVEDĪBAS BIROJS

A.Kronvalda 32, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Grāmatvedības pakalpojumi Cēsis, grāmatvedis, grāmatvedības pakalpojumi, iekšējais audits, atskaišu sagatavošana VID, ārējais audits, grāmatvedības pakalpojumi SIA, grāmatvedības pakalpojumi IK, grāmatvedības pakalpojumi ZS, grāmatvedības pakalpojumi biedrībām, grāmatvedības pakalpojumi pašnodarbinātajiem, grāmatvedības

Frigo Baltic, SIA

Uriekstes 18b, Rīga, LV-1005
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA “Frigo Baltic” atrodas Rīgas Brīvostas teritorijā un sniedz sekojošus pakalpojumus: konteineru uzglabāšana aizsargājamā teritorijā; konteineru remonts; kravas pārkraušana, apstrāde, stiprināšana, lielgabarīto un bīstamo kravu pārkraušana; muitas dokumentu noformēšanu; kravas uzglabāšanas brīvas zonas noliktavās; refrižeratoru kravas pārkraušanas un uzglabāšanas pakalpojumus; kravu pārvadājumi jūras, auto, dzelzceļa. Mūsu izdevīgā un ērtā atrašanās vieta Ostas Brīvajā zonā padara mūs par svarīgu posmu pie transporta nomaiņas kravas transportēšanas ķēdē no Nosūtītāja līdz Saņēmējam (no jūras uz sauszemes transportu). Unikāla atrašanās vieta, profesionāla personāla atlase un plašs pakalpojumu spektrs ļāva uzņēmumam ne tikai aizņemt savu vietu kravas ekspedīcijas pakalpojumu tirgū, bet arī būtiski paplašināt darbības jomu.

OK datori, IK

Lielā 20, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Problēmas ar datoru? Varam palīdzēt!: ✓ Personālo, portatīvo un planšetdatoru instalācija*, diagnostika, apkalpošana un  remonts ✓ Datora tīrīšana, vīrusu iznīcināšana un antivīrusa uzstādīšana, datu atjaunošana ✓ Mazlietotu stacionāro un portatīvo datoru tirdzniecība ✓ Datora komponenšu uzlabošana ✓ Datu atjaunošana no bojātiem datu nesējiem (cietiem diskiem) ✓ Uzpērkam nestrādājošus/ar defektiem portatīvos, stacionāros un planšetdatorus (ne vecākus par 2009. gadu)

Zvaigznītes, ZS, Viesu māja pie Aiviekstes upes

"Zvaigznītes" , Indrānu pagasts, Madonas nov., LV-4826
Viesu mājas pakalpojumi:: ✓ Nakšņošana ✓ Pirts ✓ Āra kubls ✓ Nojume līdz 40 personām ✓ Laivas noma ✓ Telts vieta ✓ Batuts ✓ Siera degustācijas ✓ Kāzu pieturvieta Brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā::

Jauka un omulīga brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā! Piedāvājam gan pirtiņu, gan nakšņošanu, gan telpu ar kamīnu nelielām viesībām. Mums ir arī nojume āra pasākumiem vasarā, volejbola laukums, batuts, laiva, kā arī gatavojam mājas sieru! Būsiet mīļi gaidīti izbaudīt klusumu un mieru pie dabas! Mēs strādājam, lai pie mums ne tikai iegrieztos, bet arī atgrieztos!

Ilze Vainovska, Noķerts Liepājā

Jūrmalas 23, Liepāja LV-3401
Darbi nopērkami:: ✓ Rīgā - "Jaunais salons A" (Mazā Jauniela 3, Rātslaukums 1), ✓ Liepājā - mākslas salons "Ludviķis" (Ludviķa iela 3/5), koncertzāle "Lielais dzintars", ✓ Kuldīgā - Lietišķās mākslas salonā (Liepājas iela 3), Ziemupes "KulTūrbodē", ✓ Jūrmalas pilsētas muzejā, ✓ Etnogrāfiskā Brīvdabas muzeja virtuālajā gadatirgū, ✓ u.c.

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

Grifs-XL, SIA, Grāmatvedība Valmierā

Senču 19, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Grifs-XL" sniedz grāmatvedības pakalpojumus Valmierā, Cēsīs, Ogrē, Limbažos, Smiltenē, Vidzemē. Piedāvājam finanšu konsultācijas, nodokļu konsultācijas, gada pārskatu sagatavošanu un citus pakalpojumus. 

Sandras Dumpes birojs, SIA

Zemitāna iela 2b-214, 2.st., Rīga, LV-1012
Apraksts:

SIA "Sandras Dumpes birojs" nodarbojas ar grāmatvedības ārpakalpojumu sniegšanu gan juridiskām, gan fiziskām personām. Sabiedrība dibināta 2005. gada 25. februārī.

Skursteņu serviss, SIA

J.Asara 6a, Rīga LV-1009
Pamatpakalpojumi: ✓ dūmvadu tīrīšana ✓ apkures ierīču remonts ✓ apkures ierīču tīrīšana ✓ dabīgās ventilācijas pārbaude ✓ gāzes ierīču pārbaude ✓ skursteņu oderēšana Apkalpo:

 70 km rādiusā ap Rīgu.

"Skursteņu serviss" Rīgas rajonā:

Sniedz profesionālus dūmvadu tīrīšanas pakalpojumus.

Baltic Bullet Liner, SIA, Poliuretāna virsmu apstrāde

Andrejostas 17, Rīga, LV-1045
Pakalpojumi:: ✓ Aizsargpārklājums transportlīdzekļiem ✓ Aizsargpārklājums vides objektiem ✓ Poliuretāna lietojums militāriem mērķiem ✓ Industriālie aizsargpārklājumi ✓ Putuplasta izstrādājumi Izsmidzināms poliuretāna pārklājums:

"Baltic Bullet Liner" kā uzņēmums pastāv jau no 2013. gada, toties uzņēmuma darbības pirmsākumi meklējami 2007. gadā, kad Latvijā ienāca un tika apgūta poliuretāna tehnoloģija/tās sniegtās priekšrocības. Uzņēmuma īpašnieks gadu gaitā apguva poliuretāna klāšanas tehnoloģiju un šobrīd, saglabājot nemainīgu uzņēmuma profesionāļu sastāvu, ir spējīgs nodrošināt augstākās kvalitātes poliuretāna pārklājumu jebkurām virsmām, priekšmetiem un objektiem. Baltic Bullet Liner gadu gaitā ir izvērsis savu darbību, piedāvājot poliuretāna pārklājumus ne tikai transporta līdzekļiem, bet arī grīdu segumiem, dekoriem, dizaina elementiem un vēl daudz citiem priekšmetiem un risinājumiem. Kā jaunākais darbības virziens, ko piedāvā uzņēmums, ir CNC putuplasta griešana, īstenojot dažādākās klientu vēlmes, papildus piedāvājot pārklāt radītos objektus ar aizsargājošo vai dekoratīvo poliuretāna slāni.

Euro Finances, SIA

Slāvu 25-15, Rīga LV-1073
Galvenās prioritātes:: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi no EuroFinances. ✓ Jūsu prioritāte ir uzņēmuma vadība - un mēs parūpēsimies par uzņēmuma dokumentiem. ✓ Pilns grāmatvedības atbalsts no A līdz Z no sertificēta grāmatveža-auditora. ✓ Sertificēts grāmatvedis savlaicīgi sagatavos gada pārskatu iesniegšanai VID un operatīvo pārskatu bankām (piemēram, līzingam), sakārtos lietas aktuālajos jautājumos un uzturēs veselas jūsu nervu šūnas. ✓ Grāmatvedības atskaites nav tikai likuma prasība - tas ir rīks, kas parāda reālo situāciju uzņēmumā, uztur kārtību saimnieciskajā darbībā un biznesā. Ar to palīdzību uzņēmuma vadītājs var pieņemt apzinātus lēmumus un tādējādi ietaupīt naudu un laiku. ✓ Mūsu speciālisti ir lietas kursā par jaunākajām izmaiņām likumdošanā, regulāri papildina un atjauno savas zināšanas. EuroFinances nodrošinās uzņēmuma gatavību visām pārbaudēm, jo jums vairs nebūs jāsavāc trūkstošie dokumenti ārkartas režīmā. Mēs palīdzēsim jūsu uzņēmumam nopelnīt, augt un attīstīties. ✓ Finanšu pārskati ir sagatavoti, pamatojoties uz Latvijas Republikas likumiem, normatīvo aktu prasībām un Starptautiskajiem grāmatvedības standartiem.

Express Travel, ceļojumu birojs

Lāčplēša 13, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Express Travel" tūrisma nozarē darbojas kopš 1999. gada. Organizē pilna servisa atpūtas ceļojumus, sporta braucienus, mācību ceļojumus, kā arī svarīgāko sporta pasākumu apmeklējumus. Korporatīvo klientu nodaļa organizē biznesa braucienus, kas ļauj vienkāršot un optimizēt biznesa klientu apkalpošanas procesu, taupot uzņēmumu laiku un līdzekļus.

Diesel-Service, SIA, dīzeļdzinēju sistēmu autoserviss, auto remonta pakalpojumi

Latgales 444A, Rīga LV-1063
"Diesel - Service" AUTOSERVISA pakalpojumi:: ✓ dīzeļdzinēju remonts ✓ dīzeļdzinēju sistēmu serviss ✓ dīzeļu sprauslu remonts ✓ Common Rail sprauslas, sprauslu sistēmas ✓ dīzeļu sūkņu remonts ✓ dīzeļu degvielas sistēmu remonts ✓ Kvēlsveču demontāža ✓ Dīzeļu sprauslu demontāža ✓ Kompresoru remonts ✓ Rezerves daļas ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Automašīnas sagatavošana TA ✓ Instrumentālā savienojumu un agregātu diagnostika ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Sveču maiņa ✓ Izpūtēju remonts ✓ Elektronisko sistēmu diagnostika un remonts ✓ Dzinēju diagnostika ✓ Kļūdu kodu nolasīšana un dzēšana

VCG ekspertu grupa, SIA, Rīgas centra birojs

K.Barona 31, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Transporta iekārtu – auto, moto, ūdens, dzelzceļa transporta vērtēšanu; ✓ Ražošanas, enerģētisko, tehnoloģisko iekārtu un līniju vērtēšanu; ✓ Ražošanas un saimnieciskā inventāra vērtēšanu; ✓ Darba mašīnas un instrumentu vērtēšanu; ✓ Informācijas iekārtu vērtēšanu; ✓ Biroja tehnikas un iekārtojuma vērtēšanu; ✓ Būvtehnikas vērtēšanu; ✓ Lauksaimniecības tehnikas vērtēšanu; ✓ Inženierkomunikāciju tīklu vērtēšanu; ✓ Preču krājumu un atlikumu vērtēšanu; ✓ Uzņēmuma aktīvu vērtēšanu; ✓ Visa veida dažādas iepriekš neuzskaitītas kustamās mantas vērtēšanu.

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

Freiga, SIA, mēbeļu ražotne

Kuldīgas 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: SIA “Freiga”, apvienojot tehnoloģiskos risinājumus un klienta ieceres, spēj realizēt gan klasiskus, gan ekstravagantus pasūtījumus. Plašas dizaina un aksesuāru variācijas iespējamas koka logu, ārdurvju, kāpņu, dažādu mēbeļu un iekārtu pasūtījumos. Stingra un nepārtraukta kvalitātes kontroles veikšana viscaur ražošanas procesā ļauj SIA “Freiga” garantēt produkcijas kvalitāti.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
Apraksts:

DARBA LAIKS: Visu gadu. Ar iepriekšēju pieteikšanos. 

Luksus viesu nams unikālā vidē – briežu dārzā. Telpas konferencēm, svinībām, pirts, kubla. Bezvadu internets, projektors u.c. Baudi ekskluzīvus brieža un mežacūkas gaļas ēdienus, Latvijas meža un dabas veltes (Iepriekš piesakot). Makšķerēšana, peldvieta, laivas. Piknika un telšu vietas. Pasākumu organizēšana, kāzas. Loka šaušana un pasākumi viduslaiku stilā. Staltbriežu, dambriežu, balto briežu un mežacūku apskate, to barošana no rokas. Kopā vairāk nekā 500 dzīvnieki. Ekskursijas gida pavadībā, ragu kolekcijas apskate. Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.