Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

MG Systems, SIA, Licencēti grāmatvedības pakalpojumi

Dārzciema 60 - 101, Rīga, LV-1073
Citi pakalpojumi::

 

✓ Uzņēmuma pārstāvēšana Valsts ieņēmumu dienestā ✓ PVN maksātāja reģistrēšana ✓ Jaunu uzņēmumu dibināšana Latvijā ✓ Uzņēmumu likvidācija

Ja Jums ir radušies papildus jautājumi saistībā ar mūsu sniegtajiem grāmatvedības pakalpojumiem vai, ja vēlaties sākt sadarbību un saņemt piedāvājumu grāmatvedības pakalpojumu jomā, zvaniet lūdzu mums uz mobīlo tālruni (+371) 27667373,  vai rakstiet uz mg@mgsystems.lv, bet vēl labāk – nāciet ciemos! Mūsu biroja adrese: Dārzciema iela 60-101, Rīga.

 

 

 

Baltijas Kravu centrs, Baltic Cargo Center, Handling agents

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 18, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Apraksts: Kopš 2001. gada uzņēmums Baltic Cargo Center sniedz uzticamus, drošus un profesionālus kravu apstrādes pakalpojumus lidsabiedrībām un ekspeditoriem 24 stundas diennaktī.

Coilwind, SIA, elektrodzinēju, elektromotoru remonts un apkope

Kurzemes prospekts 3H, Rīga, LV-1067
Kāpēc mēs?:

Mūsu darbinieki ir profesionāļi, kuri maksimāli ātri un ar augstāko atbildības sajūtu spēj atrisināt jebkuru identificēto problēmu. Uzņēmums stabili konkurē tirgū vairāk nekā 25 gadus. Steidzamos gadījumos remonts tiek veikts 24 stundu laikā. Mūsu uzņēmums palīdzēs kvalitatīvi un ātri veikt jūsu elektrodzinēju remontu. Zvaniet, un mēs jums palīdzēsim!

Mērījumi, SIA, elektriskie mērījumi un tehniskā dokumentācija

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3, Rīga, LV-1067
Apraksts: Sertificēta inženiera dibināts uzņēmums, kura darbības virzieni ir elektriskie mērījumi un elektrotīkla izpilddokumentācijas sagatavošana, jaunizbūvētiem objektiem un ekspluatācijā nodotiem objektiem, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un Latvijas būvnormatīviem! Izpilddokumentācijai tiek pievienoti darba veikšanas tiesības apliecinoši dokumenti un mēraparātu kalibrēšanas sertifikāta kopijas, kā arī slēdziens par mērījumu rezultātiem un ieteikumi par elektrotīkla uzlabojumiem! Pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Rīgā.

Interpalet, SIA, koka palešu tirdzniecība

Kleistu 18a, Rīga LV-1067
SIA “Interpalet” pakalpojumi:: ✓ Koka palešu pārdošana un ražošana ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Piegādes pakalpojumi

Sadarbība ar Eiropu, Krieviju un Baltkrieviju. Pakalpojuma sniegšana Rīgā un visā Latvijas teritorijā.

Par SIA “Interpalet”:

Mūsu uzņēmumam ir 15 gadu pieredze koka palešu un koka materiālu ražošanā un pārdošanā gan Baltijas valstu tirgū, gan arī Eiropā. Koka paletes pieejamas visa veida izmēros – nestandarta paletes, eiropaletes, dažādu izmēru paletes. Tirgojam dažādu veidu zāģmateriālus: ēvelētus apdares dēļus, celtniecības kokmateriālus, brusas, collīgos dēļus, kokmateriālus, vagondēļus, grīdas dēļus. Piedāvājam impregnēšanas un fumigācijas pakalpojumus.

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Angel debesīs, SIA, Filiāle Hipokrāta

Hipokrāta 2d-30, Rīga LV-1079
Produkti: ✓ Zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Angel debesīs, SIA, Filiāle Jūrmalas

Konkordijas 59, Jūrmala LV-2015
Produkti: ✓ Premium klases zārki ✓ Koka zārki ✓ Urnas ✓ Drēbes mirušiem ✓ Krusti ✓ Vainagi ar sēru lentēm ✓ Sveces ✓ Sarkofāgi ✓ Citi apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "ANGEL" nodrošina pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Veicam bēru organizēšanu, ņemot vērā radinieku vēlmes, reliģisko piederību un finansiālās iespējas. Nodrošinām mirušā transportēšana no mājām, pansionāta, slimnīcas uz morgu jebkurā diennakts laikā. Nepieciešamības gadījumā veicam mirušā transportēšanas organizēšanu gan Latvijas teritorijā, gan ārpus tās, kā arī nodrošinām visu nepieciešamo dokumentu noformēšanu un morga klātbūtni gan izbraukšanas vietā, gan galamērķī. 

Latvijas Mediji, akciju sabiedrība

Toma 4, Rīga, LV-1003
A/S "Latvijas Mediji" izdevumi:: ✓ Latvijas Avīze ✓ Mājas Viesis ✓ Praktiskais Latvietis ✓ Kultūrzīmes ✓ Planētas Noslēpumi ✓ Medības ✓ Agrotops ✓ Praktiskie Rokdarbi ✓ LA Tematiskās Avīzes ✓ Vakara Romāns Apraksts: Uzņēmums "Latvijas Mediji" ir viens no lielākajiem periodisko un grāmatu izdevējiem Latvijā. Uzņēmuma devīze "Latviski par svarīgo Latvijai" ir kā pamats plašajam izdevumu klāstam, kas tiek piedāvāts lasītājiem. Reklāmdevējiem sniedzam iespēju sasniegt atbilstošas mērķauditorijas, izvietojot reklāmas žurnālos un periodiskajos izdevumos. Izdevniecība "Latvijas Mediji" piedāvā oriģinālo un tulkoto literatūru, vēsturi un dokumentālo literatūru, praktiskās grāmatas, gadagrāmatas, kalendārus, bērnu grāmatas. Akciju sabiedrībā "Latvijas Mediji" ietilpst arī reģionālā radiostacija "Kurzemes Radio" un filmu studija "Dauka".

VALIS, SIA, Zobārstniecība Rīgas centrā

Brīvības 167, Rīga, LV-1012
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ zobu higiēna ✓ zobu protezēšana ✓ entodontija ✓ ķirurģija ✓ implantoloģija ✓ periodontoloģija ✓ bērnu zobārstniecība ✓ zobu balināšana Priekšrocības:

Klīnikā tiek izmantotas modernākās stomatoloģijas tehnoloģijas, kas pilnībā atbilst visām starptautiskajām prasībām. Savukārt paši zobārsti regulāri papildina zināšanas un prasmes dažādos kursos kā Latvijā, tā ārpus tās. Vienlaikus, dažādu valstu labākie speciālisti no Vācijas Itālijas un Krievijas pastāvīgi viesojas klīnikā, sniedzot praktiskas sava darba demonstrācijas. Klīnika Valdeķu ielā ir izveidota, lai padarītu kvalitatīvus zobārsta un zobu higiēnista pakalpojumus vieglāk pieejamus arī Pārdaugavas iedzīvotājiem Ziepniekkalnā un Torņkalnā, kā arī Baložos, Titurgā un Mārupē.

Avocar, SIA

"Kurši" - 5, Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov., LV-2135
Autoserviss Ropažos:

Uzņēmums "Avocar" piedāvā pretrūsas apstrādi, atsāļošanu, bituma noņemšana, virsbūves un lukturu pulēšana, vējstiklu un virsbūves nano apstrāde. Profesionāli auto kopšanas līdzekļi Krown. Krown - uztur, aizsargā, saglabā.

Avocar, SIA, Autoserviss

Daugavpils 5, Ciemupe, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5001
Autoserviss:

Uzņēmums "Avocar" piedāvā pretrūsas apstrādi, atsāļošanu, bituma noņemšana, virsbūves un lukturu pulēšana, vējstiklu un virsbūves nano apstrāde. Autokondicionieru uzpilde. Profesionāli auto kopšanas līdzekļi Krown. Krown - uztur, aizsargā, saglabā.

Limbažu mērniecības birojs, SIA

Rīgas 16-413, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Zemes robežu uzmērīšana. Kadastrālā uzmērīšana. Topogrāfija. Topogrāfiskā uzmērīšana. Mērniecība. Zemes ierīcības projekti. Inženierģeodēzija. Zemes ierīcības projekti. Kadastrālā uzmērīšana. Mērnieki, mērnieks. Ģeodēziskie darbi. Mērniecība. Topogrāfija. Izpildmērījumi. Būvasis. Trases nospraušana. Robežu uzmērīšana. Zemes

Stars MB, SIA, Autoserviss un autosignalizāciju serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu:

STARS MB ir 23 gadu pieredze autosignalizāciju uzstādīšanā! Laipni lūdzam jaunajā autoservisā! Šeit jūs gaida viesmīlīgs kolektīvs, gatavs palīdzēt jums gan ar apkopi, gan arī ar jebkura modeļa Mercedes Benz automašīnu remontu. Mūsu devīze “Mēs Jums palīdzēsim” nozīmē, ka mēs centīsimies palīdzēt atrisināt jebkuras problēmas, kas radušās ar jūsu iemīļoto dzelzs rumaku (zirgu), kā arī palīdzēsim padarīt jūsu automašīnu individuāli pielāgotu.

Electrocars.lv, Elektroauto serviss

Jūrkalnes 44, Rīga, LV-1029
Par mums:

Risinājumi elektroautomobiļiem!

✓ Veicam visas projektēšanas un saskaņošanas procedūras (ja tas nepieciešams objekta gadījumā). ✓ Mēs veicam visus uzlādes staciju uzstādīšanas pakalpojumus (ieskaitot ieslēgšanas jaudu, abonentu tīkla rekonstrukciju, jaunu ESO abonentu savienojumu utt.). ✓ Nodrošinām garantijas un pēcgarantijas apkopes un remontu. ✓ Tesla lādēšanas sistēmas modernizācija, BMW I3 USA – EU uzlādēšanas sistēmas, CHAdeMO ātrās maksas uzstādīšana elektromobiļiem Nissan Leaf un NV200 (2013-2016), Ford Focus electric risinājums.

Aktivserviss, SIA, ELECTROLUX servisa centrs

Krišjāņa Barona 130 k-2, Rīga, LV-1012
ELEKTROLUX serviss, servisa centrs, AEG remonts, AEG serviss, ZANUSSI remonts, Zanussi serviss. AEG, ELECTROLUX, (elektrolukss) ZANUSSI, Husqvarna, ELEKTROHELIOS, ALNO, ARTHUR MARTIN, ASKO, BAUKNECHT, BENDIX, EUROCLEAN, NILFISK, JUNO, ROSENLEW, VOLTA, PRIVILEG, MENALUX, REX - ELECTROLUX, VOSS - ELECTROLUX, SMEG, SIRIUS, Falmec, (FALMEK)

ORMIX Electronics, SIA, Radio detaļu veikals

Ūnijas 11A, Rīga LV-1039
Piedāvājam:: ✓ Diskrētie pusvadītāji ✓ Pasīvie komponenti ✓ Integrētās shēmas ✓ Savienotāji ✓ Optiskie komponenti ✓ LED Apgaismojums ✓ Rezonatori un filtri ✓ Transformatori un ferita serdes ✓ Mehāniskās komponentes ✓ Pusvadītāju aksesuāri ✓ Ventilatori un režģi ✓ Skaņas avoti ✓ Kabeļi ✓ Maketēšanas plates un tekstolīts ✓ Lukturi ✓ Datoru aksesuāri ✓ Darbarīki ✓ Mēriekārtas ✓ Lodēšanas piederumi ✓ Automātika ✓ Programmatori

PC Konsultants, SIA, Veikals

Raiņa 4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Grāmatvedības programmu izplatīšana un serviss ir viens no uzņēmuma nozīmīgākajiem darbības virzieniem:

Mūsu konsultantu pakalpojumus izmanto vairāk nekā 200 uzņēmumu un pašvaldības iestādes visā Latvijā. Mūsu konsultanti ir profesionāļi ar vispusīgām zināšanām un pieredzi ne tikai apkalpojamo programmu iespējās, bet arī grāmatvedībā un lietvedībā. "PC Konsultants" var nodrošināt pilnu uzņēmuma grāmatvedības sistēmas servisu - sākot no lietotāju apmācības un konsultāciju sniegšanas, beidzot ar visas datorsistēmas konfigurēšanu un administrēšanu. Mūsu pakalpojumi tiek sniegti ne tikai klātienē pie klienta, bet ir izveidoti arī efektīvi attālinātās administrēšanas rīki, kuri nodrošina klientam ļoti operatīvu un ievērojami lētāku servisu. Lai arī uzņēmuma birojs atrodas Kurzemē, attālinātās administrēšanas rīki mums dod iespējas nodrošināt ātru un kvalitatīvu grāmatvedības programmu lietotāju atbalstu arī Rīgā, Alūksnē, Aizkrauklē, Lielvārdē, Salaspilī un citur Latvijā.

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

AK12, SIA

"Kalnmeijas", Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Latvija, Vidzeme, Cēsis, Smiltene, Valka, Limbaži, Madona, Balvi, Sigulda, Rīga .