Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Saulrieti, Atpūtas komplekss, viesnīca jūras krastā

Raiņa 11, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
"SAULRIETI" priekšrocības:: ✓ Atpūta pašā jūras krastā ✓ Kafejnīca ar svinību telpu banketiem, biznesa pusdienām ✓ Konferenču telpa 15 personām ✓ 20 ērtas un mājīgas guļvietas ✓ Sauna, turku pirts, džakuzi baseins 6 personām ✓ Sporta laukums ✓ Bērnu laukums ✓ Plaša un ērta autostāvvieta

Dzīvības dārzs, SIA, Apbedīšanas pakalpojumi Cēsīs, Vidzemē

Jāņa Poruka 8, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi. Pilns apbedīšanas serviss. Plašs piederumu klāsts. Nelaiķa transportēšana. Ceremonija, kremācijas organizēšana. Piedāvājam bēru mielastu. Diennakts tel.: 27090853. Tel.: 27443979. Akreditācijas Nr. AI8827.

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
"Metroks" salons:

Mūsu salons atrodas Brīvības gatvē 323, Rīgā. Vairāk nekā 500 m2 platībā ir izvietotas flīžu, vinila, parketa, lamināta un paklāju ekspozīcijas, lai klienti varētu ērtā veidā izvēlēties un sakomplektēt sev nepieciešamos materiālus.

3D Vizualizācija:

Piedāvājam vizualizēt jūsu topošo vannasistabu. Vienas telpas vizualizācija - 50 eur. Vairāk par pakalpojuma nosacījumiem varat uzzināt pie mūsu konsultantiem. Pierakstieties uz 3D vizualizāciju jau tagad, sūtot e-pastu uz dizains@metroks.lv vai zvanot 28007787.

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87C, Rīga LV-1011
Rakstiskās tulkošanas pakalpojumi:: ✓ vispārīgi un specializēti rakstiskie tulkojumi ✓ notariāli apliecināti tulkojumi ✓ tekstu gramatiskā un stilistiskā uzlabošana (korektūra) ✓ redaktūra ✓ tekstu adaptācija un radošu tekstu sagatavošana (copywriting) ✓ mājaslapu tulkošana un lokalizācija ✓ programmatūras lokalizācija ✓ audio un video failu lokalizācija ✓ GoogleAds un SEO tulkojumi ✓ digitālā mārketinga satura lokalizācija ✓ e-mācību satura un risinājumu lokalizācija ✓ neironu mašīntulkošana ✓ tekstu grafiskā apstrāde – DTP ✓ subtitrēšana  ✓ video satura dublāža ✓ tehniskā tulkošana ✓ interneta veikala tulkošana

Zeltābele, privātais bērnudārzs

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele", Laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas, klusā Rīgas centra filiāles misija ir padarīt bērnu, feju, laumiņu un arī vecāku ikdienu interesantu, veicinot radošās domāšanas attīstību. Mēs protam izkāpt no rāmjiem, pieņemt citādo. Būt paši, būt vienkārši laimīgi. Mūsu fejas un laumiņas bērniem nodod tradicionālu vērtību apzināšanos, un latvisko dzīvesziņu caur dažādiem svētkiem. Svarīgi:  PPII "Zeltābele" filiāle atrodas Miera ielā 56, Rīgā. Klusā Rīgas centrā, blakus jaunajam Rīgas teātrim. Šeit darbojamies kopš 2018. Gada aprīļa. Bērnudārzs izvietots divos stāvos – katrā pa vienai grupas telpai. Katrā no tām brīvi, netraucēti un kvalitatīvi laiku var pavadīt 16 bērni. Katrai grupiņai ir viena mīļa audzinātāja – feja un audzinātājas palīgs – laumiņa. Vēl ikdienas gaitas papildina mūzikas skolotāja, deju skolotāja un angļu valodas skolotāja, kuru zināšanas un labsirdība nav izmērāma. Papildus rūpējoties par bērnu veselīgu stāju, ķermeni un prātu, dodamies vingrot uz Olimpisko Centru Grostonas ielā, kur mūs gaida sertificēti un profesionāli treneri, kas palīdz mums sasniegt izvirzītos mērķus. Mūsu mīļākās dienas ir piektdienas – tad pie mums ciemojās lieliskā Magmaster komanda, kura caur ģeometriskajām figūrām mums iemāca krāsas, ciparus, figūras, telpiskas figūras un dažādas interesantas lietas.

Autobusu nomas centrs, SIA

Krišjāņa Valdemāra 38-605, Rīga LV-1010
Autobusu nomas centra pakalpojumi: ✓ Vietējie pasažieru pārvadājumi ✓ Starptautiskie pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Mikroautobusu noma ar šoferi ✓ Autobusu ekskursijas Autobusu noma:

Nodrošinām vietējos un starptautiskos pasažieru pārvadājumus kopš 2000.gada. Spējam piedāvāt autobusus un mikroautobusus, kas apmierina klientu vēlmes, jo mēs sadarbojamies ar daudzām autobusu kompānijām Latvijā. Esam uzticams un drošs sadarbības partneris. Mūsu klientu vidū ir gan lielas un Latvijā pazīstamas organizācijas, gan mazi uzņēmumi un privātpersonas.

WT Terminal, SIA

Flotes 12A, Rīga LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Stividoru pakalpojumi ✓ Kokmateriālu apstrāde ✓ Noliktavu pakalpojumi ✓ Muitas brokeri ✓ Loģistika Par uzņēmumu:

SIA "WT TERMINAL" darbojas Rīgas Brīvostā kopš 1999. gada. Termināļa darbības joma: stividoru un zāģmateriālu apstrādes pakalpojumu sniegšana. Terminālis visus pakalpojumus sniedz brīvā ekonomiskā zonā, kas ir ļoti izdevīgi tieši tranzīta kravām.

SIA "WT Terminal" ir specializēta "koka osta" ar lielākajām zāģmateriālu žāvēšanas kalšu un zāģmateriālu šķirošanas jaudām Baltijas valstu ostās. Terminālis nodrošina ģenerālkravu, dažādu beramkravu kravu apstrādi (pārkraušanu), uzglabāšanu slēgtās noliktavās un atklātos uzglābšanai paredzētajos laukumos. Terminālī tiek veikti kravas iekraušanas/izkraušanas darbi gan jūras konteineros, gan kuģos, gan dzelzceļa vagonos, gan autotransportā. Klienti tiek nodrošināti ar pieeju informācijai par kravas noliktavu on-line režīmā.

Eurobus, veikals - noliktava

Ganību dambis 17 k-4, Rīga LV-1045
Apraksts: Mikroautobusu, kravas automašīnu lietotas, jaunas rezerves daļas, šrots. Ford, Mercedes Benz MB, Citroen, Opel, Toyota, Nissan, Chevrolet, Dacia, Fiat, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Volkswagen, Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale, Zemgale.

Gustiņš, bērnu un ģimenes izglītības un atpūtas centrs

Čiekurkalna 2. līnija 31A, Rīga, LV-1026
Nodarbības:: Bērnudārzs piedāvā dažādas nodarbības, kas būs piemērotas jebkura bērna talantiem un interesēm. Svarīga ir bērna gan radošā, gan arī fiziskā attīstība, tāpēc tiek piedāvātas gan tēlotājmākslas, mūzikas un matemātikas nodarbības, gan arī kustību, sensorā un valodas attīstīšana. Apraksts:: Privātā pirmsskolas iestāde “Gustiņš” atrodas Čiekurkalnā, Rīgā. No sākuma tika veidots kā bērnu centrs, bet nu jau pārtapis par pirmsskolas izglītības iestādi, kur bērniem ir iespēja apgūt pašu svarīgāko konkrētajā vecumā. Īpaša uzmanība tiek vērsta uz bērnu fonemātiskās dzirdes un matemātikas priekšstatu apguvi. Svarīgas ir arī sensorās uztveres attīstīšanu, runas uztveres sekmēšanu. Šo visu bērni apgūst nodarbībās. “Gustiņš” ir bērna otrās mājas, kurās var justies brīvi, tajā arī tiek pievērsta uzmanība katra bērna individualitātei. Lai iestātos Gustiņā, būs nepieciešams iesniegums par bērna uzņemšanu, bērna dzimšanas apliecība, kā arī vecāka ID dokuments. Iespējams iestāties divās grupiņās – pelēni un ezīši, katrai grupai ir atsevišķs nodarbību plāns.

Kalna Spuļļu dīķi, atpūtas komplekss, maksas dīķi

"Jaunvilciņi", Upesciems, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Atpūtai: Ir iekārtotas atpūtas vietas ar galdiem un griliem, lapenes, pirtis, brīvdienu māja 6personām, kubls jeb baļļa, volejbola laukums, rotaļu laukums, ugunskuru vietas,naktsmājas pirtsaugšā 10 personām, un telšu vietas. Kā atrast: Mūsu dīķi ir, braucot no Upesciema, 1,5 km aiz autobusa pieturas, pa labi pirmstelekomunikāciju torņa. Lūdzu, nejaukt ar citiem Upesciema dīķiem.

Nataleks, SIA

Latgales 283, Rīga LV-1063
Zobārstniecība un mutes higiēna

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30B, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA “Sārmi 4” dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem mājsaimniecības preču vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā - vairāk nekā 5 000 dažādu preču sortiments tiek importēts no Vācijas, Šveices, Spānijas, Itālijas, Čehijas un Polijas, kā arī no citām Eiropas un Tālo Austrumu valstīm. 

Tikai pie mums varēsiet atrast visplašāko mūsu pārstāvēto zīmolu sortimentu, kā arī augstāko apkalpošanas servisu. 

Katram klientam tiek piedāvāta individuāla pieeja, profesionāla apkalpošana, precīzs un ātrs pasūtījumu izpildījums, un piegāde visā Latvijas teritorijā.

Preces tiek tirgotas no noliktavas Rīgā, Ganību dambī 30B, kurā ir ierīkota plaša preču demonstrācijas zāle, kas mūsu klientam sniedz iespēju preci aplūkot klātienē, izvērtēt tās pielietojumu ikdienā un sanemt to uzreiz, jo visas preces ir pieejamas uz vietas!

Baltic Agro Machinery, SIA, Tehnikas tirdzniecības un servisa centrs Rīgā

Tīraines 15, Rīga LV-1058
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās, mežizstrādes un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos. Mūsu speciālisti ir pieredzējuši un palīdzēs atrast vislabāko risinājumu!

ZL.LV iesaka

Zvērinātu advokātu birojs Centrs, Ulmanis Valdis, zvērināts advokāts

Lāčplēša 43-4b, Rīga LV-1011
Juridiskie pakalpojumi:: Sniedzam labas juridiskās konsultācijas klientiem, fiziskām un juridiskām personām, pārstāvam klienta intereses tiesās, sagatavojam juridiskos dokumentus. ✓ Komerctiesības ✓ Civiltiesības ✓ Maksātnespējas procesi (fiziskās un juridiskās personas, TAP, ĀTAP) ✓ Sūdzības iepirkumu uzraudzības birojam ✓ Patērētāju aizsardzības tiesības ✓ Dzīvokļu tiesības. Dzīvojamo telpu īres tiesības ✓ Administratīvo pārkāpumu tiesības ✓ Administratīvās tiesības un administratīvais process ✓ Krimināltiesības un kriminālprocess ✓ Konstitucionālās tiesības un cilvēktiesības ✓ Darba tiesības ✓ Banku tiesības

Zebra Cargo, SIA, Pārcelšanās serviss

Lidosta "Rīga", Ziemeļu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-1053
Apraksts: Kaut arī Zebra Cargo – pārvietošanās serviss speciālisti ir dibināta 1998. gadā, mūsu komanda, kas ir uzsākuši, vada un strādā šajā kompānijā ir ar ļoti bagātu pieredzi personīgo un biroja mantu pārvadāšanas biznesā ! Iespējams, ka mūsu darbiniekiem ir visbagātākā pārvešanas pieredze, jo lielākā daļa ir tie, kas 90. gadu sākumā Latvijā sāka piedāvāt klientiem šādu pārvietošanās servisu. Zebra Cargo augstu novērtē ikvienu pārcelšanās darbu. Attieksme ir balstīta, lai pārvietošanās darba rezultātā klients saņemtu vairāk, nekā sākumā ir gaidīts. Mēs gribam patīkami pārsteigt klientus. Mēs katru pārvietošanās darbu vēlamies paveikt pēc iespējas kvalitatīvāk un labāk. Mēs uzskatām, ka kvalitāte nav piedāvājama, bet gan tai ir jābūt praktiski piegādājamai.

Auditoru firma Finansists, SIA

Valguma 4A, Rīga LV-1048
Zvērināti revidenti. Audits, finanšu revīzijas. Zvērināts revidents. Uzņēmumu, valsts iestāžu, veselības aprūpes iestāžu, slimnīcu, poliklīniku audits. Eiropas fondu audits iestādēs, uzņēmumos. Finanšu pārskatu revīzija. Finanšu stāvokļa un likviditātes analīze. Finanšu audits Rīgā. Kursi, semināri. Auditoru firmas, auditorfirmas.

Titāns, SIA

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Titāns" ir vairāk nekā 25 gadu darba pieredze būvniecības sfērā. Būvniecības procesu vadībā uzņēmums izmanto pašas modernākās metodes, ieskaitot 5D metodiku, kas ļauj izpildīt visus darbus precīzi, punktuāli un laikā. SIA "Titāns" īpaši specializējas industriālajā būvniecībā. Uzņēmums veic visa veida betona un akmens darbus, hidroizolācijas darbus, klāj visa veida jumtu segumus, veic fasādes un iekšējās apdares darbus.

Azimuts inženierizpēte, SIA

Skolas 21-303, Rīga LV-1010
Apraksts:

"Azimuts inženierizpēte" strādā speciālisti ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi mērniecības nozarē. Firmas specializācija ir visa veida ģeodēziskie darbi, t.i., topogrāfisko plānu izgatavošana projektēšanas vajadzībām, robežplānu izgatavošana īpašuma un nomas tiesību noformēšanai, celtniecības darbu ģeodēziskā uzraudzība u.c. darbi.

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144H, Rīga, LV-1029
Apraksts:

Būvniecības nozarē darbojamies jau vairāk kā 15 gadus. Esam īstenojuši jau vairāk kā 150 veiksmīgus būvniecības projektus, galvenokārt saistītus ar jumtu izbūvi, pārbūvi un seguma ieklāšanu.

Sākām darbu pašnodarbinātā statusā un šodien jau esam izauguši līdz nopietnam uzņēmumam “EIROPAS JUMTI”. Esam īsenojuši projektus arī vairākās citās ES valstīs. Latvijā strādājam ne tikai Rīgā, bet arī pārējos reģionos!

Mūsu darbu raksturo kvalitāte un apmierināti klienti, kuri iesaka mūs citiem! Visiem projektiem sniedzam 5 gadu garantiju, kā arī pēcgarantijas apkalpošanu. Mēs lepojamies ar savu darbu!

Īstenojam individuālu pieeju katram klientam! No Jums ideja – pārējo paveiksim!

Tropic, SIA

Veselīga barība jautras rotaļlietas jūsu mīlulim🐾
Celtnieku 5, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tropic pieredze: Vadošais zoopreču un dzīvnieku barības tirgotājs Latvijā. Zoopreces, dzīvnieku barība: SIA „TROPIC” uzņēmums ar 30 gadu pieredzi piedāvā: ✓ dzīvnieku barību ✓ dzīvnieku barības vairumtirdzniecību ✓ zoopreces ✓ zoopreču vairumtirdzniecību ✓ preču piegādi visā Latvijā