Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mapon autoparku vadība

Pieejamas attālinātas konsultācijas
Krasta 44, Rīga LV-1003
Autodienesta nodoklis, Automašīnu dienesta nodoklis, Auto nodoklis, auto dienesta nodoklis, Degvielas kontrole, Degvielas kontroles sistēmas, Autoparka kontrole, Dienesta auto GPS, Autoparks, Autoparka vadība Rīgā, Izsekošanas sistēmas, Autotransporta izsekošana, VID atskaites, auto nodokļi, MapOn GPS/GPRS autoparka vadības un

Autodok.lv

Rīga
Auto tehniskā palīdzība uz ceļa. Tehniskā palīdzība uz ceļa, palīdzība ceļā. Diennakts, tehniskā palīdzība ceļā, Auto SOS, Auto remonts, Auto sagatavošana TA, Auto transportēšana, palīdzība ceļā, auto transportēšana, tehniskā palīdzība ceļā, SOS, palīdzība avārijas gadījumos, avarījas izsaukums, SOS diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa, SOS

Jānis Uzulnieks, rožu stādu audzētava Rīgā

Rudbāržu 10, Rīga LV-1002
Uzulnieka rozes. Rožu Jāņa rozes. Angļu rozes, floribundrozes, klājeniskās rozes, krūmrozes, mežrozes, miniatūrās rozes, parka rozes, polianrozes, ruffles rozes, tējhibrīd rozes, vēsturiskās rozes, vīteņrozes, stīgotājrozes. Rožu stādu tirdzniecība Rīgā. Augļu koki, ogulāji. Ekskursijas rožu dārzā, rožu kolekcijas dārzs, rozes, rožu

Zobārstniecības klīnika “Dental Art”

Krišjāņa Barona 20, Rīga, LV-1050
Higiēnists, Zobu implanti, Endodontija, Ortodontija, Zobārsts, Dental Art, Dental Art zobārstniecība, Dental Rīga , Sakņu kanālu ārstēšana ar mikroskopu, Sedācija ar smieklu gāzes palīdzību, Sinus Lift, Stomatalogs Rīga

INNOVA, Privātā vidusskola Rīgas centrā

Krišjāņa Barona 130, Rīga, LV-1012
Mēs piedāvājam:: ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, keramika, vizuālā māksla un citus ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas ✓ Vasaras nometne Papildinformācija:

Privātā vidusskola Innova – vienīgā attīstošās izglītības skola Eiropā, kas ieņem 2. un 3. vietu Latvijas skolu reitingā starptautiskajā pētniecībā dabas zinībās, matemātikā un lasīšanā (PISA un PIRLS).

Sniedzam:

✓ Holistiski attīstošās izglītības autorprogrammu ✓ Mazas klases (līdz 12 cilvēkiem) ✓ Pilnas dienas skolu – mājas darbu izpildi skolā ✓ Interešu nodarbības: šahs, datorika, keramika, teātris un citus ✓ Labvēlīgu attieksmi ar skolēniem ✓ Ģimenes atmosfēru skolā ✓ Kvalitatīvu ēdināšanu ✓ Iespēju realizēt individuālas izglītojošas programmas mentora pavadībā, piedalīšanos starptautiskajās olimpiādēs un projektos.

Zvaniet: +371 20 379 720.

Pieteikties SKOLAI: https://experiment.lv/

Tiramventilaciju.lv

Kalnu 4-1, Līgatne, Cēsu nov. LV-4110
Pakalpojumi:: ✓ Gaisa piesārņojuma līmeņa noteikšana ✓ Ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbi ✓ Objektu apsekošana ✓ Darbu dokumentēšana video un foto formātā ( pirms un pēc) ✓ Virtuves tvaiku nosūces sistēmu tīrīšana Par mums::

SIA „LP Construction” nodrošina dabīgās un mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, izmantojot profesionālas skandināvu kvalitātes tīrīšanas iekārtas. Piedāvājam pilna servisa ventilācijas sistēmu tīrīšanas darbus, lai paaugstinātu telpas gaisa kvalitāti, ugunsdrošību un energoefektivitāti. Mūsu pakalpojums pieejams visā Latvijas teritorijā. Konsultācijas, profesionāļu padomi .

Valgme, SIA, Dziļurbums

Kristapa 16 - 98, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgādes urbumi ✓ Artēziskie urbumi ✓ Filtra urbums/spice ✓ Siltumapgādes urbumi ✓ Dziļurbumu apkope un remonts ✓ Dziļurbumu aprīkošana ✓ Artēzisko aku likvidācija Apraksts: "Valgme" darbības pamatvirzieni ir dziļurbumu ierīkošana ūdensapgādes vajadzībām vai ģeotermālā zemes siltuma izmantošanai, to aprīkošana, ārējo ūdensvadu tīklu izbūve, esošu dziļurbumu apkalpošana - artēzisko aku skalošana, remonts, kā arī to likvidācija.

Kafijas pauze, Kafijas automātu serviss, SIA, Debeta

Sesku 10 k-2, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Kafijas automātu serviss, apkope un remonts.  Kafijas automātu noma Jūsu kafejnīcai vai pasākumam! Seko mūsu darbiem Facebook.

''EUROCASH1'', SIA

Citadeles 8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Biroju apsardze; ✓ Mājokļa apsardze; ✓ Fiziskā apsardze; ✓ Individuālo seifu noma; ✓ Drošības sistēmu montāža un apkalpošana; ✓ Tehnisko risinājumu izstrāde; ✓ Video novērošanas sistēmas; ✓ Tehniskās apsardzes sistēmas; ✓ Piekļuves kontroles sistēmas; ✓ Ugunsdrošības sistēmas; ✓ Attālinātā objektu video novērošana; ✓ Bezvadu drošības risinājumi.

Baltic Pork, SIA

"Krastmalas", Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Cūkkopība ✓ Sivēnu un cūku tirdzniecība ✓ Nobarojamo cūku vairumtirdzniecība ✓ Graudu iepirkšana ✓ Organiskais mēslojums ✓ Biogāzes ražošana Cukkopības uzņēmums:

SIA BALTIC PORK ir dibināts 2000. gadā un 2001. gadā uzsāka savu darbību cūkkopības nozarē, kad padomju laiku cūku fermā “Krastmalas”, Siguldas novada Allažu pagastā sākās pirmo SIA BALTIC PORK cūku audzēšana.

Cūku audzēšanas komplekss “Krastmalas” ir kļuvis par vienu no modernākajiem cūku audzēšanas kompleksiem Latvijā, kas nodrošina pilnu cūku audzēšanas ciklu no sivēna dzimšanas līdz nobarošanai, un kurā vienlaikus var uzturēties 20 tūkstoši cūku. Savukārt 2012. gadā darbību uzsāka SIA BALTIC PORK no jauna uzbūvētais cūku audzēšanas komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur modernā un jaunā fermā tiek audzētas 12 tūkstoši nobarojamās cūkas.

Astroselena, SIA, Izglītības centrs

Avotu 7-3, Rīga LV-1011
Apraksts: Astroloģija Rīgā. Numeroloģija Rīgā. Klasiskā astroloģija pēc Mihaila Levina. Maskavas Astroloģijas akadēmija. Apmācības, kursi.

Ilodent, SIA

Grēcinieku 26-1.st., Rīga LV-1050
Apraksts:

Zobārstniecības pakalpojumi Rīgā. Lai nodrošinātu, ka jūsu zobi vienmēr ir skaisti un veseli, aicinām uz mūsu zobārstniecības privātpraksi ILODENT, kur jūs vienmēr sagaidīs smaidošs un draudzīgs personāls.

Mēs strādājam tikai ar jaunākajām zobārstniecības tehnoloģijām un iekārtām, kas tiek izmantotas pacientu ārstēšanas procesā. Šādā veidā klīnika spēj sniegt augstas kvalitātes pakalpojumus ikvienam apmeklētājam. 

Zvērināta advokāte Ilona Bulgakova

Lokomotīves 22-2, Rīga LV-1057
tirdzniecības centra "Akropole" apkaime, Maskavas iela, dz/stacija "Jāņavārti"- "Daugmale" apkaime, Rīga

M-Gottwald, SIA

Pārvadājam bez starpniekiem - 100% mūsu autoparks!
Braslas 22, Rīga, LV-1035
Apraksts: Kravu pārvadājumi Rīga un Latvija. Darbs būvlaukumos: manipulatora pakalpojumi. Licence kravas komercpārvadājumiem Latvijas teritorijā. Licence starptautiskajiem kravas komercpārvadājumiem. Atļauja lielgabarīta un smagsvaru kravu pārvadājumiem.

Džaivs, Salons

Krišjāņa Barona 90, Rīga LV-1001
Salonā "Džaivs" šuj tērpus:: ✓ Sporta dejām ✓ Šova dejām ✓ Mākslas vingrošanai ✓ Daiļslidošanai ✓ Baletam ✓ Kāzu kleitas ✓ Vīriešu kreklus ✓ Smokingus ✓ Frakas Salons „DŽAIVS”: Pieredzējušie deju tērpu šūšanas meistari piepildīs Jūsu sapni uzšujot skaistāko deju tērpu.

Lubeco, SIA

"Puriņi", Ārlavas pagasts, Talsu nov., LV-3260
Apraksts:

SIA "Lubeco" ir ģimenes uzņēmums Talsu novadā, kas audzē zemenes vairāku hektāru platībā, bioloģiskas cidonijas un pārstrādā dažādus augļus un ogas dabīgos, veselīgos produktos ar zīmolu Pikolo. Uzņēmumā ražo mīkstas un sulīgas sukādes ar izteiksmīgu garšu, kā arī vitamīniem bagātas sulas un sīrupus.  Šie produkti ir īpaši iecienīti kā dāvana sadarbības partneriem un darbiniekiem.

Liels lepnums mums ir par pašu audzēto zemeņu zīmolu “Latvijas Zemenes”, kas ir garants ikvienam pircējam, ka tiek iegādātas tiešām Latvijā audzētas zemenes. Aicinām braukt ekskursijā pie mums - parādīsim saimniecību un ražotni, kā arī dosim degustēt Pikolo gardumus! Ziemā un rudenī iespējams apskatīt ražotni, savukārt pavasarī un vasarā vēl papildus var redzēt zemeņu un cidoniju laukus.

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Apraksts:

Latvijā ražotas mīkstās mēbeles. SIA "B-12" izgatavo augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Mūsu klienti ir gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumi un privātpersonas. Uzņēmumam izveidojusies ilgtermiņa sadarbība gan ar dažādiem uzņēmumiem, gan ar dizaineriem. Mūsu interneta mājaslapā jūs varat iepazīties ar mūsu pēdējā laikā izgatavoto produkciju. Mīksto mēbeļu pasūtīšana, ražošana, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, labošana, pārvilkšana, restaurācija Rīgā, Latvijā. Latvijā ražotas mēbeles, roku darbi.

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68A, Rīga, LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

AutoRentRiga, auto noma Rīga, Jūrmala, Lidosta

Turpinām strādāt klātienē!
Zolitūdes 71B, Rīga, LV-1029
Papildus aprīkojuma noma:: ✓ bērnu sēdeklīši - no 5 EUR par nomas dienu ✓ navigācijas sistēmas ar pilnām Latvijas un Eiropas kartēm - sākot no 5 EUR par nomas dienu ✓ jumta nodalījums – divpusīgi atveramie bagāžnieki - sākot no 5 EUR par nomas dienu Pieejamo automašīnu klases: ✓ Small ✓ Compact ✓ Middle ✓ SUV, 4x4 ✓ Business ✓ Lux ✓ Minivan, 8+1 ✓ Cargo

Ātrums Serviss Pluss, SIA, Auto gāzes iekārtas

Auto gāzes iekārtas DIGITRONIC dīleris Baltijā🚘🤝
Lubānas 86, Rīga LV-1073
Apraksts:

Autogāzes iekārtu tirdzniecība. Auto rezerves daļas visu marku automašīnām. Gāzes aprīkojuma ražotāja "KING” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs.