Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
Sadzīves tehnikas vairumtirdzniecība. Tirdzniecības markas: Blanco, Elica, ISE, Officine GULLO, Snaige, BORA, BOSCH, AEG, ELECTROLUX, Tehnika virtuvei: veļas mazgājamās mašīnas, veļas mazgājamās mašīnas ar žāvēšanu, trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, saldētavas, mikroviļņu krāsnis, plītis, tvaika nosūcēji Elica un Gorenje,

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

Krišjāņa Barona 25 - 3, Rīga, LV-1011
Tulkošanas pakalpojumi, tulkošanas biroji. Rakstiskie un mutiskie tulkojumi. Rakstiskie tulkojumi ar notāra apstiprinājumu. Tulkojumi, (tulkošana) no/uz, albāņu, amhāru, angļu, arābu, armēņu, afrikandu, azerbaidžāņu, baltkrievu, bulgāru, čehu, holandiešu, maltiešu, norvēģu, slovāku, slovēņu, somu, spāņu, poļu, portugāļu, puštu,

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
"Onninen":

Tirdzniecības vietas Onninen Express ir pašapkalpošanās veikali, kas piedāvā pasaulē vadošo ražotāju kvalitatīvas preces ūdensapgādei, siltumapgādei, saules enerģijas risinājumiem, ventilācijai, gaisa kondicionēšanai, elektroapgādei, pneimatika, kā arī stiprinājumi, instrumenti, ķīmija un profesionāli darba apģērbi. Ja nepieciešamā prece nav pieejama veikalu sortimentā, to var pasūtīt no Onninen centrālās noliktavas un nākamajā dienā saņemt Express veikalā. Veikalos var saņemt profesionālas konsultācijas par precēm, kā arī ieteikumus inženiersistēmu komplektācijai.

Sarežģītāku jautājumu gadījumos, konsultācijas klientiem sniegs diplomēti projektu tirdzniecības inženieri. ONNINEN EXPRESS Dārzciems

Dārzciema iela 39, Rīga

Mob. tālr. 25672333

E-pasts: darzciema@onninen.com

Darba laiks: darba dienās no 7:30 līdz 18:00

ONNINEN EXPRESS  Pārdaugava

Raudas iela 12b, Rīga Mob. tālr. 23444335

E-pasts: pardaugava@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas iela 14, Valmiera

Mob. tālr. 23444332

E-pasts: valmiera@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Liepāja

Zemnieku iela 60, Liepāja

Mob. tālr. 23444334

E-pasts: liepaja@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 Latgales reģionā jums palīdzēs Onninen tirdzniecības pārstāvis Ainārs Turčinskis Mob. tālr. 27 316500 E-pasts: ainars.turcinskis@onninen.com

Meltekss EB, SIA, zārku ražošana, tirdzniecība Vidzemē

"Silkalni", Dikļu pagasts, Valmieras nov. LV-4223
Par uzņēmumu:

"Meltekss EB" SIA nodarbojas ar apbedīšanas piederumu izgatavošanu un tirdzniecību. Ražojam koka un cēlkoka zārkus, apbedīšanas urnas, koka krustus. 

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

"Patrioti", armijas preču, darba apģērbu, apavu veikals Rīgā. Veikalā ir pieejamas gan armijas preces, gan civilās preces aktīvai atpūtai no Zviedrijas, ASV, Vācijas, Holandes, Anglijas, Francijas. Pieejami formas tērpi, darba apģērbi un apavi, kā arī armijas apavi. Strādājam pa visu Latviju, piegāde visā Latvijā.

ArtFabrics, SIA, ierāmēšanas salons

Skolas 27, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA "Artfabrics" nodarbojas ar visu veidu ierāmēšanu. Mūsu praksē ir noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan dizaina objektus. Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras saistītas ar mākslu, dizainu u.c. Esam atvērti dažādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju!

Latvir, SIA, Apbedīšanas birojs

Kalnciema 115, Rīga LV-1046
Pakalpojumi:: ✓ Apbedīšanas pakalpojumi ✓ Kapavietu labiekartošana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru organizēšana ✓ Katafalka pakalpojumi ✓ Morga pakalpojumi ✓ Kremācija Apraksts:

Apbedīšanas birojs "Latvir" ir apbedīšanas pakalpojumu uzņēmums, kurā tiek piedāvāti visi nepieciešamie apbedīšanas pakalpojumi. Mūsu darbinieki ir ar ļoti lielu darba pieredzi un palīdzēs Jums, sniedzot apbedīšanas pakalpojumus smagajā dzīves brīdī.

printeru-kartridzi.lv, internetveikals

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Pastāvīgiem klientiem labākā cena:

Veicot patstāvīgus pasūtījumus mūsu interneta veikalā, mēs Jums izveidosim īpašu atlaižu programmu un sniegsim labāko cenu printeru kārtridžiem.

Kā pasūtīt printeru kārtridžus?:

 Mums ir ļoti svarīgi mūsu klienti, tāpēc esam parūpējušies par dažādiem piegādes veidiem. Rīgā un Rīgas rajonā ir pieejama arī "Super ātrā kārtridžu piegāde". Kā tā izpaužas? Pirms pasūtījuma veikšanas zvaniet mums un sakiet, ka jāpiegādā kārtridži tuvāko stundu laikā, un mēs to paveiksim. Tā kā Printeru Kārtridži - Kārtridžu E-veikals ir nodrošinājis dažādus piegādes veidus, tad kārtridžu piegāde ir pieejama visā Latvijā.

Labs IT serviss, biroju tehnikas, datortehnikas apkalpošana

Riepnieku 6-2.st., Rīga, LV-1050
Izvēlies savu pakalpojumu!:

"Labs IT Serviss" ir progresīvi domājoša speciālistu komanda, kura piedāvā saviem klientiem stabilus pakalpojumus.  Izvēlieties vienu no zemāk redzamajiem "Labs IT Serviss" pakalpojumiem, lai uzzinātu par tiem plašāku informāciju. Ja rodas papildus jautājumi vai arī ir nepieciešama precīzāka informācija, sazinieties ar mums!

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Tasvet, SIA, Džinsu veikals Rīgā

Kārļa Mīlenbaha 4-2.st., Rīga LV-1050
Apraksts: Mēs piedāvājam kvalitatīvu un mūsdienīgu džinsa apģērbu un tā izstrādājumus par pieņemamām cenām bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem.
ZL.LV iesaka

KPK, SIA, Deratizācijas, dezinsekcijas, dezinfekcijas pakalpojumi

Turpinām strādāt klātienē!
Pleskodāles 1A, Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

Deratizācija, dezinfekcija visā Kurzemē, Rīgā, Jelgavā, Siguldā un citur Lavijā! Viens no lielākajiem deratizācijas, dezinfekcijas uzņēmumiem! Vēršoties pēc palīdzības pie SIA "KPK" kvalificētajiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi, jūsu ieguvums būs profesionāla un operatīva grauzēju un insektu iznīcināšana ar kvalitātes garantiju un individuālu pieeju katram klientam.

Ābelītis Oskars - ārsta prakse akupunktūrā

Tērbatas 36-4, Rīga LV-1011
Par Dr. Oskaru Ābelīti:

Pēc Rīgas medicīnas institūta beigšanas 1982. gadā strādāju Liepājas rajona centrālajā slimnīcā. 90. gadu sākumā specializējos Austrumu medicīnā. Laika gaitā papildināju zināšanas ārzemēs. Esmu akupunktūras un biorezonanses ārsts. Tas ietver dažāda veida iedarbību ar adatām, sildīšanu, spiedienu, masāžu uz bioloģiski aktīviem punktiem. Ar akupunktūras metodēm var samazināt vai novērst galvas, muguras sāpes, sprandas stīvumu, reiboņus, roku tirpšanu, locītavu sāpes, krampjus, koriģēt izliektu, deformētu mugurkaulāju. Biorezonanses metode palīdz noteikt slimos orgānus, audus, atrast sēnītes, vīrusus, baktērijas, parazītus, dažādus toksīnus, neskaidru, slimīgu stāvokļu cēloņus un uz tiem iedarboties.

Samalin, SIA

Latgales 322D, Rīga LV-1063
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem

Samalin, SIA

Saules 63B, Madona, Madonas nov., LV-4801
Industriālās eļļas, kuģu eļļas, eļļas kuģiem, eļļas vieglo, auto dzinējiem, eļļas kravas auto dzinējiem, dzinēju eļļas, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, tehniskie šķidrumi, hidrauliskās eļļas, reduktoru eļļas, turbīnu eļļas, kompresijas eļļas, smērvielas, eļļas, 5W30, 10W40, 15W40, 5W40, M-14V2, M14G2CS, VMGZ, HLP46, HLP32, KS-19. G-Box ATF

Samalin, SIA

Murmastienes 5, Rīga LV-1073
Degvielas, naftas produktu vairumtirdzniecība

Samalin, SIA

Sakas 5, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Produkcija: ✓ Vieglo auto dzinējiem: motoreļļas, eļļas divtaktu dzinējiem, ķēžu eļļas, transmisijas eļļas, servisa produkti, smērvielas, tehniskie šķīdumi. ✓ Kravas auto dzinējiem: motoreļļas, transmisijas eļļas, hidrauliskās eļļas, smērvielas. ✓ Industriālās eļļas ✓ Eļļas kuģiem
ZL.LV iesaka

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Apraksts:

SIA "Ivars Feldbergs", Akmeņkaļu darbnīca (diplomēts amata meistars) - ir uzņēmums, kas nodarbojas ar akmens apstrādi, kapu pieminekļu un akmens skulptūru izgatavošanu. Piedāvājam arī ainavu arhitektūras pakalpojumus- dārza iekārtošanu ar gleznainu ainavu, izmantjot akmeņus.

Ārstes - psihoterapeites Intas Kalniņas prakse

Palasta 10, Rīga LV-1050
Apraksts:

Mēs esam ārsti, kuri specializējušies psihoterapijā atbilstoši specialitātes profesionālajiem standartiem. Esam sertificēti Latvijas Ārstu biedrībā, kā arī pārstāvam Latvijas Ārstu Psihoterapeitu asociāciju. 

Sakarā ar pieaugošo stresu un paaugstināto spriedzi sabiedrībā, arvien vairāk cilvēku izjūt nepieciešamību pēc palīdzības depresijas, neirotisku traucējumu, veģetatīvas traucējumu u.c. gadījumos.

Mēs piedāvājam empātisku, uz savstarpēju sadarbību orientētu psiholoģisku palīdzību, kas ietver dažādus psihoterapijas veidus – psihodinamisko un psihoanalītisko psihoterapiju, atbalsta terapiju, integratīvo psihoterapiju, psihoanalīzi, pāru konsultēšanu un terapiju, smilšu terapiju, pusaudžu konsultēšanu, grupu terapiju, konsultēšanu skype.

Rīgas saldētava, SIA, Noliktava, Aukstā noliktava, Saldētava, Biroju telpu noma

Robežnieku 7, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA “Rīgas Saldētava” sniedz preču uzglabāšanas pakalpojumus PVD sertificētā noliktavu kompleksā ar regulējamu uzglabāšanas temperatūras režīmu. Uzglabāšanas temperatūras diapazons +4 C līdz -18 C, kas uzstādāms atsevišķi 12 autonomām noliktavu kamerām. Noliktava pilnībā atbilst pārtikas aprites uzņēmumu vajadzībām, kuras darbojas ar gaļas produktiem, zivīm, piena produkciju, augļiem, dārzeņiem, kā arī veic šādu produktu pārstrādi, šķirošanu, tirdzniecību, u.c. Noliktavas atrašanās vieta Mārupē, Rīgas lidostas tuvumā, nodrošina ērtu piebraukšanu gan vieglajam, gan kravu transportam.