Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SIA Ceļojumu laiks, tūrisma aģentūra Rīgā

Volguntes 27-14, Rīga, LV-1046
Apraksts: Organizējam kolektīviem un skolēniem ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā pa Latviju, uz Lietuvu, Igauniju, Poliju, Ukrainu, Rumāniju, Skandināvijas valstīm un citām Eiropas valstīm. Organizējam ceļojumus un ekskursijas ar autobusu gida vadībā skolēniem pavasara, vasaras un rudens brīvdienās, kā arī jebkurā citā laikā. Organizējam kruīzus no Rīgas. Rezervējam viesnīcas. Noformējam ielūgumus tūrisma vīzas saņemšanai.
ZL.LV iesaka

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.

Bērnu preču veikals MIMIKID

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 5, Rīga, LV-1011
bērnu veikals, bērnu mēbeles, bērnu rati, bērnu istaba, mēbeles jaundzimušiem, viss jaundzimušiem, aksesuāri bērnu istabai, bērnu gultas veļa, bērnu rotaļlietas, attīstošās rotaļlietas, bērnu apģērbi, rati divi vienā, Hesba, Baby expert, Erbesi, Picci, Julius Zollner, Noppies, baldahīni, matrači bērnu gultai, šūpulis, bērnu preces, pledi,

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1B, Rīga, LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

Latvijā piedāvājam PENOSIL, OLIVÉ, TEMPSI, CETRIS, SILBONIT un AQUAFIRE zīmolu produktus. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem.

Apraksts:

Wolf Group ir ražošanas uzņēmums, kas atrodas Igaunijas galvaspilsētā un ir specializējies dažādu būvķīmijas produktu ražošanā – celtniecības putas, līmes, hermētiķi, tīrīšanas produkti, instrumenti un celtniecības materiāli (apdares un celtniecības plāksnes) profesionāļiem un lietošanai mājas apstākļos. Uzņēmums tika dibināts 1994. gadā un strauji attīstījās no mazumtirgotāja par vienu no vadošajiem ražotājiem Eiropā. Wolf Group ražotnes un tirdzniecības filiāles atrodas Igaunijā, Spānijā un Francijā. Atsevišķi tirdzniecības filiāles atrodas Latvijā, Lietuvā, Ukrainā, Rumānijā, Portugālē, Vācijā un Apvienotajā Karalistē. Grupas eksporta tīkls pārklāj vairāk nekā 70 valstis un sniedzas no ASV līdz Jaunzēlandei, no Norvēģijas līdz Dienvidāfrikai un no Brazīlijas līdz Japānai.

Taunatiņu truši

Dobelnieki, Aleksandra 12, Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Piedāvājumā svaiga truša gaļa (vesels vai puse truša) un lietošanai gatavs produkts "Truša gaļas bumbiņas buljonā", kas paredzētas gan maziem gan lieliem. 130 g lielā burciņa atvieglo mājas soli, jo tajā esošais produkts ir gatavs lietošanai, to var sildīt, pievienot citiem ēdieniem vai ēst tieši no burciņas. Ar trušu audzēšanu Vitas Zalcmanes saimniecība nodarbojas jau vairāk nekā 15 gadus, kad darbošanos uzsāka ar divām trušu mātēm, domājot par savas ģimenes apgādi ar veselīgo un diētisko gaļu. Nu ganāmpulks ir stipri lielāks, tomēr ir saglabāta sākotnējā attieksme pret dzīvniekiem un to ēdināšanu - ziemā galvenokārt ar sienu, vasarā zāli, dodam arī burkānus, bietes, ābolus un kāpostus no pašu dārza, spēkbarību." Taunatiņu truši" lepojas ar izveidoto PVD reģistrēto kautuvi un mājražošanai paredzēto telpu, realizējot LEADER programmas atbalstītu projektus. Produktus iespējams iegādāties vairākos veikalos Rīgā, Ogrē, Ikšķilē, Jelgavā, kā arī atbraucot uz Dobelniekiem.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

BaltService, SIA

Ganību dambis 21B, Rīga LV-1005
Pakalpojumi: ✓ Siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Kondicionēšanas sistēmas ✓ Gaisa mitrināšanas un sausināšanas sistēmas ✓ Apkures sistēmas ✓ Dūmu novadīšanas sistēmas ✓ Serviss ✓ Konsultācijas, apsekošana un diagnostika ✓ Projektēšana ✓ Gaisa vadu tīrīšana ✓ Siltums no dūmgāzēm, notekūdeņiem un kompresoriem

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

Vetklinika24, SIA, diennakts veterinārā klīnika

Dzelzavas 17, Rīga LV-1084
Apraksts:

Sniedzam kvalitatīvu neatliekamu veterinārmedicīnisku palīdzību 24 stundas diennaktī.

Klīnika ir aprīkota ar atsevišķu neatliekamās palīdzības bloku, stacionāru un intensīvās aprūpes iekārtām, kas paredz pacientam nepieciešama mikroklimata nodrošināšanu. Papildus diagnostikas veikšanai klīnikā atrodas arī laboratorija un vizuālās diagnostikas iekārtas – ultrasonogrāfiskai, rentgenogrāfiskai un zobu rentgenogrāfiskai izmeklēšanai

Ikdienā piedāvājam arī terapeitiskas un ķirurģiskas konsultācijas, tai skaitā gastroenteroloģiskas, dermatoloģiskas, stomatoloģiskas, ortopēdiskas un neiroloģiskas konsultācijas.

Gvardea, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ogrē, grāmatvedības ārpakalpojums

Upes prospekts 18A, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Attaisnojuma dokumentu pārbaude, grāmatošana un apstrāde ✓ Rēķinu izrakstīšana un nosūtīšana klientam ✓ Ikmēneša PVN deklarācijas sagatavošana ar pielikumiem, izmantojot EDS sistēmu ✓ Darba algas, slimības naudas, atvaļinājuma naudas, darbinieku personīgo kontu kārtošana, darba algas izmaksu saraksta sagatavošana ✓ Krājumu inventarizācija ✓ Debitoru un kreditoru uzskaite ✓ Ieņēmumu un izdevumu aprēķins ✓ Gada pārskata sastādīšana un citu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID, izmantojot EDS sistēmu ✓ Gada ienākuma deklarācijas sagatavošana un iesniegšana EDS sistēmā ✓ Operatīvās bilances sagatavošana un iesniegšana vadībai, bankām un līzinga kompānijām ✓ Konsultācijas

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki
ZL.LV iesaka

A Fruits, SIA

Lubānas 82D, Rīga, LV-1021
Apraksts: Augļi – dārzeņi tā ir mūsu ikdiena, ar ko mēs lepojamies. Mūsu mērķis ir sniegt profesionālu apkalpošanu ikvienam pircējam, ko līdz šim esam veiksmīgi darījuši visās Baltijas valstīs. Mūsu vīzija ir būt līderiem savā sfērā, kas rūpējas par veselīgu dzīvesveidu, un ar katru pārdoto kilogramu augļu uzlabot veselību un dzīves kvalitāti mūsu klientiem.

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.

Dārza Tehnika, SIA, Husqvarna veikals-serviss

Viskaļu 25, Rīga LV-1026
Apraksts:

25 gadu pieredze! SIA "Dārza Tehnika" nodarbojas ar dārza un meža tehnikas tirdzniecību, dārza tehnikas apkopi un servisu. Mūsu veikalā ir pieejami plašā klāstā meža un dārza tehnikas pazīstamāko zīmolu motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, kultivatori (dārza frēzes), celmu frēzes, dzīvžoga šķēres, lapu pūtēji, raideri, mauriņa traktori, traktori, sniega pūtēji, aeratori, zaru smalcinātāji, motori (dzinēji) un rezerves daļas. Preču piedāvājumā ir arī tehnika mežam - tā apkopei nepieciešamie piederumi un rezerves daļas.

Progmeistars, SIA

Pulkveža Brieža 6-1, Rīga LV-1010
Apraksts:

Progmeistars piedāvā: datoru kursi skolēniem, datoru kursi, datorkursi skolēniem, datorkursi, programmēšanas kursi skolēniem, programmēšanas kursi, programmēšanas valodas Go, Python, C, C++, C#, Java, Unity.

Dana, SIA, Rīgas filiāle

Kārļa Ulmaņa gatve 201, Rīga LV-1029
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dana" ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Vilevi, SIA, Darba drošības uzņēmums

Graudu 29A, Rīga, LV-1058
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vilevi, SIA, darba drošības Kurzemes filiāle

Šķērsu 6, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Vilevi, SIA, darba drošība Latgales filiāle

Rīgas 22A, Daugavpils, LV-5401
Maksas juridiskās konsultācijas darba likumdošanā darba devējiem un darba ņēmējiem. Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, uzturēšana. Darba vides riska, (risku) novērtēšana, mērījumi. Darba drošība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Darba aizsardzība Daugavpilī, Rēzeknē, Krāslavā, Viļānos, Balvos. Ugunsdrošība