Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

APE MOTORS, SIA, Auto rezerves daļu veikals-noliktava

Dzelzavas 120J, Rīga, LV-1021
Instrumenti. Auto rezerves daļas, Akumulatori. Vieglo automobiļu, rezerves daļu un piederumu tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Bremžu diski BREMBO, FREMAX, FERODO, BLUEPRINT; kluči, loki FERODO, BLUEPRINT, BREMBO, suporti BUDWEG, ELSTOCK, FTE; Troses PIMAX: Sajūgi LUK, SACHS, VALEO, AISIN, EXEDY. Pirksti, stieņi, sviras, balsti, bukses,

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets
ZL.LV iesaka

Durvju Eksperts, salons, SIA Iekšdurvis

Uriekstes 3 k-3, Rīga, LV-1005
Ekskluzīvu durvju salons Rīgā:: ✓ Slēptās durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Stikla durvis ✓ Spoguļa virsmas durvis ✓ Sienā iebūvētas durvis ✓ Durvis ar dažāda izmēra kārbām un aplodām ✓ Masīvkoka iekšdurvis un ārdurvis ✓ Durvis pēc individuāla pasūtījuma ✓ Tehniskās durvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Dizaina durvis ✓ Energoefektīvas durvis ✓ Durvju rokturi ✓ Smart lock ✓ Sienā iebūvējamas alumīnija grīdlīstes ✓ Akustiski sienu paneļi

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18. novembra 127A, Daugavpils, LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
Siltumnīcas, interneta veikali, tapetes, lamināts, žalūzijas jumta logiem, jumta logu žalūzijas, finieris, Būvmateriāli, būvmateriālu veikals, būvmateriālu veikali, celtniecības materiāli, būvmateriālu piegāde, būvmateriālu piegādes, būvmateriālu veikali Rīgā, būvmateriālu veikals Rīgā, būvmateriālu tirdzniecība, celtniecības

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

GRĀMATVEDĪBAS STIPRINĀJUMI, SIA

Meirānu 5, Rīga, LV-1073
Grāmatvedības pakalpojumi:

SIA "Grāmatvedības Stiprinājumi" sniedz pilna apjoma grāmatvedības pakalpojumus par saprātīgu cenu gan jauniem un mērķtiecīgiem uzņēmējiem, gan uzņēmējiem, kas Latvijas tirgū ir jau ieņēmuši stabilu vietu un dažādu iemeslu dēļ vēlas uzlabot grāmatvedības pakalpojumu kvalitāti, un saņemt personiskāku un elastīgāku attieksmi. SIA "Grāmatvedības Stiprinājumi" nāk talkā arī saimnieciskās darbības veicējiem un pašnodarbinātajiem, kā arī sniedz konsultācijas grāmatvedībā.

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns juridiskie pakalpojumi:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem. ✓ Darba un ģimenes tiesības: Padomi darba līgumiem, ģimenes strīdu risināšanā. ✓ Komerctiesības: Atbalsts uzņēmējdarbībā, M&A. ✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem. ✓ Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās. ✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām. ✓ Juridisko atzinumu sagatavošana: Sagatavošana juridiskus atzinumus. ✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem. ✓ Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.

AV metāls, SIA

Krustpils 12D, Rīga, LV-1073
Apraksts:

SIA "AV Metāls" darbības virziens ir tērauda un alumīnija izstrādājumu ražošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Balkonu, lodžiju, lapeņu, terases, verandas iestiklošanas darbi, iestiklošana. Izgatavojam logu atveramas un fiksētas alumīnija bīdāmās konstrukcijas. Auto nojumes un dekoratīvie jumtiņi, konstrukcijas no alumīnija profila. Verandas un lapenes uzstādīšana, iestiklojums. Polikarbonāta izstrādājumi. Metāla vārtiņu izgatavošanas un uzstādīšana. Ražojam pirts krāsns. Ilgās degšanas krāsns ar augšējo un apakšējo kolektoru ar ventilatoru un ar apgriezienu regulējošu ventilatoru. Siltumnīcas apkures krāsns. Krāsns vasarnīcai, bungalo, garāžas BULERJANS tipa. Apkures krāsnis. Apkure. Malkas krāsns. Krāsns AVELON. Ugunskura vietas.

Metāla metinātas konstrukcijas. Nerūsējošā tērauda margas. Vārtiņu ražošana. Piegāde, uzstādīšana, garantija. Ražošanas uzņēmums Latvijā. Rīga, Rīgas rajons.

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.

Lingva Tev SIA, tulkojumu birojs

Brīvības 85-8, 2.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Rakstiskie tulkojumi ✓ Dokumenta kopijas apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pašā birojā ✓ Teksta izdruka Par tulkošanas biroju:

Tulkošanas birojs SIA "Lingva Tev" Latvijā darbojas kopš 1994. gada. Šajā laikā savus pakalpojumus esam snieguši gan Latvijas tulkošanas tirgū, gan Amerikā, Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Krievijā un Igaunijā. Esam veikuši tulkojumus gan lieliem tirdzniecības, celtniecības, farmācijas, juridiskiem uzņēmumiem, gan Latvijā un ārvalstīs dzīvojošām privātpersonām.

EiroVest, SIA

Hanzas 16, Rīga LV-1045
Apraksts: Semināru un kursu apmācības uzņēmumu un organizāciju vadītājiem, grāmatvedības, finanšu nodaļu, personāldaļu un lietvedības darbiniekiem Latvijas lielākajās pilsētās. Seminārus vada praktizējoši speciālisti, nodokļu konsultanti, VID speciālisti, zvērināti revidenti un citi profesionāli lektori.

Metala grafika, SIA

Rencēnu 20, Rīga, LV-1073
Aprīkojums:

Izmantotais aprīkojums ļauj strādāt ar visām tirgū pieejamajām jebkura veida un krāsas pulverkrāsām, ieskaitot specializētas iespējas ar dažādiem dekoratīviem efektiem (metāla, muarē, āmura efekts, laka ar sudraba un zelta dzirksti utt.). Mēs izmantojam pulverkrāsas no labākajiem ražotājiem - Teknos (Somija), AkzoNobel (Turcija), Neokem (Grieķija), Jotun (Norvēģija), Axalat (ASV). Fasādes konstrukciju krāsošanai izmantojam augstas kvalitātes arhitektoniskas pulverkrāsas uz poliestera sveķu bāzes, kurām ir lieliska noturība pret laikapstākļiem.

Katalogā RAL CLASSIC šobrīd ir 213 krāsas, tostarp 15 perlamutra, 5 luminiscējošās un 2 dzelzs.

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika

Bogdanovs Vladimirs, veterinārārsts Bolderājā un Jūrmalā

Dzintaru prospekts 60-3, Jūrmala LV-2015
Apraksts:

Veterinārārsts, vetārsts, veterinārā palīdzība Jūrmala, Rīga, Bolderāja. Bogdanovs Vladimirs - veterinārārsts Jūrmalā, vetārsts Bolderājā. Pakalpojumu klāstā ietilpst vakcinācija, analīzes, mikročipi, ES pases, ķirurģija, kastrācija, sterilizācija, vīrusu un lipīgās slimības, mājas vizītes, izmeklējumi, klīniskā izmeklēšana, konsultācijas. Pieņemšana Bolderājā, Keramikas 2-70, Rīga.

Artūrs Kurbatovs, juridiskie pakalpojumi

Raiņa 10-29, Jelgava LV-3001
Apraksts: Juridiskie pakalpojumi apstrīdēšanā, pārsūdzībā, pirmajā un otrajā tiesas instancē administratīvajās, administratīvo pārkāpumu un civiltiesiskajās attiecībās. Strādāju Rīgā, Pierīgā, Jūrmalā, Jelgavā vai attālināti. Vienlaikus neesmu aprobežots ar administratīvajām robežām. Komunicēju latviski, krieviski un angliski. Jurists Artūrs Kurbatovs - arī online konsultācijas.

Beauty, modes bižutērijas un aksesuāru veikals, SIA Forte Pluss

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Apraksts: Bižutērijas tirdzniecības veikals. Piedāvā visa veida bižutēriju, apzeltītu bižutēriju, kā arī bižutēriju ar Swarovski kristāliem. Viss jūsu skaistumam! Uzņēmums piedāvā arī bižutērijas vairumtirdzniecību. Uzņēmums piedāvā arī īpašus piedāvājumus klienta kartes īpašniekiem.

Mi Lab, SIA, skūteri un roboti

Dārzciema 58, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mi Lab ir uzņēmums, kas specializējas elektrisko skrejriteņu, mopēdu un velosipēdu tirdzniecībā, kā arī rezerves daļu piedāvāšanā. Mēs nodrošinām remontu un rezerves daļas:

✓ Elektriskie skrejriteņi, velosipēdi ✓ Roboti putekļu sūcēji ✓ Mobilie telefoni ✓ Li-Ion akumulatori ✓ Akumulatoru instumenti

Klienti var pieteikties remontam vai konsultācijai, zvanot vai rakstot mums vai gaidām mūsu adresē Dārzciema ielā 58, Rīgā.

 

Autovilma, autoserviss

Krustpils 71, Rīga LV-1057
Par uzņēmumu: "Autovilma" ir autoserviss Rīgā, Krustpils ielā 71, kas nodarbojas ar automašīnu remontu un sagatavošanu tehniskajai apskatei. Klientiem tiek piedāvāts dzinēju remonts, metināšana un savirzes regulēšana, kā arī auto elektriķa pakalpojumi, bremžu stends un citi pakalpojumi. Nepieciešamības gadījumā, klienti tiek bez maksas aizvesti no mūsu autoservisa, bet pēc remonta – atvesti uz servisu. Cenas pieņemamas visiem.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.