Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Mārupes zieds, SIA, Ziedu veikals

Mazā Pils 15, Rīga, LV-1050
Ziedu veikals Vecrīgā, Rīgā, ātra ziedu piegāde Rīgas rajonā, Sēru vainagi, sēru pušķi, sēru lentes, ziedu kompozīcijas, ziedu pušķi - kāzām, kāzu, līgavām, līgavu, svētkiem, kāzu mašīnu dekori, Grieztie ziedi, ziedu pušķu piegāde Rīgā, Rīgas rajonā, Telpaugi, mākslīgie ziedi, mākslīgo ziedu kompozīcijas

DiXDi, SIA

Tērvetes 67B, Jelgava LV-3008
Kases aparāts. Kases aparāti CHD, jauni un lietoti. Kases aparātu tirdzniecība, noma, serviss, apkalpošana Jelgavā, Rīgā, Dobelē, Bauskā, Saldū. Cenu marķēšanas pistoles. Svītru kodu skaneri. Skeneri. Elektroniskie uzlīmju svari. Elektroniskie svari jauni un lietoti.

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
Krišjāņa Valdemāra 33, Rīga LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Vīriešu griezumi, ✓ Vīriešu matu tonēšana, ✓ Sieviešu matu griezums, ✓ Sieviešu matu veidošana, ✓ Sieviešu matu krāsošana, ✓ Sakņu krāsošana, ✓ Šķipsnas, ✓ Ilgviļņi, ✓ Vakara frizūras, ✓ Matu maska, ✓ Manikīrs, ✓ Pedikīrs, ✓ Skropstu krāsošana, ✓ Uzacu krāsošana, ✓ Uzacu korekcija.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

Master Glass, SIA, Darbnīca

Medemciems, Pastermuižas 7, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
Stiklinieku darbi:

Spoguļu un stikla izgatavošana pēc pasūtījuma.

✓ Izgatavošana, piegāde, uzstādīšana, montāža ✓ Griešana, pulēšana, slīpēšana, urbšana, metināšana ✓ Facete, plēvju, aizsargplēvju līmēšana, rāmēšana ✓ Zīmējumi uz spoguļa vai stikla ar smilšu strūklu ✓ Stikla paketes

Master Glass, SIA, Stiklinieku darbnīca

Latgales 116, Rīga LV-1003
Spoguļu, stikla izgatavošana, Spoguļu, stikla tirdzniecība, Spoguļu montāža, uzstādīšana, griešana, slīpēšana, urbšana, pulēšana, Stikla griešana, urbšana, matēšana, Plēvju, aizsargplēvju līmēšana un rāmēšana, Facete, Stiegrots, rūdīts stikls, Virtuves paneļu stikla izgatavošana, uzstādīšana, Kamīnu

Auto Metro, SIA, Amerikas auto daļu veikals

Liepājas 35 k-1, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Amerikas automašīnu rezerves daļu veikals.

ZL.LV iesaka

Dent DI, SIA

Zirņu 8 - 60, Rīga, LV-1013
Apraksts:

Uzņēmums "Dent Di" dibināts 2003. gadā un sekmīgi darbojas Latvijas tirgū, pakāpeniski paplašinoties un pilnveidojoties. Klīniku dibinot, tika izvirzīts uzdevums darbu organizēt tā, lai pacients varētu vienuviet risināt dažādas sarežģītības problēmas - no vienas virsmas plombēšanas līdz pat implanta ieskrūvēšanai un pilnīgai sakodiena restaurācijai. Komanda ar šo uzdevumu ir tikusi galā un klīnikā "Dent Di" nodrošina visplašāko mūsdienu stomatoloģijas pakalpojumu klāstu.

Dental Klīnika, SIA Denta-Z

Pieņem tikai pēc pieraksta!
Bruņinieku 28-27, 2.st., Rīga LV-1011
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Denta-Z", piedāvā zobārstniecības pakalpojumus Rīgas centrā. Piedāvājam zobu protezēšanu, ārstēšanu, restaurēšanu, balināšanu.

GARĀŽA 37, Tolerance Auto, SIA

Sliežu 3, Rīga LV-1005
Apraksts:

"Garāža 37", autoserviss. auto remonts, apkope. Apdrošināšanas remonts.

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Apraksts: Kravas transporta noma, pakalpojumi. Automašīna ar celtni – manipulatoru. Smagais auto ar celtni. Mēbeļu furgons. Kravas mikroautobuss. Pārcelšanās serviss – Celtniecības materiālu, klavieru, tehnikas, mēbeļu, personīgo mantu pārvadāšana.
ZL.LV iesaka

SANDERS, Prezentreklāmas aģentūra, SIA

Oriģināla prezentreklāma un aktuāli piedāvājumi!
Braslas 29A - 2, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Individuāli izstrādātas biznesa dāvanas, reklāmas suvenīri. 24 gadu pieredze prezentreklāmā, profesionāla un aizrautīga komanda.

Ķigurs Inženieri, SIA

Džohara Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Apraksts:

Projektēšana, konsultācijas, autoruzraudzība, ekspertīze: - apkure, ventilācija, kondicionēšana (AVK); - dūmu nosūce (DN); - apkures katli, siltummezgli (SM); - ūdensapgāde un kanalizācija (UK, UKT); - siltumtrases (SAT); AVK, UK projektēšana BIM. Mob.: 29412902, E-pasts: juris.kigurs@gmail.com

Zriepas, SIA, riepu serviss

Andreja Saharova 9A, Rīga, LV-1082
Par uzņēmumu:

SIA "Zriepas" riepu serviss piedāvā plašu riepu izvēli par draudzīgām cenām. Katram auto braucējam, kurš iegādājas riepas pie mums, dāvinām bezmaksas montāžu. Piedāvājumā ir jaunas riepas, lietotas riepas un riepas pa vienai. Remontējam diskus 1h laikā vai atkarībā no noslodzes. Auto kondicionieru uzpilde ar garantiju.

„VALODU KOKS”, tulkošanas birojs Rīgas centrā

Ātra tulkojumu apstrāde klātienē un attālināti !
Lāčplēša 14-303, Rīga LV-1011
Tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Notariālie tulkojumi ✓ Biroja apliecinājums ✓ Mājaslapu tulkošana ✓ Juridiskie tulkojumi ✓ Medicīniskie tulkojumi ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Apostille un legalizācija ✓ Rediģēšana ✓ Maketēšanas pakalpojumi

Sarkandaugavas aptieka

Patversmes 1 k-1, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Aptieka Sarkandaugavā. Zāļu, medikamentu tirdzniecība, vitamīni, higiēnas preces, homeopātiskās zāles. Dezinfekcijas līdzekļi, maskas, pulsa oksimetri. Zāļu pasūtīšana, zāļu izgatavošana pēc pasūtījuma.

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga, LV-1012
Klasiskās mākslas galerija ANTONIJA piedāvā: ✓ Izsoles ✓ Gleznas ✓ Grafikas ✓ Porcelānu ✓ Porcelāna traukus ✓ Dizaina priekšmetus ✓ Iespieddarbus ✓ Antikvārus priekšmetus ✓ Mākslas darbus ✓ Izstādes Mākslas, antikvariātu un dizaina priekšmetu izsoļu nams:

Sniedzam konsultācijas mākslas darbu izvietošanai interjeros un padomus privātkolekciju, korporatīvo kolekciju veidošanai. Veicam pētījumus, darījumus un konsultācijas mākslas darbu novērtēšanai, ekspertīzei un restaurācijai. Rīkojam ikmēneša izsoles!

Redzi mani, Rīgas vājredzīgo un neredzīgo biedrība

Avotu 31, Rīga, LV-1009
Apraksts: Rīgas Vājredzīgo un Neredzīgo biedrības "REDZI MANI" misija ir apvienot cilvēkus ar redzes traucējumiem un viņu atbalstītājus, motivēt viņus līdzdarboties pilsoniskas sabiedrības veidošanā, veicināt cilvēku ar redzes traucējumiem dzīves kvalitātes uzlabošanos un iekļaušanos sabiedrībā, pārstāvēt šo cilvēku intereses valsts, pašvaldības un citās institūcijās, kā arī veicināt izglītības, nodarbinātības un vides pieejamības jautājumu risināšanu, aktīvi darbojoties pašiem cilvēkiem ar redzes traucējumiem, viņu atbalstītājiem un citiem sabiedrības pārstāvjiem.

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Sadzīves tehnikas remonts, serviss, labošana un mobilais izbraukuma remonts. Labojam visu no veļasmašīnas līdz apkures katliem un trauku mašīnai. Sadzīves tehnikas uzstādīšana un pieslēgums. Darbi tiek veikti laicīgi un kvalitatīvi. Darba vieta Rīgā un Rīgas apkaimē. Zvaniet un sarunāsim!