Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Pļavnieki, veterinārā klīnika, SIA Anivet

Darba laiks Lieldienās- 14.04.- 8.00-18.00. 15.04.-18.04.- brīvdienas!
Jukuma Vācieša 1C, Rīga, LV-1021
Profesionāls kolektīvs: SIA "Anivet" direktoram un galvenajam ārstam dakterim Anatolijam Kovaļonokam ir trīspadsmit gadu darba pieredze. Viņs ir beidzis Vitebskas Veterināro akadēmiju, līdz savas privātprakses atvēršanai ir strādājis vairākās Latvijas veterinārajās klīnikās. Dakteris Anatolijs ir ķirurgs un terapeits. "Mežciems" klīnikas vetārste Vēsma Mileika 2005. gadā ir beigusi Latvijas Lauksaimniecības akadēmijas veterināro fakultāti, izgājusi praksi Vācijā. Viņa ir terapeits, ķirurgs un arī eksotisku sīkdzīvnieku speciālists. Veterinārārsta asistente Jekaterina Onučina mācījusies Latvijas Lauksaimniecības universitātē, beigusi 4 kursus, izgājusi praksi vairākās Rīgas klīnikās, pēc tam mācījusies veterinārajā fakultātē Nīderlandē (Universiteit Utrecht Faculty of Veterinary Medicine). Veterinārajā klīnikā "Juglas ezers" strādā veterinārārste Una Raga, kas ir beigusi Latvijas Lauksaimniecības universitāti, kopā ar viņu mīluļiem palīdz speciāliste un praktiķe Baiba Bilkeviča.

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Propus, SIA

Varšavas 48, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ darba apģērbu ✓ darba cimdus ✓ darba apavus ✓ preces dzirdes aizsardzībai ✓ preces elpošanas aizsardzībai ✓ preces galvas aizsardzībai ✓ acu un sejas aizsarglīdzekļus u.c. Par uzņēmumu: SIA PROPUS ir dibināts 2009.gadā un veiksmīgi attīsta savu darbību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas gan mazumtirdzniecības, gan vairumtirdzniecības jomā, piedāvājot saviem klientiem modernu un kvalitatīvu produktu klāstu no pasaulē plaši pazīstamiem darba aizsardzības līdzekļu ražotājiem. Plašais preču klāsts, ko piedāvā uzņēmums SIA PROPUS, ļaus Jums izdarīt izvēli atbilstoši Jūsu vajadzībām un finansiālām spējām. Preču piegāde tiek organizēta sadarbībā ar kurjerpastu, kas ļauj veikt piegādes ātri un uz jebkuru klienta norādīto vietu.

Vecpilsētas drukātava, SIA

Mazā Muzeja 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Ātra un kvalitatīva druka no idejas līdz gatavam darbam.
ZL.LV iesaka

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

ZL.LV iesaka

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Valdo" piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums

Bruģis AA, SIA

Dundagas 7-48, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Apraksts:

BRUĢIS AA veic labiekārtošanas, bruģēšanas darbus, kā arī visa veida žogu uzstādīšanu un remontu Talsos un visā Kurzemes novadā. Labprāt sniegsim pakalpojumus Jelgavā un Rīgā.

Gercom, SIA

Augusta Deglava 50-19, Rīga LV-1035
Produkti:: ✓ Alumīnijs ✓ PVC ✓ Pilnstikla konstrukcijas ✓ Aizsargslēģi Par uzņēmumu:

SIA "Gercom" ir augstas kvalitātes alumīnija un PVC logu un durvju sistēmu piegādātājs un uzstādītājs Rīgā, kas nodrošina izcilu apdari gan komerciāliem, gan privātiem projektiem. Mūsu produkti tiek iegūti no labākajiem ražotājiem, kā PONZIO, ASSA ABLOY, Glazeri, GEZE, VBH, Penosil, Soudal, Glaskon un citiem. Mēs garantējam izcilu materiālu un tehnoloģiju kombināciju, kā arī nepārspējamu veiktspēju, izturību un stilu.

KRS apkures sistēmas, SIA

"Slokas", Bilskas pagasts, Smiltenes nov., LV-4706
Apraksts:

Apkure, ventilācija, ūdensapgāde un kanalizācija, santehnika Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Ogrē, Jelgavā, Rīgā. Apkures sistēmu, santehnikas, ventilācijas, kondicionieru uzstādīšana, serviss, apkalpošana, remonts. Granulu katlu montāža. Siltās grīdas. Santehnikas, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, duškabīnes, ūdens sildītāju, boileru, filtru uzstādīšana, montāža, remonts. Attīrīšanas iekārtas un kanalizācijas izbūve. Biodom apkures katli no ražotāja. Virtuves un vannas istabu mēbeļu atvešana, uzstādīšana.

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1A-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

Love Home Riga, SIA

Kārļa Mīlenbaha 4, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Psihologa pakalpojumi ✓ Astrologs ✓ Konsultācijas pāru attiecībām Apraksts:

"Love Home" ir attiecību un pašizaugsmes centrs, kas radīts mīlestībā. Šeit ir iespēja rast atbildes uz taviem jautājumiem un saņemt atbalstu grūtos brīžos. Mēs atradīsim laiku Tev, kurā varēsim satikties un pārrunāt to, kas Jums uz sirds.

ZL.LV iesaka

Martas šķēres, SIA

Krišjāņa Barona 107, Rīga, LV-1012
Frizētava: ✓ Vīriešu matu griezumi ✓ Bārdas saīsināšana un korekcija ✓ Bērnu matu griezumi Apraksts: SIA "Martas šķēres" darbojas friziere ar lielu darba pieredzi, mierīga atmosfēra.

Pest Solutions, SIA

Lidoņu 15 - 21, Rīga, LV-1055
Apraksts:

"Pest Solutions" apkaro kukaiņus, grauzējus. Apkarojam blaktis, prusakus, žurkas un citus kukaiņus, grauzējus. Sadarbojamies ar uzņēmumiem, iestādēm, privātpersonām. Strādājam visā Latvijā!

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71A - 4, 2.st., Rīga, LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Gatis Matisons, skursteņslauķis

Jaunsaurieši, Balto Ķiršu 28, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Informācija par dūmvadu tīrīšanas pakalpojumiem un apkuri: ✓ Dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšana, remonts. ✓ Dūmvadu oderēšana ar nerūsējošā tērauda čaulām. ✓ Konsultācijas, cik bieži jātīra dūmvads. ✓ Dūmvadu tīrīšanas akts (cietajam, šķidrajam kurināmajam). ✓ Skursteņa darvas tīrīšana. ✓ Aktu sastādīšana par dūmvadu un ventilācijas kanālu tehnisko stāvokli cietajam un šķidrajam kurināmajam.
ZL.LV iesaka

Roziņas I. ārsta prakse psihiatrijā

Mārupes 1A, Rīga, LV-1002
Psihiatrs, psihiatrs Pārdaugavā, psihiatrs Āgenskalnā, psihiatrs Rīgā, psihiatrs Ineta Roziņa, dr. I. Roziņa, psihoterapeits, psihoterapeits Ineta Roziņa, psihiatra konsultācijas, psihoterapeita atbalsta konsultācijas, psihiatrija, psiholoģiskā palīdzība pieaugušajiem, psihiatrs krīzes situācijā, krīzes
ZL.LV iesaka

Horda Logistics, SIA

Latgales 164 - 43, Rīga, LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Auto pārvadājumi ✓ Avio pārvadājumi ✓ Jūras pārvadājumi ✓ Dzelzceļa pārvadājumi ✓ Negabarīta pārvadājumi ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi Apraksts: "Horda Logistics" ir loģistikas uzņēmums, kas darbojas gan vietējā, gan starptautiskā līmenī. Viņi piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, tostarp visaptverošus kravu piedāvājumus - saliktas, pilnas, temperatūras, negabarīta, bīstamās kravas u.c. kā arī vieglo automobiļu pārvadājumus ar autovedējiem un tenta puspiekabēm. Uzņēmums ir pazīstams ar augstas kvalitātes pakalpojumiem, kravas drošību un savlaicīgu piegādi. Horda Logistics komanda sastāv no pieredzējušiem un profesionāliem loģistikas speciālistiem, kas ir gatavi atrast optimālu risinājumu katrai klienta vajadzībai. Viņi piedāvā personalizētus risinājumus un elastīgu pieeju sadarbībai, nodrošinot konkurētspējīgas cenas visiem saviem pakalpojumiem.

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

Rubenhair Baltika, SIA

Republikas laukums 3-12, Rīga LV-1010
MATU UN UZACU TRANSPLANTĀCIJA: ✓ Matu transplantācija Matu pārstādīšana, kurā izmanto paša pacienta matus. Pārstādītos matus nav iespējams atšķirt no dabīgajiem matiem. ✓ Uzacu transplantācija Jums ir iespēja atjaunot savas uzacis. Procedūra sniedz iespēju iegūt tieši jums vēlamo uzacu formu un kuplumu. ✓ Ārsts trihologs Palīdzēs jums, ja ir sākusies matu izkrišana. Pēc analīžu rezultātu apkopošanas izstrādās ārstēšanās kursu. ✓ Ārsts dermatologs Ādas problēmu diagnostika un ārstēšana, papilomu un kārpu noņemšana, dzimumzīmju diagnostika . ✓ Estētiskā kosmetoloģija Mīmisko un vecuma krunciņu izlīdzināšana bez injekcijām un ķirurģiskās iejaukšanās.