Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Winterstyle, SIA

"Viduslīdumnieki", Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5015
Malka ar piegādi, Malka Rīga , Ogre, Salaspils, Ikšķile, Ropaži, Turkalne, Tīnūži., Egļu tirdzniecība Rīga , Ogre, Salaspils, Sigulda. Egļu tirdzniecības vietas. Eglītes podos.

Rev.eko uzkopšanas serviss, SIA

Meldriņu 35, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Uzkopšana Mārupē, uzkopšanas serviss Mārupe. Profesionāla telpu uzkopšana, biroju uzkopšana, ofisu uzkopšana, uzkopšana, veikalu uzkopšana, dzīvokļu uzkopšana, apkopēju darbi, apkopējas. Telpu uzkopšana pēc remonta. Uzkopšanas serviss. Telpu uzkopšana pēc celtniecības darbiem. Eko uzkopšana, eko tīrīšana. Logu mazgāšana, paklāju

Wilde Logistics, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
, antikvariāta pārvešana, izstāžu stendi, Biroju pārvešana, pārvākšanās, kravas furgons, truck cab, Rīga
ZL.LV iesaka

Apartments Group, SIA

Gaismas 20B, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Pakalpojumi:: ✓ SPA centrs ✓ Trenažieru zāle ✓ Tenisa korti ✓ Kosmetologa pakalpojumi ✓ Datorspēļu klubs ✓ Svinības un pasākumi ✓ Nomas pakalpojumi Par mums:

Viesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Aizkraukle atrodas Latvijas lielākās upes "Daugavas" krastā, kur arī atrodas Latvijā lielākā hidroelektrostacija "Pļaviņu HES". Aizkraukle - vēsturiski saukta par "Stučku" atrodas pa vidu vēsturiskām kultūras vietām - Kokneses pilsdrupas, Aizkraukles pilskalns, Staburags "Dieva auss". Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti. 51 gaišas un mājīgas istabas, pieejami vienvietīgi, divvietīgi numuri ar atsevišķām gultām, divvietīgi numuri ar lielo gultu, kā arī ģimenes numuri un Lux numuri. Viesnīcā pieejams restorāns, kurā varēsiet mieloties ar gardu maltīti. Blakus viesnīcai atrodas tenisa klubs "Vilar", kurā ir trenežieru zāle un pirtis.

KADDEX, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
Ātri un droši pārvadājumi no Rietumeiropas valstīm::

Mēs spējam novērtēt katru klientu kurš tieši mums ir uzticējis savus kravu sūtījumus. Mūsu mērķis ir veidot ilgtermiņa biznesa partnera attiecības uz kādām klienti var paļauties.

✓ Dānija ✓ Nīderlande ✓ Luksemburga ✓ Beļģija ✓ Šveice
ZL.LV iesaka

Livitel, SIA

Lokomotīves 48 - 50, Rīga, LV-1057
Specifika un padarītais:

Veicam iekārtu renovācijas un modernizācijas darbus!

Automātika, pilnīgi jaunie devēji-sensori-vadības pults, el.motoru darbība ar  frekvenču pārveidotāju palīdzību, frekvenču pārveidotāju korektā iestātīšanā un ieregulēšana.

Bijam veikuši arī mazgāšanās iekartu modernizāciju SIA "Bepco Latvija": Pilnīgi jauns mezgls, kurš tika integrēts visās lielās iekārtas darbā ( rotējošās birstes uzlīmju noraušanai no kastes ).

Cieša sadarbība ar Vācu uzņēmumu "HEINEN FREEZZING Gmbh", Kurš ir viens no līderiem Saldēšanas-Atdzesēšanas un mīklas sagatavināšanas iekārtu ražošanas jomā.

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Organza Textile" audumu veikals Rīgas centrā nodarbojas ar audumu un aizkaru tirdzniecību - piedāvājam arī šūšanas piederumus un apģērbu furnitūru. Kokvilnas batists, dabīgais zīds, viskoze, vilnas mēteļu audumi no Itālijas. Mūsu plauktos atradīsiet dažādu tipu kokvilnu, zīdu, neilona audumus, trikotāžas preces un daudz ko citu. Piedāvājam plašu klāstu ar aizkariem.

ZL.LV iesaka

Voza Tekstils, SIA, izšūšanas, apdrukas pakalpojumi

Tēraudlietuves 11, Rīga, LV-1026
Izšūšana: Mūsu uzņēmums specializējas datorizšūšanā, kas ir viens no perspektīvākajiem zīmējumu uzklāšanas paņēmieniem. Izmantojam unikālas pēdējās paaudzes "Melco" firmas 16 krāsu izšūšanas lieljaudas amerikāņu "Amaya" iekārtas. Piedāvājam jebkuras sarežģītības pakāpes augsti kvalitatīvas automatizētas mašīnu izšūšanas pakalpojumus.

Alcoscan, veikals

Ieriķu 3, Rīga, LV-1084
Apraksts:

"Rovico Latvia" piedāvā sertificētus, uzticamus un precīzus alkometrus, kā arī to pilnu servisu. EATA apstiprināti. Atbilst Latvijas likumdošanai. "Rovico Latvia" ar alkometriem apgādā policiju, robežsardzi, pašvaldības policiju, lidostas, lidsabiedrības, autobusu parkus, lielus un mazus uzņēmumus, kā arī privātpersonas. "Rovico Latvia" ir saņēmis ISO 9001:2015 kvalitātes sertifikātu. Ja iedzer, nepaļaujies uz sajūtām! Pārbaudi sevi, izmantojot oriģinālo Alcoscan alkometru!

Alcoscan, veikals

Mūkusalas 71-1.st., Rīga LV-1004
Profesionālie alkometri. Alkometru vairumtirdzniecība. Kvalitatīvi. Alkometru serviss, kalibrēšana, narkotiku testeri. Alkometri, Alkometrs Rīgā, kalibrēšana, tirdzniecība, Alcoscan, AlcoSafe. Precīzi, uzticami, sertificēti, alkometrus, EATA apstiprināti, atbilst LR likumdošanai, robežsardzei, pašvaldības policijai. Kur nopirkt

Rīgas Jauniešu leļļu teātris I-ā

Zebiekstes 3-14, Rīga LV-1082
Apraksts: JUMS IR GAIDĀMS PASĀKUMS? Jūsu iecerētais pasākums kļūs jautrāks, krāsaināks un neaizmirstamāks, ja rūpes par tā norisi uzticēsiet profesionāliem aktieriem. Rīgas Jauniešu leļļu teātris "I-ā" piedāvā: bērniem - bērnu ballītes, muzikālas izbraukumu leļļu izrādes, rotaļas, dejas, dziesmas, burvju trikus, cirka mākslinieku priekšnesumus utt. Kopā ar Burvju feju, Pūķīti, Lācīti vai kādu citu lielo masku. Pieaugušajiem - prezentācijas, sporta spēles, kāzas, jubilejas un citi izklaides pasākumi, kurās ietilpst pasākuma vadīšana, "pikantas" rotaļas, viktorīnas, konkursi utt. Pasākumu ilgums - pēc vienošanās. Pasākuma norises laikā mēs varam nodrošināt muzikālo noformējumu. Pastāv iespēja izveidot individuālu svētku norises scenāriju ar svētku salūtu, dažādiem specefektiem, cirka mākslinieku, aktieru, muzikantu, deju grupu utt. piedalīšanos. Lai programmas būtu jautras un interesantas, mēs sadarbojamies ar tautā labi pazīstamiem profesionāliem aktieriem, kuri spēs aizraut jebkuru publiku.

BST Rīgas baseini, SIA, baseinu ierīkošana, aprīkojums

Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA "BST Rīgas baseini" pakalpojumi:: ✓ Baseinu apkope; ✓ Baseina sagatavošana ziemai; ✓ Baseina sagatavošana sezonai. Baseinu ierīkošanas un apkopes speciālisti:

Mūsu speciālistiem ir ilggadīga (pat vairāk kā 20 gadu) pieredze peldbaseinu ierīkošanā un apkopē.

Mūsu galvenie darbības virzieni ir:

✓ Peldbaseinu aprīkojuma tirdzniecība, montāža un konsultācijas; ✓ Peldbaseinu,  mākslīgo dīķu un strūklaku ierīkošana. Aprīkojums visdažādākās formas un izmēra baseiniem, dīķiem un strūklakām; ✓ Dažādu veidu dezinfekcijas līdzekļi peldbaseinu, dīķu, SPA baseinu ūdens uzturēšanai un kopšanai, saunu kopšanai; ✓ Bīdāmās jumta konstrukcijas. Dažādas krāsu, formas un izmēru variācijas. Var izmantot virs baseiniem, SPA baseiniem vai vienkārši kā nojumes; ✓ SPA masāžas baseini. Piedāvājam pasaules labāko ražotāju masāžas baseinus; ✓ Projektētājiem sniedzam nepieciešamo informāciju pareizai peldbaseinu projektu izstrādei.

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Nuga Baltija, SIA

Anniņmuižas bulvāris 80, Rīga LV-1069
Apraksts:

"Nuga Medical Co., Ltd" ir pasaules līderis veselības profilakses, rehabilitācijas un aizsardzības aprīkojuma un aksesuāru Nuga Best ražošanā un izplatīšanā. Nuga Best produkcija pieejama kā profesionāļiem, tā klientiem, kuri rūpējas par savu veselību un labsajūtu. Tas ir efektīvs veids un līdzekļi, kā mājas apstākļos mazināt spriedzi , muskuļu sāpes un veicinātu atveseļošanos. Nuga Best masāžas gultas ir ideāls līdzeklis, lai noņemtu nervu stresu un pārslodzes, kā arī osteohondrozes profilaksei, imunitātes uzlabošanai un zarnu trakta slimību ārstēšanai. Masāžas jostas mazina muguras sāpes un spriedzi, sildošie Nuga Best paklāji ar turmāniju uzlabo asins cirkulāciju. Piedāvājam arī sildierīces locītavām, kuras mazina locītavu stīvumu un locītavu sāpes, kā arī aksesuārus, kuri ne vien ārstēs Jūs visas dienas garumā, bet arī izskatīsies pievilcīgi.

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža

Braslas 16, Rīga, LV-1084
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ Siltumenerģētika ✓ Aukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistika ✓ Autotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Daugavpils filiāle

Strādnieku 16, Daugavpils, LV-5404
koledžā, Maksas pakalpojumi, Dienesta viesnīca, Darbs, Kopmītnes, dienesta viesnīcas Rīgā, kopmītnes Rīga

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Liepājas filiāle

Ventspils 51, Liepāja, LV-3405
Profesionālā vidējā izglītība, autotransports, elektronika, sakari, metālapstrāde, enerģētika, informācijas tehnoloģijas, kokapstrāde, loģistika, sekretariāta un biroja darbs. Koledža, Koledžas, studiju programmas, kur mācīties, studijas, lekciju saraksti, informācija studentiem, uzņemšana koledžā, mācības profesionālajā

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Priekuļu filiāle

Priekuļi, Egļu gatve 9, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ Siltumenerģētika ✓ Aukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistika ✓ Autotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde

Profesionālās izglītības kompetences centrs Rīgas Tehniskā koledža, Autotransporta un ražošanas tehnoloģijas katedra

Lēdmanes 3, Rīga, LV-1039
Izglītības programmas (vidējā profesionālā izglītība):: ✓ Enerģētika un elektronika ✓ Programmēšana ✓ Datorsistēmas, datubāzes un datortīkli ✓ Elektronika ✓ Telekomunikācijas ✓ Administratīvie un sekretāra pakalpojumi ✓ Kokizstrādājumu izgatavošana ✓ Metālapstrāde ✓ Mehatronika ✓ Siltumenerģētika ✓ Inženiermehānika ✓ Telemehānika un loģistika

Studiju programmas (1. līmeņa profesionālā augstākā izglītība):

✓ Elektriskās iekārtas ✓ Siltumenerģētika ✓ Aukstumtehnika ✓ Informācijas tehnoloģijas ✓ Telekomunikācijas ✓ Elektronika ✓ Telemātika un loģistika ✓ Autotransports ✓ Inženiermehānika (mehatroniķis, mašīnbūves speciālists) ✓ Kokapstrāde