Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apdares darbi, māja un dzīvoklis atslēgās, montāžas darbi, krāsošanas darbi, fasādes darbi, ventilējama fasāde, mitrā fasāde, jumta darbi, štukatūras darbi, koka skeletu mājas, dizains, interjers, demontāža, dūmvadi, dūmu caurules, flīzes, konsultācijas par būvniecību, parkets, parketa slīpēšana, starpsienas, sildāmās grīdas, griestu

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Auto noma Jūrmala, auto noma Rīga , Rīgas centrs, auto noma Jelgava, auto noma Ogre, auto noma Pārdaugava

Dr.Beinerts, SIA, Veterinārā klīnika

Ģertrūdes 101, Rīga LV-1009
Diennakts veterinārā klīnika, Veterinārārsts cenas, laba verinārā klīnika Rīgā, Veterinārā aptieka, Veterinārā klīnika Imantā, Salaspils veterinārā klīnika, Zāļu lieltirgotava, Dzīvnieku viesnīca, Vetārsts, Veterinārārsts, Laboratoriskie izmeklējumi, Rentgenoloģiskie izmeklējumi, Ultrasonogrāfija, Stomatoloģija, Ķirurģija,

Reinis Matiss, IDV

Svētes 21-6, Jelgava LV-3001
Metinātājs, metinātājs Rīgā, metinātajs Latvijā, metināšanas pakalpojumi, izbraukumu metināšana, metināšana, profesionāli metināšanas pakalpojumi, profesionāls metinātājs, nerūsējošā tērauda metināšana, alumīnija metināšana, metināšanas darbi,plaša profila metināšana, MIG metināšana, MAG metināšana, TIG metināšana, metināšana

Varu AR, SIA

"Ceļmalnieki", Packules ciems, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts:

SIA "Varu AR" ir transporta uzņēmums, kas piedāvā kravu pārvadājumus un dažādus transporta pakalpojumus Baltijā un Skandināvijā. Uzņēmums ir nodrošinājis augstas kvalitātes pakalpojumus daudzām juridiskām un fiziskām personām, piedāvājot kravu pārvadājuma pakalpojumus. Darbojamies transporta nozarē kopš 2012. gada, izpelnoties droša un stabila partnera reputāciju. Profesionālā pieredze, pārbaudīti kravas pārvadājuma maršruti, kā arī izdevīgi sadarbības līgumi ar Latvijas un ārvalstu kravu pārvadātājiem nodrošina stabilu pamatu mūsu darbam ar klientiem. Kravas tiek apdrošinātas atbilstoši CMR atbildības ietvariem. Komanda sastāv no nozares profesionāļiem, kuri spēj īstenot uzņēmuma mērķus un uzdevumus. Šo mērķu un uzdevumu veiksmīga īstenošana ir atkarīga no mūsu darbinieku pieredzes, aktivitātes un lojalitātes, kuri savā ikdienas darbā risina ar transporta pakalpojumiem saistītos jautājumus, tādējādi veidojot kompānijas vērtību sistēmu, darbinieku un sadarbības partneru labklājību.

HUBERTS, Ieroču veikals Rīgā, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Durbes 8, Rīga LV-1007
Apraksts:

Viens no lielākajiem mednieku preču klāstiem Baltijā. Ieroči. Optika. Munīcija. Patronu lādēšana. Mednieku apģērbi, apavi. Aksesuāri.

ieramejam.lv, Ierāmēšanas studija Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Apraksts:

SIA "Ladars" jau vairāk nekā 15 gadus atrodas Latvijas vadošo uzņēmumu vidū un piedāvā jums savus pakalpojumus.​ Vai jūs zināt, kas ir bagets un paspartu? Ar šiem skaistājiem vārdiem sauc aksesuārus, ar kuru palīdzību var pasakaini noformēt gleznas un posterus, spoguļus un fotobildes, dokumentus un arhitektu projektus. Visa veida ierāmēšanas darbus jebkurai gaumei jums piedāvā ierāmēšanas studija "Ladars". Noformētas gleznas, gleznu reprodukcijas, kā arī posteri padara jūsu biroju un dzīvokli vēl skaistāku. Jūs varat paši izvēlēties stilu atbilstoši jau noformētam interjeram. Mūsu studijas meistari profesionāli palīdz ar bageta un paspartu izvēli. Šeit jūsu izvēlēta bilde ātri, kvalitatīvi un jautri pārvērsīsies par gleznu. Fotogrāfijas, bērnu zīmējumi, izšuves, gobilēni saņems jaunu dzīvi oriģinālā noformējumā un uz ilgu laiku kļūst par prieku. Jūs varat būt pārliecināti par individuālo pieeju jūsu pasūtījumam.

ZL.LV iesaka

BroPro, SIA, Kravas riepu serviss

Dzirnieku 11, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

Mēs esam kvalificēts kravas un vieglo auto riepu un disku serviss. Sertificēti darbinieki ar vairāk kā 15 gadu pieredzi labprāt sniegs konsultācijas, atbildēs uz Jūsu jautājumiem un palīdzēs izvēlēties tieši Jums piemērotāko risinājumu! Strādājam pēc klienta pasūtījuma arī ārpus darba laika!

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētā transporta dienests cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Zandartu 2A, Rīga, LV-1015
Specializētā transporta pakalpojumi:

Piedāvājam specializētā transporta pakalpojumus personām ar īpašām vajadzībām, kustību traucējumiem, kā arī gulošiem pacientiem Rīgā, Latvijā un ārpus tās robežām

Specializētais transports – mikroautobusi ir aprīkoti ar liftiem/pacēlājiem vai uzbrauktuvēm, ir speciālas drošības jostas ratiņkrēslu un sēdošu klientu nostiprināšanai un pielāgoti stiprinājumi nestuvēm gulošu pacientu transportēšanai.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Autospoguli.lv, autospoguļu darbnīca un serviss Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Mēs piedāvājam::

Auto spoguļu darbnīca un serviss Rīgā. Autospoguļu stiklu izgatavošana, maiņa un uzstādīšana motocikliem, vieglajam un kravas auto transportam. Auto spoguļu apsildes elementi un auto spoguļu apsildes elementu maiņa. Autospoguļu eksperts. Auto spoguļu un auto stiklu marķēšana. Auto lukturu marķēšana.

ZL.LV iesaka

Pharmeko Lettland, SIA

Saules 65A, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

PHARMEKO LETTLAND nodarbojas ar meža ogu un sēņu uzpirkšanu visā Latvijā. Piedāvājam noliktavu pakalpojumus, kā arī autotransporta, kravas autotransporta un kravas furgonu ar refrežiratoru nomu.

ZL.LV iesaka

Vidar, SIA, zobārstniecība, zobu tehniskā laboratorija

Krāslavas 7, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika Vidar piedāvā dažādus zobārstniecības un protezēšanas pakalpojumus Rīgā, Latgales priekšpilsētā. Pieejami arī zobu higienista pakalpojumi. Zobu tehniskā laboratorija. Pie mums iespējama kvalitatīva zobu ārstniecība, ķirurģija un protezēšana pie kvalificētiem un pretimnākošiem speciālistiem.

TIFĀNA, SIA, Mākslas galerija TIFĀNA

Jāņa 16, Rīga LV-1050
Mūsdienu un klasiskā glezniecība. Ekskluzīvi mākslas darbi. Modernās mākslas novietošana interjerā. Īpaša dizaina noformējumi. Mākslinieciski augstvērtīga mākslas darbu noformēšana. Mūsdienu latviešu mākslas izstāžu darbība. Ofisu telpu mākslinieciskā noformēšana. Elites mākslinieku mākslas darbi. Darbu noformēšana pēc Jūsu vēlmēm.

LatAcrylam, SIA, Mākslīgā akmens virsmas

Rāmuļu 21-6, Rīga LV-1005
Priekšrocības: LATACRULAM sniedz dizaineriem, mēbeļu ražotājiem, celtniekiem, celtniecības kompānijām, apdares darbu speciālistiem iespēju paplašināt savu izmantojamo seguma materiālu sortimentu ar īpaši augstas klases moderniem materiāliem. Par uzņēmumu: LATACRULAM - pamatdarbība ir SAMSUNG STARON® virsmas materiālu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Mākslīgā akmens LG HI-MACs un Corian tirdzniecība, vairumtirdzniecība. RESOPAL, TEMPEST, HANEX, HI-MACS. Kvalitatīvi virsmas seguma materiāli, mākslīgā akmens virsmu segumi.

Laroma, SIA, vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava

Vairumtirdzniecības smaržvielu krāsvielu noliktava
Jēzusbaznīcas 19, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "LAROMA" - vairumtirdzniecības smaržvielu un krāsvielu noliktava. Aromatizētāji un krāsvielas pārtikas produkcijai. Smaržvielas un krāsvielas parfimērijas, kosmētikas un sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Fizisko personu apkalpošana netiek veikta.

Vedam.lv uzticamais pārcelšanās serviss

Volguntes 21-83, Rīga LV-1046
Vedam.lv piedāvā:: ✓ Pārcelšanās, pārvākšanās serviss ✓ Mēbeļu pārvešana / pārvietošana ✓ Biroju pārvietošana / pārvešana ✓ Kravas auto, kravu pārvadājumi ✓ Profesionālu krāvēju pakalpojumi ✓ Mēbeļu montāžu Par mums::

Vedam.lv specializējas pārcelšanās pakalpojumu sniegšanā, kravu un mēbeļu piegādē visā Latvijā. Palīdzēsim pārcelties jebkurai privātpersonai vai uzņēmumam uz jauno galamērķi. 

Visa veida mēbeļu pārvadājumi un pilns pārcelšanās serviss.

TIMEX, Muitas deklaranti

Ropažu 24 - 11, Rīga, LV-1039
Apraksts: Uzņēmums piedāvā pilnu muitas formalitāšu servisu! SIA "TIMEX” piedāvā muitas procedūru un kravas pavaddokumentu noformēšanas pakalpojumus.

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72F, Rīga, LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.