Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

JKR Systems, SIA

Margrietas 7 k-9, Rīga, LV-1083
statīvi, mikrofonu statīvi, audio kabeļi, video kabeļi, pagarinātāji, ģeneratori, pasākumu apskaņošana Rīga , , Skaņu tehnikas noma Rīga , Gaismu tehnikas noma Rīga , DJ pakalpojumi Rīga , pasākumu apgaismojums, Skaņas

B Bārs, bārs-restorāns Vecrīgā

Doma laukums 2, Rīga LV-1050
Bārs Vecrīgā. Kafejnīcas, bāri, restorāni. Banketu klāšana.Doma laukums, Doma baznīca, vecpilsēta, B Bārs Restorāns, Restorāns Rīgā, restorāni Rīgā, restorāns Vecrīgā, restorāni Vecrīgā, restorāni centrā, labs restorāns, labākie restorāni, top restorāni, ēdināšanas uzņēmums, ēdināšanas uzņēmumi, bankets, banketi, izbraukuma banketi,

Ramonas Liepiņas privātprakse, SIA

Upes 9, Rīga, LV-1013
Apraksts: Zobārstniecības prakse ērti sasniedzamā vietā Rīgas Klusajā centrā pie Brasas tilta. Vides pieejamība.Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem. Klīnikas telpas pieejamas personām ar kustību traucējumiem.

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k-1, Rīga, LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas

Junks, SIA

Ernesta Birznieka-Upīša 8, Rīga, LV-1050
Auduma, metāla, plastikāta. Pretinsektu sieti. Ventilācijas paneļi logiem, durvīm. Izgatavošana 48-72 stundu laikā. Ražošana. Tirdzniecība. Pretinsektu tīkli, moskītu tīkli, tīkls, odu tīkli, insektu, mušu tīkli. Žalūziju izgatavošana. Logu žalūzijas. DUCO produkti – ventilācijas sistēmas. Žalūzijas. Rullo žalūzijas. Vertikālās

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jukuma Vācieša 1 k-1, Rīga, LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

ZL.LV iesaka

Rotkaļa darbnīca, individuālais darbs

Biķernieku 24, Rīga, LV-1006
Apraksts: Latvijas Amatniecības kameras Meistars – rotkalis. Juvelierizstrādājumi no zelta un sudraba. 25 gadu pieredze juveliera amatā.

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

Dilex, SIA

Senču 5, Rīga LV-1012
Eiropā un Japānā ražotu vieglo automašīnu un mikroautobusu rezerves daļas. Autoķīmija FRESCURA, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto. Mikroautobusu rezerves daļas, vieglo auto rezerves daļas, autoķīmija, dzinēji, vārsti, blīves, gredzeni, gultņi, sveces, auto, auto dzinēju rezerves daļas, eiropas automašīnu rezerves

Elegants auto, mikroautobusu noma

Krišjāņa Barona 10, Rīga LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.

CHARTERBUS RIGA, IK

Malienas 70 - 44, Rīga, LV-1064
Par uzņēmumu:

CHARTERBUS ir autobusu noma Rīgā, kas darbojas kopš 2016. gada, nodrošinot saviem klientiem komfortablus transporta pakalpojumus ar autobusiem un mikroautobusiem Latvijā un ārvalstīs. Vietējie  un starptautiskie pasažieru pārvadājumi pa Latviju, Eiropu, Baltiju. Auto noma, auto īre. Autobusi skolēnu, studentu ekskursijām. Komfortablu mikroautobusu, autobusu busu, busiņu, minivenu noma. Autobusu tūres. Autobusu nomas centrs. Darbinieku, skolēnu pārvadājumi. Transports kāzām, bērēm, jubilejām, konferencēm, korporatīvajiem pasākumiem ,ilgtermiņa nomai. Sportistu pārvadājumi. Transports bērnu ballītēm. Pasākumu nodrošinājums ar auto transportu. Transfēra pakalpojumi. Transfērs uz lidostu un no lidostas. VIP transports. Mercedes Luksusa klases autobusi.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Grīziņkalnā

Vārnu 11, Rīga LV-1009
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Teikā

Raunas 64, Rīga LV-1039
Privātais bērnudārzs Teikā, Privātais bērnudārzs Purvciemā, Montesori materiāli, bērnudārzs Teikā, bērnudārs Purvciemā. Privātais bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā, bērnudārzs Rīgas centrā. Privātie, privātā izglītības iestāde Rīgā, Rīgas centrā, Rīgas Domes, valsts līdzfinansējums privātajiem bērnudārziem,

Dizains un Druka, SIA, Tipogrāfijas pakalpojumi, Lielformāta digitālā druka

Lāčplēša 70 - 2, Rīga, LV-1011
Apraksts: Dizaina izstrāde un maketēšanas pakalpojumi. Nodrukāsim ātri un kvalitatīvi: ofseta vai digitālā druka, sietspiede, kopēšana un pavairošana, pēcapstrādes pakalpojumi.

ViiEye

Šmerļa 3 k-1, Rīga, LV-1006
Pieraksts. Rediģēšana. Rezultāts.: ✓ Veiciet rezervāciju, sazinoties ar mums vai izmantojot mūsu mājaslapu. ✓ Fotogrāfijas tiek rūpīgi apstrādātas, saglabājot to oriģinālās krāsas un rakstus. ✓ Saņemiet savas fotogrāfijas digitālā formātā un izdrukātas uz materiāla pēc jūsu izvēles.

Element Fitness, Element Lab, SIA

Stiklu 7B, Daugavpils, LV-5404
Gulbene, Jelgava, Jēkabpils, Kuldīga, Krāslava, Liepāja, Ludza, Limbaži, Madona, Ogre, Preiļi, Rēzekne, Rīga

INGENIA, SIA

Krišjāņa Barona 40A - 410, Rīga, LV-1011
Par uzņēmumu:

Esam vieni no vadošajiem un labākajiem speciālistiem nozarē. Pieredzējuši dažādu nozīmju ēku projektēšanā, būvuzraudzībā, būvdarbu vadīšanā un citos būvniecības nozares darbos. Katram klientam pievēršam īpašu uzmanību, lai garantētu labāko komunikāciju. Laba darba rezultāts ir apmierināts klients.

Mārtiņielas pirts

LŪGUMS IEPRIEKŠ PIERAKSTĪTIES 💛💚💜
Mārtiņa 12, Rīga LV-1048
Mārtiņielas pirts vieta tavai relaksācijai:: ✓ PIRTS – EKO malkas pirts – pērc biļeti kasē 12 eiro. Nāc atpūsties un atjaunoties! ✓ KAFEJNĪCA – maltīte un uzkodas par draudzīgām cenām. ✓ TRENAŽIERU ZĀLE – 1 apmeklējums TIKAI 5 eiro. ✓ FRIZĒTAVA - ierobežojumu dēļ šobrīd nestrādā

Aparjods Viesnīca un restorāns

Ventas 1A, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Viesnīca "Aparjods" Siguldā darbojas jau kopš 1991. gada, kad autentiskā guļbūvē tika atvērts neliels krodziņš. Tas ātri kļuva par iecienītu vietu ārpus Rīgas. Laika gaitā krodziņš tapa par iemīļotu restorānu ar īpašu, neatkārtojamu atmosfēru, kas piedāvā ne tikai garšīgu ēdienu, bet arī plašu vīnu izvēli. 1999. gadā tika uzbūvēta pirmā viesnīcas ēka, kurā bija 15 viesu numuriņi. Tagad "Aparjods" piedāvā vairāk nekā 30 viesu istabas, lielisku restorānu, 2 semināru zāles, Mūzikas kluba telpas svinībām un pirts māju ar saunu un Arctic SPA vannu.

Aimer, SIA

Vienības gatve 109, Rīga LV-1058
Mūsu misija::

1. Nodrošināt nemainīgi augstu kvalitāti. Mēs saviem klientiem garantējam godīgu servisu, nodrošinot pēc pieprasījuma piegādes atrunātā laikā.

2. Vienmēr uzņemties atbildību. Katru kravas pārvadājumu veicam precīzi un atbildīgi.

3. Pielāgoties specifiski Klienta vēlmēm. Mums svarīgs ir klients, par prioritāti nosakot katra klienta vēlmes un vajadzības.