Rīga, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Auto utilizācija, Lietotas auto detaļas. Auto šrots. Autokapsētas. Autokapsēta. Auto rezerves daļas. Lietotu auto rezerves daļas. Šrots. Lietotas rezerves dajas. Lietotu auto rezerves dalu tirdzniecība. Auto detaļas. Virsbūves. Motori. Ātrumkārbas. Auto lukturi, lukturi, riepas, diski, lietoti auto stikli, auto durvis, automašīnu spārni,

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Limbažu rajons, Ludza, Ludzas rajons, Madona, Madonas rajons, Ogre, Ogres rajons, Preiļi, Preiļu rajons, Rīga

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Semināru organizēšana. Publiskie semināri. Atbilstības novērtēšana, (sertificēšana, testēšana, inspicēšana) ražošanai, ražošanas procesiem. Degviela, tabaka, mēslošanas līdzekļi, ķīmiskie produkti, tekstilizstrādājumi, pārtika, kosmētika, rotaļlietas, bērnu preces, biodegviela. Konsultācijas, HACCP un paškontroles sistēmu

Stieress, SIA, Kempings

Upesgrīva, "Stieres" , Mērsraga pagasts, Talsu nov., LV-3284
Pakalpojumi:: ✓ Sporta laukums ✓ Volejbola laukums ✓ Novuss ✓ Galda teniss ✓ Autostāvvieta ✓ Kafejnīca-bārs ✓ Banketu zāle ✓ Semināru telpa ✓ Kempinga mājiņas ✓ Telts vietas ✓ Kempinga vietas ✓ Treilera vietas ✓ Dušas ✓ Grils

VRR auto, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
Skārduciems, "Burkānu pagrabs" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Pakalpojumi: ✓ Riepu bortēšana, remonts ✓ Ritošās daļas remonts, diagnostika ✓ Bremžu remonts, diagnostika ✓ Riteņu savirze-sagāzums ✓ Antikorozijas apstrāde ✓ Buferu remonts ✓ Tehniskā apkope ✓ Lukturu regulēšana ✓ Dzesēšanas sistēmas remonts ✓ Motora zobsiksnas maiņa ✓ Dzinēja remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Izpūtēju remonts, metināšana

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
"GUNSnLASERS” piedāvājums:: ✓ lāzerpeintbols jeb lāzertags; ✓ peintbols; ✓ reball jeb peintbols ar gumijas bumbiņām; ✓ elektrokartingi; ✓ virtuālā realitāte; ✓ airsoft.

“GUNSnLASERS” darbojas jau vairākus gadus, tādēļ zina, kā noorganizēt lielisku ballīti bērniem, vecpuišu un vecmeitu ballītes, korporatīvos pasākumus, klases ekskursijas un citus svētkus. Izklaides parkā strādā atsaucīgi un draudzīgi instruktori.  

Pēc pasākuma aktīvās daļas atpūtu iespējams turpināt labiekārtotās atpūtas istabās vai piknika vietās ar galdiem, grilu, nojumi. Droši vari ņemt līdzi savus ēdienus un dzērienus bez papildu maksas. “GUNSnLASERS” ir parūpējušies par visu, lai nodrošinātu Tev izcilu izlaidi.  

“GUNSnLASERS” izklaides parki atrodas trīs dažādās lokācijas Rīgā:

✓ Mārkalnes ielā 10, Juglā (iekštelpas) - lāzerpeintbols, elektrokartingi, virtuālās realitātes istaba, reball un airsoft; ✓ Viestura prospektā 2, Mežaparkā (ārā) - lāzerpeintbols, peintbols un airsofts; ✓ Šampētera ielā 1, Šampēterī (iekštelpas un ārā) - lāzerpeintbols, reball, airsoft.

Katrs aktīvās atpūtas un izklaides parks ir iekārtots tā, lai būtu interesanti spēlēt. Laukumos atrodas dažādi slēpņi, aizsegi un ne tikai - pat reālas automašīnas. Iesakām uzspēlēt katrā parkā!

“GUNSnLASERS” strādā katru dienu no rīta līdz vakaram, tomēr iepriekš ieteicams veikt rezervāciju un pārliecināties, ka ir kāds uz vietas. Lai pieteiktu savu pasākumu:

✓ apmeklē mājaslapu www.gunsnlasers.lv un aizpildi online kontaktformu;  ✓ zvani pa tālr. +371 27274646 un pēc savienojuma nospied taustiņu 1 un 1;  ✓ raksti e-pastu uz info@gunsnlasers.lv!  

“GUNSnLASERS” klientu menedžeris atbildēs uz visiem Taviem jautājumiem un veiks rezervāciju Tev vēlamā dienā un laikā. Atceries, ka nedēļas nogalēs brīvās vietas aizpildās krietni ātrāk, tādēļ neatliec pasākuma organizēšanu uz pēdējo brīdi!  

“GUNSnLASERS” - aizrauti ar izcilu izklaidi! Rezervē pasākumu un gūsti neaizmirstamas emocijas un lieliskas atmiņas, ko atcerēties mūžam!

AZL Zobārstniecība, SIA

K.Barona 88-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

"AZL Zobārstniecība" ir klīnika, kas sniedz dažādus zobārstniecības pakalpojumus. Mūsdienīga zobu labošana bez sāpēm. Neapkalpojam pacientus ar funkcionāliem traucējumiem. Strādājam ar līgumsabiedrībām Baltikums, Ergo, Seesam Latvia, Compensa Latvia. Darba laiks pēc iepriekšēja pieraksta. 

EH Arhitekti, SIA

Agroķīmiķu 25, Jelgava LV-3003
Projekti:: ✓ Dzīvojamās ēkas ✓ Sabiedriskās ēkas ✓ Biroju ēkas Apraksts:

Arhitektu birojs veic sabiedrisko, dzīvojamo, nestandarta un biroja ēku projektēšanu, plānojumu un konsultācijas visā Rīgā un tās apkaimē.

Tehniķis 96, SIA, Durvis, Logi, Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Cietokšņa 8-1a, Daugavpils LV-5401
Apraksts: Strādājam no 1996. gada, Sadarbojamies ar ES valstīm. Strādājam visā Latgalē. Sadarbojamies ar Krieviju, Ukrainu, Ķīnu.

Kravas taksometrs.lv

K.Valdemāra 111, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi: ✓ Kravu pārvadājumi Latvijā ✓ Kravu pārvadājumi Eirpoā ✓ Pārvākšanās ✓ Pasažieru transports ✓ Transporta pakalpojumi Kravu pārvadājumi:

SIA "Kravas taksometrs" piedāvā kravas taksi jebkurai dzīves situācijai. Ja jums nepieciešams veikt nelielus kravu pārvadājumus vai nestandarta kravas pārvadājumus, mēs varam piedāvāt kravas taksi, lai nogādātu kravu jums nepieciešamajā vietā. Varam piedāvāt ātrus izpildes termiņus, pateicoties mūsu plašajam autoparkam.

AEG Projektu birojs, SIA

Ģimnastikas 44-3, Rīga LV-1004
Apraksts: Projektēšanas birojs SIA ”AEG projektu birojs” ar praktizējošiem sertificētiem būvspeciālistiem ir iekļauts Latvijas Republikas būvkomersantu reģistrā, un komandā ar sadarbības partneriem sniedz saviem klientiem projektēšanas pakalpojumus būvniecības nozarē. Uzņēmums piedāvā atbildīgi veikt būvprojektu izstrādi un vadību, sākot no priekšizpētes līdz būves nodošanai ekspluatacijā.

Arvīds Zirnis, krāšņu un kamīnu meistars

Zeļļu 13-40, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Kamīnu un krāšņu mūrēšana ✓ Kamīnu un krāšņu remonts ✓ Seno krāšņu un kamīnu restaurācija Krāšņu podnieks:

Arvīds Zirnis, krāšņu podnieks ar vairā kā 30 gadu pieredzi, mūrē un remontē apkures krāsnis, pirts krāsnis, maizes krāsnis, pavardus, kamīnus, krāsnis skārda apvalkā u.c.. Ir iespēja sagādāt vajadzīgos materiālus un pieejami dažādi krāsns podiņi. Piedāvāju arī seno krāšņu un kamīnu restaurāciju. Darbus veicu visā Latvijā.

Repack, SIA

Ropažu 14a-41, Rīga LV-1039
Maisiņu ražošana un apdruka:

Maisiņš – tas ir efektīvs imidža reklāmas līdzeklis. Ir patīkami redzēt uz ielas cilvēku, kuram rokās ir maisiņš ar Jūsu firmas logo vai reklāmas akciju. Mēs piedāvājam spilgtus, kvalitatīvus maisiņus, kurus izgatavo no LDPE, HDPE un MDPE materiāla. Maisiņi „t-shirt”, polipropilēna iepakojums ar līmlenti vai bez līmlentes, maisiņi ar pastiprinātiem rokturiem, papīra maisiņi ar virvītēm. Mēs piedāvājam tādus maisiņus, kuri var izturēt lielu svaru un turklāt nemaksā daudz. Tieši tāds iepakojums ir šobrīd pieprasītākais tirgū.

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Piedāvājam: ✓ Pirts ✓ Peldvietas dīķos ✓ Kubla pirts ✓ Aktīva atpūta ✓ Brauciens ar laivu ✓ Viesu nams ✓ Romantiskais namiņš diviem Atpūtas komplekss:

Laipni lūdzam ar visu ģimeni un draugu pulku brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Vārda tiešā nozīmē – velnišķīgi labi atpūsties!

PROF security, SIA, Atslēgu SOS serviss

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Piedāvājam:: ✓ Slēdzeņu remonts un uzstādīšana ✓ Durvju remonts ✓ Slēdzeņu projektēšana ✓ Rokturu uzstādīšana ✓ Rokturu remonts ✓ Videonovērošanas uzstādīšana ✓ Gudrās slēdzenes (SMARTair) ✓ Atmūķēšana ✓ Seifi ✓ Atslēgu maiņa ✓ Koda slēdzenes ✓ Durvju automātika

VTS Latvia, SIA

Bieķensalas 21-218b, Rīga LV-1004
Produkti: ✓ Gaisa apstrādes iekārtas VENTUS; ✓ Gaisa apkures agregāti VOLCANO; ✓ Gaisa aizkari WING Piedāvājumā arī citu pasaulē zināmu ražotāju iekārtas:: ✓ Asami – kondicionieri, VRF sistēmas Par uzņēmumu:

Gaisa apstrādes iekārtu ražotājs Nr. 1 pasaulē. VTS GROUP ir progresīvu tehnoloģiju iekārtu ražošanas uzņēmums apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas nozarē, piedāvājot visaugstākā standarta iekārtas un pakalpojumus, zemas cenas un visīsākos piegādes termiņus tirgū. Daudzpakāpju kvalitātes kontroles sistēma garantē aprīkojuma uzticamību. Sērijveidā izgatavojamu iekārtu masveida ražošana ļauj tās piedāvāt par ļoti konkurētspējīgu cenu. Unikālais biznesa modelis garantē visīsākos piegādes termiņus tirgū. VTS Latvia piedāvā VTS GROUP gaisa apstrādes iekārtas VENTUS, gaisa apkures agregātus VOLCANO, gaisa aizkarus WING.

Dārznieks, ZS Kliģeni

Ābolu 12, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Z/s "Kliģeni" siltumnīcas ir atvērtas visu gadu:

Vasarā plašā klāstā audzējam vasaras puķes – petūnijas, samtenes, leduspuķes, begonijas, lobēlijas, dažādas smilgas u.c., kā arī iekarināmos vasaras puķu podus – begonijas, pelargonijas, petūnijas, bakopas, dažādus zaļos augus un vēl daudz dažādas vasaras puķes.  Stādām puķu kompozīcijas, balkona kastes. Rudenī esam bagāti ar krizantēmu daudzveidību. Ziemā – puansetijas, ciklamenas un hiacintes. Pavasarī – prīmulas, hiacintes, tulpes, narcises, atraitnītes un citas pavasara podu puķes. Stādām dažādu veidu augu kompozīcijas grozos un podos.

TOODE SIA, tērauda jumtu ražotne, noliktava, veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Krustkalni, "Gailenes" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Produkti:: ✓ Jumtu un sienu profili ✓ Konstruktīvie profili ✓ Taisnais skārds ✓ Lietus ūdens noteksistēmas ✓ Papildelementi ✓ Dūmvadi ✓ Jumta logi ✓ Jumta plēves ✓ Jumta tilti ✓ Jumta un fasādes kāpnes ✓ Skārdnieku instrumenti ✓ Skrūves ✓ Sniega barjeras ✓ Ventilācijas izvadi

Sintarh, SIA

Skolas 21-1.st., Rīga, LV-1010
Arhitektūra, arhitekti, projektēšana, arhitektu birojs, arhitektūras birojs, projektēšanas birojs. Arhitektūra, projektēšana. Sertificēti arhitekti. Arhitekti Rīgā. Teritoriālplānošana. Ainavu arhitektūra. Dzīvojamo, publisko un ražošanas ēku un būvju arhitektūra. Arhitektūras pieminekļu restaurācija. Dzīvojamo, sabiedrisko,