Rīga, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Dr. Vijas Plūmes ginekoloģijas privātklīnika - diagnostika un ārstēšana, ginekoloģiskās operācijas, ultrasonogrāfija, dzemdniecība

Bruņinieku 67, Rīga, LV-1011
ginekologs Rīgas centrā, ginekologa prakse Ādažos, ginekologs brīvdienās, ginekologs sestdien, Vija Plūme Rīga

Auramed, SIA, Veselības centrs (0100-00189)

Pieraksts uz maksas pakalpojumiem: Pirmdiena-trešdiena (8.00-19.00) Ceturdiena (9.00-12.00) BRĪDINĀJUMS : No 1.jūlija līdz 31.augustam maksas pakalpojumi netiks veikti!
Dzirciema 84a-2.st., Rīga LV-1055
Veselības centrs, veselības centrs Rīgā, veselības centrs Pārdaugavā, medicīnas centrs, ģimenes ārsts, ģimenes ārsts Rīgā, ģimenes ārsti, ārsts, ārsts Rīgā, ārsti, ģimenes ārsts O. Maļinovska, ģimenes ārsts S. Sazonova, ģimenes ārsts T. Geletko, neirologs, neirologs Rīgā, neirologs I. Golubeva, neiroloģija, neirologi, labs neirologs,

Ārstu prakse Saulespuķe, SIA

A.Čaka 83/85-2.st., Rīga, LV-1011
Ultrasonogrāfija, ģimenes ārsts, ārstnieciskā masāža, neirologs, ārstu prakse Rīgas centrā, ģimenes ārsti, ginekologs, ginekologi, vecmāte, ultrasonogrāfisti, ultrasonogrāfs endokrinologs, ultrasonogrāfija, dermatovenerologs, neirologs, asinsvadu sonogrāfija, diagnostika, veselības diagnostika, slimību diagnostika, saslimšanu

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Neirologs, Adatu terapija, Medicīniskie pakalpojumi, Veselības centrs, Veselības centrs Rīgā, Ambulators medicīnas centrs, Ārstniecības iestāde, Ārstniecības iestāde Rīgā, Medicīnas centrs Rīgā, Medicīnas centrs, Speciālistu konsultācijas, Ārstu konsultācijas, Speciālistu konsultācijas Rīgā, Ārstu konsultācijas Rīgā, Poliklīnika

Gerkes Lindas ārsta prakse dermatoloģijā, veneroloģijā

Stirnu 8-323, Rīga LV-1082
Dermatologs - Purvciems, Pļavnieki, Rīga .

Sabīnes Pavlovskas ģimenes ārsta prakse, SIA

Pērnavas 43c, Rīga LV-1009
Daktere Pavlovska, ģimenes ārsts, profilaktiskās apskates, vakcinācija, pirmā palīdzība, mājas vizītes, izziņas darbam, izziņas mācībām, Pērnavas iela 43, Sabīne Pavlovska, ģimenes ārsta prakse, ģimenes ārsts bērniem, ārsts pieaugušajiem, analīzes, nosūtījumi pie ārsta, izmeklējumi, slimību noteikšana, slimību ārstēšana, ģimenes ārsts

Gintere Andžella, audiologopēde

Strādā pēc pieraksta
Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Audiologopēds:

Audiologopēds ir ārstniecības persona, kura veic valodas, runas, saziņas spēju izpēti un novērtēšanu, konsultēšanu, logopēdisko rehabilitāciju personām ar dzirdes un redzes traucējumiem, orāli-faringeālās funkcijas traucējumiem, artikulācijas, tempa/ritma, balss traucējumiem, kā arī pēcinsulta un citiem neiroloģiskas izcelsmes runas vai komunikācijas spēju traucējumiem. 

Pieņemšana arī:

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca   

Vienības gat. 45, 

LV-1004, Rīga 

 

ARS Veselības centrs

Blaumaņa 11/13, Rīga, LV-1011
Apraksts: Klīnika "Medicīnas centrs ARS" dibināta 1988. gadā un ir viena no lielākajām un novērtētākajām medicīnas klīnikām Latvijā, kas pulcē valsts vadošos medicīnas speciālistus un izmanto jaunākās tehnoloģijas, inovācijas un aktuālākos zinātnes atklājumus gan pašā Rīgas centrā, gan filiālēs.

Tehniskā ortopēdija, SIA, Veikals

Duntes 20 k.1, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "Tehniskā Ortopēdija" ir uzņēmums ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi. Daļai mūsu speciālistu pieredze nozarē ir ilgāka nekā uzņēmuma vecums. Arī jaunie darbinieki ir ar atbilstošu izglītību, sertificēti un jau ar labu pieredzi. Tehniskā ortopēda izbraukuma pakalpojumi jau uz 7 Latvijas pilsētām - Liepāju, Daugavpili, Rēzekni, Līvāniem, Kuldīgu, Preiļiem, Ventspili.

Fiziocentrs, SIA

Bruņinieku 49 k.2, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita konsultācija ✓ Fizioterapija bērniem ✓ Teipošana ✓ Masāža ✓ Ārstnieciskā vingrošana ✓ Ultraskaņas terapija ✓ Funkcionālais treniņš TRX ✓ Triecienviļņa terapija Par mums:

Fiziocentrs – mūsdienīga, profesionāla un ērti pieejama fizioterapijas klīnika, kas jau kopš 2010. gada saviem klientiem piedāvā plaša spektra pakalpojumus, lai uzlabotu fizisko veselību, attīstību un sasniegumus kā ikdienas darbos, tā arī sportiskās gaitās. Fiziocentrs komandā darbojas labākie nozares speciālisti, kas katram klientam sniedz individuālu un augstas kvalitātes pieeju, lai kopā sasniegtu labāko rezultātu. Mūsu fizioterapeiti regulāri papildina zināšanas un seko līdzi nozares jaunumiem, lai spētu sniegt rezultatīvāko pieeju skeletomuskulārās sistēmas darbības uzlabošanā, kā arī problēmu mazināšanā un novēršanā.

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Akrona 12, SIA

Vecmīlgrāvja 5.līnija 26, Rīga LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Minesotas programma ✓ Pēc ārstēšanās psiho-terapeitiskās nodarbības ✓ Individuālās vai ģimenes konsultācijas Apraksts:

"Akrona 12" nodarbojas ar alkoholiķu, narkomānu, azartspēlmaņu ārstēšanu pēc Minesotas programmas soļiem. Klīnikā strādā 2 no ārstiem, kuri pirmie Latvijā šo metodi apguva no tās ieviesējiem ASV.

Gaismas kosmetoloģija, lāzerepilācijas salons L & Magic

Hospitāļu 8, Rīga LV-1013
Par mums:

Salons "Gaismas kosmetoloģija" sāka strādāt 2001. gada oktobrī. Salons "Gaismas kosmetoloģija" ir medicīnas profila iestāde, un darbiniekiem ir augstākā medicīniskā izglītība. Mēs pirmie Latvijā sākām izmantot korporācijas LUMENIS ASV jaunās paaudzes lāzeru - Light Sheer Diode, kas palīdz uz visiem laikiem atbrīvoties no nevēlamā apmatojuma, par ko ir pārliecinājušies visi mūsu klienti. Šī aparāta vienreizīgums ļauj izdarīt epilāciju pat uz iesauļotas ādas. Ar lāzerdušas "Dermodynamic TRI-ACTIV" (Itālija) palīdzību mēs veicam sejas ādas atjaunošanu, pēcdzemdību striju likvidēšanu, figūras korekciju. Mūsu salonā var uztaisīt ķermeņa masāžu. Strādājam ar apdrošināšanas polisēm! Mūs ir viegli atrast - atrodamies netālu no Centrālā dzemdību nama Hospitāļu ielā 8. Pie salona ir bezmaksas autostāvvieta. Vienmēr būsim priecīgi Jūs redzēt!

Klīnika Denta, SIA

Brīvības gatve 230, Rīga, LV-1039
Lāzerzobārstniecība Denta::

Lāzertehnoloģiju zobārstniecība ir 21. gadsimta zobārstniecība. Zobārstniecībā Denta mēs lepojamies, ka mums ir vismodernākā zobu lāzera iekārta Fotona Lightwalker, kas ir piemērota zobu, smaganu un citu problēmu ārstēšanai bez sāpēm. Lāzerzobārstniecība strauji ir ieguvusi popularitāti Eiropā un ASV, mēs esam viena no pirmajām zobārstniecībām Latvijā, kas ir ieguldījusi līdzekļus šajā sarežģītajā iekārtā.

Denta sadarbojas ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā: “Ergo”, “Balta”, ”BTA”, ”Baltikums”, “Seesam”, “If”, “Gjensidige”, “Compensa”, ”Baltijas apdrošināšanas nams”, bet sadarbībā ar Nacionālo veselības dienestu bērni līdz 18 gadu vecumam tiek apkalpoti bez maksas. Mūsu pacientiem: BEZMAKSAS auto stāvvieta.

 

Siliņš Māris, ārsts psihoterapeits Rīgā

A.Čaka 83/85-68, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ psihoterapeita konsultācijas ✓ pāru psiholoģija/psihoterapija ✓ ģimeņu psiholoģija/psihoterapija ✓ individuālā psiholoģija/psihoterapija u.c. Par speciālistu: Psihoterapeits Māris Siliņš, 90.gadu sākumā sākot darbu Ģimenes centrā, par savu moto ierakstīja frāzi, kas vēl šodien precīzi apzīmējot viņa nodarbošanos – "Palīdzēt cilvēkiem labāk saprast un pieņemt pašiem sevi un savas attiecības ar citiem".

Valters Emmanuels, sertificēts fizioterapeits Jūrmalā

Blāzmas 8, Jūrmala LV-2015
Par mani:

Piedāvāju fizioterapiju klātienē un mājas vizītes, esmu specializējies un nodarbojos ar – rehabilitāciju pēc traumu guvumiem, pēc locītavu endoprotezēšanas, fizioterapiju bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, pēc insulta rehabilitāciju, ārstniecisko vingrošanu, vingrinājumu programmas individuālā plāna sastādīšanu, kinezioloģisko teipošanu, sniedzu individuālās konsultācijās, veicu ārstniecisko masāžu.

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs, Valsts SIA

Tvaika 2, Rīga LV-1005
Psihiatriskā palīdzība: ✓ AMBULATORĀ ĀRSTNIECĪBA. Ārstu – psihiatru konsultācijas un ārstniecību garīgās veselības traucējumu gadījumos bez nepieciešamības ievietot pacientu ārstēšanai slimnīcā. ✓ STACIONĀRĀ ĀRSTNIECĪBA. Nepieciešama, ja ārstēšanu nevar nodrošināt ambulatori. Piemēram, akūtos psihotiskos stāvokļos, pacientiem ar smagām depresijām, kas izpaužas ar pašapdraudējumu (autoagresiju) vai agresiju pret citiem, kā arī citos organiskos centrālās nervu sistēmas saslimšanas gadījumos. ✓ TIESAS EKSPERTĪZE. Procesuāla darbība, kuru veic viens vai vairāki tiesu eksperti pēc procesa virzītāja lēmuma krimināllietas vai civillietas ietvaros, un kuras saturs ir ekspertīzei iesniegto objektu pētīšana, lai noskaidrotu procesam nozīmīgus faktus un apstākļus, – par to tiek sniegts eksperta atzinums.

Rīgas Lāzer klīnika, SIA

Strēlnieku 9-5, Rīga LV-1010
Apraksts:

Rīgas Lāzer klīnikā izmantojam tikai jaunākās paaudzes lāzertehniku, kas ļaus sasniegt viss labākos rezultātus.

ĀRSTNIECĪBAS IESTĀDES REĢISTRĀCIJAS KODS 005000007

Mentamed, SIA - Veselības aprūpe mājās, obligātā veselības pārbaude

Stirnu 8, Rīga LV-1082
Apraksts:

SIA "MENTAMED" ir profesionāls veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējs Latvijā kopš 2006. gada. Uzņēmums nodrošina smagi slimo pacientu, senioru, invalīdu aprūpi, rehabilitāciju un kopšanu viņu mājās. Aprūpi dzīvesvietā nodrošina īpaši apmācīta profesionāla speciālistu komanda: ārsti, ārstu palīgi, medmāsas, un rehabilitācijas speciālisti. SIA “MENTAMED” veic obligātās veselības pārbaudes izbraukumos visā Latvijā. Tuvāka informācija pa tālruņiem: +371 20221234 vai +371 29248368