Siltumtīkli, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BEIJER REF LATVIA, SIA, saldēšanas iekārtas un kondicionēšanas sistēmas

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Saldēšanas iekārtas, refrižeratori, refrižerators, refrižeratoru. CO2 saldēšanas un aukstuma agregāti, BITZER, FRASCOLD, Danfoss, MANEUROP, OPTYMA, COPELAND, HITACHI kompresori, agregāti un pārējā aukstumtehnikai paredzētā produkcija. LU-VE, MODINE, KELVION gaisa dzesētāji un kondensatori. Danfoss, Carel, PEGO, AKO automātika.

Georgijs Šuļaks, IDV

Salaspils, Salaspils nov.
Radiatoru montāža, silto grīdu montāža, apsildāmo grīdu montāža, apsildāmās grīdas, siltumsūkņu uzstādīšana, siltuma akumulējošo tvertņu uzstādīšana, visa veida apkures katlu uzstādīšana un pieslēgšana, boileru uzstādīšana, radiatoru uzstādīšana, visa veida santehnikas darbi, santehnikas pieslēgums

KL būvnieks, SIA

Rūpniecības 19, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Nodarbojamies ar dažādiem būvniecības, demontāžas darbiem, pārsvarā komunikācijas ūdens, kanalizācija, siltumtīkli, rakšanas un grunts pārvietošanas darbi. Uzņēmums patstāvīgi paplašina savu tehnikas klāstu ar kuru sniedzam dažādus zemes darbu pakalpojumus. Šogad iegādājāmies Augsnes Rekultivācijas frēzi.

Stamars ūdensapgādes sistēmas

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
✓ Blue ocean PPR ✓ Daudzslāņu cauruļvadu sistēma ✓ PVC – CPVC Uzņēmums ar 25 gadu pieredzi:

"Stamars" ir uzņēmums ar 25 gadu pieredzi un specializāciju ūdens attīrīšanas, ūdensapgādes, santehnikas un apkures risinājumu jomās. Mēs esam tādu pazīstamu ražotāju pārstāvji kā AQUAFILTER, BLUE OCEAN, HAKA GERODUR, kuri, pateicoties stabilai, augstai kvalitātei un pastāvīgām ražošanas inovācijām, katrs savā nozarē veido nozīmīgu tirgus daļu.

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Apraksts:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvus apkures, santehnikas un kanalizācijas darbus namsaimniekiem, dzīvokļu īpašniekiem, namu biedrībām un pārvaldēm. Ātra pieejamība un 24/7 avārijas dienests.

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

KRS apkures sistēmas, SIA

"Slokas" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Apraksts:

Apkure, ventilācija, ūdensapgāde un kanalizācija, santehnika Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Ogrē, Jelgavā, Rīgā. Apkures sistēmu, santehnikas, ventilācijas, kondicionieru uzstādīšana, serviss, apkalpošana, remonts. Granulu katlu montāža. Siltās grīdas. Santehnikas, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, duškabīnes, ūdens sildītāju, boileru, filtru uzstādīšana, montāža, remonts. Attīrīšanas iekārtas un kanalizācijas izbūve. Biodom apkures katli no ražotāja. Virtuves un vannas istabu mēbeļu atvešana, uzstādīšana.

Jumaka, SIA

Kalnciema 52, Rīga LV-1046
Apraksts:

No nulles līdz atslēgai jau kopš 2004.gada. Būvējam, remontējam gan privātmājas, gan komercobjektus. Aicinām sadarbībai, zvaniet un saņemiet cenu piedāvājumu. Individuāla pieeja katram klientam.

Siltumsūkņu centrs, SIA

Robežu 46, Rīga LV-1004
Preces: ✓ Gaiss-gaiss siltumsūkņi ✓ Gaiss-ūdens siltumsūkņi ✓ Zeme-ūdens siltumsūkņi ✓ Ventilācijas sistēmas ✓ Gaisa kondicionieri ✓ Gāzes apkures katrli ✓ Saules baterijas ✓ Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtas Apraksts:

Siltums ir mums visapkārt. To mūsu planētai neizmērojamos kvantumos nodrošina mūsu tuvāka zvaigzne- Saule. Tas slēpjas pazemes dzīlēs. To glabā ūdens masīvi. Tamdēļ mūsu atbilde apkures jautājumam ir siltumsūknis. Mūsu specialitāte un kompetence ir siltumsūkņu tirdzniecība, montāža un apkope.

Aquabalt, SIA, ūdens filtri, filtru iekārtas

Latgales 256A-3.st., Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Ūdens filtri,ūdens filtru ierīces, ūdens filtru iekārtas ✓ Dzeramais ūdens, tīrs ūdens ✓ Akvafor ŪDENS FILTRI ✓ Ražošanas sistēmas ✓ Ūdens paraugi ✓ Dzeramā ūdens filtri, filtru sistēmas ✓ Ūdens attīrīšanas sistēmas ✓ Filtru uzstādīšana, montāža ✓ Ūdens analīze, ūdens ekspertīze ✓ Ūdens atdzelžošana ✓ Ūdens mīkstināšana ✓ Ūdeņraža ūdens ģenerators, ūdeņraža ģeneratori ✓ Ūdens filtri Aquathin, Aquaphor, AquaFilter

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

Lange Tech, SIA, Apkures iekārtu ražošanas firma

Eksporta 28, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Uzņēmums piedāvā šādas preču grupas:: ✓ Apkures iekārtas ✓ Dārza tehnika ✓ Ieroču seifi ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Autoklāvi ✓ Pirts katli ✓ Apkures titāni ✓ Un citi individuāli metālapstrādes pakalpojumi Uzņēmuma misija: Ražot apkures katlus, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kurus apvienojot ar rūpīgu roku un robotizētu tehnikas darbu, izveido kvalitatīvus apkures katlus, kuri spēj apkurināt māju, uzņēmumu vai organizāciju ar augstu lietderības koeficientu, droši, izdevīgi un ērti.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Airwave, SIA

Ganību dambis 2a, Rīga LV-1045
Apraksts:

SIA "Airwave" ir dibināta 2008.gadā un nodarbojas ar gaisa kondicionieru, ventilācijas iekārtu, siltumsūkņu, gaisa mitrinātāju un sausinātāju, gaisa aizkaru un šķidruma dzesētaju vairumtirdzniecību. Mūsu uzņēmums pārstāv tādus zīmolus kā Daikin Group, Midea, Emerson, WOLF, Nordmann Engineering, Dimplex, Cooltek, Thermia/Danfoss. Nodrošinām pilnvērtīgu informāciju par pārstāvētajiem produktiem, kā arī veicam rezerves daļu piegādi garantijas un pēcgarantijas periodā. Mūsu sniegto pakalpojumu augsto kvalitāti apliecina ISO 9001 2008 sertifikāts.

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

OKAJ, SIA

Jūras 60a, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Siltumsūkņi un to montāža ✓ Ventilācijas sistēmas montāža ✓ Kondicionieri un to montāža ✓ Gaisa plūsmas mērījumi ✓ Ventilācijas apkope ✓ Gaisa aizkaru montāža ✓ Dimanta kroņurbšana ✓ Pieplūdes-izplūdes ventilācijas sistēma ar siltuma rekuperāciju ✓ Konsultācijas

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

Project 2050, SIA - siltumsūkņu eksperti

Apuzes 34, Rīga LV-1046
Katram klientam atradīsim atbilstošāko risinājumu, ņemot vērā vajadzības un budžetu!:

Sadarbojamies ar uzticamiem un pārbaudītiem ražotājiem, tāpēc mūsu klienti saņem kvalitātes un drošības garantiju. Daudzu gadu pieredze ļauj mums atrisināt jebkurus uzdevumus saistībā ar māju apkuri. Piemeklēsim siltumsūkņus dzīvojamām un ražošanas telpām dažu kvadrātmetru vai daudzstāvu ēku lielumā. Tikai profesionāla pieeja apkures iekārtu izvēlē spēj nodrošināt sistēmas energoefektivitāti, ekonomiju un ilgtspēju.