Teritorijas labiekārtošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SIA Risinājums I - apsaimniekošanas pakalpojumi Valmierā

Annas 27, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apsaimniekošanas pakalpojumi, apsaimniekošana. Zāles pļaušana, zāles pļaušanas pakalpojumi Vidzemē, zāles trimmerēšana, nekoptu teritoriju un apbūves gabalu pļaušana. Noteku tīrīšana. Teritoriju attīrīšana, teritoriju uzkopšana, teritoriju sakopšana. Būvgružu izvešana, remontdarbi. Ēku apsaimniekošanas darbi, apbūves gabalu

Žogu Pasaule, SIA

Raiņa 11-36, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Preces: ✓ Paneļu žogi ✓ Ruļļu žogi ✓ Vārti un vārtu automātika ✓ Koka žogi ✓ Dzeloņstieple Žogu tirdzniecība:

Mēs jums palīdzēsim atrast labāko risinājumu jūsu teritorijas labiekārtošanai! SIA Žogu Pasaule piedāvā dažādu veidu žogu materiālus, vārtus un vārtu automātikas. Piedāvājam arī uzstādīšanas pakalpojumus - sākot ar lauksaimniecības platību iežogošanu līdz pat industriālu objektu iežogošanai. Strādājam pa visu Latvijas teritoriju.

SCC, SIA

Lielā 19-33, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Iekšējie un ārējie elektroapgādes tīkli ✓ Iekšējā un ārējā ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu izbūve ✓ Apkures, ventilācijas un dzesēšanas sistēmu izbūve ✓ Vispārceltnieciskie darbi ✓ Rekonstrukcijas darbi ✓ Projektēšana un projektu vadība

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

Alojas novada Saimniekserviss, SIA

Rīgas 22, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Apraksts:

SIA "Alojas Novada Saimniekserviss" dibināta 2014. gada 11. martā ar nolūku apvienot šādus uzņēmumus un saimniecības: SIA "Alojas Komunālais Dienests" - pievienots 2015. gada 1. aprīlī, SIA "Staiceles Komunālais Uzņēmums" - pievienots 2015. gada 1. jūlijā, Brīvzemnieku un Braslavas pagastu ūdenssaimniecības - pievienotas 2015. gada 1. augustā.

Mūsu mērķis: kļūt par Jūsu labāko izvēli.

Mūsu vērtības: kvalitāte, efektivitāte, atvērtība.

Avārijas bojājumu pieteikšana pa tālr. 64031502, 26409362

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

SIA Teritoriju labiekārtošana

Slokas iela 36 – 21, Jūrmala, LV-2015
Informācija no uzņēmumu reģistra

JARDI, SIA

Vidrižu 16, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Labiekārtošana, apzaļumošana

BetterGreen, SIA

"Bābeļi" , Vaiņodes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3435

BAFS, SIA

Meža 6, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128

SHO, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 13-33, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166

Sudali, SIA

"Jaunstrautiņi" , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
Labiekārtošana, apzaļumošana

TLS, SIA

"Cielaviņas" , Ģibuļu pagasts, Talsu nov., LV-3251

TreeRoots, SIA

"Līdumi" , Stelpes pagasts, Bauskas nov. LV-3925
Labiekārtošana, apzaļumošana

AWD tehnika, SIA

Dauguļi, "Amatnieki" , Dikļu pagasts, Valmieras nov., LV-4223

Akords-2, SIA

Augšlīgatne "Briņķi 1", Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108