Valmiera, adresē Valmiera

Drukāt

Apelsīns, Vidzemes bērnu veselības centrs

Pāvila Rozīša 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
labs neirologs Valmierā, bērnu neirologs Valmierā, neirologi Valmierā, neirologs Valmierā, neirologs Valmiera

Wolmaria, SIA

Garā 7-211, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
"Wolmaria" pakalpojumi:: ✓ nekustamo īpašumu pirkšana, ✓ nekustamā īpašuma pārdošana, ✓ nekustamā īpašuma noma, ✓ visa veida konsultācijas, ✓ dokumentu sagatavošana.  Izsoles:

Piedāvājam vēl vienu jaunu pakalpojumu saviem klientiem Valmierā un visā Vidzemē – iegādāties nekustamos īpašumus tiesu izpildītāju rīkotajās publiskajās izsolēs par izdevīgām cenām. Šajā pakalpojumā ietilpst: 1. Klientu pārstāvniecība izsolēs uz pilnvaras pamata vai/ja klients piedalās pats izsolē, tad visas nepieciešamās konsultācijas par izsoles gaitu, vajadzīgām darbībām. 2. Reģistrēšanās un pieteikšanās izsolē uz konkrētu īpašumu. 3. Piedalīšanās izsolē. 4. Visu maksājumu veikšana klienta uzdevumā. 5. Korespondences saņemšana. 6. Dokumentu kārtošana. 7. Iegādātā īpašuma nodošana jaunajam īpašniekam/ieviešana valdījumā. Sīkāku informāciju varat iegūt pa tālruni 26883125.

House, SIA, PVC Alumīnija logi, durvis Vidzemē

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA “House” dibināts 2010. gadā, Valmierā. Ar vairāk kā 7 gadu pieredzi, esam palīdzējuši atrast gan pareizās durvis gan logus visdažādākajiem klientiem. 

Šo gadu laikā esam izpratuši cilvēku vajadzības, lielāko pieprasījumu un biežāk izdarītās izvēles tieši tāpēc saviem klientiem piedāvājam tikai labākos PVC, alumīnija un koka  durvju un logu piedāvājumu.

Piedāvājam arī vārtu konstrukciju uzstādīšanu un visu kas ap to saistīts.

Ērglis motors, SIA

Cempu 12, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Traktoru remonts T-25, T-40, MTZ, JuMZ, VALTRA. Motoru remonts.

Pārgaujas veterinārā klīnika un aptieka, SIA, Zoopreces Valmiera

Mazā Stacijas 5, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Pārgaujas veterinārā klīnika un aptieka" piedāvā veterinārārsta pakalpojumus, pieejama veterinārā aptieka, zoopreces, dzīvnieku barība un dzīvnieku aksesuāri. Valmierā. T. 29449835

BALTIJAS INDUSTRIĀLAIS SERVISS, SIA, Elektrosuku ražošana

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: ✓ Elektrisko mašīnu suku (oglīšu) ražošana un elektrosuku (oglīšu) turētāju tirdzniecība. ✓ Grafīta materiāli (Schunk). ✓ Elektriskā piedziņa, industriālā automātika un procesu vadība. ✓ Materiāli ķīmiskajai rūpniecībai (Braude). Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Eksperti savā jomā. ✓ Pieredze. ✓ Nestandarta risinājumi. ✓ Kvalitāte. ✓ Ātras piegādes. ✓ Konsultācijas. ✓ Serviss.

N-Deko, SIA, Aizkaru žalūziju salons Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam:: ✓ Žalūzijas - tradicionālās rullo, kasešu rullo, mini rullo žalūzijas, vertikālās žalūzijas, alumīnija un koka horizontālās žalūzijas, romiešu žalūzijas, plisētās žalūzijas, fasādes žalūzijas, jumta logiem žalūzijas, aizsargžalūzijas ✓ Insektu tīklus - insektu siets rāmī, rullo insektu siets, insektu siets durvīm - verams, bīdāms un plisēts ✓ Aizkaru stangas, sliedītes un to aksesuārus ✓ Aizkaru audumus - dekoratīvus, funkcionālus un no otrreiz pārstrādātiem materiāliem izgatavotus audumus ✓ Mēbeļu audumus - dekoratīvus un funkcionālus - mitrumu atgrūdošus, nedegošus u.c. ✓ Aizkaru un tekstilizstrādājumu šūšanu pēc individuāla pasūtījuma ✓ Automatizācijas un motorizācijas risinājumus žalūzijām un aizkariem ✓ Tapetes - sadarbojamies ar uzņēmumu Eijffinger, pasaules līmeņa tapešu ražotāju ✓ Mērīšanu, dizaina konsultāciju, izgatavošanu, uzstādīšanu, tehnisko apkopi un šūšanu

Rūjienas Senioru māja

Valdemāra 26, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
PAKALPOJUMI:: ✓ Īstermiņa aprūpe ✓ Ilgtermiņa aprūpe ✓ Fizioterapija ✓ Dienas centrs Apraksts:

"Rūjienas senioru māja" - sociālais aprūpes un rehabilitācijas centrs. Pieejama kvalitatīva medicīniskā aprūpe un konsultācija. Par visām jūsu un jūsu tuvinieku rūpēm pārūpēsies nozares profesionāļi.

Piedāvājam saviem klientiem, vecumam un veselības stāvoklim atbilstošas nodarbības un interešu pulciņus. Iesaistoties piedāvātajās aktivitātēs, klienti vairāk saglabā savas prasmes, dzīvesprieku un veselību. Sociālā aprūpes un rehabilitācijas centrs spēj nodrošināt aprūpi 100 klientiem.

REM sport, autoevakuācija

Cempu 8a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Auto evakuators ar nolaižamu platformu un manipulatoru. Evakuators ar manipulatoru. Auto krāna pakalpojumi. Autoevakuators, tehniskā palīdzība Valmierā, Vidzemē. Auto SOS. Autoserviss, autoremonts Valmierā. Riepu maiņa, ziemas riepas Valmierā. Motoru kārbu remonts Valmierā. Kravu pārvadājumi. Rem SPORT.

Stikluserviss.lv, Autostiklu serviss Valmierā

Valmiermuiža, Patversmes 27, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi:: ✓ Tonēšana ✓ Kasko ✓ Stikla uzstādīšana ✓ Stikla remonts ✓ Auto stikli ✓ Lukturu pulēšana ✓ Lukturu aplīmēšana ar aizsargplēvi ✓ Stiklu izgatavošana spectehnikai Kasko:: Uzņēmums sadarbojas ar apdrošināšanas akciju firmām. Tā kā sadarbība ir ar visām firmām, tad mājaslapā pavisam vienkārši ir jāizvēlas savs apdrošinātājs, lai uzzinātu, kā internetā pieteikt negadījumu, protams, stikluserviss.lv komanda labprāt jūs konsultēs neskaidrību gadījumā, kā arī veiks transportlīdzekļa bojātās detaļas fotofiksāciju jūsu vietā.

Fotogrāfs Nauris Slokenbergs

Stacijas 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Fotogrāfs Nauris Slokenbergs piedāvā fotogrāfa pakalpojumus: foto studijā un izbraukumos, kāzu foto studijā un izbraukumos, bērnu foto, topošo māmiņu foto, ģimeņu foto, individuālas foto sesijas u.c. Piejamas dāvanu kartes. STRĀDĀJU VISĀ LATVIJĀ. Vairāk informācijas skatīt mājaslapā www.naurisslokenbergs.lv

Jaunlambikas, SIA, Skaistas Atvadas

"Jaunlambikas" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Apraksts:

Apbedīšanas birojs Jaunlambikas (Skaistas atvadas) palīdzēs Jūsu dzīves smagākajos brīžos izvadīt pēdējā gaitā Jūsu tuvinieku. Apbedīšanas birojs piedāvā zārkus, krustus, urniņas, izvadīšanas pakalpojumus. Izgatavojam zārkus pēc individuāla pasūtījuma. Iespējama zārku gravēšana ar ornamentu. Nodarbojamies arī ar zārku vairumtirdzniecību, tirdzniecību un ražošanu.

Baško salons Vija, SIA, Frizētava, Skaistumkopšana Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Frizētava. Skaistumkopšana. Kāzu frizūras. Manikīrs. Pedikīrs. Ilgviļņi. Matu pieaudzēšana. Matu kristāli. Nagu pieaudzēšana Valmierā.

Grifs-XL, SIA, Grāmatvedība Valmierā

Senču 19, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par uzņēmumu:

SIA "Grifs-XL" sniedz grāmatvedības pakalpojumus Valmierā, Cēsīs, Ogrē, Limbažos, Smiltenē, Vidzemē. Piedāvājam finanšu konsultācijas, nodokļu konsultācijas, gada pārskatu sagatavošanu un citus pakalpojumus. 

L.P. Jana, SIA

Turpinam strādāt bez izmaiņām!
Beātes 21-16, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Malkas pārdošana un iepirkšana ✓ Malkas maisi ✓ Mežizstrāde ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Meža īpašumu iegāde Mežsaimniecības uzņēmums:

Kopš uzņēmuma dibināšanas 2003. gadā esam kļuvuši par stabilu spēlētāju Vidzemes reģionā ar vienu no 20 lielākajiem apgrozījumiem mūsu nozarē. Esam uzticams sadarbības partneris, ko apstiprina mūsu ilggadējā sadarbība ar daudziem nozares vadošajiem uzņēmumiem.

Mūsu 30 cilvēku komandā ir nozares profesionāļi ar daudzu gadu pieredzi mežu izstrādē, novērtēšanā, iegādē un pārdošanā, malkas darījumos un loģistikā.

Jutta V, SIA

Rīgas 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
LED Reklāma:

Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā. Vides reklāma Valmierā, reklāmas vieta Valmierā, reklāmas ekrāns Valmierā.

Liels, 17,2 kv.m. led ekrāns Valmieras galvenajā dzīslā - Rīgas ielā.

Ekrāns atrodas Rīgas ielā 21 pie autobusa pieturas un laukuma pie kinoteātra, kā arī labi redzams, sākot no 200m attāluma gājējiem un no privātā un sabiedriskā transporta, sākot no tuvākā luksofora.

Dzīle, psiholoģiskās palīdzības un izglītības centrs

Konsultācijas notiek pēc iepriekšēja pieraksta, vienojoties ar katru speciālistu individuāli.
L.Laicena 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Nodarbības ✓ Pieaugušajiem ✓ Vecākiem ✓ Grupu nodarbības ✓ Konsultācijas ✓ Psiholoģiskā konsultēšana ✓ Psiholoģiskā izpēte ✓ Psihodrāma ✓ Ģimenes psihoterapija ✓ Geštaltterapija ✓ Kognitīvi biheiviorālā psihoterapija ✓ Marte Meo metode ✓ Psihotraumu terapija

Vidzemes mērnieks, SIA

Rīgas 45a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Vidzemes mērnieks" nodarbojas ar topogrāfiskajiem, inženierģeodēziskajiem darbiem, komunikāciju apsekošanu, digitālo uzmērīšanu u.c.

✓ Kadastrālā uzmērīšana ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Teritorijas plānošana ✓ Inženierģeodēziskie darbi

SIA "Vidzemes mērnieks" veic augstas detalizācijas topogrāfiskās informācijas datubāzes uzturēšanu atbilstoši "Ģeotelpiskās informācijas likumam" un saskaņā ar noslēgtajiem deleģēšanas līgumiem un atbilstoši pašvaldību saistošajiem noteikumiem un izcenojumiem.

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
Koka izstrādājumi: ✓ Koka durvis ✓ Mēbeles ✓ Kāpnes ✓ Logi ✓ Restaurācija Par mums: Mūsu uzņēmums specializējas mūsdienīga dizaina kvalitatīvu koka un koka durvju ražošanā un tirdzniecībā. Kā arī izstrādājam mēbeļu projektus pēc klientu vēlmēm. Klienta vēlmes ir mūsu prioritāte. Tieši cilvēku vēlmēm mēbeļu dizains un funkcijas tiek īpaši pielāgotas. Projektējam un izgatavojam koka kāpnes, kas tiek radītas ne tikai funkcionālas, bet arī kā dizaina elements.

BALTMA, SIA

Kauguru 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ CNC garenvirpošana ✓ Trumulēšana ✓ Slīpēšana ✓ Prototipēšana ✓ Mezglu montāža Par mums::

BALTMA ir ģimenes uzņēmums ar 15 gadu laikā veidotu reputāciju, kas sniedz kompleksus pakalpojumus metālapstrādē, rūpējoties par klientiem un nodrošinot precīzu prasību izpildi, par prioritātēm izvirzot atvērtu komunikāciju, precizitāti un inovācijas.

Mēs ne tikai ražojam, apstrādājam un piegādājam, bet arī sniedzam dažādu materiālu kompleksus pakalpojumus, tajā skaitā virpošanas, detaļu apstrādes, montāžas un prototipēšanas pakalpojumus.

BALTMA klienti ir pārliecinājušies par mūsu uzticamību, kā arī produktu un pakalpojumu kvalitāti. Augsta atbildības sajūta ir katrā mūsu darbībā, ko nepieciešamības gadījumā papildinām ar 100% detaļu kontroli.