Ziedi

Drukāt
Banner 1050x80

Ziedu veikals Oāze, Oāze-LP, SIA

Gravas 1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

"Ziedu veikals Oāze Kuldīgā - ziedu piegāde ar kurjeru, telpu dekorēšana un visplašākais pakalpojumu klāsts kāzām, jubilejām un citiem īpašiem notikumiem. Plašā izvēlē grieztie ziedi, telpaugi un dāvanas. Ziedu salons piedāvā dāvanu saiņošanu, svētku pušķus, kāzu pušķus un dekorācijas, kā apzaļumošanas pakalpojumus. Piedāvājumā ziedi dzimšanas dienām, kāzu jubilejām, kāzām, sēru pušķi, sēru vainagi, dekori valsts svētkiem, dekori ziemassvētkiem, adventes vainagi, puķes, kurjers, piegāde."

Saulespuķe, ziedu veikals-bāze

Kalna prospekts 1a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Par ziedu veikalu Saulespuķe:

Griezto ziedu, telpaugu un floristikas materiālu mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība.

Amadini, SIA

Jaunā 9, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Dažādu ziedu kompozīcijas, pušķi, grieztie ziedi un oriģinālas dāvanas ikdienišķiem un īpašiem gadījumiem. Ziedu piegāde uz mājām, darba vietās un citur.

Mimoza, SIA, Ziedu salons Jēkabpilī

Pasta 29, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Rīgas gatve 51, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājam::

Kopā ar savu komandu piedāvāju noformēt jūsu kāzas. Varam parūpēties par kāzu dienas  tradicionālajiem aksesuāriem - līgavas pušķi, līgavaiņa piespraudi un piespraudēm vedējiem, kā arī palīdzēt skaisti izdekorēt svinību telpu, baznīcu, brīvdabas uzstādījumus.

Kādēļ izvēlēties "Puķu Elvis"?:

Dodiet man uzdevumu, un es piedāvāšu 100 idejas, kā tas varētu izskatīties!

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Vidzemes šoseja 16, TC "Raibais suns", Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Ziedi , ziedu tirdzniecība, ziedu tirdzniecība floristika, ziedu piegāde, ziedu pušķi, kāzu pušķi, līgavu, Puķes, grieztie ziedi , floristika. Pušķis, kompozīcija, kompozīcijas, dekori. Telpaugi.

Puķu Elvis, SIA, Veikals

Vidus 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Ziedi, ziedu tirdzniecība, ziedu tirdzniecība floristika, ziedu piegāde, ziedu pušķi, kāzu pušķi, līgavu pušķi. Puķes, grieztie ziedi, floristika. Pušķis, kompozīcija, kompozīcijas, dekori. Telpaugi. Kāzu auto (automašīnas) rotājumi, dekori. Apsveikumu kartiņas, dāvanas, suvenīri. Apsveikuma ziedu kompozīcijas. Adventes vainagi,

Solo, ziedu veikals Ķegumā

Ķeguma prospekts 5c, Ķegums, Ogres nov. LV-5020
Par veikalu:

Ziedu tirdzniecība Ķegumā. Grieztie ziedi, telpaugi, ziedu kompozīcijas.

KGL, SIA, Ziedu veikals Lotoss Smiltenē

Baznīcas laukums 8b, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ziedu veikals Smiltenē, ziedi Smiltenē, grieztie ziedi, kāzu, līgavu pušķi, mašīnu dekorēšana, sēru vainagi, štrausi, sēru pušķi Smiltenē. Ziedu piegāde Smiltenē. Ziedi, puķes svētkiem, izlaidumiem, kristībām sveces, mākslīgie ziedi.

Ziedu Veikals

Dobeles šoseja 7, Jelgava LV-3007
Apraksts: Ziedu Veikals ar plašu ziedu izvēli visiem dzīves brīžiem! Piedāvājam arī dažādus floristikas pakalpojumus, ziedu noformēšanu īpašiem pasākumiem- kāzām, bērēm, jubilejām un citiem.

Sintija, Ziedu salons

Skolas 26, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts:

Ziedos slēpjas milzīgs dabas skaistums un enerģija. Tie apbur un padara gaišāku cilvēku ikdienu. Tie pauž sajūtas un mīlestību, ko noklusē vārdi. Atklājiet dāvāšanas prieku un pārsteidziet cilvēkus sev blakus ar mūsu ziedu piegādi vai arī skaistākajā jūsu dzīves brīdī mūsu floristes izveidos pušķus, noformēs pasākumu norises vietas atbilstoši pēdējām modes tendencēm.

ZS Elizeja, SIA

Zemgales 29, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Apraksts: Ziedu salons Elizeja piedāvā ziedus un ziedu kompozīcijas dažādām dzīves situācijām, kā arī dažādus kristālus un minerāļus!

Fest, Ziedu salons

Brīvības 3b, Rēzekne LV-4601
Ziedi , pušķi, ziedu piegāde adresātam, ziedu kompozīcijas, tematiskā floristika, ziedu grozi, kāzu floristika, dekori, tematiskas kompozīcijas, telpaugi suvenīri, dāvanu noformēšana, dāvanu iesaiņošana mākslīgie ziedi

Hortenzija, Ziedu tirdzniecība, IK DEA Blāzma

Rīgas 41, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Ziedi , grieztie ziedi , ziedu pušķi, ziedu kompozīcijas, jubilejas pušķi, konfekšu pušķi, štrausi, sēru, Ziedi Gulbenē, ziedu tirdzniecība.

Sintija, ziedu salons

Skolas 26, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Ziedi Ludza, Ludzā, Ziedu piegāde Ludza, Ludzā, ziedi , ziedu tirdzniecība, ziedu piegāde Ludzā, Rīgā, grozā, ziedi vāzē, (ar piegādi) ziedi no baloniem, Telpu dekorēšana, noformēšana svarīgiem dzīves brīžiem

Līgas Floristika, SIA

Tērbatas 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par uzņēmumu:

Līgas floristika Valmierā. Floristika, floristikas materiāli, dāvanas, pērles, pērlītes, dāvanu papīrs, lentes, lentītes, spalvas, materiāli dekorēšanai, dāvanu kastītes, putuplasta izstrādājumi, saiņojamie materiāli Valmierā. Helija baloni un to piepūšana. Dekoru noma, no foto stūrīša līdz kazu galdam. Svečturi, likturi, spuldžu virtenes, arkas, stikla trauki, karodzini.

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Apraksts:

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 25, atrodas kāds ļoti īpašs ziedu salons – "Elizete". Šeit kopā ar salona saimnieci klientus priecē omulīgi kaķi un papildus košu ziedu iegādei ir iespēja ļauties dažādām radošām nodarbēm. Ļaujiet ziediem runāt savā vietā! Aizsūtiet ziedus ar mūsu kurjeru pa visu Latviju un pasauli saviem mīļajiem, draugiem vai darba kolēģiem, un tie vienmēr būs īstajā vietā un īstajā laikā. Tie esam mēs: Sanita, Roze, Lillija un Morics. Mūs četrus var satikt "Elizetē", atnākot pēc ziediem vai vienkārši ienākot sasveicināties. "Elizete" vienmēr ir bijusi mājvieta ne tikai ziediem un augiem, bet arī šiem kaķiem, kad viņi ieradās šeit kā kaķēni. "Elizete" jau ir 22 gadus veca. Šajā laikā "Elizete" ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības. Devusies arī ārpus Latvijas robežām. Veidojam visa veida floristikas izstrādājumus dažādos notikumos: apsveikuma pušķi, kāzu dekorēšana, līgavas pušķi, sēru floristika, bēru vainagi.

Dadzis, ziedu salons

Mālkalnes prospekts 1a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Par mums:

Ziedu salons Dadzis jau 15 gadus priecē ar košiem ziediem un to kompozīcijām! Ziedi un ziedu kompozīcijas pieejamas gan mazam ikdienas pārsteigumam, gan īpašai svētku dienai - kāzām, jubilejai vai kādam citam pasākumam. Floristikas pakalpojumi Ogrē. Ziedu tirdzniecība, ziedu pušķi un krāšņas, gaumīgas ziedu kompozīcijas!

Oāze, veikals

Daugavas 47, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Ziedu veikals "Oāze" savu darbību sācis 1997. gadā, un darbojas jau 23 gadus. Ņemot vērā pircēju vajadzības, no maza ziedu veikaliņa pakāpeniski esam izauguši līdz ziedu, dāvanu un dārzkopības preču veikalam, kur var atrast lietas gan sirdij, gan praktiskiem risinājumiem.

 Ziedu piedāvājums veikalā ir plašs, sadarbojamies gan ar vietējām dārzniecībām, gan ziedu bāzēm. Piedāvājam grieztos ziedus, telpaugus, pavasara sezonā arī puķu stādus. Veicam ziedu piegādi tuvākajā apkārtnē. 

Dāvanu nodaļā var atrast skaistus glāžu komplektus, traukus, sienas dekorus, koka suvenīrus, sveces un svečturus. Veikalā veicam arī dāvanu saiņošanu. 

Dārzkopības preču nodaļā var iegādāties sēklas plašā sortimentā, arī profesionālās sēklas izfasētas sīkpakās, sīksīpolus, mēslojumus, augu aizsardzības līdzekļus, puķu podus un citas dārzam nepieciešamas lietas. 

Vēja spārni, veikals

Rīgas 27, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Ziedu tirdzniecība, pārdošana, piegāde, ziedu pušķi, līgavu pušķi, auto noformēšana kāzām un kristībām. Floristu pakalpojumi. Skatlogu noformēšana. Bēru vainagi. Vainagu izgatavošana. Štrausu izgatavošana. Dāvanu iesaiņošana.
Grieztie ziedi, to kompozīcijas un telpaugi pieejami ziedu tirdzniecības vietās, dažas no kurām strādā visu diennakti. Ziedus iespējams pasūtīt arī ar piegādi. Floristi izgatavo kāzu pušķus un piespraudes, noformē telpas un skatlogus. Savukārt puķu audzētāji nodrošina dārzkopjus ar viengadīgo un daudzgadīgo puķu stādiem plašā un košā sortimentā.