Ziedi

Drukāt
Banner 1050x80

Skrundas apbedīšanas birojs, Indulis Vicinskis

Liepājas 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Apraksts:

Skrundas apbedīšanas birojs – apbedīšanas pieteikuma formēšana, konsultācijas. Dokumentu noformēšana. Nelaiķa transportēšana. Transporta nodrošināšana pavadītājiem. Apbedīšanas piederumi un aksesuāri. Kapu kopšana, labiekārtošana. Bēru banketu pakalpojumi. Sēru floristika, ziedi, vainagi. Kremācija. Kapu pieminekļi, futrāļi. Kapu ierīkošana un apkopšana.

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Vita Brevis LV, SIA

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

"Vita Brevis LV" piedāvā lētākās cenas un labākos apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā ar 27 gadu pieredzi. Piedāvājam apbedīšanas procesa organizēšanu un vadīšanu un apbedīšanas piederumu nodrošināšanu. Apbedīšanas pakalpojumi un to piederumi, kapličas pakalpojumi, saldētava, kapu kopšana, iekārtošana, transports, zārki, pieminekļu izgatavošana. Diennakts izsaukumi, diennakts pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā, kā arī transportējam aizgājēju no/uz ārzemēm.

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

Minus 417 Latvia

Liliju 57, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Zinātniski pierādīta, dabiska efektivitāte:

Mūsdienās "-417" pilnīga un augstas veiktspējas produktu līnija nodrošina vienu avotu, kas pārsniedz gan profesionālo spa, gan patērētāja centienus atrast labsajūtu un ādas veselību. "-417" balstās uz bagātu un izveidotu pagātni, taču pastāvīgi attīstās, lai nākotnē augtu un virzītos uz priekšu. Dabisko un zinātniski pierādīto sastāvdaļu izmantošana skaistumkopšanas līdzekļos turpina virzīt zīmola mūsdienu un radošo politiku. Visi "-417" produkti ir bez parabēniem un bez minerāleļļām. Mēs nekad nepārbaudām savus produktus ar dzīvniekiem.

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums SIA "ANVI AM" nodarbojas ar tautas tērpu darināšanu, tautas tērpu nomu. Pasūtījumi tiek pieņemti gan no kolektīviem, gan individuāli. Uzņēmuma mākslinieki studē muzeju un citus materiālus par senajām Latvijas novadu etnogrāfiskajām tradīcijām. Tiek pieņemti pasūtījumi arī cittautību tautas tērpiem. Ar tautas tērpiem apgādāti tādi Latvijas kolektīvi kā "Dzintariņš", "Dancis", "Saime", "Pēda", "Raksti", "Janita", "Oļi" u.c.

Vilords GM, SIA, Stikla studija, darbnīca

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla Studija piedāvā šādus pakalpojumus stikla apstrādes jomā:: ✓ Stikla un spoguļu taisnā un figurālā griešana. Griešana pēc šablona; ✓ Taisnas un liektas stikla malas slīpēšana, pulēšana; ✓ Taisnas un liektas stikla malas fasete; ✓ Stikla urbšana; ✓ Stikla frēzēšana, izgriezumu veikšana; ✓ Stikla un spoguļu matēšana - apstrāde ar smilšu strūklu, tajā skaitā mākslinieciskā apstrāde; ✓ Stikla gravēšana; ✓ Stikla krāsošana; ✓ Stikla rūdīšana; ✓ Dekoratīvo un aizsargplēvju līmēšana; ✓ Stikla konstrukciju UV-līmēšana; ✓ Stiklu laminēšana - divu vai vairāku stiklu savienošana ar polimēra plēves vai sveķu palīdzību.

Edem, apbedīšanas birojs

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi: ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Apbedīšanas piederumi un aksesuāri ✓ Sēru ceremonijas organizēšana ✓ Sēru floristika ✓ Pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss Diennakts apbedīšanas dienests:

Apbedīšanas birojs "EDEM" piedāvā pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu Daugavpilī un visā Latvijas teritorijā, kā arī palīdzam ar apbedīšanas jautājumiem Eiropas Savienībā un ārpus tās.

Pateicoties plašajam pakalpojumu klāstam un apbedīšanas piederumiem, mūsu komanda palīdzēs Jums realizēt mirušā pēdējās vēlmes, un ņemam vērā viņa tuvinieku prasības.

Mums ir iespaidīga pieredze, pateicoties tai, Jums nenāksies patstāvīgi risināt problēmas, kas rodas apbedīšanas organizēšanas procesā. Tā mēs palīdzam nesaskarties klientiem ar stresa situācijām, negatīvismu un birokrātiju.

Mēs vienmēr esam klāt visa apbedīšanas procesa laikā, sniedzot sērotājiem mūsu atbalstu un palīdzību, tādējādi nodrošinot sēru ceremonijas norisi pienācīgā līmenī.

Mūsu darbinieku formas tērpi vienmēr ir vienādi un sakopti. Individuāla pieeja katram klientam ļauj organizēt apbedīšanas ceremoniju jebkurā līmenī, atbilstoši katra vēlmēm un iespējām.

Apbedīšanas un kremācijas pakalpojumi SIA Eliziums - 1

Turpinām strādāt klātienē!
Vienības gatve 48a, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu: Mēs, "ELIZIUMS-1" – esam apbedīšanas pakalpojumu un piederumu birojs, kas ar iejūtību un rūpēm palīdzēs aizvadīt Jūsu tuvinieku pēdējā gaitā. Mēs nodrošināsim profesionālu palīdzību, uzklausīsim Jūsu vēlmes un iespējas, sniegsim nepieciešamo atbalstu un dalīsimies pieredzē. Uzņēmums nodrošinās: Mēs Jums palīdzēsim rast atbildes uz neskaidriem jautājumiem un sniegsim padomus, organizējot bēres. Kopīgi meklēsim iespējas īstenot aizgājēja un piederīgo vēlmes, sākot ar ziediem, svecēm un beidzot ar ceremonijas vadītāju, lai šajā sēru brīdī Jūsu rūpes, kas saistītas ar piederīgā izvadīšanu pēdējā gaitā, paliktu SIA "ELIZIUMS-1" ziņā un Jums būtu sajūta, ka aizgājējs ir pavadīts skaisti un cienīgi.

Fortūna 2, SIA, TAXI

Zvaniet droši - turpinām darbu 24/7 !
Kuldīgas 5, Ventspils LV-3601
Apraksts:

Strādājam 365 dienas gadā! 24 stundas katru dienu! Bez brīvdienām,  arī svētkos!

Taksometri, taxi, taksometra pakalpojumi Ventspils, Ventspilī, Lavijā, Kurzemē, Lietuvā, Igaunijā.

Rīgas kremācijas centrs-krematorija, SIA

Varoņu 3a, Rīga, LV-1005
Apraksts:

"Rīgas kremācijas centrs – Krematorija", SIA ir vienīgā krematorija Rīgā. Darbojamies Rīgas krematorijas vēsturiskajā ēkā. Mums ir plašas iespējas sniegt pakalpojumus, kas saistīti ar dažāda mēroga izvadīšanas ceremoniju nodrošināšanu. Sniedzam gan kremācijas pakalpojumus, gan organizējam tradicionālas bēres kapos. Mūsu apbedīšanas piederumu veikalā iespējams iegādāties visu nepieciešamo mirušā izvadīšanai. Jūs varat sazināties ar mums, izmantojot diennakts tālruni, kontaktformu vai citus kontaktu sadaļā norādītos saziņas līdzekļus. Mūsu konsultanti sniegs Jums visas nepieciešamās atbildes un piedāvās labāko risinājumu.

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

Upesleju sākumskola

Upeslejas, Skolas 12, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2118
Apraksts:

Upesleju sākumskola ir skola ikviena bērna talantu attīstībai drošā, izglītojošā un ekoloģiskā vidē. Skola, kurā tiek nodrošināts mūsdienīgs mācību process, lai attīstītu ikviena bērna prasmes, sniegtu dzīvei svarīgas zināšanas. Klases ar nelielu skolēnu skaitu, kas dod iespēju nodrošināt individuālu pieeju katram bērnam, atbilstoši jaunajām kompetencēm.

Priekules apbedīšanas birojs

Raiņa 3/5, Priekule, Dienvidkurzemes nov., LV-3434
Bēru pakalpojumi: ✓ Mirušā transportēšana ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapa rakšana ✓ Bēru ceremonijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumi Par uzņēmumu:

"Priekules apbedīšanas birojs" jums piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Uz vietas biroja telpās var nopirkt zārkus, krustus, pārsegus, sveces, ziedus, vainagus un citas lietas. Konsultācijas un mirušā nogādāšana morgā visu diennakti.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

Baltic Restaurants Latvia, SIA

Aktuālo informāciju skatīt mājas lapā!
Elizabetes 20, Rīga LV-1050
Darbības novirzieni:: ✓ kafejnīcas, restorāni un ēdnīcas ✓ ēdināšana skolās, bērnudārzos, aprūpes iestādēs ✓ ēdienu piegāde ✓ banketu apkalpošana ✓ ēdināšana lielos pasākumos ✓ „Subway” franšīze ✓ konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma Banketi: "Baltic Restaurants" ir 20 gadu ilga pieredze dažāda mēroga un budžeta banketu rīkošanā. Līdz ar to, uzņēmums spēj kvalitatīvi parūpēties par visu pakalpojumu kompleksu, sākot ar ēdienu un beidzot ar ziediem vai citiem telpu dekoriem. E-pasts saziņai: banketi@balticrest.com

Mediante LB

Raiņa 15-3, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par "Mediante LB":

"Mediante LB" jau 17 gadus sniedz visa veida apbedīšanas pakalpojumus Kuldīgā, Kurzemē un visā Latvijā. Diennakts mirušā nogādāšana morgā (uz morgu no mājām, slimnīcas vai pansionāta). Transportēšana no/uz ārzemēm. Pilna informācijas sniegšana visu diennakti. Aukstuma kameras, kapsētu pakalpojumi, kremācija, dokumentu noformēšana, apbedīšanas rituāla pakalpojumi, plašā izvēlē zārki un apbedīšanas piederumi. Bēru mielasta organizēšana.

In Sensum, SIA

Lauku 9, Salaspils, Salaspils nov. LV-2121
Par pakalpojumiem:

Apbedīšanas pakalpojumos ir iekļauti visa veida rituālie pakalpojumi atbilstoši jūsu vēlmēm un prasībām. Organizējot bēru ceremoniju, apbedīšanas birojs garantē augstu darba kvalitāti un iejūtību pret aizgājēja tuviniekiem. Mēs zinām un saprotam, cik sāpīgi ir zaudēt sev tuvus cilvēkus, un tādēļ ievērojam visus sīkumus bēru organizēšanā. Rūpēs par saviem klientiem mēs jau vairāk nekā 20 gadus veicam kapa vietu labiekārtošanu, restaurāciju un apzaļumošanu Rīgā, Salaspilī un, ja nepieciešams, jebkuros Latvijas kapos. Šos darbus atbilstoši jūsu vēlmēm un ar dziļāko cieņu pret aizgājušo veic augsti kvalificēti darbinieki, kas ļauj nodrošināt augstu kvalitāti par pieņemamu cenu.

Maziņš kā jūra, privātais bērnudārzs, SIA Skolmeistars

Lielirbes 13, Rīga LV-1046
Misija: ✓ nodrošināt katram bērnam kvalitatīvas pirmsskolas izglītības ieguves iespējas pozitīvā, labvēlīgā mācību vidē; ✓ nodrošināt katram bērnam viņa individuālo spēju un potenciāla pilnvērtīgai attīstībai piemērotu mācību veidu un metodes; ✓ radīt priekšnosacījumus bērna sociālo iemaņu attīstībai, veidojoties par aktīvu, patstāvīgu, pašpietiekamu, radošu, atvērtu un cieņpilnu sabiedrības locekli, kas prot sadarboties ar citiem; ✓ veicināt bērnu, viņu vecāku un pirmsskolas darbinieku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, stabila pamata veidošanai mūžizglītībai un bērna dzīvei mūsdienu pasaulē.
Grieztie ziedi, to kompozīcijas un telpaugi pieejami ziedu tirdzniecības vietās, dažas no kurām strādā visu diennakti. Ziedus iespējams pasūtīt arī ar piegādi. Floristi izgatavo kāzu pušķus un piespraudes, noformē telpas un skatlogus. Savukārt puķu audzētāji nodrošina dārzkopjus ar viengadīgo un daudzgadīgo puķu stādiem plašā un košā sortimentā.